Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ja i EP
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Fenix
Takie tam pytania dla relaksu.
Diabeu
pytania są tendencyjne
Arox
QUOTE(_Diabeu_ @ 31 07 2006, 14:11) *

pytania są tendencyjne

Miałem to samo napisać

Brakuje opcji "po środku"
Fenix
z checia dopisze.... rzucajcie propozycje
Roman_raczy
Ja lubie se wychloć i gryla też ale groc tez bede wink.gif wink.gif
Arox
Ja i gry

"Z chęcią w coś zagram jeśli nie będzie ciekawszych zajęć"
janol
"Cel przyjazdu (najblizszy twemu sercu ;)"
-Spotkać się z e-kolegami
Diabeu
cel przyjazdu: hulana do rana
ja i alkohol: czasem trzeba;)
ja i gry: nie jadę na EP aby grać
_Milan_
cel przyjazdu: zobaczyc piekne katowice,przy okazji zajrzec na EP5 (a tak serio dla e-kolegow i e-debili xD )
ja i alkohol: jak postawia to wypije
ja i gry: no w okami bym sobie pogral
No Maciek
gheh wyniki mówią same za siebie, sami alkoholicy xD
Pavlus
1 a
2 a
3 c
Tokar
1. e-koledzy to podstawa wub.gif
2. A co to jest alkohol ? o____O
3. chętnie wyskoczę z jakimś chojrakiem na PESa, jeśli w danej chwili będę w stanie utrzymać pada :f
koval
W sumie nie mam żdnych e-kumpli ale chciałbym "na żywca" zobaczyć/poznać pewne sławy z tego forum biggrin.gif. Popykać na innych konsolach (bo sam mam tylko ps2) i jak trzeba to wypić....ninja.gif
Specu
QUOTE(_Diabeu_ @ 31 07 2006, 14:30) *

o to to
dokladnie
janol
QUOTE(Specu @ 31 07 2006, 22:48) *

QUOTE(_Diabeu_ @ 31 07 2006, 14:30) *

o to to
dokladnie

U mnie to samo oprócz pierwszego - ja jadę głównie po to by spotkać się z e-kolegami ;]
iaikO
gupia ankieta

cel: napic sie z innymi czytelnikami psx extreme
ja i alko: chetnie siegam po napoje alkoholowe, bo czasem trzeba
ja i gry: nie jadę na EP aby grać, bo gry mnie nie interesuja, ale z chęcią w coś zagram jeśli nie będzie ciekawszych zajęć :P
Er_WolvEr
Zagrać, Pochlać, Pograć, Pograć (chlanie w trakcie po troszeczku). Modlitwa o wolny kibelek i spotkanie z redaktorami pisma za które płaca astronomiczne ceny dostając najtańszy różnokolorowy papier kibelkowy na rynku paliw. Znająć me szczęście i tak nie dojade ale słuj z tym.
Dante
Jasne że jade aby popić i pograć w grupie ludzi z forum. Może jakiś test wytzrymałościowy (po ilu wypitych nie trafiam już totalne w przyciski pada).
Specu
o, z gier to licze ze ktos wezmie frequency albo amplitude i ze ktos umie w to grac zebym w koncu mial jakies wyzwanie ;]
_Alek_
1) Braknie mi odpowiedzi "Będę mięsem armatnim na turnieju Tekkena" (A na serio, to chcę uścisnąć prawicę moim e-idolom, Janolowi i Diabuowi, ale ciiii ninja.gif )
2) No cóż, czasem po prostu nie można sie nie napić.
3) Patrz punkt 1-szy ;P
Arox
QUOTE(Specu @ 1 08 2006, 09:20) *

o, z gier to licze ze ktos wezmie frequency albo amplitude i ze ktos umie w to grac zebym w koncu mial jakies wyzwanie ;]

icon_idea.gif
Kriseh
Dawno w REZ'a nie gralem skoro juz o muzycznych grach mowa ;] Ja tam generalnie jade (o ile pojade, bo nie wiem jeszcze) sie schlac i spotkac sie ponownie z cieciami z EP4.
Wiśnia San
dancing stage fever + 2 maty nareście do czegoś sie sprzydadzą no i oczywiście przyłyczyc bronka ewentualnie zastepca szefa kuchni zaprasza na "nayebanego arbuza" jeśli tylko tam rady przyjechać sad.gif

BTW jakie są już pewne turnieje ?
_Alek_
QUOTE(Wiśnia San @ 1 08 2006, 19:06) *

Tekken 5, Soul Calibur 3 i cośtam jeszcze.
Shinji-kun
QUOTE(Gorthaur @ 2 08 2006, 08:09) *

Tekken 5, Soul Calibur 3 i cośtam jeszcze.

+PES5 hyh.gif
ogicool

zastepca szefa kuchni zaprasza na "nayebanego arbuza" jeśli tylko tam rady przyjechać sad.gif

daje do myślenia i strach nie taki straszny, bo cienias i baba ze mnie, ale kurde nayebany arbuz rulez
Wiśnia San
spoko jak narazie na 90% przyjade ale jest jeszcze coś do zrobienia żeby mieć 100% pewności icon_wink.gif
Gruzin Bandyta
Opcja "napić się" powoli wysuwa się na prowadzenie tongue.gif
Ja zawsze twierdziłem że na EP się pije, pije, pije a jak już starczy czasu po piciu to można w coś na kacu zagrać.... Mnie to pasuje biggrin.gif

A propos... myślicie że 4,50 zł na jedzenie i ogólne wyżycie na EP wystarczy ? Bo resztę pieniędzy niestety chyba przechlam.....
Spidey
Ale jaja...(będą) tongue.gif:P:P
mlokon
brakuje: poruchać się ninja.gif
puszkin
o sprawach oczywistych sie nie mowi
Marlon
1. Pomiędzy "hulana do rana", a celem towarzyskim, bo w sumie na jedno wychodzi icon_twisted.gif Dałem cel towarzyski...
2. Chętnie sięgam po napoje
3. Zagrać to sobie mogę w domu.
Zonk
A ja jadę, żeby wymieść wszystkich cfaniaków w karaoke biggrin.gif hehe. Zapamiętajcie tą ksywkę artystyczną: "Z.O.N.K.":D hehe. A w odpowiedzi na pytania dałem:
1 - H
2 - B
3 - A
Gitara
TaiCat
QUOTE(Gruzin Bandyta @ 3 08 2006, 15:45) *

A propos... myślicie że 4,50 zł na jedzenie i ogólne wyżycie na EP wystarczy ? Bo resztę pieniędzy niestety chyba przechlam.....

Poradnik survivalowy TaiCat'a:

Menu I(jesli chcesz sie tylko najesc):
Bulka x 3 =Ok 1,10 zl
Jogurt = od 1zl do 1,50 zl
Zupka = od 1 zl do 1,45 zl

Zastosowanie:
Otworzyc bulki,wlac do nich jogurt(lub serek homogenizowany),rzeszte wypic.Zupka chinska na pozniej

Menu II (jesli chcesz sie najesc i wyleczyc kaca):
Herbata (Wez kilka torebek z domu)
Kefir = od 1,20zl do 2 zl
Rosol = 6 kostek ok 2,50 zl
i iles tam bulek

Wypij kefir,po jakims czasie herbate a potem wpier*ol rosol (za 6 kostek wyjdzie ok 3 litry) i bulki

Menu III (na zebraka):
Chrupki,zupki i wszystko inne = 0 zl
_Alek_
TaiCat rządzisz xD
Cegla
ew. za 4,50 masz dwa krolewskie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.