Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: przerwana instalcja
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
kwiatekgracz
Mam pewien problem. Otóż kumpel pożyczył mi grę Stronghold: Crusader. Podczas instalacji wyskoczył mi błąd i cały komp się zawiesił – trzeba było resetować, Przy ponownym włączeniu gry przy autostarcie zamiast Instal pojawiło się play (instalacja doszła do 64%). Próby uruchomienia gry się nie powiodły więc postanowił dać Uninstal. Problem w tym że po zakończonej deinstalacji nadal zamiast instal pojawiało się Play. Z rejestru systemu usunąłem wszystko co miało w nazwie Stronghold, lecz to nie pomogło. Chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakaś możliwość ponownej instalacji gry (tym razem ze sprawdzonej kopii).
P.S. Formatowanie dysku odpada – komp nie jest całkowicie mój a system był niedawno wymieniany.
Specu
a probowales przez setup.exe? O_o
Firekage
C:\Program Files\InstallShield Installation Information

Wyczysc tutaj i bedziesz mogl od nowa zainstalowac i zniknie ci PLAY.
Tylko jest problem,jesli wyczyscisz wszystko,to pozniej mozesz natknac sie na to,ze nie wszystko da sie odinstalowac(chyba ze wywalisz tylko ten konkretny,poszperaj w nich,odnajdziesz ten jeden i po sprawie).
mario87
w każdym folderze powinein być plik INI, otwórz je i po ich zawartości będziesz wiedział od czego jest dany folder, wywal tylko ten od stronghold
Pavlus
I rownie dobrze mozna wywalic wpis w rejestrze od stronghold.
Di_
Ale napisał, że rejestr już wyczyścił.
Pavlus
My bad zgon.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.