Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: counter strike: source
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
tewus
duzo osob w to gra a ja na przyklad nie siedze na innych forach, wiec tutaj chcialbym o tym pogadac. a pytan kilka mam.

jak polepszacie sobie cs'a? macie jakies fajne configi albo inny stuff? jakies porady? ktora giwera?

do cs'a powrocilem po kilku ladnych latach niegrania i teraz sie troszke gubie:)
Specu
ofkoz mowa o source? smile.gif
jesli chcesz sobie conieco 'scustomizowac' gre to polecam www.fpsbanana.com tam znajdziesz mase skinow, podmianek tekstur, HUDow. do wyboru do koloru
Specu
Dobra, dzis wieczorem pierwsza ustawka ;]
poki co tylko ja i Tewus, ale mam nadzieje ze ktos jeszcze sie zjawi.
planowana na ok. 18-19
walic albo tu, albo PW, albo gg
Kwas_91
Czy w CS:S idzie pograć na neo 128kbit/s question.gif
al PeER
Idzie, ale moze troszeczke lagowac (nawet na dobrych serwach)
stona
A ja mam inne pytanko. Mam wersje "jakąśtam" która była w torrencie razem z HL2, Minova(?) ,Lost Coast i Day of defeted. I cos za chiny ludowe nie mogłem się połączyć z żadnym serwerem:/ Jak ktos mi wyjaśni OCEBE to z chęcią zagram. Bo powoli nudzi mnie BF2.
signap
bo to zapewnie wersja steamowa, polecam nonsteam od digital zone (jest na torrentach jak CS 1.6 i CSS)
stona
łeeeeeeeee, to se nie pogram ,bo już zużyłem 13GB, trza czekać do przyszłego miecha:( (pipi) TP smile.gif
signap
daj kumplowi linki wink.gif
Panek
Ja mam legala, możemy się ustawić jak ktoś chce tongue.gif

HUDa w żaden sposób nie modyfikuję, a broni używam takiej na jaką mnie stać, chociaż preferuję AK-47/M4A1.
Specu
o to to
nie gralem juz w cholere czasu wiec bedziecie mieli szanse wink.gif
bartex95
Podacie może link z którego można download tą grę szukałem szukałem i nie mogę znaleźć, a jak znalazłem to szło z prędkością 0.7kb's na sekundę excl.gif
Linek
bartex95 polecam takie serwery jak CentrumHandlowe.pl , lub SklepInternetowyZGrami.pl, tam ściągniesz bardzo szybko, z CH.pl w zależności od odległości w ciągu godzinki powinieneś już mieć. Potem tylko dociągnąć ze Steama updatey i już. Co do ustawki to mogę też zagrać, ale ostrzegam, że w strzelaniu dobry nie jestem, bo w source'a gram tylko w jump mapy i czasem w funy.
Gazer
CS ma zrąbany hitbox, przykład? walę w gościa pół magazynka w głowę a ten sobie spokojnie przeładowywuje i strzela mi dwa razy i leżę i na odwrót! Ja tam wole ET wink.gif
yab
lol, tylko tyle powiem. Zagraj lepiej w sapera wink.gif
Gazer
QUOTE(yab @ 22 10 2006, 21:01) *

lol, tylko tyle powiem. Zagraj lepiej w sapera wink.gif

Fanboy CS'a?
Linek
Gazer mimo, że baardzo lubię CSa, to i tak się z Tobą zgodzę. Ale jest to poprawiane w patchach, w najnowszej wersji jest już nieźle, pamiętam, że w pierwszych wersjach hitboxy były dość mocno przesunięte względem faktycznej postaci. Chodzi oczywiście o CSS. Poza tym, w stosunku do CS 1.6 jest znacznie poprawiona celność, co wprowadza większego randoma, bo już nie zależy aż tyle od skilla. Dlatego też na wszelkich turniejach w większości jest wykorzystywany CS 1.6, bo jest bardziej profesjonalny. CSS jest przyjemny, ale bardziej przystępny, mniej zależy od umiejętności, co pozwala większej liczbie graczy cieszyć się z gry, a o to valve chodziło. I rośnie sprzedaż. Stąd - jak już napisałem - w CSS gram w fun i jump mapy, a w CS 1.6, jak chcę sobie poważnie postrzelać wink.gif
Gazer
QUOTE(Linek @ 24 10 2006, 19:29) *

Gazer mimo, że baardzo lubię CSa, to i tak się z Tobą zgodzę. Ale jest to poprawiane w patchach, w najnowszej wersji jest już nieźle, pamiętam, że w pierwszych wersjach hitboxy były dość mocno przesunięte względem faktycznej postaci. Chodzi oczywiście o CSS. Poza tym, w stosunku do CS 1.6 jest znacznie poprawiona celność, co wprowadza większego randoma, bo już nie zależy aż tyle od skilla. Dlatego też na wszelkich turniejach w większości jest wykorzystywany CS 1.6, bo jest bardziej profesjonalny. CSS jest przyjemny, ale bardziej przystępny, mniej zależy od umiejętności, co pozwala większej liczbie graczy cieszyć się z gry, a o to valve chodziło. I rośnie sprzedaż. Stąd - jak już napisałem - w CSS gram w fun i jump mapy, a w CS 1.6, jak chcę sobie poważnie postrzelać wink.gif

a ja gram w CSS jak ulubione serwery w et są zajęte..poważnie wink.gif !! a co do cs 1.6 to zawsze chcialem zagrac w half-life'a 1 a o ile się nie myle na płytce z h-l1 jest cs 1.6 więć wypadało by zagrać wink.gif
tewus
to moze jakas ustawka (non-steam) ?
Gazer
QUOTE(tewus @ 26 10 2006, 17:04) *

to moze jakas ustawka (non-steam) ?

o co ci chodzi?
tewus
to moze sie ustawimy, zeby wspolnie spotkac sie, zagrac partyjke w gre counter strike source kiedys? tylko wiecie, ja poki co nie mam oryginalu, wiec jesli ktos tez ma wersje non-steam to jestem bardzo chetny...

lepiej? ninja.gif
Gazer
może ktoś mi odpowiedzieć albo dać linka do stronki gdzie jest to opisane jak się robi confingi do CS:S!!
oFi
www.cs.mocny.pl

www.cs-s.pl

p.s.

Moze się spotkamy na lan party ludziska?

oficjalna strona to www.lanparty.pl i tam sie zgłaszajcie

wiem ze nie można podawać stron internetowych jako reklamy jednak to nie jest reklamy modowie więc prosze o wyrozumiałość ;]
Gazer
QUOTE(oFi @ 28 10 2006, 23:23) *

www.cs.mocny.pl

www.cs-s.pl

pierwszy w budowie na drugim malo pisze ;(

jak sie robi configi do CS:S i co to jest ten awp czy aws niepamietam czasami na polskich serwach mowią: "kto mi kupi awp"
konstant
AWP to inaczej AWM, czyli Arctic Warfare Magnum.
Co do konfigow to byl jakis program od tego.
Gazer
QUOTE(konstant @ 29 10 2006, 16:04) *

AWP to inaczej AWM, czyli Arctic Warfare Magnum.

a jak go kupić??
yab
w buy menu?
Gazer
tylko ze nic takiego o takiej nazwie nie ma tam! confused.gif
yab
Moze chodzi o to ze na danym serwerze nie mozna uzywac AWM/AWP.
Albo w druzynie moze byc np. 2x AWM/AWP. Jesli ktos juz kupil z Twojej brygady to Ty juz nie dostaniesz.

ps. dawno nie gralem w cs, cs:s
Gazer
a znasz jakieś dobre serwisy o cs:s(poza tymi powyżej confused.gif )??
yab
Ja korzystam/alem jedynie z tej. Jak widze dalej sobie radza, masa newsow.

http://www.counter-strike.pl/front/front.php

Polecam board(forum). Znajdziesz tam odpowiedzi na rozne pytania.
Gazer
QUOTE(yab @ 30 10 2006, 21:43) *

Ja korzystam/alem jedynie z tej. Jak widze dalej sobie radza, masa newsow.

http://www.counter-strike.pl/front/front.php

Polecam board(forum). Znajdziesz tam odpowiedzi na rozne pytania.

ale tam nic poza newsami nie ma!! nieinteresuje mnie scena counter strike tylko artykuly jakieś, DOWNLOAD!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.