chyba najbliższa gra tego typu w jaką grałem(i przeszedłem) był Lary 7

jak pewnie większosć ludzi w tą grę grałem z tego powodu że jest z niej niezła prygodówka, ale są tam też elementy erotyczne, zoofilskie(dojenie bobra) i zadawalanie ludzi w podeszłym wieku(niepamiętam jak to się nazywa) ;p
grałem też w jakąś gre z Love Hina(chyba, nie czytałem tego aio nie oglądałem), było to coś w rodzaju rpg, system był na początku nawet ciekawy, ale po 15 minut i 5 randkach nie było żadnych gołych cycków więc się jej pozbyłem ;p żartuję oczywiście, grę zabiła monotomnia
grałem też w jakieś karty(kamień, papier, pożyce w połączeniu z jakimś karatami), dosyć proste ale i tak dłużej trwało instalowanie japońskiego języka i zmienianie opcji w windowsie niż sama gra ;p było jeszcze kilka podobnych gier ale i tak dłużej zmieniałem ustawienia niż sama gra
Były też jakieś 2 inne gry w które pograłem trochę dłuzej ale jak już było wspominane wszystko polegało na maltretowaniu jednego przycisku ;p
IMO szkoda zachodu na takie gry(no nie licząć Larego), jeśli kogoś to interesuje to na torrentach leży masa samych artów z takich gier