Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jesteś niepełnoletni i chcesz przyjechać na EP ? Czytaj !
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Fenix
Nie ma ograniczen wiekowych jesli chodzi o wejscie na impreze.
Osoba niepelnoletnia moze wejsc jesli posiada pisemna zgode prawnego opiekuna (rodzic).
Moze tez wejsc na teren imprezy jesli jest z nim opiekun (osoba pelnoletnia) ktory bierze za niego odpowiedzialnosc.
BiSoN
Nie obchodzi was, jeżeli widać, że ten papierek wyglada jakby był napisany pismem 5-latka, czyli ogólnie fałszywka smile.gif
MrSatan
QUOTE(BiSoN @ 3 08 2006, 18:31) *

Nie obchodzi was, jeżeli widać, że ten papierek wyglada jakby był napisany pismem 5-latka, czyli ogólnie fałszywka smile.gif

Powiem tak... trudno będzie zweryfikować czy będzie to orginał czy nie... niektórzy rodzice piszą jak pięciolatkowie... coz, najwazniejsze ze odpowiedzialność spada na nich smile.gif
Setezer
A co jeśli ktoś ma 17lat i wyglądem podchodzi pod pełnoletniego, ale tak nie do końca??

"dowodzik proszę"

laugh.gif

Pełnoletni może wejść bez karteczki, ale po czym poznać, że ktoś jest pełnoletni? icon_twisted.gif
mlokon
Setezer jeśli nic Ci nie padło na wzrok to widzisz co nasz dobrodziej administrator pisze ... smile.gif czyli NIE I C***J!!!!!
Diabeu
QUOTE(BiSoN @ 3 08 2006, 18:31) *

a jak to zweryfikujesz? liczy się papier

a jak jedzie ekipa to jeden co ma 18+ staje na wysokości zadania i bierze pod skrzydełka taką muchę
TaiCat
Ah ludzie nie widziwiajcie.Jest impreza i tyle.Walic kto ile ma lat i czy pojdzie siedziec za to ze nie wrocilo sie na chate przed 22.00
Kathleen
QUOTE(TaiCat @ 4 08 2006, 11:17) *

Ah ludzie nie widziwiajcie.Jest impreza i tyle.Walic kto ile ma lat i czy pojdzie siedziec za to ze nie wrocilo sie na chate przed 22.00

Tai, to nie jest takie proste. Jeżeli jakiś niepełnoletni zrobi sobie na tej imprezie krzywdę to jego starsi podadzą redakcję do sądu jako organizatora całej imprezy. I w najlepszym wypadku redakcja się nie wypłaci, bo takie będzie odszkodowanie, a w najgorszym pójdą siedzieć. Dlatego jeżeli jest pisemna zgoda rodziców, lub osoba niepełnoletnia ma pełnoletniego opiekuna, to wtedy redakcja może sobie całą sprawę olać, bo w takim wypadku wina spadnie na rodziców lub opiekuna.
Takie są normalne realia.
Ja nie zakładam, że coś na pewno się stanie. Ale jak wszyscy się popiją i jakiś miły żartowniś wezwie psy, to chyba lepiej, żeby redakcja nie musiała za nikogo odpowiadać.
Diabeu
przez 4 edycje nic się nie stało, teraz będzie tak samo
Ukyo_Tachibana
Jak to nic sie nie stalo -_- ja o malo nie wpadlem do basenu na ep4 bo go nie widzialem D:
Specu
QUOTE(_Diabeu_ @ 4 08 2006, 13:01) *

przez 4 edycje nic się nie stało, teraz będzie tak samo

poza czubami ktorzy zbudowali armate domowej roboty nic sie takiego nie dzialo wink.gif
Ukyo_Tachibana
Specu to ty byles na EP4 o_O zreszta u was w domku to byl chyba kazdy pozatym mieliscie prywatnego Hip Hop Chlopca ciekawe co on musial robic za nocleg

Diobel to bylo podczas Karaoke i wlasnie dzieki tej imprezie stracilem glos widzisz bez strat wyjsc sie z EP nie da xD ... a tak pozatym ja do tego basenu to czesto o malo nie wpadalem

" lol Wet uwazaj Basen!! "
" o rly o_O "
Fenix
skoro juz sobie pojezdziliscie po rozleglych polach offtopiku to proponuje wrocic do tematu.
wolo90
to ja powróce do tematu i zadam pytanie biggrin.gif mam 17 lat i chcialem przyjechac z 2 ziomkami o rok ode mnie mlodszymi. i pamietam ze chyba na EP 2 bylo cos takiego ze od 22 mogli byc tylko pelnioletni i chce wiedziec czy teraz tak bedzie czy bez ograniczen biggrin.gif
alienator
to też się zapytam aczkolwiek nie jestem pewien przyjazdu

czy będzie problem jak przyjade bez papierka, a do 18 brakuje mi niecałe 3miechy? ;s
Fenix
w swietle prawa jestes niepelnoletni i tego sie musimy trzymac. nie m wymyslamy prawo.
tewus
ja nie widze zadnego problemu tutaj... sprawa jest prosta, opiekun albo papierek od rodzica i tyle. to jest nic przy tym co trzeba zrobic, zeby impreza w ogole sie odbyla. na pewno elegancko sobie to pochytacie happy.gif
alienator
O załatwienie nie ma problemu, ja się tylko boje czy tego w górach po pijaku nie zgubie xd ;]
kucol
no i dzecaczek sie zabawi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.