Dziwne że jeszcze nie ma tematu o tej świetnie zapowiadającej sie grze, zwłaszcza że premiera zapowiedziana jest na 29sierpień br. Jak ktoś chce szczegółowy info na temat gry polecam gamespot, ja tylko od siebie dodam, że filmiki na ign-nie zrywaja beret. Gra będzie pełna humoru i lajtowego podejścia do tematu zamachów na usa. Ja zacieram ręce i już odliczam dni
Firekage
4 08 2006, 20:28
Hehe...ja cos powiem. Numer wrzesniowy CDA zamieszcza ta gierke(lacznie z namkowskim Street Race Syndicate i cos tam z samolotami)...a cena na PC to tylko 15zl.......
Krasus
4 08 2006, 20:39
To samo co w przypadku Scrapland... Jakoś ostatnie dzieła American McGee trafiają u nas na PC w bardzo zachęcających cenach. No cóż ale w końcu rynek gier konsolowych znacząco różni się od tego klonowego. I tak w gierkę pyknę na klocku a nie PieCu - bo wolę ot co!
Tylko jedno mnie boli, że za te 15 PLNów "tamci" dostaną prawdopodobnie spolszczoną wersję, a my po angielsku... ble.
Mikes
4 08 2006, 20:55
Tylko jedno mnie boli, że za te 15 PLNów "tamci" dostaną prawdopodobnie spolszczoną wersję, a my po angielsku... ble.
ta, polska wersja, europejka i prawdopodbnie światowa premiera O_O Postarali się, nie powiem Ale to nie dział o PC więc może toechę o grze. Imo moze to być całkiem miodnie, podobno niektóre scenkiz zabijają(kocham gry wyśmiewające USA )
Do wrześniowego CDA, buehehe
signap
20 09 2006, 20:35
czy gra zostala skreslona czy co??
Mendrek
22 09 2006, 18:24
Powiem tak. Gra warta 15 zl i wiecej za nia bym nie dal
Nie wiem czy napisy sa w angielskiej wersji cut-scenek, jesli nie - to lipa. Ten murzyn to taki stareotyp murzyna ktory zamiast kulami z karabinu maszynowego, strzela slowami z geby. Ciezko go zrozumiec. Poza tym gra tak czy siak jest liniowa, nie jest taka trudna, nie ma rozmachu jak GTA: SA. Ma ciekawa grafike i nietypowy humor. To sprawia, ze pierwszy raz granie w ta gre jest przyjemnoscia. Na sile mozna wrzucic sciezke dzwiekowa, lecz utworki sa fragmentaryczne. Raczej jest na raz. Jesli bedzie taka jak na PC, to nie warto wydawac za nia "standartowej" ceny, jesli bedzie okazja kupic po taniej cenie - to mozna to lyknac
Krasus
23 09 2006, 09:59
Gierka ogólnie rzecz biorąc szybciej mi się znudziła niż spodobała... A popoularne serwisy "branżowe" jak narazie nic o dacie premiery na kloca nie mówią, ale i o skreśleniu z planu nie wspominają. Może jednak jeszcze wyjdzie?
Dzujo
23 09 2006, 10:22
W kwesti wersji na X-a - W Lipsku rozmawiałem z europejskim wydawcą, który sporwadza Bad Day w wersji na PC. Nic nie wiedzieli o porcie na Xa (tzn - nie wiadomo, czy będzie).
Nie jest za dobrze...
Krasus
23 09 2006, 17:53
To całe szczęście że nie czekałem tylko chwyciłem za wersję PC. ^^
filmiki z gp też mnie jakoś nie podniecały - od taka popierdóła silącą się na brechty z usa.
Matt3o
2 10 2006, 13:55
Ja pograłem pięć minut na kompie i wywaliłem straszny gniot...
ArkejD
2 10 2006, 18:46
Tez pograłęm chwilę na kompie, strasznie się zawiodłem, bo na grę czekałem od pierwszego newsa w PE, a tu taka kicha. Do kosza z tym!
ping
2 10 2006, 19:05
też gram w to na kompie i niestety, gra jest tak chaotyczna i nieintuicyjna że chyba też ją wywalę
signap
3 10 2006, 19:09
tak jak wiekszosc zapowiedzi byly super ale gdy pogralem chwile na PC wszystko spadlo w dol
fabryc
20 04 2007, 08:34
Gra jest po prostu mierna - w sumie przypadła do gustu tylko mojej młodszej siiostrze
Mendrek
20 04 2007, 09:20
Jednorazowa, troszkę liniowa, trudna, bardzo irytujący motyw z odnawianiem się przeciwników, koleś gada tak mało zrozumiałym slangiem, że bez subów można sobie darować (a tych chyba nie ma), no i ogólnie można tylko biegać niggerem i nie ma mowy o GTA. "Głodno, chłodno, ch*jowo".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.