Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Splinter Cell: Chaos Theory
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
MatMax
Pomocy potrzebuję. Jestem w 3 misji w trybie story w multi - chemical bunker (czy jakoś tak). I nie wiem co robić. Wszędzie gdzie tylko możliwe chyba wszedłem i nic się nie dzieje. Dochodzę do takiego małego pomieszczenia, w którym z 2 stron można wykonać akcję "cryo tank(albo coś w tym stylu)". Robię to równocześnie z 2 graczem i żadnego efektu. Niedaleko jest jeszcze winda, ale po call elevator też nic się nie dzieje... możecie mi pomóc ? Może jest gdzieś opis do trybu multi.
mr pablo
Każdy z graczy ma po 3 "próbuwki". I są one oznaczone literami. Pierwszy player ma A, B i C, zaś drugi D, E i F. Musisz użyć ich w odpowiedniej kolejności i dość szybko. A kolejność jest taka: A->F->B->E->A->F. Czyli na przemian używacie odpowiednich "próbuwek". Pamiętaj, że macie zrobić to jak najszybciej wink.gif .
MatMax
Użyć ich w tym pomieszczeniu gdzie jest to cryo tank ?
mr pablo
Jeden gracz wchodzi do jednego pomieszczenia, a drugi do drugiego. Obaj włączacie akcje Cryo tank i używacie tych "próbuwek" w w/w kolejności.
MatMax
Hmmm... nie wiem daczego, ale jak klikamy tą akcję to nic, zupełnie nic się nie dzieje... co może być tego przyczyną ? Wchodzimy do tych pomieszczeń, klikamy to cryo tank i nic... coś mogliśmy zrobić źle/pominąć ?
mr pablo
Dziś przechodziłem tą misje jeszcze raz i chyba wiem, gdzie popełniliście błąd tongue.gif . Nie wzieliście wszystkich "próbówek". Wróć się do Cryogenetic chamber i tam powinny być. Potem wracacie do pomieszczenia z Cryo Tank i używacie "próbówek". A co do kolejności to za każdym razem jest inna, więc musicie sprawdzić ją w Notes.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.