Kubaa__
11 08 2006, 11:36
Pchli Targ opiera sie w dużej mierze na wzajemnym zaufaniu, a wiadomo jakie kwiatki zdazają sie w sieci.
Jezeli byliscie ofiarami jakiegos przekretu, nie wywiazania sie z umowy czy po prostu ktos Was okradł wpiszcie dane tego osobnika tutaj.
Pamietac tylko nalezy, aby byly to informacje czesciowe (co by samemu nie łamać prawa:), wiadomo - imie z pierwsza litera nazwiska, niepelny kod, ulica bez numeru, w kazdym razie tyle ile bedzie potrzebne na zweryfikowanie czy to ten sam czlowiek, ktory wczesniej wykazal sie nieuczciwoscią czy nie.
Omg... zajrzec sie pisze przez "rz"
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=69816[omg, przeciez wiem:), miej ta satysfakcje ze przylapales mnie na bledzie;) - Kubaa]
Albert Wesker
11 08 2006, 14:55
a czy to nie to samo co uwaga oszusci?
Ryo-San
11 08 2006, 15:00
wiesz jak ktos od ciebie zaklepie ze bierze ten i ten tytul..zwodzi cie przez kilka dni ze wplaci i w koncu sie rozmysla(albo ty wysylasz gry a koles ich nie odbiera i jestes w plecy na wysylce) to w sumie trudno go nazwac oszustem - pajacem i kretynem juz tak - ale oszust ni w kij nie pasuje...
a zeby juz przejsc do dzialania to unikajcie tranzakcji z uzytkownikiem kopacz
- chociaz z drugiej strony chętnie bym go zbanowal za te 2 numery w pchlim targu i chyba tak zrobie : o
IP tez będe sprawdzal czy aby przypadkiem sobie drugiego konta nie zalozyl..
QUOTE(Ryo-San @ 11 08 2006, 16:00)

a zeby juz przejsc do dzialania to unikajcie tranzakcji z uzytkownikiem kopacz
- chociaz z drugiej strony chętnie bym go zbanowal za te 2 numery w pchlim targu i chyba tak zrobie : o
IP tez będe sprawdzal czy aby przypadkiem sobie drugiego konta nie zalozyl..
Chłopak ma na koncie już 3 numery

Oby tak dalej ;]
Chicken
15 08 2006, 18:23
Dałbym kopaczowi jeszcze jedna szansę. Jeden z powodów jest taki, że przynajmniej On (sposród tych którzy maja "-" w PT) miał odwagę się odezwac, bo inni jak sie dowiadywali kim jestem i w jakiej sprawie od razu blokowali lub konczyli rozmowe.
Ryo - wiem co czujesz.
Oto rozmowa jaka przeprowadziliśmy dzis wieczorkiem. Puszczam bardzo skrócona wersja ponieważ niechce aby mój posta ciągnął sie w nieskończoność. Wybrałem najwazniejsze kawałki. Fragment w którym, Kopacz daje do zrozumienia, ze wie co go czeka za kolejne nieporozumienia gdzieś mi umknął. Adrian to oczywiście moje Imie
Adrian 18:56:46 Hej, Słyszłem, że robisz wałki w PT na forum PE. To prawda>>
Kopacz 18:57:06tak 2000 piecset zrobilem walkow
Adrian 18:57:24chodzi mi o zwodzenie za nos typu..
Adrian 18:57:36 kupie od Ciebie, a nie kupujesz...
Kopacz 18:57:42po prostu niedawno nie wyrobilem sie z funduszami i wyszlo jak wyszlo
Adrian 18:57:51 ponoć były takie numery
Kopacz 18:58:09 mopge tylko powiedziec ze przykro mi z tej strony
Adrian 18:58:25 aha... takie klocki... NIe sądzisz, ze lepiej byłoby zrobic w ten sposób, że mówisz, iż jestes zainteresowany, ale nie jestes pewien czy bedzie kasa. i w razie czego niech 3ma dla Ciebie...
Kopacz 18:58:26 ale ja sie winny nie czuje bo nikomu zbublowanego towaru nie sprzedalem
Adrian 18:59:15 zbublowany towar - tego nie powiedziałem
Kopacz 18:59:21 wiem nastepnym razem nie bede juz nikogo przetrzymywal w niepewniosci
Adrian 19:00:43 dla tego wolałem to wyjasnić i napisac co się szykuje
Adrian 19:01:13 a za co te kolejne 2 negatywy masz
Kopacz 19:01:14 z mojej strony chce powiuedziec ze bede sie staral nie dopuscic do takiej sytuacji
Kopacz 19:01:20 to samo
Adrian 19:01:24 aha.
Kopacz 19:01:41 tyle ze jeden z nich dal to przedwczesnie bo juz zaplacilem mu za towar
Kopacz 19:01:48 takze go dostalem
Adrian 19:01:57 kapuje
Adrian 19:02:24 Dobra. Teraz pytanie. Czy zezwalasz na wklejenie tej rozmowy na forum A może jednak nie chcesz
Adrian 19:02:38 Decyzja należy do Ciebie
Kopacz 19:02:45 zezwalam
Adrian 19:03:00 ok.
Kopacz 19:03:44 ok ja spadam
Adrian 19:03:54 3maj sie.
Kopacz 19:04:10 ty rowniez narka
Ja nie widze nic na jego usprawiedliwienie. Zreszta... mam osobiscie dosyc ludzi, ktorzy "kupuja" i nie placa, a ja jak debil czekam tydzien albo dluzej (na allegro to jest 3 dni na przypomnienie + 4 dni na form. zwrou prowizji + 7 dni na zwrot prowizji) na wplate. Czy tak trudno napisac "kupilem, nie mam kasy i nie kupie" OD RAZU. Przeciez nie kazdy ma na koncie kupe kasy, zeby czekac az X czy Y mu łaskawie zaplaci, a chcialby sprzedac cos czego nie potrzebuje, aby nabyc nowa gre (czy tam isc do kina albo jechac na wakacje). Pojedyncza wpadka mozna jeszcze przebolec, ale taka akcja x3 to jest imo przgiecie.
Ryo-San
16 08 2006, 09:04
QUOTE(kopacz)
Kopacz 18:58:26
ale ja sie winny nie czuje bo nikomu zbublowanego towaru nie sprzedalem
gratuluje toku myslenia - czlowieku zwodzac kogos przez tydzien ze bierzesz dany towar - tym samym faktem blokujesz rzeczywista sprzedaz...
Jezeli mimo takich dziecinnych akcji jakie tu odstawiles nie czujesz sie winny to ja ci powiem ze nic juz tu nie kupisz i nie sprzedaz.
Gojlandek
23 08 2006, 16:08
Mnie Kopacz już od miesiąca zwodzi ws. kupna karty. Niepoważny człowiek i tyle, chociaż twierdził, że "na 100% wpłaci jutro"... tydzień temu.
Heh widzę, że mowa tu o kopaczu:) Mialem z nim pare starć tj.
-przelom Maja-Czerwca 2006 użytkownik kopacz zwodzil mnie kupnem 3 gier na PSP zwodzil i zwodzil i zwodzil, aż wreszcie się wkurzylem i wystawilem na allegro, ale on znów do mnie mówi czemu wystawiles na allegro jak mialem od Ciebie kupić je, no ok uwierzylem skasowalem aukcje i czekalem na wplate i znów nic za tydzień zaproponowal mi wymianę na Xboxa + dodatki no ok zgodzilem się i znów czekalem tydzień, a on powiedzial, że się boi hehe. Wkońcu dalem sobie spokój.
-lipiec 2006 nasz kochany kopacz wystawil w pchlim swego xboxa, po paru upach dal cenę 450zl ok ja sobie ją zaklepalem i tak czekalem podalem adres wszystko czekalem tydzien, a on powiedzial ze gosciu daje mu 500zl

no to ja się troszkie wk.... i mu pojechalem, a pozniej mi zaproponowal, że jak dam 500zl to mi sprzeda dalem sobie spokoj
- sierpień 2006 szanowny kopacz wyraźil chęć kupna karty pamięci do PSP i też zwodzil przez 2 tyg i później się wykręcil
Także nie warto mu ufać najlepiej dać mu bana.
Następna sprawa szanowny sprzedąjcy pan Olymp1a.
Sprzedaję on ściereczki pod tajemniczą nazwą Mona Lisa. Oglasza się na wszystkich możliwych forach itp. Więc ja się na nie skusilem. Okazalo się, że to nie są żadne ściereczki Mona Lisa tylko polskie ścierki do monitorów LCD firmy Active Jet, które nadają się do... Następnie zlapalem go na gg i powiedzial, że to są te ściereczki, a nazwę sobie sam wymyślil. Hehe te ścierki widzialem w komputerowym za 14,99zl, więc ladnie sobie przycina na sztuce 2x zysk. Czekam na wyjaśnienia:) Sorrki za bledy ale mi się już się ręcę plonczą.
QUOTE(KiLy @ 8 09 2006, 22:46)

Następnie zlapalem go na gg i powiedzial, że to są te ściereczki, a nazwę sobie sam wymyślil. Hehe te ścierki widzialem w komputerowym za 14,99zl, więc ladnie sobie przycina na sztuce 2x zysk. Czekam na wyjaśnienia:) Sorrki za bledy ale mi się już się ręcę plonczą.
Businessman
Dr. Czekolada - nie wiem czy nazywac go oszustem, bo jzu kiedys z nim handlowalem, i mimo ze transakcja przebiegla z problemami - ostatecznie doszla do skutku. Ale juz druga z nim przeprowadzona zamiana gier na PS2 - nie. Po 3 tygodniach czekania gry wciaz nie widac. Chyba niosl ja golab pocztowy i skrecil do cieplych krajow. Heh - uwazajcie na tego goscia, lepiej z nim nie handlowac.
Ja z nim robię juz trzecią transakcję i muszę go troszkę usprawiedliwić

może i się ociąga, ale zawsze dotrzymuje obietnicy ( czy miałby to być dzień,czy pół roku

). O przesyłce dla Ciebie mi pisał na gg. Napisał, że zapomniał wysłać poleconym tej Twojej gry, ale mimo wszystko wysłał, więc to może rzeczywiście wina poczty. Mi nie podpadł i mogę go polecić
QUOTE(Wilk @ 9 10 2006, 22:39)

Ja z nim robię juz trzecią transakcję i muszę go troszkę usprawiedliwić

może i się ociąga, ale zawsze dotrzymuje obietnicy ( czy miałby to być dzień,czy pół roku

). O przesyłce dla Ciebie mi pisał na gg. Napisał, że zapomniał wysłać poleconym tej Twojej gry, ale mimo wszystko wysłał, więc to może rzeczywiście wina poczty. Mi nie podpadł i mogę go polecić

Nie wiem czyja to wina. Wiem tyle ze nie mam gry. I juz miec nie bede raczej na bank. Moze to i wina poczty ale jakie mam podstawy zeby mu wierzyc? Dzis niewiadomo komu ufac. Najlepiej nikomu:). Juz przy pierwszej transakcji mi lekko podpadl ze spoznieniem, a druga przepelnil czare goryczy:P. No co mam zrobic. Niby nic sie nie stalo, ale to moja ktorastam transakcja na pchlim targu i pierwsza nieudana. Jestem zly i zawiedziony, zatem musze sie podzielic spostrzezeniami z innymi.
I dlatego ja zawsze wysyłam poleconym

Jeśliby moja gra by nie doszła, oddałbym conajmniej połowę jej wartości, ale to już indywidualna sprawa
canabis
11 10 2006, 13:13
Sorry że za bardzo nie na temat ale nie moge sie powstrzymać, koleś na allegro wystawił psone z kierownicą, ale wszędzie w aukcji pisze że to psp one + kierownica, wkurzony napisałem do niego że coś mu się poebało, oto co odpisał
"koles nic mi sie niepoiebalo a wogule to troche kultury bo inaczei niebendziesz na alegro miał rzadnych ałkci."
bez komentarza
Dr.Czekolada
12 10 2006, 15:39
(Po naprawie kompa wchodze na to forum i widze ten temat

nooo ładnie) Dla sprostowania dodam że 1 raz coś takiego mnie spotyka (mówie o tranaskcjach z KOMODO). Tak przyznam popełniłem błędy (1 transakcja troche sie opóźniła z mojej strony ale to spowodowane przez pewien sklep któy codziennie w PSX Extreme widzicie (nie powiem który to sklep bo nie chce robić antyreklamy

) a przy 2 transakcji jak wspomniał Wilk zapomniałem wysłać ,,poleconym" priorytetem. W każdym bądź razie przesyłka wcześniej czy później dojdzie to pewne (ja sam też byłem ofiarą takiej wpadki ze strony sprzedającego jeszcze kiedy na PC gry sprzedawałem, z tym że osoba ta miała dowód wysyłki a ja nie mam bo wyrzuciłem

. i co wtedy miałem zrobić ?. Dla osób które mi nie ufają a być może w przyszłości dojdą ze mną do interesu:
1.W przypadku wymiany najpierw JA wysyłam gry potem wy.
2.Nie będe wyrzucał dowodów wysyłki, możecie mnie o nie poprosić.
3. eeee nie wiem co w tym punkie napisać, po prostu nie zamierzam być ,,nieuczciwym kontratherem" więc dla mnie trafienie do tego tematu jest jak wywalenie chrześcijana z kościoła na zbity pysk, ale nie mam żalu do KOMODO, słusznie zrobił i ma racje ,,dziś nie można nikomu ufać" nawet ,,profesjonalnym" sklepom jak np Empik

.
dla mnie trafienie do tego tematu jest jak wywalenie chrześcijana z kościoła na zbity pysk
Niezłe porównanie
Nie martw się, łap plusy w pchlim targu, a jak gra dojdzie, to odzyskasz dobre imię

i będzie git
Dr.Czekolada
12 10 2006, 15:50
Thx , tjaa musze zmyć plame na mym Honorze. dobra spadam, ide grać w WRC 4 KOMOD-a

. Aha Chrześcijanina nie chrześcijana

sorka.
QUOTE(canabis @ 11 10 2006, 14:13)

Sorry że za bardzo nie na temat ale nie moge sie powstrzymać, koleś na allegro wystawił psone z kierownicą, ale wszędzie w aukcji pisze że to psp one + kierownica, wkurzony napisałem do niego że coś mu się poebało, oto co odpisał
"koles nic mi sie niepoiebalo a wogule to troche kultury bo inaczei niebendziesz na alegro miał rzadnych ałkci."
bez komentarza
Łooł co to za dziecko z tego sprzedającego

DROGIE DZIECI ALLEGRO JEST MIEJSCEM DLA OSÓB PEŁNOLETNICH (czyt qmatych).
Moj Boże, doszedl do mnie ten nieszczesny Resident od Dr. Czekolady. Po 1,5 miesiaca. Pozal sie Boże:). Dr. - a Ty mowiles ze nie wyslales poleconym a paka przyszla poleconym. Czyzbys wyslal przedwczoraj?

:P. Anyway, gra jest. Dobre i tyle.
Dr.Czekolada
24 10 2006, 15:18
???? Naprawde doszła ????

, chyba nie wysyłałem poleconym nie jestem pewien, przeż to nie było wczoraj !!. Najważniejsze że gra doszła, gdybym nie wywalił dowodu udowodniłbym ci już daaawno temu. Aha już do 2 nowych osób dotarły gry i piszą że jest bez problemów. Więc pomalutku odzyskuje reputacji Ihaaa

.
zresztą dowodem może być też data stempla na kopercie
QUOTE(ping182 @ 24 10 2006, 16:28)

zresztą dowodem może być też data stempla na kopercie
No wlasnie stempla nie ma O_o. Jesli ta paczka rzeczywiscie zostala wyslana wtedy, kiedy zapewnial Dr. Czekolada to jestem w szoku. 1,5 miesiaca szla do mnie przesylka poleconym. Moge smialo zalozyc, ze wynik ow miesci sie w pierwszej trojce najwolniej idacch paczek w historii Rzeczpospolitej (trzeciej, czwarta to tylko glupia nazwa wymyslona przez glupich ludzi).
WTF :| musi być na znaczku. sic. do mnie szła 1.5 miecha za pobraniem, shit happens
Dr.Czekolada
24 10 2006, 21:34
Jeeej ale dyskusja

Komodo prosze nie pisz w ten sposób ja cały czas tu jestem

(tzn głupio brzmi jak ktoś mówi komodo zapewnial mnie blabla a ktoś kto nim jest to czyta ale ok czepiam sie

) 4 RP to nowa tura nie wiecie ? tura ery kaczolandu !!!!. Aha twoja paczka jest na 2 miejscu na 1 jest ta która szła do mnie za czasów PC ok pół roku TAK SŁOWNIE P-Ó-Ł i jak najbardziej poszła priorytetem i poleconym !!!! ,jak najbardziej zwróciłem uwage na date przesyłki (nawet listonosz zrobił dziwną mine

).
Dobra, najważniejsze, że gra doszła i ludzie, i inne czekolady są szczęśliwi

A ja mogę powiedzieć ze swojej strony, że przelewik za trzecią grę też do mnie doszedł i Czekolada jest słowna
Dr.Czekolada
24 10 2006, 21:42
Ja nie jestem z nim w jakiejś zmowie jakby kto myślał

. Mam dowody na to że się osobiście nie znamy , spytajcie sie FBI, CIA, SAS, GKH (Grupa Kociego Huru) itp. popytajcie urzytkownika Dud.ka i Jakuze zresztą jak nie wierzycie

.
Chcialbym sie zapytac, czy ma ktos jakis kontakt z uzytkownikiem Sinister, nie liczac forum i gg? Mialem z nim dokonac wymiany tydzien temu- Final Fantasy X za Burnout 3. Umowilismy sie w piatek lub sobote, ze w poniedzialek wysylamy gry (23.10). Wyslalem Finala i do dzisiaj nie otrzymalem Burnouta. Nie dostalem rowniez potwierdzenia, czy doszedl Final. Od 22.10 uzytkownik Sinister nie pojawia sie na forum, nie odpisujac na PM'kie i na gg. Paczka powinna dojsc w dzien, bo on mieszka w Warszawie, a ja 20 km od stolicy. Moze ma jakies problemy z kompueterem, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby pojsc do kawiarenki internetowej, znajomego i spisac adres lub bynajmniej mnie powiadomic. Nie wiem co mam zrobic w takiej sytuacji.
Ja juz z nim robiłem interes, spokojnie ,paczka powinna dojsc

Sam chyba troszeczke poczekałem, wiec nie ma powodu do zmartwien

pzodr
Watpie aby on ta paczke wyslal. Kiedys wyslalel jedna gre rano i doszla do odbiorcy w Warszawie jeszcze tego samego dnia, popoludniu. Moze ma jakies klopoty z kompem, ale nie widzi mi sie czekanie np. kilku tygodni na to, az go naprawi.
spn_sosnowiec
29 10 2006, 15:41
masz problem typ mieszka niedaleko od ciebie : / wiec mozesz sie skoczyc : p chyba ze zes lejm
Danilo1972
29 10 2006, 17:03
Sinister dotychczas był uczciwym kontrahentem, więc myślę że ma powód dla którego nie wysłał gry.
Poczekaj jeszcze parę dni i daj znać co wynikło z wymiany.
devil-80
14 11 2006, 09:47
a ma ktoś kontakt z tym userem Gojlandek(jakiś nr telefonu itp ???bo koleś sobie w kulki leci już 3 tydzień czekam na przesyłkę,wysłał mi połowę z tego za co zapłaciłem.
QUOTE(devil-80 @ 14 11 2006, 09:47)

a ma ktoś kontakt z tym userem Gojlandek(jakiś nr telefonu itp ???bo koleś sobie w kulki leci już 3 tydzień czekam na przesyłkę,wysłał mi połowę z tego za co zapłaciłem.
Z tego co wiem to nie pierwszy taki przypadek z nim...
Porównaj numer konta na które wpłaciłeś z jednym z tych;
https://ssl.allegro.pl/my_page.php?uid=1029018 Wydaje mi się że to jest ta sama osoba.
MaciejPŃ
14 11 2006, 18:59
z gojlandkiem handlowałem, owszem przesyłki sie spozniały, ale to były takie okazje ze przymykałem na to oko:) przyjdzie, prędzej czy pozniej, poczta tez daje ostatnio ciała.
Hmm ja z Gojlandkiem robilem ok 5/6 tranzakcji i zawsze wywiązywal się wzorowo

Nie wiem co się dzieje, a na tym linku co podal/a ani to patrząc na nr konta to ja zawsze mu wplacalem do Inteligo.
devil-80
14 11 2006, 20:10
powiem tak ,zdobyłem nr do jego taty zadzwoniłem i gojlandek odezwał się wieczorem na gg,niby wysłał i zgania to na pocztę,ale jak mi nie wyśle potwierdzenia to nie uwierzą,jutro ma się odezwać.poczekam jeszcze,choć cierpliwość moja ma granice.
QUOTE(MaciejPŃ @ 14 11 2006, 18:59)

z gojlandkiem handlowałem, owszem przesyłki sie spozniały, ale to były takie okazje ze przymykałem na to oko:) przyjdzie, prędzej czy pozniej, poczta tez daje ostatnio ciała.
Dokładnie. Mówili w telewizji, że poczta strajkuje
Dr.Czekolada
15 11 2006, 14:38
Panowie, .................(pipi) na poczte !! . Rozumiem że mogą mieć kłopoty w pracy i walczą o swoje, ale wk**** mnie fakt że przez to trują życie innym niewinnym osobom, jak np czasem nam kontratherom (pamiętacie strajki w szpitalach ?, takie ,,manifestacje" robiono że naweto do pracy zwyczajnie k**** dojechać niemożna było

).Przepraszam za offtop.
Albert Wesker
16 11 2006, 06:36
offtopa ciag dalszy: wez idz do pracy w ktorej opierd****a cie klienci (w 99% wypadkach nie z twojej winy), kierownictwo ma cie za smiecia, walisz soboty, niedziele, swieta, nocki, placa ci 1100 zl a odpowiadasz za dziesiatki tysiecy zeta, oprocz tego musisz miec wkute na blache wszelkie regulaminy, rozdzielniki i kupe innych bzdetow bo w kazdej chwili moga ci zrobic nalot inspektorzy i ukarac odebraniem premii za byle (pipi) - sorry ale czasem strajk to jedyny sposob
Ale musza tam pracowac ? Zawsze mozna zmienic prace. Niebawem skonczy sie monopol poczty na listy i ogolnie cos mi sie wydaje, ze bedzie dosyc duza redukcja pracownikow. Jezeli komus nie odpowiadaja warunki pracy to zawsze moze isc pracowac tam gdzie jest lepiej.
MichAelis
16 11 2006, 11:31
Nie moge sie z Toba zgodzic. Znajdz prace 50letniej kobiecie, po zawodowce, ktora 30 lat stuka pieczatka, ma na utrzymaniu 3 dzieci i meza, to boi sie ze straci taka robote. To ze jestesmy mlodzi i tak mozemy robic, to wcale nie znaczy ze pani z poczty tez
QUOTE(Mithos @ 16 11 2006, 11:25)

Niebawem skonczy sie monopol poczty na listy
Ale nie w całej Polsce. Ta nowa firma (której nazwy nie pamiętam) nie będzie miała zasięgu ogólnopolskiego więc jeśli będziesz chciał wysłać pocztówkę do dziadka w Bieszczadach, to niestety będziesz miał tylko jedną opcję.
Sorry za offtop
Za jakis czas pewnie bedzie lepiej z zasiegiem (vide firmy kurierskie). Ja pomimo zamieszkiwania w Wawie mam aktualnie tak zenujaca poczte, ze az szkoda slow. Listonosz praktycznie nigdy nie zostawia awiza. priorytety dostarczaja po kilka dni ("a wie pan nie zmiescilo mi sie do torby przez 3 dni"). Panie w okienkach pracuja z szybkoscia 5minut = jeden klient i kolejka jest prawie zawsze ogromna. I to ma byc firma ? Kilka miesiecy na wolnym rynku i ich nie ma. A skargi moge sobie pisac, bo i tak nic to nie daje. Ot i poczta polska.
Bartezoo
17 11 2006, 21:38
Dokładnie płace im więcej za ten priorytet polecony a tu kurczę awiza mi debil patentowny nie zostawia co to ma być i jeszcze się burzą wale taka poczte polską
sorx za offtop
Dr.Czekolada
17 11 2006, 22:09
Jeeej jaki offtop sie zrobił

, ale czasem faktycznie jest żenujące kiedy transakcja nie przeszła pomyślnie, a kogo potem winić ? oczywiście -->> poczte <<-- (w ok 60 % tak bywa, pozostałe 40 upiera sie na oszustwie

).
MichAelis
18 11 2006, 18:32
Nie wiem duzo narzekan widze, ale to co sie dzieje to jest masakra
czekam na paczke od poniedziaku nie doszla
wczoraj mialem wyslane gears of war KURWA NIE DOSZŁO!
Prenumerata nie doszła!! mimo ze listonosz był
Jeszcze nie dawno pisalem ze jest trendi jebac na poczte. To ja sie do tego przylaczam, poczta ssie na calej linii, bo nie wiem co sie dzieje teraz
EOT
devil-80
18 11 2006, 22:34
ma ktoś może jakieś namiary na spn sosnowiec??poza gg,bo nie mam z nim kontaktu innego,a czekam na gry i nie wiem co jest grane.pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.