Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DC Z nowym laserem
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
MasterShake
Wie ktoś gdzie można jeszcze wyrwać? Wiem że dcfans to mieli ale nie moge się z nimi skontaktować a dc z allegro starch kupować bo lasery szybko padają i w shenmue nie pogram confused.gif
condom
QUOTE(MasterShake @ 15 08 2006, 10:10) *

Wie ktoś gdzie można jeszcze wyrwać? Wiem że dcfans to mieli ale nie moge się z nimi skontaktować a dc z allegro starch kupować bo lasery szybko padają i w shenmue nie pogram confused.gif

Etam szybko padają... Dc ma twardy laser więc nie wiem skąd takie wnioski wink.gif
Możesz też kupić sam laser oddzielnie albo nowego dc na ebay'u, masz troche możliwości rolleyes.gif

pozdrawiam
Pavlik
QUOTE(MasterShake @ 15 08 2006, 10:10) *

bo lasery szybko padają i w shenmue nie pogram confused.gif

No to pojechałeś konsoli, która ma najtwardszy laser ze wszystkich confused.gif Kto ci takich bajek naopowiadał?
Jedyna szansa to wyrwać na allegro ale też trzeba mieć pojęcie żeby nie naciąć się na bubla a to wszystko można wyłapać z opisu sprzedającego typu:

Mam dc ale brakuje okablowania, konsola leżała w piwnicy rok czasu i nie mam jak sprawdzić ale kiedy ją tam kładłem to działała więc nie chcę mieć negatywa.
MasterShake
no to nie jest bajka bo am tego 2 razy doświadczałem XD
nie wiesz czy dcfans dalej to robią?Bo nie odpisują na maile
Pavlik
QUOTE(MasterShake @ 9 09 2006, 10:53) *

no to nie jest bajka bo am tego 2 razy doświadczałem XD
nie wiesz czy dcfans dalej to robią?Bo nie odpisują na maile

Wiesz M@jk jest trochę zajęty sklepem i ma bardzo mało czasu. Puść mi maila na pavlikdc at o2.pl to podam ci do niego numer gg.
MasterShake
opróżniłbyś sobie skrzynke XD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.