Według mnie najgorszym utworem jaki usłyszałem w grze video jest : MAGIC SON GOKU z gry Saiyuki:Journey West. A wy czego nie polecacie??
first99
15 09 2006, 17:37
Fifa '06 World cup. tandeta w 100% myślałem, że Depeche mode uratuje mnie, a tu jakiś tandetny remix. A poza tym to piosenki typu hity bravo i radia zet[size=1][size=1][size=1]
al PeER
15 09 2006, 17:52
Nie lubisz muzyki POP ? TYLKO NEI POLSKIEJ !!
Ja popa lubie

A co do muzyki w grze to slabo sie prezentuje ta z PESa. A najfajniejsze kawalki ma chyba FIFA '06 i B3 ( GENIUSZ)
first99
24 09 2006, 14:43
Co do Burnout'a to się zgodzę. Do fify '06 bym dyskutował, ale ma Oasis i za to plus
Hehe a w "Harvest moon" jest w ogole jakas muzyka, bo nie zwrocilam uwagi?
Muzyka w nowych FIFAch, aż śmierdzi tandetą.
Kawałek który leci w Outro do Alone in the Dark 4 - aż mnie ciarki przechdzą...
Zwyrodnialec
8 10 2006, 17:36
Cały ost z Burnouta 3 to syf.
Tandetny jest OST z Crash'a Twinsanity. Tragedia...cały czas ta sama melodia w kółko leci...
Enthussia Racing Proffesional
Burnout 3 i Revenge
Burnout 3 ma ciulaty ost, fakt; jak słyszę te wesołe punkowe przyśpiewki i jakąś zakrawającą do miana emo chu.jozę to mnie skręca... Szkoda, bo gra dobra (...) Z tego co na razie dane mi było usłyszeć, to PGR3 też ma gówniany soundtrack.
QUOTE(Royal @ 7 01 2007, 14:09)

Burnout 3 ma ciulaty ost, fakt; jak słyszę te wesołe punkowe przyśpiewki i jakąś zakrawającą do miana emo chu.jozę to mnie skręca... Szkoda, bo gra dobra (...) Z tego co na razie dane mi było usłyszeć, to PGR3 też ma gówniany soundtrack.
MSR też. Jak można dać pop do tak dobrych wyścigów?
Er_WolvEr
18 01 2007, 21:23
RUN DMC w Amplitude - Shiittt nigdy w życiu tak cienkich słów nie słyszałem (gra muzyczna, czasami aż omijałem ścieżke z wokalem by tylko go nie uszłyszeć...) oraz ostatni utworek w Guitar HE2 (ostatni z dodatkowych) chyba zespół MADE IN MEXICO ,,Yes we can". W GH1 mieli spoko utwór, a w 2jce masakryczny - źle sie słucha, źle sie gra.
Rotting carcass
18 01 2007, 22:28
Mnie najbardziej osobiście powalała muzyczka z super robin hood na NESa

. A z nowszych to Tenchu wrath of heaven

( lepszy był brak muzyczki i lepszy klimat jak w tenchu stealth asassins).
rhapthorne
3 07 2007, 20:25
"muzyka" z lokacji Haud Village w Suikodenie V...Niewyobrażalne paskudztwo
wkuriwiajaca muzyczka w menu NFS:U
Burnout 3 i revenge tragedia i ssx on tour (nie był taki zły ale dla mnie znacznie słabszy od genialnego z 3)
Er_WolvEr
29 07 2007, 12:49
QUOTE(Dante @ 14 07 2007, 14:36)

Burnout 3 i revenge tragedia i ssx on tour (nie był taki zły ale dla mnie znacznie słabszy od genialnego z 3)
IMO zupełnie na odwrót - Burnout R. i SSX On Tour miały najlepsze osty z danej serii.
Za to cienkusz deresz to OST z NFS:MW, właściwie 2 utworki jakoś ratowały, ale jak sie częśto słuchasło to i one sie nudziły. Mało i cienko.
I OST z GTA3. Tą gre sie (pipi) qtwa kilkadziesiąt godzin, jak mozna było dać tak mało i tak średnie utworki. Gry mi sie kończyć nie chce jak myśle że znowu usłysze to jęczenie na jednej ze stacji... OST z VC to już zupeeełnie inna beczka.
Plugawy
29 07 2007, 14:40
Duke Nukem Time to Kill XD zawsze mnie bierze na wymioty jak muzę z tej gry słyszę
Ten z Hot Shots Golf 2 i z ostatniej części na PS2(chyba był takie same) ja pier.dole ta muzyka jest tak niesamowicie irytująca ze sni mi sie po oczach
AumaanAnubis
3 02 2008, 17:36
piosenki(100 words czy jakos tak itd.)z FFX-2...
MoniqaPS2PSP
1 04 2008, 04:51
Burnout i ssx ma moim zdaniem świetne OST ale to już kwestia gustu...
denerwuje mnie:
muzyczka w menu Hot shots golf fore! Mam ochote rozwalić tv jak ją słyszę.
muza podczas walki w shadow hearts 3 - boli mnie od niej głowa
utworek z intra Silent hill3 to jakies nieporozumienie (tralalala w horrorze?)
theGrimReaper669
4 04 2008, 09:40
nawet dziwne ze nikt nie wspomnial o pro evolution,zwlaszcza ostatnim
beavisbathol
6 10 2008, 00:49
Zaryzykowałbym, iż "Snake Eater" z MGS 3, ale to tylko moje zdanie. Trąci tu Bondem, a tego nie chcę. MGS to dla mnie brzmienia iście patriotyczne coś jak "Twierdza" z Harrisem, Connerym i Cage'm.
LiSoQuan
7 10 2008, 19:40
CYTAT(beavisbathol @ 6 10 2008, 01:49)

Zaryzykowałbym, iż "Snake Eater" z MGS 3, ale to tylko moje zdanie. Trąci tu Bondem, a tego nie chcę. MGS to dla mnie brzmienia iście patriotyczne coś jak "Twierdza" z Harrisem, Connerym i Cage'm.
To samo mysle... MGS to dla mnie najlepsza seria ale ten utwór to kule... tragedia... jak go słyszałem to się śmiałem... chcieli poważnie a wyszła niepoważnie jak cały Bond , James Bond.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.