Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mario hoops 3 on 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
ssendas
http://touch-ds.jp/mediagallery/st45.html

a ja nigdy nie lubilem sportowych gier , kolejny test sprawnosciowy dla ekranu dotykowego smile.gif
Sarge
Można się obawiać przede wszystkim o schematyczność i czy gra aby nie będzie za prosta. Do multiplayera pewnie się nada, ale raczej nie ma warunków do znalezienia 4 typa na partyjkę... No chyba że będzie obecna też opcja online, wie ktoś coś o tym? W singlu na pewno szybko będzie się nudzić...
ssendas
QUOTE(Sarge @ 19 08 2006, 14:44) *

Można się obawiać przede wszystkim o schematyczność i czy gra aby nie będzie za prosta. Do multiplayera pewnie się nada, ale raczej nie ma warunków do znalezienia 4 typa na partyjkę... No chyba że będzie obecna też opcja online, wie ktoś coś o tym? W singlu na pewno szybko będzie się nudzić...

a ja sie boje bo gra widze tylko dla praworecznych...
AnDrO
Mi ta gra siępodoba w singlu wcale tak nie nudzi ;] Wręcz przeciwnie, po ok. miesiącu nadal chce się czasem pograć.

Gra nie jest tylko dla praworęcnych: można wybrać, że jest się leworęczny. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.