Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Hi Way
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
dragu
Hi Way, podobno film drogi. Bardzo nietuzinkowa produkcja ludzi od reklam Plusa, humor "Kopytkowy".
Oglądałem go dwa i pół raza, ale nie dlatego, że nie wytrzymałem do końca, raz widziałem tylko końcówkę, bo się spóźniłem do kina smile.gif. Dla mnie totalne mistrzostwo, komedia idealna. Wizja, którą serwują nam kolesie z Mumio jest tak odjechana, że po prostu nie da się inaczej, jak kochać jej lub nienawidzić. Warto wspomnieć, że film jest oparty na dialogach. Nie dzieje się "nic". Aż dziw bierze, że mimo tonie sposób przewidzieć dalszego rozwoju akcji, finału tym bardziej.
Oglądał kto? Śmiał się kto?

EDIT:
Próbka dialogu:

dziadki-internauci
jjwcun
Film widziałem 2 razy i... pomimo mojej wielkiej sympatii do Mumio nie mogę powiedzieć o tym filmie zbyt wiele dobrego (chociaż dowcip opowiadany w parku wymiata) confused.gif Całość przypomina ucieleśnienie tekstu z Rejsu:"Nuda, Panie, nic się nie dzieje". Możliwe że o to właśnie chodzi, żeby sie nic nie działo, jednak ja wysiadam i dalej nie jadę. Zdecydowanie wolę sceniczne dokonania tej ekipy oraz reklamówki ich autorstwa. Romansując z absurdem trzeba się liczyć z możliwościa przekroczenia granicy między dobrą zabawą i totalnym niezrozumieniem. To pierwsze udawało się zawsze Monty Pythonowi. Nie przekreślam jednak dalszych filmowych dokonań tego kabaretu (o ile "kabaret" w wypadku tej grupy jest odpowiednim okresleniem) i na pewno spróbuję ich nowego dzieła. O ile kiedykolwiek powstanie icon_wink.gif
tk
btw w tv chula nowa porcja reklamówek wink.gif

"to wewnętrze fuj, te ukryte pfe"

tvp kultura wczoraj zarzuciła tym godzinnym przedstawieniem, którego jak się okazało nie widziałem wcześniej w całości. kończący "skecz" o ewolucji blues'a zamiata.
jjwcun
Niemcy generalnie nie znali gitary laugh.gif
tk
-chiny!
-przysługuje mi prawo zmiany na japonie
przema
film nie dla wszystkich..... i bardzo dobrze smile.gif dla mnie mistrzostwo świata.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.