Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Battlefield: Bad Company
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Rutran
Ostatnio występowały problemy z serwerami EA w Bad Company, było to spowodowane porządkami w rankingu gry. Gracze, którzy nabijali punkty naprawiając pojazdy tzw. glitcherzy mają zredukowaną punktacje o wartość, którą nabili nieuczciwie. Otrzymali również najniższą range Recruit.
Goldi69-PL-
a jak z mapami, duzo jest grywalnych czy tak jak w BF2 3szt?
Rutran
Map jest 8, teoretycznie wszystkie są grywalne za sprawą trybu Gold Rush, ale w praktyce zależy jaki rodzaj map preferuje dana osoba. Prawdziwych battlefieldowych map są 3 sztuki, znajduje się na nich spora liczba pojazdów: Oasis, Harvest Day, End of the Line (największa mapa w grze), pośrednie mapy to: Valley Run i Final Ignition. Reszta to typowe nastawione na chodzenie pieszo, nie licząc pojedyńczych pojazdów: Ascension, Deconstruction i Over and Out.

Ogólnie są ciekawie zaprojektowane, zróżnicowane i rozbudowane.

W tym linku znajdują się materiały video, z krótkimi charakterystykami każdej z map i podpowiedzi taktyczne jak można grać. Materiał jest dostępny jako bonus w Gold Edition:
http://pl.youtube.com/view_play_list?p=3EEAA363E9D4A81B
toxicELF
jak dla mnie mapki sa naprawde dobrze przemyslane i ogolnie kozackie
Mefi23
Wróciłem po naprawie i sytuacja mnie zdziwiła ,ponieważ gram gram... i tak jakieś 2h.Po minionym czasie moje punkty zostały wyzerowane.Myślałem ,że dawno to usunięto.Tak na marginesie nie glitrzerowalem tongue.gif Wejdę później może już tego nie będzie.

Już jest okay smile.gif tak jak Wampis mówi pewnie coś grzebali.
Wampis
Też miałem to samo, pewnie znowu coś grzebią przy serwerach.
Co do map to jak dla mnie taka kolejność (od najlepszej do najgorszej): Oasis, Ascension, Valley Run, Deconstruction, Final Ignition, Over and Out, Harvest Day i na końcu End of the Line.
Othis
CYTAT(Wampis @ 11 07 2008, 20:23) *
Też miałem to samo, pewnie znowu coś grzebią przy serwerach.
Co do map to jak dla mnie taka kolejność (od najlepszej do najgorszej): Oasis, Ascension, Valley Run, Deconstruction, Final Ignition, Over and Out, Harvest Day i na końcu End of the Line.

Ascension i Over and Out sa nastawione na zadyme niczym w halo3 i wlasnie dlatego stawiam je najnizej w swoim rankingu, ale taka roznorodnosc jest i tak na +, najbardziej bezplciowa jest end of the line chociaz dobra dla snajpera:)

EDIT i wystepuje tu brak map typu duzy kwadrat gdzie bedac na srodku mozesz isc we wszystkie str do jakis zabudowan>>moim zdaniem te mapy nie nadaja sie zbytnio do trybu conquest(chyba ze dodadza pare heli)
BoroBoro
wiadomo kiedy ta łatka czy dalej cisza
Vulc
CYTAT(Othis @ 12 07 2008, 13:23) *
Ascension i Over and Out sa nastawione na zadyme niczym w halo3 i wlasnie dlatego stawiam je najnizej w swoim rankingu, ale taka roznorodnosc jest i tak na +, najbardziej bezplciowa jest end of the line chociaz dobra dla snajpera:)

Ascension akurat bardzo lubię, bo jest mała i treściwa. Dodatkowo gram specjalistą, który ma tutaj spore pole do popisu. Co do reszty map, są rzeczywiście dość zróżnicowane, stąd każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Przykładowo widziałem graczy, którzy rewelacyjnie sprawowali się na Over and Out, ale już na większych przestrzeniach nie byli sobie w stanie poradzić(Oasis, Harvest Day).
Wampis

Są najmniej zgodne z ideą pola walki, ale za to zawsze gwarantują emocje. Jak na Harvest Day czy End of the Line przeciwnicy nie mają ochoty przystąpić do ofensywy, to na obronie zaczyna się robić nudno.
toxicELF
jest gdzies w internecie strona z leaderboardem,cos w stylu;wpisujesz name i wyswietla ci kogos statystyki?

edit;juz mam ,tylko ze stronka nie dziala aktualnie
Vulc
CYTAT(Wampis @ 12 07 2008, 18:14) *

Są najmniej zgodne z ideą pola walki, ale za to zawsze gwarantują emocje. Jak na Harvest Day czy End of the Line przeciwnicy nie mają ochoty przystąpić do ofensywy, to na obronie zaczyna się robić nudno.

Harvest Day to jedna z najtrudniejszych map dla atakujących, jeśli pierwsze skrzynki będą chcieli zniszczyć klasycznym sposobem, czyli uzbrajając ładunek. Końcowe wzgórze też może się okazać problematyczne, bo stosunkowo łatwo jest je obronić, a agresorzy nie mają już wsparcia pojazdów. Z reguły.
Tommo
Jak odpalić napisy w singlu?
W opcjach nie widzę tego.
Vulc
CYTAT(Tommo @ 13 07 2008, 15:55) *
Jak odpalić napisy w singlu?
W opcjach nie widzę tego.

Nie ma napisów.
Tommo
Pogięło ich?
Jak można zapomnieć o tak podstawowej rzeczy, przecie to teraz standart.
Czasem z napisami miałem pewne trudności a ze słuchu to już w ogóle dużo zrozumiem...
Gooralesko
CYTAT(Tommo @ 13 07 2008, 16:44) *
Pogięło ich?
Czasem z napisami miałem pewne trudności a ze słuchu to już w ogóle dużo zrozumiem...

Angola się ucz a nie narzekasz jak stara baba wink.gif Jak będziesz umiał ten język w odpowiednim stopniu to z samych dialogów wykumasz OCB.
Tommo
CYTAT(Gooralesko @ 13 07 2008, 16:46) *
CYTAT(Tommo @ 13 07 2008, 16:44) *
Pogięło ich?

Angola się ucz a nie narzekasz jak stara baba wink.gif Jak będziesz umiał ten język w odpowiednim stopniu to z samych dialogów wykumasz OCB.

Coś tam umiem ale łatwiej zrozumieć z napisów niż ze słuchu.
Vulc
CYTAT(Tommo @ 13 07 2008, 16:58) *
Coś tam umiem ale łatwiej zrozumieć z napisów niż ze słuchu.

Niektórym łatwiej jest z napisami, to fakt, jednak angielski w tej grze jest na dość przystępnym poziomie, więc nie ma co narzekać.
Diabeu
fakt jest faktem że zbabolili tą kwestię, napisy jako opcja być powinny - taki standard, ot co
Haggard i Sweetwater mają takie gadki że aż szkoda je tracić
Rutran
Battlefield Bad Company Gameplay:
http://pl.youtube.com/watch?v=LVgas7yOD4c
Rutran
Do Battlefield: Bad Company zbliża się tryb Conquest znany z poprzednich odsłon serii Battlefield, taka informacja pojawiła się na oficjalnej stronie gry:
http://badcompany.ea.com/news/entryid/24605/

Cztery mapy zostały przystosowane do Conquesta, zmianie uległo oświetlenie i efekty pogodowe.
toxicELF
i co ten tryb conquest wprowadza do rozgrywki team deathmatch np?
bartiz
Conquest to cos na wzor Domination (np. z CoD 4)
epl
pobawilem sie osattnio troche w multi i....
natychmiast wrocilem do cod4 - nie kumam klimatu bf chyba - gine od nie wiem czego, laduje pol mag w plecy gosciowi a on dalej biegnie, dziwny zoom na niektowych broniach, malo map, brak walk w terenie zurbanizowanym, za duzy nacisk na pojazdy zdaje sie i tak dalej i tak dalej
aha LAGI!!! (mam lacze 2mb wiec cos nie tak chyba z serwerami)
Thomas_PL
CYTAT
nie kumam klimatu bf chyba - gine od nie wiem czego,

Spoko, rozumiem. W końcu to baaardzo dziwne że giniesz nie tylko w czasie CQB, ale też od snajpera, wyrzutni rakiet, artylerii, czołów, heli. Tak, to bardzo dziwne. Wybranie odpowiedniej klasy do odpowiedniej okazji to też w końcu problem, no i do którego pojazdu wejść? Kolejna trudna decyzja. Cóż spadaj z bf'a, mi nie będzie przykro. Może na twoje miejsce pojawi się jakaś bardziej inteligentna osoba która wpadnie że np. zamiast czekać aż artyleria spadnie nam na głowę, najzwyczajniej w świecie przeprowadzi rajd na bazę wroga i zlikwiduje artylerię przynajmniej na jakiś czas. Jak to dobrze że słabsi odpadają ;P
CYTAT
dziwny zoom na niektowych broniach,

Normalny.
CYTAT
brak walk w terenie zurbanizowanym

Są mapy w których dochodzi do walk żywcem z terenów zurbanizowanych. Ascension, Oasis (od pewnego etapu) no i Deconstruction przecież tam też bardzo często dochodzi do CQB. Widzać niektórym trochę więcej niż zwykle miejsca (a tak czy siak za mało w porówaniu do PCtowych Battlefieldów) skodzi - za dużo myślenia gdzie pójść.
CYTAT
za duzy nacisk na pojazdy

No tak, za trudno namierzyć snajperem przez tąką śmieszną lorneteczkę pojazd i kierować pociskiem do celu lub rozmieścić miny, oczywiście mamy też klasę demolitons czyli wyrzutnie rakiet, mamy specjalistę który ma c4. Nie no, spoko. Rozumiem że dla niektórych patałachów to zbyt skomplikowane.
CYTAT

Fajnie. Ja też mam łącze 2 mbit i nie mam lagów. Zwalaj winę na twojego ISP, a nie na grę.

EDIT: Oczywiście z trybu CQ cieszę się. Zobaczymy jak to będziemy wyglądać na konsolach.
Butcher
Rozumiem, że Król Multi jest jeden jedyny, niepodważalny i musi się wszystkim podobać, a zwie się Battlefield: Bad Company?
To dziwne, że statsy XL wskazują inaczej niż wynikałoby z Twojego wykładu...
Wyluzuj chłopie... o gustach się nie dyskutuje. Każdy gra w co chce i jak potrafi.
Ja np. z multi najbardziej lubię lody z polewą truskawkową...
Thomas_PL
CYTAT

Czy ja wskazywałem która gra jest lepsza? Proszę o cytat...zresztą statsy wykazują tylko popularność gry, a wiadomo przecież że miliony much mogą się mylić tongue.gif
CYTAT
Rozumiem, że Król Multi jest jeden jedyny, niepodważalny i musi się wszystkim podobać, a zwie się Battlefield: Bad Company?

Nie, poprostu stwierdziłem że najwyrazniej dla tego człowieka gra jest zbyt skomplikowana.
Othis
CYTAT(Thomas_PL @ 25 07 2008, 14:02) *
CYTAT

Czy ja wskazywałem która gra jest lepsza? Proszę o cytat...zresztą statsy wykazują tylko popularność gry, a wiadomo przecież że miliony much mogą się mylić tongue.gif
CYTAT

Nie, poprostu stwierdziłem że najwyrazniej dla tego człowieka gra jest zbyt skomplikowana.

akurat epl ma w 80% swojej wypowiedzi racje i ja go tez popieram...
Thomas_PL
CYTAT
akurat epl ma w 80% swojej wypowiedzi racje i ja go tez popieram...

Rację? Równie dobrze ja mogę powiedzieć "mam rację i basta" zarówno opinia moja, twoja i epl są subiektywne. Skoro wam się nie podoba Bad Company to co robicie w tym temacie? Napiszcie to w temacie poświęconym CoD 4, tam przynajmniej więcej osób wam przyklaśnie.
Ach! Miło że sprecyzowałes które fragmenty wypowiedzi epl popierasz...
masterlag
Wypas czyli jak się gry nie lubi//nie podoba się to nie można w temacie o niej wytknąć wad, a po drugie epl napisał że "nie kuma klimatu bf" a nie że ta gra to crap i CoD IV>BF BC dla wszystkich, natomiast Ty od razu stwierdziłeś że skoro mu się gra nie podoba to jest dla niego zbyt skomplikowana litości....
Wampis
Z Othisem nie dyskutuj, dla poparcia swojej tezy o beznadziejności BC przytaczał nawet usuniętą później, totalnie nieobiektywną recenzję w której autor nazywał grę crapem.
Co do opinii epl, to rację pisząc, że
CYTAT
laduje pol mag w plecy gosciowi a on dalej biegnie
bo akurat bronie są słabo wyważone, z M16 czy karabinów maszynowych trzeba wpakować w przeciwników tony ołowiu, a takie UMP zabija natychmiast. Ot, trzeba wiedzieć co się sprawdza na polu walki, a co nie.

CYTAT(masterlag @ 25 07 2008, 23:58) *
natomiast Ty od razu stwierdziłeś że skoro mu się gra nie podoba to jest dla niego zbyt skomplikowana litości....

To było trochę przesadzone, natomiast faktem jest, że po zdobyciu doświadczenia nie ginie się już "od byle czego".
Othis
CYTAT(Wampis @ 26 07 2008, 00:01) *
Z Othisem nie dyskutuj, dla poparcia swojej tezy o beznadziejności BC przytaczał nawet usuniętą później, totalnie nieobiektywną recenzję w której autor nazywał grę crapem.
Co do opinii epl, to rację pisząc, że
CYTAT
laduje pol mag w plecy gosciowi a on dalej biegnie
bo akurat bronie są słabo wyważone, z M16 czy karabinów maszynowych trzeba wpakować w przeciwników tony ołowiu, a takie UMP zabija natychmiast. Ot, trzeba wiedzieć co się sprawdza na polu walki, a co nie.

CYTAT(masterlag @ 25 07 2008, 23:58) *
natomiast Ty od razu stwierdziłeś że skoro mu się gra nie podoba to jest dla niego zbyt skomplikowana litości....

To było trochę przesadzone, natomiast faktem jest, że po zdobyciu doświadczenia nie ginie się już "od byle czego".

nie dyskutowac to mozna z toba jakbys w ogole umial czytac to za grafike dalem tej grze 9 a ogolnie 8- a to bardzo duzo...a ze jest gorsza od innych? no jest nawet od starego modern combat...i epl napisal dokladnie czym rzecz(mapy,bronie,lagi) wiec nie bede tego znow powielal..
Soniak
Mnie irytują lagi oraz broń, strzelam do ziomka z UMP 60 naboi, ten się obraca pif-paf z obrzyna z 15 metrów i leżę. Najlepsze jest że lagów nie było dawniej, pojawiły się dopiero wtedy kiedy te fajtłapy zaczęły robić aferę z serwerami i kasacją statystyk. Często też nie mogę się dołączyć do squadu, problem występuje najczęściej jak chce pograć z ziomkami zza Wschodniej granicy (Rosja, Ukraina itd.)
pozdro
Thomas_PL
CYTAT
strzelam do ziomka z UMP 60 naboi,

Dobra, dobra a tak na oko ile tych naboi trafiło przeciwnika tongue.gif ? Przypominam że bronie specjalisty są przede wszystkim szybkostrzelne, ich celność jest średnia/słaba.
Zresztą shotgun musi mieć jakiś sensowny zasięg inaczej stałby się bezużyteczną bronią w otwartych terenach (spora cześć bf'a). Zresztą chyba przesadzacie, przecież to nie snajpa.
Co do lagów to co mogę powiedzieć...ja ich nie mam, a mam zwyczajne łącze 2 mbit w kablówce.
Othis
jak grasz snajperem lub boisz sie bliskich spotkan z wrogiem to moze lagow nie widzisz a sprawdzilismy opoznienie jest czasami nawet 2 sekundowe,i w momencie kiedy widzisz kogos odwoconego(w rzeczywistosci on moze juz w ciebie strzelac) dlatego sa sytuacje jakie opisal developing,wszystko byloby fajnie gdyby to opoznienie bylo zawsze podobne ale niestety nie wiadomo dlaczego jest zmienne(zalezy jakie lacza sie podlacza do serv)czesto mam ze podosze po kims bron i ok 2 sekundy nie moge jej uzyc itp. tak samo czasami cofa jak jest mocno poryty grunt w okolicy...

EDIT:to samo jak np ktos wali do ciebie ze znajpu z tlumikiem(potrzeba 2-3-4) trafienia: zazwyczaj widac obrazenia konczace zycie a wczesniejszych w ogole bo brakuje tych 2 sekund..inaczej mowiac zanim dotrze do ciebie inf ze dostajesz to koles zdazy trafic 3 razy(przewaznie gdy stoisz w miejscu)
epl
CYTAT(Thomas_PL @ 25 07 2008, 01:44) *
CYTAT
nie kumam klimatu bf chyba - gine od nie wiem czego,

Spoko, rozumiem. W końcu to baaardzo dziwne że giniesz nie tylko w czasie CQB, ale też od snajpera, wyrzutni rakiet, artylerii, czołów, heli. Tak, to bardzo dziwne. Wybranie odpowiedniej klasy do odpowiedniej okazji to też w końcu problem, no i do którego pojazdu wejść? Kolejna trudna decyzja. Cóż spadaj z bf'a, mi nie będzie przykro. Może na twoje miejsce pojawi się jakaś bardziej inteligentna osoba która wpadnie że np. zamiast czekać aż artyleria spadnie nam na głowę, najzwyczajniej w świecie przeprowadzi rajd na bazę wroga i zlikwiduje artylerię przynajmniej na jakiś czas. Jak to dobrze że słabsi odpadają ;P
CYTAT
dziwny zoom na niektowych broniach,

Normalny.
CYTAT
brak walk w terenie zurbanizowanym

Są mapy w których dochodzi do walk żywcem z terenów zurbanizowanych. Ascension, Oasis (od pewnego etapu) no i Deconstruction przecież tam też bardzo często dochodzi do CQB. Widzać niektórym trochę więcej niż zwykle miejsca (a tak czy siak za mało w porówaniu do PCtowych Battlefieldów) skodzi - za dużo myślenia gdzie pójść.
CYTAT
za duzy nacisk na pojazdy

No tak, za trudno namierzyć snajperem przez tąką śmieszną lorneteczkę pojazd i kierować pociskiem do celu lub rozmieścić miny, oczywiście mamy też klasę demolitons czyli wyrzutnie rakiet, mamy specjalistę który ma c4. Nie no, spoko. Rozumiem że dla niektórych patałachów to zbyt skomplikowane.
CYTAT

Fajnie. Ja też mam łącze 2 mbit i nie mam lagów. Zwalaj winę na twojego ISP, a nie na grę.

EDIT: Oczywiście z trybu CQ cieszę się. Zobaczymy jak to będziemy wyglądać na konsolach.

gine od nie wiem czego - chodzi mi m.in. o brak czegos na wzor killercam z cod4 - moim i nie tylko zdaniem przydaloby sie,
dziwny zoom na niektorych broniach - normalny to on nie jest przy szotgunach i niektorych mp, przy niektorych karabinach zaslania jakies 40/45 % widoku
mapy - dalej twierdze ze lipa troche z nimi ( tereny zurbanizowane - fajnie ze wyminiales pare map gdzie sa 3 uliczki na krzyz w ktorych mozna z bliska pobiegac i posiekac) - plus mala ich ilosc - jasne lepiej malo a dobrze, ale jeszcze lepiej wiecej a tak samo dobrze
pojazdy - kk, po prostu taka charakterystyka gry, nic na to nie poradze
lagi - nie tylko ja mam (na mocnym laczu), nie tylko moj kumpel co ma tego samego providera ale rowniez mnostwo innych ludzi
skutecznosc broni - no super, najwazniejszy w tym przypadku brak - co jest z nie tak z m16 - czemu seria w klate nie zabija przeciwnika, czemu seria w plecy nie zabija przeciwnika, czemu jakis pistolet maszynowy ma 3x wieksza sile razenia???

btw:
Może na twoje miejsce pojawi się jakaś bardziej inteligentna osoba
Jak to dobrze że słabsi odpadają
Rozumiem że dla niektórych patałachów to zbyt skomplikowane.

troche duzo tego jak na jeden post
Vulc
Nie będę tutaj cytował każdej wypowiedzi z osobna, bo nie miałoby to większego sensu, więc ogólnie ustosunkuję się do kilku poruszonych wcześniej spraw.

Jeśli chodzi o broń, rzeczywiście można mieć pewne zastrzeżenia, ale i bez przesady. Niektóre karabiny dziwnie zachowują się przy bliskim kontakcie, lecz to też nie jest norma, raczej wyjątek. Pistolety maszynowe z małych odległości zawsze będą o wiele skuteczniejsze, co wynika z ich szybkostrzelności, siła rażenia nie ma nic do rzeczy, bo jest bardzo podobna. Zresztą ustrzelić kogoś z daleka za pomocą tych ostatnich jest nie lada wyczynem. Strzelby mają czasem wyjątkowo duży zasięg, jednak - jak ktoś wcześniej napisał - muszą taki mieć, bo na otwartych mapach byłyby kompletnie nieskuteczne. Nie wiem też, co niektórzy mają do zooma, dla mnie jest taki, jaki być powinien.

Pojazdy w grze są świetnie wyważone, na pewno nie położono na nie zbyt dużego nacisku. Mogą stanowić śmiertelną broń, ale i zniszczyć jest je bardzo łatwo. Nie muszę chyba mówić jak skuteczni są w tym specjaliści i snajperzy, nie wspominając o innych klasach. Nawet Assaultem można coś zdziałać, choć tylko przeciwko lżejszym pojazdom.

Mapy są świetnie przygotowane, aczkolwiek brakuje trochę większego ich zróżnicowania. Jednak ogólnie jest naprawdę bardzo dobrze. Cieszy zwłaszcza fakt, że każda z nich oferuje dużo rozwiązań taktycznych, możliwości dojścia do celu. Czasem sam byłem zaskoczony inwencją graczy w tym punkcie.

Ciężko mi powiedzieć coś o lagach, bo po prostu jeszcze ich nie doświadczyłem. Gram w Bad Company od dłuższego czasu, nawet po kilka godzin dziennie i nie miałem większych problemów. Łącze 2mb.

Tyle na razie, czekamy na tryb Conq smile.gif
niemrawy
"gine od nie wiem czego - chodzi mi m.in. o brak czegos na wzor killercam z cod4 - moim i nie tylko zdaniem przydaloby sie"

i dzięki bogu nie ma czegoś takiego, jeden z większych minusów drugiej części bf-a była właśnie kamera która pokazywała z której strony ktoś nas ubił, grr, wywalili to w pizdu na szczęście
Thomas_PL
CYTAT
gine od nie wiem czego - chodzi mi m.in. o brak czegos na wzor killercam z cod4 - moim i nie tylko zdaniem przydaloby sie,

Jezu, ale ludzie są leniwi tongue.gif
Sorry, ale ja nie odczekuję od gry takich podpowiedzi. Chcę osobiście zlokalizować drania który mnie zabił i spróbować się odegrać.
CYTAT
jak grasz snajperem lub boisz sie bliskich spotkan z wrogiem

Pudło. Akurat sporadycznie gram snajperem, a spotkań z wrogiem nie unikam.
CYTAT
dziwny zoom na niektorych broniach - normalny to on nie jest przy szotgunach i niektorych mp, przy niektorych karabinach zaslania jakies 40/45 % widoku

I co w zwiąku z tym? Spodziwałeś się, że używając zooma widok broni zniknie dla twojej wygody?

Na resztę odpowiedział Vulc.
Othis
CYTAT(Thomas_PL @ 26 07 2008, 13:46) *
CYTAT
jak grasz snajperem lub boisz sie bliskich spotkan z wrogiem

Pudło. Akurat sporadycznie gram snajperem, a spotkań z wrogiem nie unikam.

Na resztę odpowiedział Vulc.

..to gratuluje wzroku.
Thomas_PL
Gratuluję kiepskiego ISP.
Othis
CYTAT(Thomas_PL @ 26 07 2008, 15:40) *
Gratuluję kiepskiego ISP.

moj isp x5 twoj ten sam provider wiec mozesz juz sie uspokoic i nie pisac herezji odnosnie lagow...lagi ma kazda gra online na x360 sa te ktore laguja bardziej inne mniej, a bf akurat laguje dosyc mocno..staty masz dosyc slabe pewnie dlatego ze masz za szybki net 0_o

ktos wie jak odblokowac druga i trzecia bron z kazdej klas? bo o dziwo nie mam ich odblokowanych u siebie...
Thomas_PL
O jezu. Każda gra może mieć lagi. No, ale widzę że jesteś typem "mam ping 30 tzn. mam lagi" (to tylko przykład podejścia, w końcu pingów dokładnych konsole nie pokazują). Dodatkowo nie życzę sobie żebyś mnie uspokajał, jestem bardzo spokojny. Sorry, ale to nie moja wina że coś sobie ubzdurałeś.

CYTAT
ktos wie jak odblokowac druga i trzecia bron z kazdej klas? bo o dziwo nie mam ich odblokowanych u siebie...

Mówisz o normalnych unlockach (tych na dole)?
Vulc
CYTAT(Othis @ 26 07 2008, 16:31) *
moj isp x5 twoj ten sam provider wiec mozesz juz sie uspokoic i nie pisac herezji odnosnie lagow...lagi ma kazda gra online na x360 sa te ktore laguja bardziej inne mniej, a bf akurat laguje dosyc mocno..staty masz dosyc slabe pewnie dlatego ze masz za szybki net 0_o

Zaraz, zaraz, Bad Company może i laguje u Ciebie, ale nie znaczy to od razu, że laguje u całej reszty. Ja praktycznie żadnych związanych z tym problemów nie mam, czasem coś przytnie, zawiesi się, nic więcej.

Othis
ping 30 to jest tylko na pc bliskich serv a na klocku to moze byc 300+ haha oczywiscie z wiadomych powodow nie pokazuje pingow... o bronie mi chodzi 2-ga i 3-cia od gory ktore sa odblokowane od poczatku jednak nie mam ich w wyborze w multi..ale to pewnie kolejny bug w tej super gierce...
Mefi23
CYTAT(Vulc @ 26 07 2008, 17:10) *

Zaraz, zaraz, Bad Company może i laguje u Ciebie, ale nie znaczy to od razu, że laguje u całej reszty. Ja praktycznie żadnych związanych z tym problemów nie mam, czasem coś przytnie, zawiesi się, nic więcej.

Zgadzam się z Vulc
Diabeu
CYTAT(Othis @ 26 07 2008, 17:12) *
ping 30 to jest tylko na pc bliskich serv a na klocku to moze byc 300+ haha oczywiscie z wiadomych powodow nie pokazuje pingow... o bronie mi chodzi 2-ga i 3-cia od gory ktore sa odblokowane od poczatku jednak nie mam ich w wyborze w multi..ale to pewnie kolejny bug w tej super gierce...

pierwsza grupa zawiera 5 spluw, pierwsze 3 to standardy dostępne dla konkretnych stron, kolejny jest dostępny w zależności od ... (preorder, newsletter blablabla) a ostatni rząd to klamki dostępne od razu w wersji Gold lub w normalnej po osiągnięciu 25 lvl

zakładam że nie umiesz angielskiego skoro pytasz o coś co masz opisane w grze
Wampis
CYTAT(Mefi23 @ 26 07 2008, 17:31) *

Zgadzam się z Vulc

Ja też, a także mój znajomy, jak i grający obecnie na X360 były członek jednego z najlepszych polskich klanów na PC, oraz były reprezentant polski na WCG w GoW.
Othis
CYTAT(Wampis @ 26 07 2008, 23:19) *
CYTAT(Mefi23 @ 26 07 2008, 17:31) *

Zgadzam się z Vulc

Ja też, a także mój znajomy, jak i grający obecnie na X360 były członek jednego z najlepszych polskich klanów na PC, oraz były reprezentant polski na WCG w GoW.

diabeu napisalem wyraznie 2 i 3 rzad od gory ty chyba z polskim masz nawet problem w 3-ch klasach mam tylko po 5 broni (a mam wszystkie unlocki) preordera nie licze...

co do 2 wypowiedzi to niestety (znam restrykcje odnosnie uslug sieciowych jakie m$ naklada tworcom gier na 360) nie skomntuje nawet.. niech chlopaki sie ciesza ze nie ma lagow i pingi po 30, w koncu takiej opini elity biggrin.gif nie mozna powazyc
Vulc
CYTAT(Othis @ 26 07 2008, 23:43) *
co do 2 wypowiedzi to niestety (znam restrykcje odnosnie uslug sieciowych jakie m$ naklada tworcom gier na 360) nie skomntuje nawet.. niech chlopaki sie ciesza ze nie ma lagow i pingi po 30, w koncu takiej opini elity biggrin.gif nie mozna powazyc

No tak, brak lagów dziwił mnie od początku, wszak ich absencja jest wprost nie do pojęcia. Może mam inną wersję gry lub jakieś magiczne łącze?...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.