Trochę za długi ten montage, a akcje z zabiciem pojedynczych gości nie są chyba godne wstawiania na YouTube? Jedna fajna była jak rozwaliłeś helikopter z działa czołgowego, ale tak to za wiele nie pokazałeś. Próbuj dalej
Cztery nowe mapy do Conquesta pojawią się w październiku:
Acta Non Verba, Par for the Course, Ghost Town, Crossing Over.
Niedługo poznamy pełną liste zmian i poprawek.
niemrawy
21 09 2008, 16:15
a gra w ogóle kto w tego conquesta? ja sobie odpuściłem, pare razy zagrałem i to nie to co w bf2, widać troche że po macoszemu potraktowany, tak mi się przynajmniej wydaje na dzień dzisiejszy, poza tym przekroczyli juz na x360 granice miliona punktów? na ps3 piewrszy ma już prawie 1100000 pkt (!!)
link do montage z orginalnym audio
http://www.youtube.com/watch?v=CuZaxglg1vY
Thomas_PL
21 09 2008, 17:06
Ja gram w Conquesta...owszem to nie jest poziom battlefieldów na pc ale mimo wszystko dobrze się gra.
Oczywiście na X360 ludzie grają w conquesta, niestety w tym trybie gracze są rozproszeni po całej mapie, trwa ciągła bieganina od flagi do flagi i rozgrywka jest mniej intensywna, ja osobiście pogrywam tylko w Gold Rush to jest główny tryb gry, niestety to co wyprawiają gracze jest irytujące i czasem odechciewa się grać, totalne nie pojmowanie mechanizmów rozgrywki w Gold Rush, pisano o tym nie raz i mimo upływu czasu jest nadal źle. Jedna osoba przekroczyła milion punktów z wynikiem 1116825.
skyblue
27 09 2008, 20:54
hmm, ja to chyba jakiś niedouczony jestem, ale jak mam odblokowac USAS12? Niby zerknałem w te statystyki, dla świętego spokoju (i dla broni) i nic

dobra, niewazne, odblokowało sie, szkoda, że dopiero za drugim razem, oszczedziłoby mi produkowania się i robienia z siebie idioty na tym forum
TheBesTia
1 10 2008, 13:53
Ile trza mieć punktów , by zdobyć 25 range ?
PawciosS
1 10 2008, 16:11
37000
TheBesTia
1 10 2008, 19:35
Podziękował.
CYTAT(Rutran @ 12 09 2008, 06:42)

Support Kit - M60 - try4ndrunf0rcov3r
czy komuś to zadziałało? bo mi pisze, że nie może odblokowac broni, wtf?
TheBesTia
4 10 2008, 21:37
Zdecydowanie działa !
Może źle wpisałeś , spróbuj jeszcze raz dokładnie wpisać.
BBGodzilla
13 10 2008, 23:48
Warto dopiero teraz kupować ? Ludzie graja online ? Dużo polaków ? Uzależnia ?
kant1983pl
14 10 2008, 01:27
CYTAT(BBGodzilla @ 14 10 2008, 00:48)

Warto dopiero teraz kupować ? Ludzie graja online ? Dużo polaków ? Uzależnia ?
-Jeśli lubisz ten typ gier-to tak.
-Na brak chętnych nie będziesz narzekał.
-Owszem sporo. Tylko, że nie zawsze poznasz po GT swojaka... Jeśli chcesz pograć wyślij mi info na mój GT.
-A jak myślisz

?
wam tez nie zapisuje zdjęc na stronce ? inna rzecz ze mi sie non stop ta sama mapka ładuje i zaczynam sie w(pipi)iać
Kiedy będzie możliwość tworzenia klanów, i nowe mapy ?
Nowe 4 darmowe mapy do Conquesta wraz z aktualizacją zawierającą poprawki do gry pojawią się pod koniec października lub na początku listopada.
W nadchodzącym update nie będzie wsparcia dla klanów.
niemrawy
25 10 2008, 10:15
nowy montage, następny będzie już pewnie podpisany jako część pierwsza, ten jest jeszcze przymiarką (cokolwiek by to miało znaczyć)
http://pl.youtube.com/watch?v=Dq8eJmraxSM
31 października ukaże się Map Pack do Conquesta wraz z patchem do gry.
LEMON-CHORZOW
1 11 2008, 09:09
czesc, wczoraj zaladowalem te nowe mapy, nie wiem czy tylu bylo gosci na serwerach bo , troche mulilo, najbardziej co mnie w(pipi)ia to to ze nie poprawili , mocy giwer, napierdalam w goscia , prawie caly magazynek z karabinu maszynowego ,a ten jednym strzalem z giwery z daleka ,
CYTAT(Rutran @ 31 10 2008, 06:11)

Trailery przedstawiające 4 nowe mapy do Conquesta:
Montage Bad Company:
http://pl.youtube.com/watch?v=hnSCKRNWS00ost akcja na filmiku przepiekna

cofalem 10 razy reszta juz taka sobie...
LEMON-CHORZOW
1 11 2008, 12:05
przed chwila zakonczylem grac , te nowe mapy sa ogromne, szczegolnie ta na polach golfowych, nic nie muli
CYTAT(Othis @ 1 11 2008, 09:38)

Montage Bad Company:

Gość dobrze lata helikopterem i najlepsze akcje są z pojazdami i rakietnicą, to co robił resztą broni to już nic specjalnego.
Powoli koncze kampanie SP w nowym BF'ie. Szczerze mowiac jest slaba, nudana, wsadzona na sile. Wolalem kampanie z BF 2 MC ktora przypomina wojne bo to co zapodali to bardziej do jakiego Ghost Recona czy R6 pasuje. A tak naprawde to jestesmy takim Armyf of One bo kompani nic nie robia... Ai zbyt dobrze celuje. Respawny do smierci to tez glupota jeszcze czesto mamy tak ze spory kawalem musimy przejsc bo miejsca gdzie dostalismy kulke. Jeszcze jakis debil dal aczivy za normal i harda ktore licza sie jako 2 - grasz na hard to dostajesz za harda - dajcie 5 lvl trudnosci i kazdy trzeba przechodzic osobno bo najtrudniejszy nic nie daje ...
Chyba gram tylko bo BIA i Mercow skonczylem. Multi to inna sprawa - daje rade jak najbardziej niz SP
Po kilkudniowym testowaniu najnowszej aktualizacji z poprawkami do trybu multiplayer stwierdzam, że udało się programistom jeszcze bardziej doszlifować Bad Company.
Zostało zaimplementowanych sporo poprawek i drobnych usprawnień, dzięki czemu rozgrywka jest jeszcze lepsza, gra działa bardziej gładko i płynnie. Frostbite to obecnie najlepszy multiplayerowy engine, a Bad Company to najlepsza multiplayerowa gra.
Lista usprawnień i poprawek w najnowszym update:
http://badcompany.ea.com/news/entryid/26894/Zredukowany został filtr, gra wygląda przejrzyście.
Zmiany wydają się być porządne.
CYTAT
Savior Trophy requirements has been tweaked. It will be awarded when you kill an enemy that attacks a teammate and damaged them by 20% or more.
Czyli teraz można już chyba próbować zrobić uczciwego calaka, zachęcam hunterów, sam nie będę gry od nowa kupował, żeby zrobić jednego brakującego achievementa.
niemrawy
8 11 2008, 20:02
CYTAT(Othis @ 1 11 2008, 09:38)

Montage Bad Company:

pisałem to z dwa lata temu, napisze jeszcze raz, zapamiętajcie go norm360x, moj idol

montage może i robi niezbyt widowiskowe, ale jak on gra, ehh ...................
Thomas_PL
10 11 2008, 20:13
Szukam listy utworów dostepnych w grze, ale nie mówię o muzyce Mikaela Karlssona tylko o tych utworach które lecą w radiu (jadąc np. HUMVEE).
CYTAT(Wampis @ 8 11 2008, 18:54)

Zmiany wydają się być porządne.
CYTAT
Savior Trophy requirements has been tweaked. It will be awarded when you kill an enemy that attacks a teammate and damaged them by 20% or more.
Czyli teraz można już chyba próbować zrobić uczciwego calaka, zachęcam hunterów, sam nie będę gry od nowa kupował, żeby zrobić jednego brakującego achievementa.
Czyli Savior Trophy blokowało zdobycie calaka, ale już będzie można legalnie zdobyć calaka, tak? Czyli musimy zabic przeciwnika, ktory ma 20 % zdrowia, i atakuje naszego ziomka?
Blokowało w sensie, że trzeba ich było zdobyć 50, a sam po 10k killi miałem jedno Savior Trophy. Boostowanie tego też za bardzo nie szło. Co prawda była jeszcze jedna zglitchowana odznaka, nie wiem czy to poprawili, ale te głupie saviory przynajmniej będą ludziom wpadać.
Wampis, a na jakiej zasadzie dokładnie dostajemy to Savior?
Ogólnie chodziło o zabicie przeciwnika który trafia naszych. Wcześniej ostrzeliwany musiał być już na granicy śmierci, teraz zdaje się, że zmniejszyli próg i wystarczy, że wróg zabierze mu co najmniej 20% życia.
niemrawy
26 11 2008, 21:18
Rutran, fajne vid

. Mam pytanie: jestem w misji Ghost Town. I sa 2 mosty. Koło mostów są 2 czołgi. Dochodze, rozwalam czołg, i mission filed. Co robie źle ? Pomocy !
Thomas_PL
3 12 2008, 17:20
Najłatwiej przejść prawym bokiem planszy i rozwalić z granatnika mosty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.