Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekran LCD do ps one
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
yomasz
witam,
mam taki konkretny problem z monitorem lcd do ps one. kiedy odpalam jakąś gre ( w ntsc lub pal ) obraz jest na początku przedzielony licznymi poziomymi liniami i lata w kierunkach góra dół. po pojawieniu się loga sony ekran staje się czarny i ponownie włączają się napisy sony itp. ale już tym razem obraz jest normalny. ostatecznie zamiast gry włącza się obraz taki który wyświetla się gdy do konsoli nie włoży się cd ( czyli menu wyboru pomiędzy kartą pamięci a cd ) . zawiłe smile.gif . wie ktoś może o co chodzi ?? moge coś sprecyzować jeżeli jest niejasne
Rafael_Sorel
Zastanawiam sie co ma tu monitorek spólnego z odpalaniem płytki, tak jak napisałeś że czasem niewidzi płyty i wchodzi do menu głównego closedeyes.gif Również mam monitorek LCD ale nie od PS-one lecz uniwersalny Panasonic, miałem podobne objawy typu ekran sie przesuwał w góre i w dół oraz leciały paski, ale była to wina zasilacza do minitorka bo zasilacz niebył stabilizowany. Możliwe że coś z napieciem jest nietak albo układ stabilizacyjny szlak trafił. Jak możesz to podeślij fotki jak sie odpala na tym monitorku gre itp, może sie coś poradzi smile.gif
waldii
Witam.Jak wiadomo tv lcd nie nadają się do starszych konsol.Dlatego szukam alternatywy dla mojego psxa.Chciałbym podpiąć monitorek sony ale słyszałem,że ma tylko po jednym systemie czyli ALBO Pal ALBO Ntsc.Czy to prawda?Czy są jeszcze jakieś inne opcje(na tv nawet 14 nie mam już miejsca).
Szukam czegoś mobilnego.Nie musi być oryginalny byle by gry wyglądały Ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.