Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Reservoir Dogs
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
McDriv3r
Ktos slyszal o tej grze?Gral ktos juz w to.Moze ktos sie na ten temat wypowiedziec?Film jest boski ale czy gra tez taka jest?
banny
Moim zdaniem z boskiego filmu zrobią z(pipi)aną gre, tak ajk to było z ojcem Chrzestym.
Najlepiej by było gdyby produceni gierek nie zabierali sie za takei produkcje kinowe->to tylko wychdozi im na zle;/
jay jay
obadaj nowego PE . Myszaq wstepnie ocenia gre na 6+ (także lepiej odłozyć kase na lepszy tytuł ).

Ze swojej strony moge powiedzieć ,że gierka kręci mnie z jednego acz dosyć istotnego powodu. Bedziemy mieli możliwośc sprawdzenia co działo się poza filmem tj .napad na bank , ucieczka z miesjca zbrodni itp. Takie uzupełnienie całej histori .Nic poza tym .
nuke`
Gra nawet ujdzie, podobna troche hmm do Punishera i Getawaya
Zwyrodnialec
Skoro podobna do Punishera , to trzeba sprawdzić wink.gif
Mikes
Mi się podoba, niektóre patenty są naprawdę wypasne, trzeba będzie obadac
paulb
gra ze 100% uchwyconym klimatem filmu RD, technicznie jest OK, ale trochę krótka, jeśli stawiamy na strzelanie w misjach, to można skończyć w 5-6 godzin...jeśli poprzeczkę stawiamy wyżej, to będzie trochę dłużej, ale pomimo tego naprawdę warto zagrać...
Milo
Dzisiaj oglądnałem Film i musze zagrac w tą gre smile.gif!!!
Radzik
Zapowiedzi nowych gier maleją i nie znajdziemy juz zapewne jakiejś dobrej strzelanki choć kto wie jaki figle spłataja nam developerzy tongue.gif Samo przeniesienie realii filmu do gry jest dla strzałem w dziesiątkę, bo sam film jest konkretny z jeszcze konkretniejszą obsadą smile.gif Szkoda jeno, że tylko dyżurny Michael Madsen jest w grze co już nieco osłabia sam klimat, mordy innych niby podobne jednak niesmak pozostaje wink.gif Sama rozrgrywka z tego co wywnioskowałem z playtestu Mysza jest dosyć urozmaicona: popylanie samochodem, branie zakładników, bycię chorym i złym do szpiku kości zabójcą czy czystym perfekcjonistą, która zabija wtedy gdy nie ma innego rozwiąznia dodatkowo jest też bullit time (growy standard nawet w grach logicznych laugh.gif ) i wpadanie w furię. Grafa ze scrennów prezentuję się dość ciekawie i raczej nie ma powodów do narzekań choć oczywiście mogło być lepiej. Co jak co, ale gra może okazać dośc niezłym szpilem o ile developer nie polegnie w którymś miejscu gry biggrin.gif
Sarge
Nie oglądałem filmu (jego fanów proszę więc o zrozumienie tongue.gif ), więc Reservoir Dogs niespecjalnie mnie interesuje. Wydaje się, że gra będzie skierowana przede wszystkim do miłośników kinowego obrazu (podobnie jak Ojciec Chrzestny), bo jakoś nie robię sobie nadziei na wielki hit dry.gif ...
Bret Hart
Kapitalna gierka, bardzo ostra przy której teksty w GTA brzmią jak wersja dla niemowlaków
Dick Inferno
Gra do przejscia w jedno popoludnie . Tylko raz . Gre ratuje i przekresla filmowy scenariusz . I (pipi) humor maestro Tarrantino smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.