Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej taneczny
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Wiśnia San
Tak oto kolejny turniej stał się faktem, wszystkich chętnych zapraszam do udziału. Zasady są dosyć proste, w pierwszej fazie tańczymy po 2 piosenki, 50% osób z największą ilością punktów przechodzi dalej reszta odpada. W drugiej rundzie robimy grupy po 4 osoby, gdzie każdy walczy z każdym przy 2 utworach. Najlepszy przechodzi do następnej rundy gdzie walczymy 1vs1 do końca. Ewentualnie gdy będzie mało osób to do następnej rundy przejdą 2 osoby z grupy. W półfinale i w finale będziemy tańczyć przy 3 utworach. Zwycięzca otrzyma nagrode niespodzianke ufundowaną przez zgredów, za co bardzo im dziękuje.
Walki odbęda się na TV SONY 21' + Dancing Stage Fever + 2 maty LOGIC3, zapisywać się będzie można do godziny 17:00 od teraz.

dance.gif ZAPRASZAM dance.gif
koval
A będzie można wcześniej trochu potrenować ? Bo ja nigdy na macie nie grałem ... i nie chce z siebie zrobic totalnego gupka wacko.gif
Wiśnia San
Zapewne tak ja na EP powinienem być coś koło 12-13:00 więc nie będzie problemu żeby wcześniej troche poskakać.
Ekansik
Mam nadzieje ze stopień trudnosci będzie Easy, co? Bo nowicjusze się połamią w 3 du.py jak zrobicie chociażby normal. Przynajmniej tak jest w DDR2 i DDR3 Extreme
Wiśnia San
Będziemy grać na poziomie normal, odpuścimy sobie szybsze kawałki i będzie dobrze.
Ekansik
oł szit, to ja raczej odpadam bo sam gram troche w DDR, ale na easy bo normalna to nie ogarniam nawet na szybszych kawałkach wink.gif
Wiśnia San
Ekansik nie przesadzaj bedzimy walczyc na takich utworach gdzie nie ma plątania nóg tylko chill out, wież mi każdy sobie poradzi. No i co najważniejsze każdy bedzie mółg poćwiczyć przed turniejem.
Kiler8888
Jestem najlepszy w takie gry.... ale na klawiaturze biggrin.gif
yhh czemu oszczędzałęm na macie tongue.gif

Dam z siebie wszystko smile.gif.
Snajper_PE
A skoro przy muzyce jesteśmy? Planuje ktoś organizację mimi - turnieju w Singstar? Coś Ściera przebąkiwał, że jeżeli Martinez podjedzie to się podejmie, ale w temacie od dłuższego czasu cisza...
Nightmare90
Chociaż nigdy nie grałem to jednak jestem chętny,jesli mozna to rezerwuje dwa miejsca.

Mateusz Olesiak
Nick: Nightmare90

i moj kumpel Tomek Świętek.

Mam nadzieję ze dasz troszke potrenować cool.gif
Słonio
Baardzo chętnie wezmę udział, niestety grałem tylko w MAX i FUSION, ale może dam rade.
gato2002
Hmm skoro już jesteśmy przy grach muzycznych to czy jest jakiś fan/miłośnik/fanatyk gier od Konami np. Pop'n music (najlepiej części na PS2) lub Drummani? cool.gif
Bishop
Hmmm... a co mi tam jedziem po to jest chyba te extreme party tongue.gif
alienator
ogarnąłem się i jak aktualne, to proszę mnie dopisać biggrin.gif
co prawda dość długo już nie grałem na macie, ale chyba podołam biggrin.gif
Wiśnia San
ja mam maty od 2 lat i jak narazie zagrałem na nich kilka razy, nawet pachną nowością i tak też wygladaja.
Camus118
EJ ZAPISZCIE MNIE TROCHE GRAŁEM W DDR
Wiśnia San
Turniej odbył się prawie bez problemów na drugim pietrze koło kącika RPG. W zmaganiach wzieło 8 osób z 14 więc nie było aż tak źle. Turniej wygrał Avantar po zaciekłej walce z Kieprą, który zajął 2 miejsce.

Wyniki
1. Avantar - 7p.
2. Kiepra - 5p.
3. Mietek - 4p.
4. Gienia - 3p.
5. Wisnia - 2p.
5. Adrian - 2p.
6. Słonio - 1p. (nie wytrzymał i odpadł)
7. Krulik - 0p. (nie wytrzymał i odpadł)
Krulik
No cóż, jak zobaczyłem że koleś zrobił 170 combo to pomyślałem że inaczej spożytkuje ten czas...
Wiśnia San
też to widziałem i odczułem jednak nie mogłem opóścić turnieju z przyczyn technicznych icon_wink.gif
tap-chan
gato2002, sa sa. Zwlaszcza drummanii V2 i guitar freaks v2 (juz za tydzien v3!) - ale to nie ten temat, zaloz osobny w odpowiednim dziale to pogadamy. ;]
alienator
słabe było chyba ogłoszenie, bo nic nie słyszałem o turnieju xD
i było napisane ze bedzie na 3m pietrze :<
dobra, dość wymowek ;]
Zonk
BYŁ TEN TURNAMENT tylko ty żeś cały czas pił mendo tongue.gif hehe. Był koło kącika RPG, ale mały i chwilkę biggrin.gif Czyli- dawno i nieprawda:D
AvantaR
Pozdrawiam wszystkich, dzieki za wspolne skakanie smile.gif

Wszystkich zainteresowanych DDRem w Polsce zapraszam na www.ddrpl.com i www.krokmania.com smile.gif
Krulik
Widze ża fan, pro i madafaka jeśli chodzi o DDRy? No cóż, można spytać jakie były nagrody? Jak uczestniczyłem w turnieju to nie były jeszcze wiadome.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.