Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tony Hawk's Project 8
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
skrabik
Mam nadzieję, że równie niecierpliwie jak ja wypatrujecie tej gry... Napiszcie swoje odczucia związane z nią...
Oto co znalazłem na youtube.com: http://www.youtube.com/watch?v=vXFpJRg4ZaE <--- nie ma tego na ign.com ....
Sarge
Ja się nie emocjonuję nawet next-genową wersją, tym bardziej więc nie wiążę wielkich nadziei z tą PS2'ójkową... Dla mnie ta seria się już wypaliła, a jeśli się ma odrodzić, to raczej tylko na next-genach
Grzehoo
Fajnie, tylko że grafa z tego filmiku na PeeSdwójkową mi nie wygląda.

A sama gra to typowy nabijacz kasy, naprawdę nie wiem co tam mogą dodać. Może będzie możliwość koszenia trawy na punkty, bądź czesania trików na paralotni, kto wie.
h1m3r4
jak dla mnie gra jest juz czasem za trudna. ogolnie to jest zajefajna, ale zawsze sie zablokuje w jakims momencie i koniec. tak jak w ssx on tour...
Pabelek
Czyja wiem np: American Westland był żenująco banalny i to był duży minus tej gry.
A co do nabijacza kasy to fakt seria wypaliła się już dawno, tasiemiec ciągnie się niemiłosiernie choć mi w takie Underground 2 miło się grało chciaż rewolucji nie było. Nie ma co pokładać nadziei, że jakieś ekstra-coś z tego wyjdzie (ni crap ni hit). Chociaż może Neversoft czymś nas zaskoczy i THP8 okaże się lepszy niż przypuszczamy, że będzie oby.
jaszczoor
Gram w tąserie od pierwszej części i nie przeszedłem tylko THUG 2. Mniej więcej po thps 4 móiwe przed premierą każdej części ze juz nie zagram w następną o ile nie zajdą jakieś znaczące zmiany. Jak wszyscy dopbrze wiedzą, zmiany takie nie zaszły a ja i tak sie przełąmuje i kupuje kolejne części. Coś w tej serii musi jednak być wink.gif
LegionPolski
gra skonczyla sie na czesci 2... ;[
imo oczywiscie... bo od "trójki" mozna trzaskac nieskonczone comba przez reverty i manuale... w ogole, kosmiczne akrobacje itp - kicha ;f a i przyłatwa sie zrobila...[ale i tak pewno zagram w project 8, wiec tak tylko gadam ;p]

(btw: fajniej by bylo jakby dali jakas taka czesc odbiegajaca od serii, gdzie wykonanie methoda byloby niezlym osiagnieciem, a walniecie podwojnego kickflipa z jakims grindem byloby sztuką... wiecie o co mi chodzi?)
Pabelek
Dokładnie wiem o co Ci chodzi Legion smile.gif Swoją drogą w Project 8 przez wciśnięcie obu gałek wejdziemy w tryb z blurem gdzie jedna gałka odpowiada za prawą a druga za lewą nogę czyli zawykły metod może być nie taki zwykły. Oczywiście nie wiadomo jak to się sprawdzi w praniu, ale trza być dobrej myśli.
LegionPolski
@Pabelek - to dobrze ze wiesz o co mi chodzi smile.gif

ja juz sie zawiodlem niestety - TO NIE MOZE BYC PRAWDA! na czym sie zawiodlem? aha:
http://www.youtube.com/watch?v=cCQn1K48s1s...related&search=

dla mnie kolejny przepakowany w ogole nierealistyczny tony.. eh.
Pabelek
No niestety masz rację sad.gif Kude a już myślałem, że to będzie TO (patrz:uczucie jak pierwszy raz grasz w TH2) a tu jest zonk. Gdzie się podziała ta obiecywana relistyczność? Ciekaw jestem jak na X'ie czy czarnuli będzie to wyglądało.
skrabik
Popatrzcie na to:
- http://www.youtube.com/watch?v=YAV5xQgG6jo
- http://www.youtube.com/watch?v=ppJiYDhkoZE
- http://www.youtube.com/watch?v=n5KFE-qtwdg
Czy takie coś nie powinno być esensją tej serii ?? Mnie akurat bardziej podoba się coś takiego, jak przedstawia klan =BGOAT= . Jakiś ziomek w jednym z komentarzy napisał "Wat a shit video" (ang. co za gówniany filmik). On widocznie preferował comba po 500.000.000 i więcej, gdzie zazwyczaj nie wiesz co za trick został wykonany, jazda jest taka... "nieczytelna" jak dla mnie.
Radzik
Tony to juz najzwyklejszy taśmociąg jak fifka, parę kosetycznych zmian, poprawek tu i tam, lekko zmienione sterowanie i wsio. Seria jak dla mnie skończyła się na Undergroundzie (Underground 2 to juz nie to, a w American Wastland nie grałem). W Project 8 to co może sie podobać to tylko i wyłącznie grafika, bo nowy patent z tymi gałkami jakoś mi nie leży i dziwnie wygląda to w czasie robienia trików, ale trza poczekać co z tego wyjdzie. Nie wiem jak inni, ale ja z chęcią ujrzałbym remake THPS2 z systemem z Undergrounda i baaardzo rozległymi obszarami, chociaż taki remake jest już na Xsie wiec to mało prawdopodobne happy.gif
mlokon
dla mnie to bedzie tylko tony hawk, czyli gra w którą pogram tak długo az mnie nie wku/rwi .. podobnie jak z u2 i aw
Yano
a ja swoja przygode z tonym skonczylem na th2 na psxie i nie jestem spaczony tym tasiemcem wiec chetnie popykam w 8 , szczegolnie ze te triki w zwolnionym tempie jakos mi pasują biggrin.gif
blinG
QUOTE(LegionPolski @ 23 08 2006, 20:28) *

btw: fajniej by bylo jakby dali jakas taka czesc odbiegajaca od serii, gdzie wykonanie methoda byloby niezlym osiagnieciem, a walniecie podwojnego kickflipa z jakims grindem byloby sztuką... wiecie o co mi chodzi?)

Jestem ZA biggrin.gif
100 % Symulacja...
Tylko by trzeba bylo opracowac nowe sterowanie.
Double flip ?
Zwykle ollie niech bedzie trudne (oczywiscie dla gracza ktory zaczyna).
Mikes
Zwykle ollie niech bedzie trudne (oczywiscie dla gracza ktory zaczyna).

rózniweż jestem za, zawsze w TH(zwłąsza pierwszum undegroundzie który mial bardzo rzeczywiste miejscówki) bawiło mnie nie tyle przechodzenie msiji co robienie głupiego boarda na długiej barierce. Było by fajnie(może rozwinięcie pomysłu z analogami i cała gra nimi? bo na przycisach było by za łatwo)
Yano
chodiz wam o to zeby sie było łatwo wywalic czy o to zeby zamiast lewo+kwadrat , triki robilo sie tak jak super combo street fighterze? tongue.gif albo wrecz jak multipartsy kinga ?tongue.gif
blinG
QUOTE(Yano @ 1 09 2006, 13:11) *

chodiz wam o to zeby sie było łatwo wywalic czy o to zeby zamiast lewo+kwadrat , triki robilo sie tak jak super combo street fighterze? tongue.gif albo wrecz jak multipartsy kinga ?tongue.gif

I to i to, chociaz nie wiem jak bylo w SF tongue.gif
Zeby zamiast comba np x 100 zeby bylo jak w realu np flip na 5/0 showit off.
0 arcade.
Ciekaw jestem tylko czy neversoft dzieki takiemu posunieciu zarobilby wiecej $, watpie ...
Radzik
Żeby zarobić na nowym Tonnym Neversoft nie może ot tak zrobić se skok w bok bo większość fanów tego tasiemca dostałaby zawału, pomyśl sobie jak zareagowali by fani na wieść, że nie będzie już kilku milionowych combosów i wyskoków z ramp na kilkanaście metrów tongue.gif Mainstrem to mainstream...
LegionPolski
Bling/Mikes - dokladnie wink.gif

ja na przyklad grajac w aw [calego przeszlem... bo tak ;p] zawsze robie nowego skejtera, obnizam mu staty do ZERA [wszystkie] w classic mode i gram nim tak w free play... ot, w sam raz cos dla mnie. mimo, ze nie jest zbyt realistycznie i tak, to w takim "trybie" odwalenie 720 to nie lada wyczyn biggrin.gif [i wtedy jezdze po miescie, w slo-mo robie powiedzmy bs feeble na jakiejs rurce + zeskok z kickflipem... i podoba mi sie to 10 razy bardziej niz te (pipi)e 2000k trikulce...]

ale to raczej marzenia, bo wiadomo, ze developerom zalezy na kasie [i nie mam do nich zalu, bo sam bym tak zrobil... jak kazdy] i robia cos dla maistreamu [pocieszmy sie - mainstream to pleb biggrin.gif] smile.gif
Mikes
No to chociaz dodatkowy poziom trudnosci, juz nie mówie o nowym sterowaniu ale znancznie ziekwszona grawitacja, bardzo słabe nawet na najwyzszym poziomi statsy i lekkie dostosowanie zadan(zeby to był poziom realistic a nie realistic połączony z chrymi kombosami)

To by było spełnienie marzeń

btw. nowy filmik na GT z wykorsyztaniem nowgo systemu naprawde fajnie wygląda, jeśli dotego jest specjalny pasek to sie chyba o kody pokusze zeby czały czas tak grac icon_twisted.gif
blinG
QUOTE(Mikes @ 2 09 2006, 14:57) *

btw. nowy filmik na GT z wykorsyztaniem nowgo systemu naprawde fajnie wygląda

Dla mnie miazga :D
Szczerze nie wyobrazam sobie tego na PS2 :<
Mikes
Ma ktoś już wersje na PS2? Podobno jest do (pipi), strasznie pocięta, ze zrąbanym sterowaniem i podziałem an levele(jesli dobrze pamietam wersja na 360 ma całe miasto)

Prawda to? censored2.gif
Emet
Ja nie wiem wink.gif ale postaram sie dowiedzieć... o ile już wyszła wink.gif I jeśli jest tak jak piszesz, to... szkoda bo na PS3 zagram dopeiro za jakieś 2 lata confused.gif
EDIT: Widze, ze jest ale tylko NTSC wiec póki co nie sprawdze dry.gif, czekam na PAL happy.gif
EDIT2: wink.gif
Macie tu troche screenów z PS2 lub PSP (obstawiałbym to drugie bo tu gra wygląda znacznie gorzej niż AW)
http://computerandvideogames.com/game.php?id=8492
Przy okazji poczytajcie co tu piszą niektórzy...
http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessag...;topic=30970275
poprostu ręce opadają na widok ludzkiej głupoty dry.gif
ping
to co lata w necie to jak dla mnie beta - miałem wątpliwą przyjemność zabawy z tym shitem przez 2 dni. Animacja szarpie, ba, chodzi duużo wolniej gra strasznie się ślimaczy! jest podział na levele, pełno bugów (vide zaliczysz zadanie na sick a zalicza Ci na pro). Jak to odpaliłem to w kierunku TV poleciały głośne kur.wy, mam nadzieje że to jakoś poprawią, że to nie jest już retailowa wersja którą pocieli aby specjalnie zaostrzyć różnice między current a nextgenem.
Mikes
Ja nie wiem wink.gif ale postaram sie dowiedzieć... o ile już wyszła

Bodaj od czwartku na Torrentach wink.gif
I jeśli jest tak jak piszesz, to... szkoda bo na PS3 zagram dopeiro za jakieś 2 lata confused.gif

wersja PS3 też jest nieteges, zdecydowanie najlepsza jest ta na 360
ping
ja to pieprze, czekam na wersje X360 bo płakać się chce, moja ukochana seria :f
Mikes
http://www.computerandvideogames.com/media...shot_158202.jpg

Tak wygląda wersja PS2? O_o (nawet jakby to bylo PSP bym nie kupił, dawno nie widziałem bardziej z*ebanej kolorystycznie gry

O w dupę, wywalam to, pół dnia ściagania(55%) poszło się j*bać.

załamany nowym Tonym idzie po raz 1698 grać w THUG
ping
wygląda lepiej ale i tak jest kiepsko
Yano
zeczywiscie kolorystyka zwalona.. az czlowiek sie rozgląda gdzie wyskoczy teletubiś ;/
Soul
I tak jak w przypadku nowego splinter Cell'a ,curremt geny dostały bardzo biedną wersje tej gry. Niestety X360 znowu dostał co najlepsze dry.gif cool.gif Tego można było się spodziewać.
Jakim
Przecierz to wygląda gorzej niż tony 3:/

Ocena IGNu również rozczarowywuje 6,5
ping
czyli jednak to co zaliczyłem nie było betąconfused.gif nie polecam. Najgorsza część całej serii.
signap
smieszne sa upadki confused.gif wogole stary hud i rozlozenie score,itd bylo w poprzenich czesciach lepsze

Tony Hawks Project 8 - PS3 vs. Xbox 360 Comparison HD
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/...son_gt_h264.wmv
Mikes
Cytując IGN:

The worst Tony Hawk game ever made.

A ja miałem nadzieję że to będzie najlepsza część serii na PS2 confused.gif
Yano
QUOTE(signap @ 12 11 2006, 17:25) *

Tony Hawks Project 8 - PS3 vs. Xbox 360 Comparison HD
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/...son_gt_h264.wmv

omg screeny z ps2 wygladaja jak teletubisie na psxa a za to ten filmik zarowno na 360 jak i ps3 wyglada tak jak powinna wygladac gra na ps2.. to ma byc next gen? ktos sobie robi kpiny O_O
Mikes
Mam, gram i na szczęscie nie jest tak źle.
Graficznie znacznie lepiej niż na screenach chociaz i tak wyglada baardzo srednio, gameplay niezły ale nie rozumiem dlaczego w kilku miejscach P8 to duży krok w tył, m.in.

-Classic jako zadania obowiazkowe, no dajcie spokój, niecierpie tego trybu dry.gif
-powrót do starego przydzielania cech, imo bezsens w THUG było to znacznie lepiej rozwiązane

No i widać że to konwersja z nextgenów, oglądamy filmimz nextgena ze szkolnego levelu a w grze to KOMPLETNIE inna kolorystyka, ROTFL!
jakośc filmików jest... beznadziejna! tak z*ebanych jakościowo filmików dawno nie było, uwierzcie mi.

btw. podział na levele był też na 360?
ping
nie na 360 masz całe miasto
Mikes
Bugi właściwie zabijają tą grę dry.gif
Wnikanie w murki, beznadziejna "model chodzenia" (przenikamy przez wszystko co możliwe, ruchy wykonuje niesamowicie ospale, n/c po prostu)

No i kurrrrwa! Wesołe miasteczko. zadanie w któym mamy przeskoczyć nad czaszką, zagrindowac po rogach smoka i przeskoczyć heelem nad czymśtan,

NOSZ KURRWA!! Skok nad czaszką zaliczyło mi ok 15(!!!) razu, zagrindowanie po rogach smoka to kewstia wejścia na niego co przez model "chodzenia" jest wkuriwające i heel nad bodaj fontanną którego NIE CHCĄ MI UZNAĆ(!!) a że czasu tam mało nie ma jak popróbować więcej.

Mam już wszytskie zadania oprócz tego, przedostatni level, i chyba dalej nie pójdę. -_-'
ping
ostatni level jest fajniutki - można sobie powspominać czasy THPS3 na psx'ie.
Soul
THPS3 wyszedl na psx'a?!
Zajcik
Tak
hair_of_the_dog
I byl cienki smile.gif Nie ma to jak czas spedzony z THPS3 na PS2. Nocne wojaze tak aby przejsc gre wszystkimi postaciami. Ah wink.gif
ping
nawet 4ka wyszła smile.gif ee tam cienki, i tak w to wymiatałem (zważywszy na to że nie posiadałem jeszcze PS2 tongue.gif)
Mikes
Przeszedłem, ostatie zdanie strasznie wkurzające(NTT na 15tys. na takim małym shicie, yyh)

btw. ostatni level jak nic nawiązuje do Downhill Jama z Wii smile.gif (Nawet graficznie podobnie dry.gif)
S.T.A.R.Z.E.C
Tez skończylem nowego Tongo. Co sądze? Że wiekszośc opini nie była trafiona tzn. grafa nie jest taka zła, levele ok. (niektóre przypominaja mi cześć 3 ), NTT jest bardzo ok. a poziom trudności poprawy. Ciekawe zrobiono gapsy tzn. sa filmiki dla każedego jak go zrobic i gdzie, bardzo mile. Ogólnie - dla mnie chyba lepiej niż AW, zrezygnowano z rowerów. Polecam.
signap
a jak poziom trudnosci w P8?? bo w poprzednich czesciach brej przechodzil TH na wszystkich poziomach trudnosci O_O

@Soul
nawet i 4 tongue.gif pamietam jak na emulatorze gralem w 3 i 4 bo kompa mialem slabego tongue.gif
S.T.A.R.Z.E.C
Poziom trudnosci - ogólnie nie ma zmian na easy, hard itp. jest tylko jeden lecz nie wydaje mi sie wygórowany (grywam od bardzo dawna więc moze dlatego).
signap
a ta jasiowa fizyka po upadku nadal jest??
ping
QUOTE(S.T.A.R.Z.E.C @ 24 11 2006, 11:21) *

Poziom trudnosci - ogólnie nie ma zmian na easy, hard itp. jest tylko jeden lecz nie wydaje mi sie wygórowany (grywam od bardzo dawna więc moze dlatego).

nie jeden a TRZY na każde zadanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.