S.T.A.R.Z.E.C
27 11 2006, 22:32
No tak - każde zadanie ma trzy poziomy... ale ogołnie nie ma jakis "kosmosów". Co do upadków - wystarczyczy szybko wcisnąć trójkoat i nasz skate jest spowrotem na desce...
Dr.Czekolada
28 11 2006, 18:14
A tryb online ?, miałeś okazje go wypróbować ? (po co sie produkuje ?. pewno to samo co w Undegroundach i AW

, ale głównie mi chodzi jak dużo jest servów na co dzień).
nie ma czegoś takiego jak tryb online w tej grze
Dr.Czekolada
30 11 2006, 15:45
jak to nie

?, mówisz o wersji na PS2 czy ogulnie ?, bo jeśli to 2 to jesteś w błędzie, mówie o multiplayer sic

nie mówcie mi że P8 tego nie ma

.
na next genach jest opcja grania przez sieć, na PS2 jedynie 2 Players Mode
Ładnie pocieli tego tonego. Sytuacja ta sama jak za Psxa. Dwójka- prawdziwe wyżyny, kolejne czesci, robione już przez shaba studio to połupczyny po poprzednikach.
Mam pytanie do grających w wersję ps2.. jak z oprawa? Lepiej niż poprzednicy czy gorzej?
może tak - inaczej. na pewno animacja ucierpiała, modele postaci są zupełnie inne, musisz zobaczyć sam, ja mam mieszane odczucia
skrabik
16 12 2006, 22:11
Pierwsze wrażenie po odpaleniu wersji na PS2 ?? - Ja chyba pozwe Shaba'e to sąd za taki sabotaż !!
We wszystkie tony hawki zagrywałem się namiętnie (bardzo miło wspominam THPS2, THPS3, THUGa i THAWa), ale to jest miom zdaniem skandla z tą grafiką

Ja wiem, że mój telewizor nie jest jakiś super (zwykły 21" Thomsona), ale co się działo z kolorami.... Ja to wspominam jak Unreala na moim starym kompie z prockiem 336 MHz, 32 MB RAMu i i kartą graficzna zintegrowaną.
A na domiar złego mam wersję francuską, a ja znam angielski i ciut niemca

- je**ne torrenty
Ale i tak sobie pociskam

=======================================
Prośba - może mi ktoś napisać, jak po angielsku brzmi przedostatnie polecenie (coś tam z Impossible)w classic (goals chyba...) na pierwszej planszy ?? Mój francuski - nie ma go
Z góry dzięki
Sunderland
17 12 2006, 20:18
Pierwsze minutki z nowy Tonym mam za sobą.W sprawie grafiki zostałem pozytywnie zaskoczony.Wydaje mi się, że PS2 spokojnie mogło pociągnąć więcej, ale po gadce na ten temat na forum powiem, że jest lepiej niż z początku oczekiwano.Same postacie wyglądają z powrotem jak ludzie (w obu THUGach były jakieś takie komiksowe(co mi nie przeszkadzało)).Co do słynnego screena przedstawiającego skopaną kolorystykę, to był on z miejscówki w dziecinnym ogródku. Mam wrażenie, że sterowanie uległo minimalnym zmianom, ale nie grałem w AW, więc nie mam porównania.Sam gameplay zapowiada się średnio.Na metr kwadratowy przypada bardzo dużo misji, ale przypominają one poziom pierwszych tonych.Fani THPS3-4 będą czuli się jak w domu.
Narazie mogę powiedzieć tylko tyle, że ta część względem świetnego THUG2 wypada jak wybrakowany brat.Oby wszystko się rozkręciło.
skrabik
20 12 2006, 18:06
Po paru dniach grania muszę stwierdzić, że grafika w wersji na ps2 nie jest zła

Ale braki w stosunku do wersji na ps3 i x360 skłaniają mnie do kupna x360

Będe musiał poczekaż przynajmniej do września przyszłego roku, ale co mi tam - chciałbym zagrać w tą wersję oprawcowaną przez neversoft ...
Sunderland
20 12 2006, 19:29
Czy prócz płynniejszej animacji opcja Nail the Trick rózni się czymś pomiędzy next a current-genami?
Notabene opcja ta sprawia wiele radochy i urozmaica nieco skostniały system.
skrabik
25 12 2006, 12:16
Nail the trick akurat nie jest zły w wersji current-genowej. Mi bardzo brakuje tutaj trybu on-line oraz braku podziału na levele. Mi akurat nie chodzi też o animację w nail the trick tylko o animacje ogólnie gry, a liczne błędy (przenikanie przez ściany, niekiedy brak możliwości wejścia do trybu nail the trick) - one są naprawdę irytujące... Pozatym na podstawie amatorskich demówek gameplayu z x360 na youtube.com które widziałem, mogę śmiało powiedzieć, że pod względem grafiki current-geny... ssą pałke

(
Sorki że odkopuje temat...ale mam problem.Bo ponoć po zebraniu 100 kasy można dostać się do skate shopu.Pisze żebym wszedł do menu wybrał skater options i visit skate shop ale takiej opcji nie mam.Znaczy nie mam opcji Visit Skate Shop a mam ponad 300 żetonów...Ktoś wie o co chodzi...???
Paweł_PS
30 08 2007, 16:03
Cotek--> dzięki, że odkopałeś, bo mam jeszcze 1 pytanie związane z tą grą. Czy wersja TH Project 8 na PS2 bardzo różni się od tej samej gry na X360?????
Nie chodzi tylko o grafikę, chciałbym dostać odp. od kogoś, kto grał w tą samą gre na podanych konsolach
obejrzyj trailery z wersji next genowej, rozni sie praktycznie wszystkim, cos jak PSXowy THPS3 przy PS2kowej wersji
Deadeye
15 11 2007, 00:28
ile trzeba miec wykonanych zadan zeby byc pierwszym w rankingu? mam wykonane wszystkie zadania, ale niektore na braz i srebro, choc wiekszosc zloto. poczatkowo wydawalo mi sie ze wystarczy wszystkie zaliczyc na cokolwiek zeby awansowac w rankingu, ale wychodzi na to ze jednak trzeba cos wiecej zrobic?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.