Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sieć na EP
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Kiler8888
Jako że organizatorzy (czyt. Zgredy), nie przygotują sieci, pomyslałem że sami możemy coś zorganizować.

Apeluje by w miare możliwości brać ze sobą switche, kable itp.
Sam wezme switcha (5 slotów) i przygotuje trochę kabli.

Co do gier, to pewnie będą to głównie FPSy, ale chętnie zagram w cokolwiek (Blazing Angels!! icon_twisted.gif ).
Krysto
Ja również zabiorę ze sobą switcha (8-port) a z kablami to będzie cieżej... zaciskarkę moge wziąść jakby zastała potrzeba wink.gif
rzepaPL
No to zabieram switcha i przytne 8 kabli po 5 m.
Jakie gierki na X1 proponujecie do grania po sieci (żeby nie zabierać całej szafy smile.gif ?
Widze że listwa to podstawa smile.gif oby korki wytrzymały, choć nazwa lokalu wskazuje że nie powinno być problemu.
Mr_Sciera
Jesli chcecie zrobic siec, to dajcie znac przy wejsciu ile osob (a raczej stanowisk) chce siedziec kolo siebie. Zeby nie bylo sytuacji, ze braknie wam kabla. Najlepiej jakbyscie wchodzili pod rzad do klubu i zajeli sobie stanowiska w jednym rzedzie albo naprzeciwko siebie (a nie na 2 koncach sali)

sciera
Kiler8888
No to rezerwujemy smile.gif
Niech każdy chętny się zgłosi a Pan Ściera nam coś znajdzie smile.gif.
Byle szybko.
Ode mnie będą 2 stanowiska (własne tv).

Co do gier zagram we wszystko.
Polecam: Halo 1&2, FarCry, Conker, a najchętniej Doomy (tryb cop biggrin.gif) i symulatory lotu (Blazing Angels i Heroes of the Pacific).
Dawajcie pomysły na inne ciekawe gry smile.gif (Painkiller ?)
Pchela
Mam pytanie czy radzicie wziąć konsolke? Myśle że jednak będzie nadmiar konsol, a niedobór TV dlatego mam zamiar brać tylko pady hyh.gif Chyba że jednak potrzeba więcej konsol to się pomyśli hyh.gif
Pare kabli też powinienem załatwić.
Może jakiś mini turniej w Halo2 ?
rzepaPL
ja też się pisze
X1 - Forza; PGR2; HALO itd. (chyba projektor ale jeszcze nie wiem na 100%)
X360 - PGR3 (LCD 20')
pro-tector
Ja się tez chętnie na to pisze, nie zabiore jednak ze sobą switcha ponieważ weźmie go mój kumpel Kiler8888 cool.gif .
Możemy zrobić turniej w PES 5, zagrać a Halo 1 i 2, może FlatOut 2 w trybie stunt biggrin.gif no i znajdzie się jeszcze kilka innych gierek. Oczywiście będe miał ze sobą Xboxa (360) JOKE laugh.gif wezme telewizor 14 cali, 2 pady i pełno gier happy.gif .
POZDRO!
gato2002
Kiler8888, Thx za info. To Ja sie wpisze w imieniu kumpla (nick:Pejson) bo coś go nie widze, będą; 2 TV,2 xboxy, 4 pady (i ekipa 4 osób).
Kiler8888 licze na switcha i kable happy.gif
rzepaPL, jak już pytasz o gry na multi (dobrze sie składa) to czy masz może Crash'a na Xa? (chodzi Mi o te dwa cartpodobne racery)Crash Nitro Kart i chyba Crash Tag Team Racer, co prawdza nie grałem w te gry ale myśle że mogą sie sprawdzić na LANie smile.gif Jak sądzisz?
Czy ktoś męczył XGRA'e po sieci? , w singlu gra sie dosyć znośnie, więc może... rolleyes.gif Oooo i jeszcze jedno: Unreal Championchip 1 i 2, ktoś ma owe gry?

Pozdro

EDIT: właśnie sprawdziłem XGRA'e i nie ma ona opcji LINK, no trudno ...a co więcej to uświadomiłem sobie że zasadniczo nie mam gier na LINKa poza Halo 2 i... Outrunem 2006 happy.gif i ewentualnie Far Cry ale na mutli to jakoś kaprawo wychodzi, ale to tylko Moja opinia... (no i gdzieś jest Doom 3 na płycie )
Kiler8888
Moge mieć problem z zaciskarką, więc jeśli jej nie znajde (gdzies mi się zapodziała) lub nie załatwie sobie innej, to wezmę kable i końcówki na EP i tam się zrobi kable odpowiedniej długości.

Unreal Championship 2 ja mam, ale bardziej wole FarCry (kto grał na Xbox Connect czy Live, wie o co chodzi icon_twisted.gif ).
Tak czy inaczej wezmę wszystkie gry obsługujące Link.
MajinBroda
No i taka postawa mi się podoba ninja.gif
Myślałem że będą problemy z siecią a tu proszę bardzo tongue.gif

Biorę, biorę moje pudło, skrętkę i będzie HALO lecioec że ho ho biggrin.gif

inne tytuły również...
tyle że lekki poślizg z dojazdem-wbrew pozorom z wałbrzycha to nie tak hop siup ninja.gif
ale po jedenastej planowany jest nasz arrival cool.gif
rzepaPL
QUOTE(gato2002 @ 23 08 2006, 00:51) *

rzepaPL, jak już pytasz ... Crash'a na Xa? (chodzi Mi o te dwa cartpodobne racery)Crash Nitro Kart i chyba Crash Tag Team Racer...

Niestety nie widziałem i nie posiadam tych gier, ja lubie się ścigać w PGR ale i w Halo nie odpuszcze. Więc pisze się na wszystkie ściganki.

patrze na strone (link) i widze troche gier na multi. Zawsze ktoś, gdzieś znajdzie którąś z nich.
Krulik
Pisze sie na to, niemam switcha, a mój kabel sieciowy ma tylko 1m, bire więc tylko xa z Painkilerem na dysku biggrin.gif
Kiler8888
QUOTE(rzepaPL @ 24 08 2006, 11:01) *

patrze na strone (link) i widze troche gier na multi. Zawsze ktoś, gdzieś znajdzie którąś z nich.

Ten spis niestety dotyczy gier z usługą live.
Niektóre gry (np. NFS Most Wanted) mają live, ale niewiedzieć czemu nie ma linka.

ekipa się powiększa smile.gif, miło
Pchela
Przygotowałem juz 4 kable o różnej długości, a jak zabraknie to szybko sie to robi tylko trzeba zaciskarke ;] Pozdro
rzepaPL
ja już mam 8 kabli średnio od 3 do 10 m + switch 8 portowy i przedłurzacz na "swoje sprzęty" i 2 gniazdka wole zostaną. Ojjjjjj będzie granie, będzie.

PS. Planuje być ok. 12:00 AM.
Kiler8888
Ja będe przed 11 (przywilej tv tongue.gif) więc znajde jakieś fajne miejsce.

Mam nadzieję, że ktoś weźmie zaciskarkę.
MaciejPŃ
a ktoś bierze router wifi;]??
Krysto
Kutfa co wy tak z ta zaciskarka... napisalem tutaj, ze wezme... wiec WEZME! smile.gif

Na miejscu bede o 11, wczesniej nie wejde, bo TV ze soba nie biore z przyczyn technicznych... no chyba, ze lcd w PSP'ku tez sie liczy wink.gif (joke)
Spidey
A ja tam biore starego PSX`a tongue.gif

A ja tam biore starego PSX`a tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.