mario87
21 06 2008, 18:05
Wiadomo coś o angielskiej wersji For Answer?
Nie mam pojecia... na razie robie sobie przerwe od tej serii. Lacznie 40h grania (razem z ponownym nabijaniem 540gs), wszystkie czesci wykupione, mission rank SS, 1000gs. Wlasciwie cala gre mozna przejsc jednym modelem (OGOTO), robiac wyjatki dla NEXTa nastawionego na miecze (MOONLIGHT) i bronie EN (SIRIUS). W zyciu sie tak nie wciagnalem w zadna serie, ale tak jak juz wczesniej wspominalem... gdyby nie mechy to bym tyle nie wysiedzial przy tym tytule.
W sieci nie gralem, problemy z pobraniem patchy (tzw. regulation files) przy wersji europejskiej. Wiekszosc grajacych to podobno Japonia takze doliczamy lagi. Szkoda, bo z tego co sie naczytalem niektore poprawki zupelnie zmieniaja te gre (szybsza odnowa PA, dluzsze walki), a i trzeba tez obrac inny styl walczac z zywym przeciwnikiem. Nikt nie da sie gonic z podwojnego OGOTO ;)
W sieci ogoto jest zbalansowane i ciężko to użyć na dobrego gracza, który stara się przebywać w powietrzu.
Bardzo popularne są za to snajperki i karabiny.
Czy ja dobrze zrozumialem?Wszystkie aczywy w Armored Core 4 mozna zrobic grajac tylko w singla?
Dokladnie. Jesli mam byc szczery to wolalbym, zeby we wszystkich grach bylo to w ten sposob rozwiazane. Co prawda specjalnie w sieci nie grywam, na razie tylko sprawdzilem darmowy miesiac, ale z tego co czytalem to i tak zdobywanie aczikow na Livie konczy sie smiesznymi ustawkami. Wiec jak sie pytam co to sa za osiagniecia? No i nie dochodzi do sytuacji kiedy trafiasz na grupe lebkow polujacych na danego achievmenta. Grasz albo dla zabawy, albo tluczesz sie o miejsce na leaderboards.
kant1983pl
14 09 2008, 15:50
For Answer ma wyjść w Europie(19.09)!
Ktoś z obecnych jest nią zainteresowany?
Postaram się łyknąć ją jak najszybciej

. Chętni do co-op będą mile widziani
kant1983pl
15 09 2008, 01:49
Lista osiągnięć:
ACFAA.
Niektóre są ... ciekawe...
10000 wins/kills?
Ja chyba podziekuje, swietnie sie niby bawilem, ale drugi raz nie zamierzam sie mordowac ze sterowaniem. Zrobiliscie panowie dobra gre... tylko, ze na sequela to juz mnie nie zlapiecie: walki z mega bossami, nowe dopalacze i kilka aczikow na pewno mnie nie zmusi do kupienia tego tytulu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.