Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Armored Core 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2
mario87
Wiadomo coś o angielskiej wersji For Answer?
Flik
Nie mam pojecia... na razie robie sobie przerwe od tej serii. Lacznie 40h grania (razem z ponownym nabijaniem 540gs), wszystkie czesci wykupione, mission rank SS, 1000gs. Wlasciwie cala gre mozna przejsc jednym modelem (OGOTO), robiac wyjatki dla NEXTa nastawionego na miecze (MOONLIGHT) i bronie EN (SIRIUS). W zyciu sie tak nie wciagnalem w zadna serie, ale tak jak juz wczesniej wspominalem... gdyby nie mechy to bym tyle nie wysiedzial przy tym tytule.

W sieci nie gralem, problemy z pobraniem patchy (tzw. regulation files) przy wersji europejskiej. Wiekszosc grajacych to podobno Japonia takze doliczamy lagi. Szkoda, bo z tego co sie naczytalem niektore poprawki zupelnie zmieniaja te gre (szybsza odnowa PA, dluzsze walki), a i trzeba tez obrac inny styl walczac z zywym przeciwnikiem. Nikt nie da sie gonic z podwojnego OGOTO ;)
C1REX
W sieci ogoto jest zbalansowane i ciężko to użyć na dobrego gracza, który stara się przebywać w powietrzu.
Bardzo popularne są za to snajperki i karabiny.
Czezare
Czy ja dobrze zrozumialem?Wszystkie aczywy w Armored Core 4 mozna zrobic grajac tylko w singla?
Flik
Dokladnie. Jesli mam byc szczery to wolalbym, zeby we wszystkich grach bylo to w ten sposob rozwiazane. Co prawda specjalnie w sieci nie grywam, na razie tylko sprawdzilem darmowy miesiac, ale z tego co czytalem to i tak zdobywanie aczikow na Livie konczy sie smiesznymi ustawkami. Wiec jak sie pytam co to sa za osiagniecia? No i nie dochodzi do sytuacji kiedy trafiasz na grupe lebkow polujacych na danego achievmenta. Grasz albo dla zabawy, albo tluczesz sie o miejsce na leaderboards.
kant1983pl
For Answer ma wyjść w Europie(19.09)!
Ktoś z obecnych jest nią zainteresowany? huh.gif
Postaram się łyknąć ją jak najszybciej happy.gif. Chętni do co-op będą mile widziani biggrin.gif
kant1983pl
Lista osiągnięć:ACFAA.

Niektóre są ... ciekawe...
10000 wins/kills? wtf.gif
Flik
Ja chyba podziekuje, swietnie sie niby bawilem, ale drugi raz nie zamierzam sie mordowac ze sterowaniem. Zrobiliscie panowie dobra gre... tylko, ze na sequela to juz mnie nie zlapiecie: walki z mega bossami, nowe dopalacze i kilka aczikow na pewno mnie nie zmusi do kupienia tego tytulu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.