Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Armored Core 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2
Zeratul
Natknalem sie na to na gametrailers.com i na ign.com...
http://www.gametrailers.com/downloadnew.ph...512&type=wmv&f=

kolejna gra o mechach na xboxie... mega klawo...
Mastah27
Premiera na wiosnę 2007:

http://www.gamespot.com/news/6158086.html
behu
eee , a nie bylo gdzies napisane ze to jest exlusive dla ps3 ?
YETI
był przez kilka tygodni, teraz podobno gra wyjdzie tez na X360
Mastah27
Screeny:

http://www.xboxyde.com/news_3498_en.html
Mastah27
Trailer:

http://www.xboxyde.com/news_3772_en.html
Raphael
Świetnie, jeszcze tylko MGS4 i nie potrzebuję PS3 tongue.gif
Salwador
Zawsze gra mi się kojarzyła tylko z PS2..ale już nie na długo.A więc oto link:
--Gameplay--
Nie wygląda zbytnio ciekawie lecz może to miło zobaczyć iż gry z ps wędrują na naszego x360..tongue.gif
Więcej znajdziecie na stronie gametrailers..
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2168
jiloo
na amerykanskim XBMP jakis czas temu pojawilo sie demo Armored Core 4.
od dzis jest dostepne takze dla uzytkownikow konta 'silver'.
kermit
może ktoś kto demko ściągnął i pograł to napisał by kilka słów na temat tej gry smile.gif ja nie wiem czy warto ściągać, coś o tym tytule zbyt cicho..
ping
warto ściągnąć i przekonać sie na własnej skórze. Mi gra przypadła do gustu, filtry graficzne robią wrażenie, spotykałem się z opiniami że grafika w grze jest słabiutka - mi za to się podobała. Co mi się nie spodobało to znaczące podbicie poziomu trudnosci - przez pierwsze dwa chaptery gry gra się całkowicie na luzie,bez problemów można przechodzić kolejne misje, jednak od chapteru 3ciego zaczyna się jatka - trzeba grać taktycznie.
Dabman
pal jeszcze nie ma:/
ping
załóż konto na US / JAP tam demko pociągniesz bez problemu
Diabeu
AC jeszcze trudniejsze? no czy ich powaliło tam? ta gra nigdy nie była prosta, najgorsze było tworzenie "idealnego" mecha, tabelki duperelki miliard wskaźników i jedno wielkie WTF?!?!?!
ping
czy trudniejsze to nie wiem bo w poprzednie części nie grałem ale zaraz po zakończeniu 2giego rozdziału poziom trudności jest windowany w górę, jeszcze gdybym miał wystarczająco kasy na tą customizacje ohmy.gif
Zeratul
ja poki co mam gre na hold... ale na bank do niej wroce, akcja jest mega szybka i mi sie tytul podoba... trzeba pocwiczyc pare misji i sie przestawic, ale wiekszego problemu z przejsciem ich nie ma... gorzej jest zdobyc rank S...
Dabman
mowiac jeszcze nie ma, mam na mysli pelna wersje:/
ping
spoko, pewnie niedługo i u nas zawita.
Ostatniego wieczoru wkręciłem się konkretnie i zaliczyłem 3ci chapter, tytuł naprawde daje rade a Rank S na każdej misji jest poza moim zasięgiem.
Zeratul
CYTAT(ping @ 19 04 2007, 21:09) *
spoko, pewnie niedługo i u nas zawita.
Ostatniego wieczoru wkręciłem się konkretnie i zaliczyłem 3ci chapter, tytuł naprawde daje rade a Rank S na każdej misji jest poza moim zasięgiem.

ja zdobylem tylko raz S i raz A... z tego co wiem, to wszystko zalezy od czasu. Glownie rozchodzi sie o dobranie odpowiedniego mecha i zrobienie ostrej zadymy... nie pamietam na jakim chapterze skonczylem, ale chyba 2 zrobilem i w koncu mi sie upgrady pojawily, ale jeszcze sie tym nie bawilem. Nie rozumiem w ogole tych achievementow poza chapterowych... moze pozniej sie wyjasnia... najwyzej sie gamefaq odwiedzi.
Gra nie miala jeszcze premiery w Europie? ping po japonsku grasz?
ping
ba, na europejskim marketplace nawet dema nie ma.
Z upgrade'ami można się fajnie pobawić, jako że nie grałem w poprzednie AC przypomina mi to ... front mission wink.gif
Może czas, może minimalne straty energii, może accuracy, nie wiem. Powoli rozkminiam grę, doszedłem już do tego żeby nie grzać na chama przed siebie wink.gif
Zeratul
Jak udalo ci sie przejsc zakichana pierwsza misje w chap 3? Ta gdzie trzeb zniszczyc konwoj... skladajacy sie z helikopterow i pociagu... chyba z 30 razy probowalem wczoraj confused.gif Najgorsze jest to, ze na tym radarze nic nie widac i w sumie ogolnie nic nie widac.
ping
ta misja też mi napsuła sporo krwi. Metodą okazało się powolne podlatywanie do przodu, wybijanie wszystkiego co się rusza momentami się cofając. Najważniejsze żeby wyrobić się z czasem i zdążyć przyatakować pociąg. Pamiętaj, trzymaj się blisko mostu na którym regenerujesz sobie energie potrzebną do latania.
C1REX
Warto kupować tą grę?

Nigdy nie grałem w żadną część, ale demko mocno mi podeszło.
Omega Boost na PSXa to była jedna z moich ulubionych gier, a ta gra mi nieco ją przypomina.

Warto dziś wydawać kasę na ten tytuł?
Trudna jest ta gra? Na długo starcza?
Są jakieś dodatki za przejście gry?
Zeratul
no ja ja mam od dnia premiery i od mojego ostatniego wpisu w tym temacie jeszcze nie wlaczylem... czeka na lepsze czasy
jiloo
tez kupilem jakos niedlugo po premierze i utknalem na 3 chapterze.

zawsze bylem fanem mechow to i gra mnie przyciagnela. ale jest wymagajaca. trzeba nauczyc sie sterowac robotem. i opanowac mechanizmy gry w duzym stopniu.

nie sprzedalem jej i na razie nie mam zamariu sie pozbyc. poczeka na czasy kiedy przejde wszystkie nowosci ;-)

wtedy zetre kurz i podejde do niej jeszcze raz. i zrobie to z przyejmnoscia. ma cos w sobie.
C1REX
Trafiła gra w mój gust idealnie. Dawno nie grałem w tak świetną grę.
Podoba mi się niemal wszystko. Super muza, bardzo dobra grafa i cudna grywalność.

Ciężko jednak dostać ten tytuł. Dopiero w samym centrum Londynu udało mi się dorwać używaną za 30funtów wtf.gif

Assassin Creed poszedł w odstawkę (nudzi mnie).
Został tylko Armored Core i VF5.

Chciałem się podzielić moim szczęściem...
Zeratul
to napisz jak przelazles ta misje z konwojem...
jak kiedys wrzuce plytke to zajrze tu po rade tongue.gif
C1REX
QUOTE(Zeratul @ 6 12 2007, 13:28) *
to napisz jak przelazles ta misje z konwojem...
jak kiedys wrzuce plytke to zajrze tu po rade tongue.gif

Jeśli jakakolwiek misja sprawia problemy, to można ją pominąć. Wystarczy zaliczyć ostatnią misję, by zaliczyć rozdział.
Sam tej misji nie przeszedłem, bo jest irytująca. Trzeba mieć sporo amunicji i bardzo mobilnego AC, który jest w stanie latać bez ubytku energii.
Trzeba zestrzelić helikoptery transportowe (łatwo przeoczyć - zwłaszcza jak ma się ciężkiego mecha), a potem konwój na lądzie.

Bardzo ważny jest dobór uzbrojenia. Po zaliczeniu trzeciego rozdziału dostaje się baaardzo potężną broń na plecy - ogoto.
Granatniki są w tej grze generalnie mega mocne. Ogoto ma moc podobną do miecza + jest bronią zasięgową + działa na obszar.
Większość jednostek pada po jednym strzale.
DaBig
Nie mogę przejść jednej misji w chapterze 2. Chodzi o rozwalenie trzech dział znajdujących się po drugiej stronie rzeki. Walą one do nas takim białym snopem lasera. Trzy strzały i padam. A na dokładkę napierniczają we mnie ze wszystkich stron inne mechy.
C1REX
QUOTE(DaBig @ 7 12 2007, 10:25) *
Nie mogę przejść jednej misji w chapterze 2. Chodzi o rozwalenie trzech dział znajdujących się po drugiej stronie rzeki. Walą one do nas takim białym snopem lasera. Trzy strzały i padam. A na dokładkę napierniczają we mnie ze wszystkich stron inne mechy.

Jedna z trudniejszych misji w grze. Granatnik zdecydowanie na tą misję polecany. 3-4 strzały na mniejszy statek. Białe lasery unikać trzeba tym szybkim boostem na boki. Ja przeszedłem na jana dobrze opancerzonym mechem.

http://youtube.com/watch?v=fE15zYlYu-M
Filmik z zaliczeniem tej misji na poziomie hard na rangę S.

Te działka na plecach, to wspomniane przeze mnie wcześniej ogoto.
Jednak granatniki na łapy ma się już od samego początku. Polecam te z 20 granatami w magazynku. Ogoto mamy po zaliczeniu trzeciego rozdziału.
DaBig
Kurcze, jaki granatnik? Ja w mechu mam na jedną rękę jakiś gun, a na drugą też coś podobnego. Coś a la jakiś shootgun. Na padzie pod A strzelam z guna, a pod X z tego innego rodzaju guna. Skąd wytrzasnąć jakieś granatniki?
C1REX
QUOTE(DaBig @ 7 12 2007, 12:06) *
Kurcze, jaki granatnik? Ja w mechu mam na jedną rękę jakiś gun, a na drugą też coś podobnego. Coś a la jakiś shootgun. Na padzie pod A strzelam z guna, a pod X z tego innego rodzaju guna. Skąd wytrzasnąć jakieś granatniki?

Wchodzisz do sklepu i kupujesz. Przy okazji sprzedajesz złom. Warto też wykosztować się na dobry silnik.
Właśnie przeszedłem grę. Łatwo i szybko. Zostaje pozaliczać na S.

BTW: Myślałem, że w ten zabytek nikt nie gra. Wszedłem na Live i z miejsca rozegrałem team deathmatch. 8vs8 chyba.
Grali głównie japońce. Ledwie się ruszyłem i mnie zdjeli.
DaBig
Cholera, chyba jeszcze nie rozkminiłem tej gry do końca. Wszedłem do sklepu i wszystko, co mogłem kupić już miałem poinstalowane. A lepsze rzeczy kosztowały dużo kasy. Skąd nabrać wiecej kasy? Jestem w czapterze 2 i zostały mi tylko dwie misje do zamkniecia czaptera... jedna, o której pisałem z tymi działami, a druga na pustyni, gdzie rozwalam jakiś transportowiec i wyskakuje później taki zwinny mech... ni cholere nie moge go trafic, bo ciągle robi uniki. A ja mam nadal model podstawowy mecha sad.gif
C1REX
CYTAT(DaBig @ 7 12 2007, 16:04) *
Cholera, chyba jeszcze nie rozkminiłem tej gry do końca. Wszedłem do sklepu i wszystko, co mogłem kupić już miałem poinstalowane. A lepsze rzeczy kosztowały dużo kasy. Skąd nabrać wiecej kasy? Jestem w czapterze 2 i zostały mi tylko dwie misje do zamkniecia czaptera... jedna, o której pisałem z tymi działami, a druga na pustyni, gdzie rozwalam jakiś transportowiec i wyskakuje później taki zwinny mech... ni cholere nie moge go trafic, bo ciągle robi uniki. A ja mam nadal model podstawowy mecha sad.gif

Kupujesz dwa granatniki do łap. Sprzedajesz swoje stare zabawki. Kasy powinno styknąć. (by sprzedać sprzęt, trzeba wejść do opcji pod X)
Misja z mechem jest banalna. Jak najszybciej lecisz na drugi koniec mapy i czekasz na transport złomu. Gdy tylko się pojawi wal z granatników. Najlepiej, jak Ci już namierzy (czerwony celownik). 4-6 strzałów i złom nawet nie wystartuje. Spokojnie zaliczysz misję na S.

Jak kasy zupełnie brakuje, to można ponownie misje zaliczać.
W sklepie jest też opcja symulacji (nie wiem tylko, czy od początku).
W symulatorze są walki 1vs1. Dość trudne, ale sporo kasy i nowe części się dostaje.

Wysłałem Ci friend req.
Jeśli masz Golda, to mogę Ci oddać mego mecha. Spokojnie zaliczysz nim całą grę.
DaBig
C1REX... smile.gif Wielkie dzięki. Właśnie się bałem sprzedać obecny ekwipunek w obawie, że nie starczy mi kasy na lepszy smile.gif Tak, mam golda, ale jak to oddać mecha? Za Freeco? Czy w jakiejś wlace ? chytry_.gif Dziś wieczorem i jutro, tj. w sobotę pojawie się na XBLu, to dodam cię do friendsów. Dzięki i pozdro.
C1REX
Kasy mam pod dostatkiem. Jedyne co, to brakuje mi odkryć kilka części.
W grze jest opcja handlu, którą chętnie przetestuję. Nie ma problemu, by oddać mecha za free.
DaBig
No to utknąłem. Jestem w czapterze 4 i została mi ostatnia misja przepuszczająca do czaptera 5. Misja na morzu, a polega na rozwaleniu okrętu-matki-bazy, którą eskortuje flota niszczycieli. Ja nawet nie mogę dotrzeć do tego okrętu, bo momentalnie grad rakiet na mnie spada. I żadne wypuszczanie flar mylących nie pomaga? Może jest jakiś sposób?
C1REX
Jedna z najtrudniejszych misji w grze. Przygotuj sobie szybkiego mecha z granatnikami.
Leć na drugi koniec planszy tuż przy samej krawędzi mapy, może nawet ci migać ostrzeżenie o wyjściu poza obszar.
Cały czas jednak staraj się widzieć okręty, byś mógł wymijać wystrzeliwane rakiety. Ewentualnie zamontuj sobie karabin i je zestrzel.

Jak dotrzesz do do końca, to wal z podwójnego ogoto.
DaBig
Rzeczywiście, misja nie wyglądała na taką trudną smile.gif Boczkiem, boczkiem i ogoto. Powiem ci, że dwa ogota na plecach, to jest jednak moc smile.gif Z tym, że jedynie na cele statyczne. Niestety, z mechem, którego mi sprzedałeś, nie mogę nic zrobić. Wyświetla mi komunikat, że brak jakieś FPS memory, żeby załadować mecha. Nie wiem o co chodzi. Ale jestem już na 6 czapterze... chyba końcowym.

No i jeszcze dobra jest rozkmina z "laser blade". Wyczuć dobry moment, i sieknąć przez mecha... rozkłada go za jednym razem smile.gif Jedna rzecz mnie mocno w grze zmyliła. W sklepie, niektóre współczynniki broni/zbroi wyświetlały się na czorwono. Logiczne było, że są niedostępne. No i się męczyłem z niektórymi misjami z jakimś podstawowum rifle gunem. A tu gucio. Można było je kupić i uzbroić mecha.
C1REX
Widać w moim projekcie NEXTa, który Ci dałem, są części zbyt zaawansowane.

Ogoto nie tylko na cele statyczne się sprawdza. Sprawdza się też na wszystko, co porusza się tuż nad ziemią.
W sklepie z bronią jest też symulator. W symulatorze są walki 1 na 1 z innymi NEXTami. Jeśli przeciwnik nie lata za dużo, to strzelając z powietrza kończymy walkę w 20 sekund.

Ja powoli staram się zaliczać grę na hard. Niektóre misje trochę się różnią.

BTW: niektóre bronie mają specjalne ataki, jeśli strzelamy z dwóch na raz. Podwójny strzał z ogoto ma z 4x większy obszar rażenia.
Inaczej też się atakuje z podwójnego miecza świetlnego.
DaBig
No rzeczywiście. Na hardzie lekko się różnią smile.gif Jest taka misja "Desert wolf", która okazało się, jest dziecinnie prosta. Lecimy do przodu na łeb na szyję do punktu wyjazdu transportu z nieaktywnym NEXTem i nawalamy ile sił w niego, póki leży na platformie. Jak się aktywuje jest już na tyle słaby, że nie trudno go załatwić... No i tak se myśle. Włącze harda... zrobię to samo i achiv wskoczy biggrin.gif No to lecę na łeb na szyję w to miejsce i... zonk... skubaniec startuje zanim wejdzie w mój zasięg. No i kaszana... kilka serii i leżę i kwiczę.

Teraz staram się przechodzić na normalu wszystkie misje i brakuje mi tylko 3, bo nie bardzo wiem o co chodzi.

Pierwsza, to misja w czapterze 3 pt. "Arials..." coś tam. Trzeba rozwalić jakiś transport, ale ni chu chu, żadnego transportu znaleźć nie mogę, dopiero jak lektorka mówi, że transport jest poza terenem misji, to widzę... mission filed sad.gif

Druga, rozwalić cel, jakieś potężne wielkie działo strzelające w górę. Musimy to zrobić zanim wystrzeli i zniszczy satelitę... Niby celuję w te bloki wokół osłony, ale nic to nie daje. Osłona nadal jest włączona i... mission filed.

Trzecia... wnętrze jakiejś konstrukcji, gdzie przesuwając się mechem stopniowo w dół automatycznie zwiększa mi się utrata energii. A na samym dole już tak zapiernicza, że kilka sekund i 0000 sad.gif
C1REX
QUOTE(DaBig @ 9 12 2007, 18:39) *
No rzeczywiście. Na hardzie lekko się różnią smile.gif Jest taka misja "Desert wolf", która okazało się, jest dziecinnie prosta. Lecimy do przodu na łeb na szyję do punktu wyjazdu transportu z nieaktywnym NEXTem i nawalamy ile sił w niego, póki leży na platformie. Jak się aktywuje jest już na tyle słaby, że nie trudno go załatwić... No i tak se myśle. Włącze harda... zrobię to samo i achiv wskoczy biggrin.gif No to lecę na łeb na szyję w to miejsce i... zonk... skubaniec startuje zanim wejdzie w mój zasięg. No i kaszana... kilka serii i leżę i kwiczę.

Teraz staram się przechodzić na normalu wszystkie misje i brakuje mi tylko 3, bo nie bardzo wiem o co chodzi.

Pierwsza, to misja w czapterze 3 pt. "Arials..." coś tam. Trzeba rozwalić jakiś transport, ale ni chu chu, żadnego transportu znaleźć nie mogę, dopiero jak lektorka mówi, że transport jest poza terenem misji, to widzę... mission filed sad.gif

Druga, rozwalić cel, jakieś potężne wielkie działo strzelające w górę. Musimy to zrobić zanim wystrzeli i zniszczy satelitę... Niby celuję w te bloki wokół osłony, ale nic to nie daje. Osłona nadal jest włączona i... mission filed.

Trzecia... wnętrze jakiejś konstrukcji, gdzie przesuwając się mechem stopniowo w dół automatycznie zwiększa mi się utrata energii. A na samym dole już tak zapiernicza, że kilka sekund i 0000 sad.gif

Ta misja różni się znacznie bardziej. Po pokonaniu mecha z Desert Wolf przylatuje kolejny. Ogoto jednak dla mnie załatwił tą misję w około minutę.

Co do transportu. To są te duże helikoptery. Trzeba się spieszyć, by je wszystkie zdjąć. Sporo latania więc przyda się lekki NEXT.
Po około minucie pojawia sie ogromny transport naziemny poruszajacy się na szynach kolejowych. Jest bardzo szybki, więc trzeba się spieszyć.
Nie jest to trudna misja, ale irytująca.

Te działo jest mocno dziwne. Ogoto u mnie wcale nie działało.
Polecam zamontować dwa miecze. By rozwalić działo, trzeba dostać się do wnętrza tej bańki ochronnej.
Czuły punkt jest tuż przy górnej krawędzi bańki. Na hard misja jest niemal taka sama.

Są jednak dwie misje na hard, które mogą sprawić ogromne problemy. Zwłaszcza jedna z ostatnich misji, gdzie walczy się z czterema NEXTami na raz.
Damski głos, który nam wyjaśnia misję stwierdza, że nie mamy szans i byśmy uciekali: )
DaBig
No to gra zakończona. Mając na plecach 2 Ogato i strzelając nimi jednocześnie... finałowy boss poleciał w kilkanaście sekund biggrin.gif Aż się zdziwiłem, że tak szybko poległ.
I na koncie jest już kilka misji "hard". Nie powiem, niektóre są przekozackie. A powiedz mi jak jest z tymi rangami. Np. czy ranga "A" to najwyższy stopień? Jest kilka achivów na rangi A, B i S. Ale co odpowiada za te stopnie, czy czas misji, czy najmniej obrażeń. No bo nie będę przechodził misji na chybił-trafił w nadziei, że może wpadnie ranga B czy A.
C1REX
Prawie zawsze liczy się czas. Przeważnie ważne są też obrażenia. Czasem liczy się też wykorzystana amunicja.
Jak przyjrzysz się opisom misji, to masz małą wzmiankę co trzeba zrobić, ile ma się czasu, energii i kasy na amunicję.
System ocen jest jak w japońskich, czy amerykańskich szkołach.
F - niezaliczone.
E,D,C,D,A,S

E jest najniżej w grze, a S najwyżej.
DaBig
Noooo mistrzuniu, widzę że ci tylko brakuje 150 GS do calaka smile.gif Szacun, szacun smile.gif

Ja natomiast zaliczyłem wszystki misje na normalu, no i mam już kilka na hardzie. Ale niektóre misje są dla mnie nie do przejścia. Chodzi o takie misje szablonowe, gdzie robisz normalną misję, na końcu której dolatują dwa NEXTy. I ni cholery... strzelają one do mnie z takich laserów, dosyć szybkich, a na dokładkę one same są bardzo szybkie. Ja nie wiem, czy trzeba jakąś osłonę wykupić, czy jakiś pancerz, bo 3-4 strzały z ich broni i padam. A ciężko uciec przed ich strzałami sad.gif
C1REX
QUOTE(DaBig @ 12 12 2007, 14:14) *
Noooo mistrzuniu, widzę że ci tylko brakuje 150 GS do calaka smile.gif Szacun, szacun smile.gif

Ja natomiast zaliczyłem wszystki misje na normalu, no i mam już kilka na hardzie. Ale niektóre misje są dla mnie nie do przejścia. Chodzi o takie misje szablonowe, gdzie robisz normalną misję, na końcu której dolatują dwa NEXTy. I ni cholery... strzelają one do mnie z takich laserów, dosyć szybkich, a na dokładkę one same są bardzo szybkie. Ja nie wiem, czy trzeba jakąś osłonę wykupić, czy jakiś pancerz, bo 3-4 strzały z ich broni i padam. A ciężko uciec przed ich strzałami sad.gif

Poćwicz sobie walki z NEXtami w symulatorze. Tam też dostaje się cześći do NEXTów, kasę i achievmenty.
DaBig
W symulatorze? Oooo, dzięki, tego nie wiedziałem smile.gif
Flik
W koncu udalo mi sie upolowac moje AC4. Ceny sklepowe ~180zl, kupilem na znanym serwisie aukcyjnym za 130,- ale niestety nadlamane pudelko (nie orientujecie sie, czy te zielone pudla sprzedawane w sieci nadaja sie na podmiane tych oryginalnych?). W miedzyczasie strajk poczty i nerwowego wyczekiwanie przesylki, eh Polska ;)

Ogrania troche mam, 3 chapter peknal, jakies 7h na liczniku. Gre rozpoczalem TYPE-HOGIRE (dalej TH). Na poczatku podmienilem rakiety na jakies bardziej znosne + generator jak do ciezkiego NEXTa. Reszta mi wyjatkowo w tym modelu podpasowala: rifle standardowy + mieczyk. Probowalem zalozyc inne boostery, ale jednak pobor EN wydawal mi sie zbyt duzy.

Pierwsze powazne zmiany naszly mnie przy misji z transportem. Zupelnie nie wiedzialem jak sie zabrac za zadanie, wiec poszukalem faqa (niedzielny gracz sie ze mnie ostatnio zrobil). Nastepnie juz samodzielnie zmontowalem jak najlzejszego NEXTa z malym poborem energii i dwoma karabinami/strzelbami (nie shotguny) + obowiazkowo najlepszy generator. Wszystko szlo bardzo sprawnie do momentu pojawienia sie transportu naziemnego... Wtedy zajrzalem do broni montowanych na plecy i co widze? OGOTO! Udalo mi sie jedno wcisnac bez przeciazenia maszyny i misja zaliczona.

Skoro juz wiedzialem, ze mam OGOTO i naczytalem sie, ze wspaniale sie nim zalicza misje nie moglo sie obejsc bez kolejnego mieszania w ustawienia mojego bazowego TH. Na plecy 2xOGOTO, w lapy dwie identyczne bronie (standardowe dla TH rifle do rozkladania mniejszych przeciwnikow). Do tego podmiana nog na takie, ktore beda to w stanie udzwignac i chapter trzeci rozlozony wlasciwie bez zadnych problemow na range A/S. Symulator to tez pikus - w zaleznosci od sytuacji stosuje mojego szybkiego NEXTa, albo 2xOGOTO.

Z minusow:
- misje sa naprawde przesadnie krotkie, o wiele wiecej czasu schodzi mi w symulatorze na sprawdzaniu nowego wyposazenia niz na wlasciwym graniu. Nie powiem, ze wszystko nie jest ciekawie zrobione, ale wolalbym jednak dluzej pograc.
- sterowanie... no chyba kogos nieco ponioslo? Nie ma opcji, zeby dalo sie jednoczesnie strzelac i nakierowywac kamere na przeciwnika. Najpierw trzeba sie na nim zalokowac, i dopiero wtedy mozemy sie bawic w QB. Juz sie do tego przyzwyczailem, ale gdyby nie to, ze mam swira na punkcie mechow to gra juz dawno wyladowala by na polce. Rzecz albo do poprawienia, albo dajcie mi kontroler z pedalami do kontrolowania dopalaczy. Niech to cholerstwo kosztuje mase kasy - odloze i kupie, ale chce miec kontrole nad tym co sie dzieje.

ps. Dawno sie tak swietnie przy grach nie bawilem ^^
C1REX
Ja przyznaję, że to dla była jedna z najlepszych gier, w jakie grałem na Xa.
Flik
540/1000 gamescorea nabite, ale jakis czas temu bylem u kumpla w innej miescinie, no i wczytalismy mojego gamertaga. Tymczasowo konsola odlaczona od sieci, podpialem sie i co? Dane sie nie zgadzaly. Gamertag musial zostac zaimportowany z sieci - tym samym moge zaczac przechodzic gre od nowa. MS - kochamy cie xD

QRW@!11
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.