Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Program Antivirus
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
OsciBosci
Znacie jakis dobry, darmowy program antivirusowy??
SIKI
jeżeli chodzi o darmowe to no1 to avast
stona
QUOTE(SIKI @ 24 08 2006, 14:53) *

jeżeli chodzi o darmowe to no1 to avast

Jeśli lubisz co chwilę słyszeć mijo-mijo i się w(pipi)iać to faktycznie avast rulz wink.gif
Osobiście preferuje Kaspersky Internet Securyty 6.0 z jakiejś gazety mam ,3miechy full wersja. Jak się skończy to pokombinuje co dalej smile.gif
Boorak
W sumie to z platnego tez mozna korzystac jak z darmowego wink.gif tutaj cos na pewno znajdziesz. Sam korzystam z NOD32 i nie narzekam. A z bezplatnych to moze avira
dee
Używam avasta i jest naprawdę ok. Nie słyszę co chwilę mjo-mjo i jakoś nie wpienia mnie. Z darmowych cieszy się chyba najlepszą opinią (co oczywiście nie jest tożsame z byciem najlepszym). Prosty, przyjazny, nie zamulający kompa. A jeżeli ktoś myśli, że ciężkopłatne antywirusowe kombajny oferują jakieś cuda na kiju-IMO jest w błędzie.
Pabelek
Bezwątpienia Avast (4.7 Home Edition). Wystarczy zarejestrować go na stronce i już działa bezpłatnie przez rok. Po jego upływie wystarczy powtórzyć czynność. Jestem z niego bardzo zadowolony, nic mi nie mjo-mjo wszystko działa, baza wirusów często się aktualizuje (jak w każdym antyvirze zresztą tongue.gif) no oglnie jest good. Polecam.
Diabeu
mjo-mjo? wtf?

ja używam Personal AntiVir Guard, darmowy programik, nie mam powodów do narzekania, ba! zadowolony jestem
SIKI
po przejściu na Kaspersky antivirus stwierdzam, że avast to chłam
kaspersky no1
mj-mjo
to taki alarm z głosem takiego pana: (po polsku) UWAGA!!!! Znaleziono wirusa ejoejoejo!
stona
Siki , pisałem już o tym . Mnie też mijo mijo w(pipi)iało XD Od pól roku mam Kaspersky internet security 6.0 Programik rzadzi smile.gif
Mordechay
Widzę, że temat opuszczony.Chciałem tylko potwierdzić, że avast jest imo najlepszy z darmowych.Mjo-mjo ownuje smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.