Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Identyfikatory
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Fenix
Wzorem min. Intel Outside Party (amigowe zloty organizowane ... ponad 10 lat temu smile.gif postaram sie aby kazdy wchodzacy otrzymal identyfikator.
Zwykly plastik, agrafka i miejsce na wpisanie swojego nicka. Bardzo wiele osob chce przyjechac i spotkac sie ze znajomymi ktorych zna tylko z netu. Nie bedzie przeciez jeden z drugim biegal i pytal sie czy widziales tego albo tamtego bo ja jestem ten albo tamten.
Identyfikator to miejsce na wpisanie swojego nicka. Ulatwi to "rozpoznanie sie w tlumie".

Nie zapomnijcie wiec o czyms do pisania. Z doswiadczenia wiem, ze najlepsze sa wszelki flamasty czy inne pisaki i mazaki. Wszystko co zostawia dosc gruby slad. Dlugopisy, cienkopisy sie nie sprawdzaja bo g*uzik widac z odleglosci wiekszej niz 50 cm (zwlaszcza w polmroku ktory panuje na tego typu imprezach).
Specu
swietny pomysl. do tego flamastry przydadza sie do charakteryzacji tych co polegli wink.gif
_Alek_
Cholewa teraz Milan mnie rozpozna i wywrze srogą zemstę smile.gif
BTW: czy te ID będą jednocześnie "biletami" coby ktoś, kto wyszedł mógł wrócić?
Fenix
nie... to tylko dodatek.
izi
bardzo dobry pomysl smile.gif z wlasnego doswiadczenia wiem ze bardzo sie to przydaje bo przynajmniej wiem z kim gadam i nie musze mowic "ejj Ty" smile.gif
mlokon
QUOTE(Fenix @ 25 08 2006, 11:45) *

nie... to tylko dodatek.

Ty też przyczep sobie tą plakiete bym nie obalił flachy z kim innym przez przypadek
alienator
akcja na plus ;D
MaciejPŃ
Fenia nie da sie nie rozpoznać;]
koval
"Markier" już spakowany smile.gif
Zonk
To jak ty Koval będziesz w "mojej grupie" tongue.gif to pożyczysz mi od razu twojego Markyera biggrin.gif Do jutra zioooooooooooooooooomy biggrin.gif
MaciejPŃ
nowy makrer zapakowany smile.gif
Shinji-kun
bleee nie bede mogl atakowac z zaskoczenia xD
Krulik
No i idntyfikatory całkiem nieźle spełniły swoje zadanie, chociaż oczywiście byli tacy co nie nosili ich wogóle albo mieli z deczka nie czytelne pismo...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.