Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Już przyjechałem
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
dameron
Hej. Właśnie siedzę w kafejce internetowej na PKP w Katowicach. Przez zupełny zbieg okoliczności wylądowałem tu dzień za wcześnie. Mógłby mi ktoś pomóc? Dać namiar na jakiś niedrogi nocleg w pobliżu Transformatora?? Jestem tu pierwszy raz i nie chcę spać na tym PKP... Boję się... Z góry dzięki za odpowiedź smile.gif

Muszę już spadać z kafejki więc podaje mój kontak wrazie jakby ktoś coś miał
+48888798766
Krulik
O w morde. PKP w Katowicach nie jest takie złe, napewno nie będziesz samotny...
TaiCat
Tyle milych smierdzacych i zdewastowanych ludzi
Sokolov
Popatrz na to z inej strony. Jeszcze nie spałeś na dworcu PKP tongue.gif . Będziesz o tym na starość opowiadał tongue.gif
Camus118
dobry jesteś a myślałem że STIVI jest inny
sad.gif
-derek-
Trzeba było się tak nie spieszyć.

Mimo wyszystko wspieramy cię.
Tokar
Jak można przez zupełny zbieg okoliczności wylądować na miejscu dzień wcześniej ? o_O
-derek-
QUOTE(Tokar_Sama @ 25 08 2006, 15:37) *

Jak można przez zupełny zbieg okoliczności wylądować na miejscu dzień wcześniej ? o_O

Ano jak widać można xD laugh.gif
_Alek_
QUOTE(Sokolov @ 25 08 2006, 13:58) *

Popatrz na to z inej strony. Jeszcze nie spałeś na dworcu PKP tongue.gif . Będziesz o tym na starość opowiadał tongue.gif

Jak dożyje _-_
Pomoglibyście chłopakowi a nie się śmiejecie...
Spoil
Kwiiiiik xD
peter.a
Ja rozumie że można się pomylić w mniej ważnych sprawach, ale to po prostu mnie rozje**** hahaha.gif
Ale nie śmieje się z innych bo ostatnio kupiłem za duże buty w mieście oddalonym o 60km od mojego domu happy.gif

Zgdanijcie co robiłem na drugi dzień wink.gif
Wiśnia San
ładnie dameron poleciał filmem, jak by co może zabunkrowac się w jakimś autobusie i zwiedzić Katowice chyba nikt go nie wyrzuci blink.gif
peter.a
Albo zapić się do nieprzytomności. tongue.gif
izi
ja wiem jak to było! Nasz bohater zmierzając od dziewczyny do domu postanowił ze umili sobie drogie i przejedzie się pks'em (bo przecież mamy takie wygodne i świeżo kupione autobusy w tej Polsce), niestety jego sympatia tak go wymęczyła ze biedak usnął. Kilka minut po tym jak zaczął śnić o jutrzejszej zabawie na EP5 do bryki (czyt. Autobusu) wpadli terroryści którzy to wcześniej napadli na bank spermy. Jeden z ekipy spermoterrorystow został trafiony dziwna cieczą w oko i z tego powodu musieli porwał ów autobus aby dojechać do miejsca w którym nie będą ścigani za swoja złość w krwi, dolina która zbiera w swoje sidła najlepszych terrorystów z całego świata, miasto które rozbudowało się tylko dlatego ze terroryści zawładnęli miastem! To Oni zbudowali Katowice.... (tutaj trochę mnie pociągnęła fantazja, wracam do wątku) Nasz heros, po przebudzeniu zorientował się w sytuacji i wyciągnął z kieszeni psp (które to wcześniej zostało umagicznione przez magicznych ludków), niestety nasz przyjaciel nie potrafił używać z tej mocy i rzucił swoja kochana konsola w głowę kierowcy (terrorystę), ten stracili panowanie nad kierownica i cały autobus wywrócił się przed dworcem PKP w Katowicach.... prawie jak chocapic?
-derek-
To jest przykład co alco% potrafi zrobic z człowiekiem.
Chłopak stracił jeden dzień z życia. Masz chociaż szczęście że nie obudziłeś się w szczecinie lub na suwałkach.

Edit:

hmmm w sumie to pewny jestes ze jestes w katowicach?
grvac
Niech idzie na najbliższy komisariat i poprosi o przechowanie w celi a jak nie bedą chcieli to zawsze można pana psa zbluzgać wtedy zechcą laugh.gif
Sokolov
laugh.gif laugh.gif Normalnie, materiał na grę video laugh.gif laugh.gif
peter.a
To wtedy już go raczej na EP nie spotkacie happy.gif
grvac
Nowy odcinek "LOST" kręcony w Polsce: "Lost in Katowice".
Sokolov
Niech idzie do redakcji PE laugh.gif
Tokar
Dobrze, że Fenio te identyfikatory wymyślil. Bedę wiedział do kogo się zgłosić po autograf.
Zonk
O lol Tokar.... dobrze, że ON tego nie moze przeczytać, bo by się załamał biggrin.gif A swoją drogą parę razy z kumplami pilismy na tym dworcu i dziwnym trafem tylko ja zostawałem na noc tongue.gif Nie powiem... miłe towarzystwo żuli, narkomanów, biedaków i "pracownic społecznych".... biggrin.gif
izi
eee mysle nad czescia 2 : PPP jak nasz przyjaciel zostal w kato : p
pawelekgno
Dameron - jakbyś przypadkiem był na kafejce to przeczytaj biggrin.gif
Pocieszę Cię - wyląduję na dworcu ok. 2, może troszkę później i będę czekał do rana smile.gif
-derek-
Naprawdę atrakcja tegorocznego EP, Dameron będziesz sławny ! Pociesz się że na EP tematów o tobie będzie co niemiara, może nawet w PSX extreme napiszą biggrin.gif
rolleyes.gif
Super Big Boss
Gość jest w tragicznej sytuacji a wy se z niego polewke robicie.
_Milan_
ahahahahahahahahahahaxDD

heh...w sumie dolina...

ahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhaxDDDDDDDDDDDD
Blok
Ziomek, jesteśmy z tobą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Hahahahahahaha, niezły numer, normalnie tylko o tym film nakręcić - taaaaaaaaaaakie kino biggrin.gif Buehehehe a poważnie, to zakręć sie lepiej w jakimś centrum handlowym, tudzież supermarkecie - będziesz miał swoje własne Extreme Party, i to dzień wcześniej! biggrin.gif
mlokon
mnie sie podoba.. ja i całe katowice moje O_o

żartowałem wink.gif xDDD
_Milan_
jak poczekasz to przyjdziem z odsiecza za 17 h, a mlokon to chyba nawet za 11!!!
Klaudia
Kolo już ma nocleg:)
Śpi biedne dziecko w akademikach w centrum Katowic. ( można mu pozazdrścić, bo niezłe mięska tam chodząbiggrin.gif) oby miał noc spokojna ( albo i nie jak kto lubi) i jutro będzie na EP. Czyli dobra wiadomość nie zginie na dworcu.
mlokon
QUOTE(Klaudia @ 25 08 2006, 19:29) *

Kolo już ma nocleg:)
Śpi biedne dziecko w akademikach w centrum Katowic. ( można mu pozazdrścić, bo niezłe mięska tam chodząbiggrin.gif) oby miał noc spokojna ( albo i nie jak kto lubi) i jutro będzie na EP. Czyli dobra wiadomość nie zginie na dworcu.

następnym razem ja się przez całkowity przypadek znajde w katowicach za wcześnie, poratujesz szklanką wody? hyh.gif
Klaudia
pawelekgno jak będziesz o 2;00 na dworcu to przejdź się po k-ce knajpy są w piątki jeszcze otwarte z hamburegerami itp tam sobie możesz posiedzieć i coś zjeść. ( kolo Empika w K-ce jest otwarte 24/24) Pozatym wiem, że zawsze jak wracam z imprezki do domku to są jakieś busy nocne na Ligote, Piotrowice, na dworcu nie zostawaj.... ja tam się boje w dzień sama przejść a co dopiero nocą...właściwie zawsze możesz zagadać do kolegi co dzień wcześniej przyjechał i coś razem wymyśleć trzeba się wspierać biggrin.gif
grvac
A może zrobić Extreme Party na dworcu w Katowicach po cholere wynajmować lokal taniej bedzie i wesoło khekhe dyscypliny: ucieczka przed sokistami i policją opychanie dragów na czas laugh.gif Ściera pomyśl o tem. biggrin.gif
izi
ehhh a szkoda, chcialem fajna ksiazke o tym napiasc ... ejj ale na akademikach tez mieszkaja ZOMBIIII ohmy.gif ... tak tak tak swiruje bo jutro EP ... no ale coz trzeba sie wrabiac wink.gif
Diabeu
massakra

zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.