dameron
25 08 2006, 11:10
Hej. Właśnie siedzę w kafejce internetowej na PKP w Katowicach. Przez zupełny zbieg okoliczności wylądowałem tu dzień za wcześnie. Mógłby mi ktoś pomóc? Dać namiar na jakiś niedrogi nocleg w pobliżu Transformatora?? Jestem tu pierwszy raz i nie chcę spać na tym PKP... Boję się... Z góry dzięki za odpowiedź
Muszę już spadać z kafejki więc podaje mój kontak wrazie jakby ktoś coś miał
+48888798766
O w morde. PKP w Katowicach nie jest takie złe, napewno nie będziesz samotny...
Tyle milych smierdzacych i zdewastowanych ludzi
Sokolov
25 08 2006, 12:58
Popatrz na to z inej strony. Jeszcze nie spałeś na dworcu PKP

. Będziesz o tym na starość opowiadał
Camus118
25 08 2006, 13:30
dobry jesteś a myślałem że STIVI jest inny
-derek-
25 08 2006, 13:33
Trzeba było się tak nie spieszyć.
Mimo wyszystko wspieramy cię.
Jak można przez zupełny zbieg okoliczności wylądować na miejscu dzień wcześniej ? o_O
-derek-
25 08 2006, 14:38
QUOTE(Tokar_Sama @ 25 08 2006, 15:37)

Jak można przez zupełny zbieg okoliczności wylądować na miejscu dzień wcześniej ? o_O
Ano jak widać można xD
QUOTE(Sokolov @ 25 08 2006, 13:58)

Popatrz na to z inej strony. Jeszcze nie spałeś na dworcu PKP

. Będziesz o tym na starość opowiadał

Jak dożyje _-_
Pomoglibyście chłopakowi a nie się śmiejecie...
Spoil
Kwiiiiik xD
peter.a
25 08 2006, 15:13
Ja rozumie że można się pomylić w mniej ważnych sprawach, ale to po prostu mnie rozje****
Ale nie śmieje się z innych bo ostatnio kupiłem za duże buty w mieście oddalonym o 60km od mojego domu
Zgdanijcie co robiłem na drugi dzień
Wiśnia San
25 08 2006, 15:16
ładnie dameron poleciał filmem, jak by co może zabunkrowac się w jakimś autobusie i zwiedzić Katowice chyba nikt go nie wyrzuci
peter.a
25 08 2006, 15:19
Albo zapić się do nieprzytomności.
ja wiem jak to było! Nasz bohater zmierzając od dziewczyny do domu postanowił ze umili sobie drogie i przejedzie się pks'em (bo przecież mamy takie wygodne i świeżo kupione autobusy w tej Polsce), niestety jego sympatia tak go wymęczyła ze biedak usnął. Kilka minut po tym jak zaczął śnić o jutrzejszej zabawie na EP5 do bryki (czyt. Autobusu) wpadli terroryści którzy to wcześniej napadli na bank spermy. Jeden z ekipy spermoterrorystow został trafiony dziwna cieczą w oko i z tego powodu musieli porwał ów autobus aby dojechać do miejsca w którym nie będą ścigani za swoja złość w krwi, dolina która zbiera w swoje sidła najlepszych terrorystów z całego świata, miasto które rozbudowało się tylko dlatego ze terroryści zawładnęli miastem! To Oni zbudowali Katowice.... (tutaj trochę mnie pociągnęła fantazja, wracam do wątku) Nasz heros, po przebudzeniu zorientował się w sytuacji i wyciągnął z kieszeni psp (które to wcześniej zostało umagicznione przez magicznych ludków), niestety nasz przyjaciel nie potrafił używać z tej mocy i rzucił swoja kochana konsola w głowę kierowcy (terrorystę), ten stracili panowanie nad kierownica i cały autobus wywrócił się przed dworcem PKP w Katowicach.... prawie jak chocapic?
-derek-
25 08 2006, 15:25
To jest przykład co alco% potrafi zrobic z człowiekiem.
Chłopak stracił jeden dzień z życia. Masz chociaż szczęście że nie obudziłeś się w szczecinie lub na suwałkach.
Edit:
hmmm w sumie to pewny jestes ze jestes w katowicach?
Niech idzie na najbliższy komisariat i poprosi o przechowanie w celi a jak nie bedą chcieli to zawsze można pana psa zbluzgać wtedy zechcą
Sokolov
25 08 2006, 15:27
peter.a
25 08 2006, 15:28
To wtedy już go raczej na EP nie spotkacie
Nowy odcinek "LOST" kręcony w Polsce: "Lost in Katowice".
Sokolov
25 08 2006, 15:43
Niech idzie do redakcji PE
Dobrze, że Fenio te identyfikatory wymyślil. Bedę wiedział do kogo się zgłosić po autograf.
O lol Tokar.... dobrze, że ON tego nie moze przeczytać, bo by się załamał

A swoją drogą parę razy z kumplami pilismy na tym dworcu i dziwnym trafem tylko ja zostawałem na noc

Nie powiem... miłe towarzystwo żuli, narkomanów, biedaków i "pracownic społecznych"....
eee mysle nad czescia 2 : PPP jak nasz przyjaciel zostal w kato : p
pawelekgno
25 08 2006, 16:14
Dameron - jakbyś przypadkiem był na kafejce to przeczytaj

Pocieszę Cię - wyląduję na dworcu ok. 2, może troszkę później i będę czekał do rana
-derek-
25 08 2006, 16:48
Naprawdę atrakcja tegorocznego EP, Dameron będziesz sławny ! Pociesz się że na EP tematów o tobie będzie co niemiara, może nawet w PSX extreme napiszą
Super Big Boss
25 08 2006, 17:58
Gość jest w tragicznej sytuacji a wy se z niego polewke robicie.
_Milan_
25 08 2006, 18:08
ahahahahahahahahahahaxDD
heh...w sumie dolina...
ahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhaxDDDDDDDDDDDD
mnie sie podoba.. ja i całe katowice moje O_o
żartowałem

xDDD
_Milan_
25 08 2006, 18:26
jak poczekasz to przyjdziem z odsiecza za 17 h, a mlokon to chyba nawet za 11!!!
Klaudia
25 08 2006, 18:29
Kolo już ma nocleg:)
Śpi biedne dziecko w akademikach w centrum Katowic. ( można mu pozazdrścić, bo niezłe mięska tam chodzą

) oby miał noc spokojna ( albo i nie jak kto lubi) i jutro będzie na EP. Czyli dobra wiadomość nie zginie na dworcu.
QUOTE(Klaudia @ 25 08 2006, 19:29)

Kolo już ma nocleg:)
Śpi biedne dziecko w akademikach w centrum Katowic. ( można mu pozazdrścić, bo niezłe mięska tam chodzą

) oby miał noc spokojna ( albo i nie jak kto lubi) i jutro będzie na EP. Czyli dobra wiadomość nie zginie na dworcu.
następnym razem ja się przez całkowity przypadek znajde w katowicach za wcześnie, poratujesz szklanką wody?
Klaudia
25 08 2006, 18:36
pawelekgno jak będziesz o 2;00 na dworcu to przejdź się po k-ce knajpy są w piątki jeszcze otwarte z hamburegerami itp tam sobie możesz posiedzieć i coś zjeść. ( kolo Empika w K-ce jest otwarte 24/24) Pozatym wiem, że zawsze jak wracam z imprezki do domku to są jakieś busy nocne na Ligote, Piotrowice, na dworcu nie zostawaj.... ja tam się boje w dzień sama przejść a co dopiero nocą...właściwie zawsze możesz zagadać do kolegi co dzień wcześniej przyjechał i coś razem wymyśleć trzeba się wspierać
A może zrobić Extreme Party na dworcu w Katowicach po cholere wynajmować lokal taniej bedzie i wesoło khekhe dyscypliny: ucieczka przed sokistami i policją opychanie dragów na czas

Ściera pomyśl o tem.
ehhh a szkoda, chcialem fajna ksiazke o tym napiasc ... ejj ale na akademikach tez mieszkaja ZOMBIIII

... tak tak tak swiruje bo jutro EP ... no ale coz trzeba sie wrabiac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.