Z nieoficjalnych źródeł wiem, że pewne osoby zastanawiają się nad odwiedzeniem party w ramach godzin pracy na państwowym garnku, zawsze to okazja do zakonfiskowania płytek, sprzętu i napisania dużego artykułu do jakiegoś szmatławca o kolejnym sukcesie Policji.
Tak więc dobrze, że wszyscy jesteśmy czyści...
Pozdrawiam
dzięki za cynk ! trzeba bedzie mieć gały szeroko otwarte O__O
-derek-
25 08 2006, 19:53
Cicho sza....
grypsem panowie.
Kiler8888
25 08 2006, 20:01
*prędko zgrywa wszystko na dysk Xa*
ufff, zabezpieczony

Ps. pewnie to tylko takie straszenie, jak akcja ze sprawdzaniem kompów (oryginalny windows, i progsy itp)
Ta... lekceważcie sobie a się okaże że w nocy niebieski patrol podjedzie tam swoim Żukiem i wam wszystko pokonfiskuje jak będziecie leżeć naj**ni jak meserszmity
A to dziady kalwaryjskie

Śmierdziele się wszędzie wbiją

Najwyżej po zębach dostaną
Jak nie wsadzą za piractwo to za naduzycie alko
Ale będzie kosiara
W poniedziałek w Fakcie będzie repo o zamknięciu pirackiej meliny na Śląsku i rozpijaniu młodzierzy
Kiler8888
25 08 2006, 20:17
Nie wiem jak ty, ale ja nayebany nie będe...
Nieźle wszyscy podnieceni przed jutrzejszym Party... ten trafił dzień wcześniej, ten straszy pałarzami, zaraz będą oferty oddania dziewictwa przez pryszczatych konsolowców... naaajs
Ja wezmę przepaskę na oko, papugę na ramię i drewnianą nogę... ciekawe czy coś będą na mnie mieli
Chciałbym oddać moje ekhm.... te no... dziewictwo MAthiu

Jakiej oferty jeszcze brakuje

?
QUOTE(Mathiu @ 25 08 2006, 20:54)

Nieźle wszyscy podnieceni przed jutrzejszym Party... ten trafił dzień wcześniej, ten straszy pałarzami, zaraz będą oferty oddania dziewictwa przez pryszczatych konsolowców... naaajs
Ja wezmę przepaskę na oko, papugę na ramię i drewnianą nogę... ciekawe czy coś będą na mnie mieli

Ta ptasia grypa na ramieniu musi być ogrodzona
Zawsze można pocisnąć kit że oryginały ma sie w domu a gry na party to tylko kopie zapasowe... ale w sumie to nie wieże w ten najazd.
-derek-
25 08 2006, 21:53
Dostaną Bana na EP ;P
A wogóle ktoś posiada piraty ?? :>
QUOTE(BiSoN @ 25 08 2006, 23:00)

A wogóle ktoś posiada piraty ?? :>
Ja mam piratów z karaibów, ale tylko film... mam brać?
Bosze... zamknijcie to nim poofftopuję jeszcze trochę i dostanę warna
Ukyo_Tachibana
25 08 2006, 22:40
Jak bedzie to kogos pewnie zamkna whatever zamykam po pierdzielicie bez sensu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.