Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: kontrola antypiracka
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
jurget
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że pewne osoby zastanawiają się nad odwiedzeniem party w ramach godzin pracy na państwowym garnku, zawsze to okazja do zakonfiskowania płytek, sprzętu i napisania dużego artykułu do jakiegoś szmatławca o kolejnym sukcesie Policji.

Tak więc dobrze, że wszyscy jesteśmy czyści...

Pozdrawiam
koval
dzięki za cynk ! trzeba bedzie mieć gały szeroko otwarte O__O
-derek-
Cicho sza....

grypsem panowie.
Kiler8888
*prędko zgrywa wszystko na dysk Xa*
ufff, zabezpieczony biggrin.gif

Ps. pewnie to tylko takie straszenie, jak akcja ze sprawdzaniem kompów (oryginalny windows, i progsy itp) biggrin.gif
Arox
Ta... lekceważcie sobie a się okaże że w nocy niebieski patrol podjedzie tam swoim Żukiem i wam wszystko pokonfiskuje jak będziecie leżeć naj**ni jak meserszmity
Zonk
A to dziady kalwaryjskie confused.gif Śmierdziele się wszędzie wbiją confused.gif Najwyżej po zębach dostaną biggrin.gif
TaiCat
Jak nie wsadzą za piractwo to za naduzycie alko tongue.gif
Arox
Ale będzie kosiara

W poniedziałek w Fakcie będzie repo o zamknięciu pirackiej meliny na Śląsku i rozpijaniu młodzierzy
Kiler8888
Nie wiem jak ty, ale ja nayebany nie będe...
Mathiu
Nieźle wszyscy podnieceni przed jutrzejszym Party... ten trafił dzień wcześniej, ten straszy pałarzami, zaraz będą oferty oddania dziewictwa przez pryszczatych konsolowców... naaajs icon_twisted.gif
Ja wezmę przepaskę na oko, papugę na ramię i drewnianą nogę... ciekawe czy coś będą na mnie mieli icon_twisted.gif
Zonk
Chciałbym oddać moje ekhm.... te no... dziewictwo MAthiu biggrin.gif Jakiej oferty jeszcze brakuje tongue.gif?
jurget
QUOTE(Mathiu @ 25 08 2006, 20:54) *

Nieźle wszyscy podnieceni przed jutrzejszym Party... ten trafił dzień wcześniej, ten straszy pałarzami, zaraz będą oferty oddania dziewictwa przez pryszczatych konsolowców... naaajs icon_twisted.gif
Ja wezmę przepaskę na oko, papugę na ramię i drewnianą nogę... ciekawe czy coś będą na mnie mieli icon_twisted.gif

Ta ptasia grypa na ramieniu musi być ogrodzona biggrin.gif
Krulik
Zawsze można pocisnąć kit że oryginały ma sie w domu a gry na party to tylko kopie zapasowe... ale w sumie to nie wieże w ten najazd.
-derek-
Dostaną Bana na EP ;P
BiSoN
A wogóle ktoś posiada piraty ?? :>
Mathiu
QUOTE(BiSoN @ 25 08 2006, 23:00) *

A wogóle ktoś posiada piraty ?? :>

Ja mam piratów z karaibów, ale tylko film... mam brać?
Bosze... zamknijcie to nim poofftopuję jeszcze trochę i dostanę warna wink.gif
Ukyo_Tachibana
Jak bedzie to kogos pewnie zamkna whatever zamykam po pierdzielicie bez sensu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.