Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rag Doll Kung Fu
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Mikes
Powiem tak, ściagajcie i grajcie! Gierka jest przekozacka, na mim baardzo starym sprzęcie śmiga piknie(pseudo 3D, wygląda jak film animowany) Sterowanie na początku może przysporzyć kłopotów ale potem gra się cudnie. GRa jest dosytć ciężka w tutorialu trzeba mieć 10tys. punktów czego ja nie mogę zrobiż za Chiny biggrin.gif

Żeby pograć trzeba ściagnąc Steam(nieco ponad 700kb) a potem już można ściagać instalkę ze steamu(nie powiem, bardzo wygodne)

Jak najabrdziej polecam, co prawda demko(pełna wersja za 14$, kiedyś kupię biggrin.gif) ale bawić można się świetnie.

P.S gosy postaci są takie "chropowate" czy to coś u mnie z głośnikami(reszta dźwięków jest w porządku)
Linek
Swoją drogą, jakby ktoś nie wiedział, to pełna wersja została wydana w Polsce (nie pamiętam przez kogo), ale można ją znaleźć w wielu sklepach w cenie 19zł :-) Tak, jakby ktoś chciał kupić wink.gif
Mikes
Swoją drogą, jakby ktoś nie wiedział, to pełna wersja została wydana w Polsce (nie pamiętam przez kogo), ale można ją znaleźć w wielu sklepach w cenie 19zł :-) Tak, jakby ktoś chciał kupić wink.gif

O_O gdzie? ja szukałem i dupa ;/
Linek
Poszukaj w marketach, ja właśnie dzisiaj byłem w Geancie w Poznaniu i sprawdzałem, czy dobrą cenę podałem :-) Leżało jeszcze duuuużo sztuk ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.