Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tony Hawk's Downhill Jam
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Mikes
Jak wygląda(ła) ta gra każdy wie ale nowe screeny na GameSpocie mnie lekko zszkowały

http://www.gamespot.com/wii/sports/tonyhaw...creenindex.html

To ta sama gra? A może to z intra wacko.gif Tak czy siak w koncu wygląda to w miarę dobrze, i jak dobrze pójdzie do premiery będziemy mieli całkiem znośny tytuł(oby)
ogqozo
Wielu ludzi naśmiewa się z gry i w ogóle z Wii na podstawie screenów... cóż z tego, skoro gdzie nie znajdziesz relacji, tam ludzie są bardzo zadowoleni z nowego Tonego (tak, to jest wreszcie NOWY Tony!). Normalnie same pozytywne opinie. A skoro ludzie, którzy w to grali, są zadowoleni, to pewnie coś w tym jest.
Można też przeczytać, że DJ jest na tyle szybki i przyjemny, że grafika wcale nie wypada tak źle. Zresztą, wersja na E3 była robiona na GaCkach i na szybko, a ta na prawie finalnych dev-kitach Wii, więc to oczywiste, że wypada lepiej.
Emet
QUOTE(Mikes @ 25 08 2006, 21:29) *

Jak wygląda(ła) ta gra każdy wie ale nowe screeny na GameSpocie mnie lekko zszkowały

http://www.gamespot.com/wii/sports/tonyhaw...creenindex.html

To ta sama gra? A może to z intra wacko.gif Tak czy siak w koncu wygląda to w miarę dobrze, i jak dobrze pójdzie do premiery będziemy mieli całkiem znośny tytuł(oby)

Ale co Ty tu widzisz ładnie wyglądajacego?? Bo poza postaciami to otoczenie to coś między PS2 a ... PSX (spójrzcie na drzewa czy budynki confused.gif). Oczywiście ja nie mówię, że gra z tego powodu będzie zła, i bardzo chętnie bym sobie w nią popykał, ale pod kątem grafiki prezentuje się znacznie gorzej niz choćby American Wasteland (jedyni postacie wyglądają lepiej dzięki efektom pochodzenia shaderowego).
Pabelek
Przecież na screenach zawsze gra wygląda gorzej. Przykład może jakiś: Tekken: DR na psp w nowym PE był screeny i jak wyglądały? kijowe A jak wygladała gra w akcji? bosko. W ruchu DJ będzie prezentował się znacznie lepiej (to napewno nie jest grafa pomiędzy psx a ps2 wink.gif) Choć oczywiście nie będzie to graficzne monstrum. Ciekawi mnie jak ta zmieniona wersja gameplayu sprawdzi się w praniu, oj bardzo mnie to ciekawi wink.gif Swoją drogą nie sądzicie, że DJ otwiera "nowe wrota" dla serii? Żeby tylko nie wyszło tak, że co roku będziemy raczeni kontynuacją, już do widzę Tony Hawk's Downhill Jam 2, 3, ...8.
Hela
Przecież na screenach zawsze gra wygląda gorzej.
Jakos skriny z Underground 2 na Gacka prezentowaly sie duzo lepiej, wiec nie pieprz, ze gra bedzie duzo lepiej wygladala w ruchu.
Pabelek
Pisałem, że znacznie lepiej to nie to samo co dużo wink.gif Pozatym co mnie obchodzą screeny Undergroundu 2 na GC tongue.gif Wkażdym razie gra będzie wyglądała LEPIEJ w ruchu niż na przedstawionych tu screenach, koniec kropka.
dragu
Miałem okazję w to zagrać. Grafika nędzna raczej. Sama jazda dość przyjemna, skręca się ok. Ułomek ze mnie, bo pomimo starań nie udało mi się zrobić żadnego triku, ale może obsługa źle mi wytłumaczyła meandry czesania kickflipów. Po 2 min. grania - średniak. Tyle, że po 2 min. ciężko ocenić grę smile.gif.
jiloo
tez mialem przyjemnosc pociorac w ten tytul na GC. ale jak sie dorwalem to nie moglem sie oderwac i gralem dosc sporo. odkrylem 12 tras, ale niestety te od 8+ zawieszaly sie w trakcie grania - gra jeszcze nie dokonczona.
rzeczywiscie gra nie wyglada. ale wyjatkowo w tym przypadku mi to nie przeszkadza. gra jest tak szybka, zz podczas rozgrywki wogole tego nie widac. szybka i dynamiczna - pure arcade.
rzeczywiscie panny nie umialy wjasnic jak sterowac THDJ - samemu trzeba bylo do tego dojs. sterowanie przyblizone do tego jakie znamy z innych gier z serii. wiilota trzymamy obroconego o 90 stopni w lewo.
przycisk "2" = skok, przycisk "1" = trick, krzyzak razem z "1" - rozne tricki, "triger" - turbo.
sterowanie to nowa sprawa - odbywa sie za pomoca skrecania padem. tak samo wprowadzamy roznego rodzaju spiny. naprawde genialna i intuicyjna sprawa.
po drugim przejezdzie czasalem juz dosyc sympatyczne linie.
zainteresowalem sie ta gra na dobre mimo niezbyt gornolotnej grafiki. ogolnie mozna ja polecik ludziom, ktorzy lubia pure arkade. ostatnio przeczytalem gdzies, ze nie bedzie trybu online co bardzo mnie zasmucilo - mam nadzieje, ze to tylko zla plotka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.