Uff, teraz moge cos napisac.
Transformator "taki se", impreza bardzo fajna. i..w sumie nie cche mi sie nic pisac
za duzo tego,moze w skrocie:
dzieki: Tokar, ekansik, Marlon,specu,janol,michAelis,mlokon( gdzie TY zes sie podzial myndo?) , gorthaur ( a Ty to juz wogole nie wei mgdzie byles,nieladnie

), KObik, Abra,Taicat,Sloik. Mendrek na chwile wlazl,ale nie byl chetny do rozmowy z nami za bardzo ito jest fakt,wiec bez wymowek. Za towarzystwo, izayebista zabawe.
Nie zapomnijmy o ekipe bardziej plenerowej: Odyn, deff, Ukyo, bawol,ponownie Specu ;], i ponownie Marlon!
Foty wrzucic trzeba,bede przez nie kwivczec jeszcze dlugo.
Diabeu ,wieeelkie dzieki za plaskacze, iza... polowke w moim plecaku

obiecuje ze gdy bede ja obalal ,wypije Twoje zdrowie,no iczekam na jakas wspolna impre!
Odyn dzieki za cmiksy ;]
Ukyo, dzierki za..ze byles,heh, bo postawic to juz nic nie mogles xD
z Zolwiami sie wysciskam na spamie.
"Krzysiu", "szpik", "psycho(l)","pan co chcial recznik,ale ekansik stanal na drodze", bedziecie wspominani po wieki.
Kobitka z bufetu na 2 pietrze miala super zgrabne nogi i byla calkiem niezla laseczka, szkoda ze jej przynposilismy tyle problemow, no i niezlomny jej kolega, ktory co rusz mnie wyrzucal za ponoc palenie w kiblu,a zaraz zapraszal na partyjke tekkena. pozdro!
Jednym minusem imprezy dla mnie,byl brak Olcha, kempy, solida,xyz,i calej reszzty zolwikow,wypilismy za was morze alko. no i pada nie mam.
oby do nastepnego zlotu za rok.
sorka za chaos