Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: I po EP ... ;)
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
zorro666
QUOTE(neo_angin @ 27 08 2006, 18:03) *

http://img182.imageshack.us/img182/8177/sm08170019zj2.jpg

gdzie siedzieli PSPekowycy i cioraliu w Wipeouta i Burnouta:L przyłaczyłem sie i pozdrawiam wszystkich co tam siedzieli (wszystkich wymiotłem tongue.gif raz przegrałem tongue.gif) Trzeba to powtórzyć.

Dzięki za pozdrowienia! Wzajemnie! Ale ci "wymiecieni" to chyba od Burnouta byli, bo na nas czterech od Wipeouta to mocnego nie było laugh.gif
kamil:)
Nieh sie nikt nie waży powiedzieć że było nendznie mi sie niehciało wracać w niedziela do domu dlatego z kumplem walimy alko do teras zdjeńć mamy w ciu.....l heheheh dzienki psx extreme za takom bibke smile.gif smile.gif smile.gif
Mendrek
QUOTE(Tokar_Sama @ 27 08 2006, 19:31) *

Bez kitu Mendrek, jak Cię wepchneliśmy wreszcie do tego kibla, to wyglądałeś, jakby Ci się kwas zawiesił i bredziłeś coś o warnach xD

Tja w tej atmosferze po piatku, po 2 browarach i gapieniu sie w TV - mozna bylo tak wygladac. W pozniejszej porze wogole juz nie wiedzialem ocb, normalnie hc hyh.gif
mlokon
ja nie spałem wtedy drugą dobę i czułem się wporzo hyh.gif
Dragoov
Takkkkk, Po raz pierszy byłem i niezawiodłem się! Ocena 9/10. Mankamentem było to, że w budynku było dość ciasno, plusem to, że było bardzo bezpiecznie, nie wiem czemu martwiłem sie o plecak ze sprzętem smile.gif. Zg(red.)y chętnie odpowiadały na pytania, Sojer nawet poznał mnie (I'm stały klient). Najlepsi byli Komentaotrzy Hiv&Aju biggrin.gif("bijemy aplauz dla naszych zawodników Creazy Compost'ów, Aju co o nich sądzisz?" smile.gif. Nikt nie dokuczał podczas grania, przeważały Ps2 ze zapuszczonym Tekken'em 5. Super było ale sie skończyło, ja chce EP6!
Słonio
Woooow, EMO jest sławny biggrin.gif pojechał z nami jako nasz opiekun laugh.gif Wyszło na to że przepił całą kasę na powrót plus kasę którą trzymał kumplowi wacko.gif On w ogóle żyje??? podobno gdzieś w Częstochowie dorwali go niebiescy laugh.gif a teraz wraca na bilecie kredytowym. Przepraszam za niego wszystkich poszkodowanych tongue.gif ale takich ludzi też potrzebuje EP wink.gif
Strzeżcie się! To nie jest nasz ostatni raz na EP! Przynajmniej nie mój biggrin.gif
Pozdrawiam wszystkich chłopaków od Dancing Stage'a(nie dajmy się za rok temu wymiataczowi! cool.gif ), SingStara (ŁAAAAJ EEEM SII EEEJ! laugh.gif ), bongosów (zacząłem doceniać GameCuba icon_wink.gif ) Ekipe PSP (szczególnie tą miłą parkę która dała mi okazję zagrać wreszcie w DR-a. Sory za te baty tongue.gif ), Hiva i Ścierę (Zdjęcia z Emem podeślę jak tylko znajdę sterownik do aparatu), resztę zg(Red.)ów, miłą blondynkę z nocnego smile.gif , wszystkich ludzi z którymi zamieniłem chodźby słowo, i całą resztę też biggrin.gif

BYŁO ZA(PIPI)ŚCIE!!!!!
izi
Dobra teraz moja kolej na podsumowanie tej dość zaskakującej imprezy..

Wyruszyłem z mojego rodzinnego miasta Mysłowice o godzinie 10:30, niestety miałem wielkie problemy z dojazdem i w Katowicach pojawiłem się o 11:30, no, ale gdy juz zobaczyłem ten cały budynek pomyślałem ze będzie ciekawie, na początku krotka rejestracja, stempel i mogłem zaczynać zwiedzać. Na pierwszym piętrze automatycznie zauważyłem 3 sofy, na których to grali pspowcy (pozdrawiam wszystkich), obok była sala, na której było więcej konsol + sprzętu niż ludzi, ale to tam można było pograć na wszystkim i pokonać każdego. Później trochę pobiegałem i zobaczyłem wszystkie sale itp (najdziwniejszy był kącik er pe gie, z którego to nic nie rozumiałem), obok można było trochę poskakać (pograć na macie). Zanim się spostrzegłem ludzie zbierali się, aby iść i zrobić wspólne zdjęcie, oczywiście także poszedłem. Zanim zebrali się wszyscy to zobaczyłem ludzi z napisałem "PSP WANTED", automatycznie się przyczaiłem i usłyszałem ze o 19:30 ma być zlot pspowcow, aby znaleźć dobra miejscówkę i pograć razem. Po wspólnym zdjęciu zaczęła się prawdziwa jazda znalazłem ludzi grających w WE (pozdrO!) i jako iż uwielbiam ta grę zakręciłem sie wokół nich i w tym miejscu spędziłem czas do 19:30, rozegrałem wiele meczy a obok nas grali ludzie na bongosach wiec można było usłyszeć ciekawe rytmy. Jako iż sam posiadam psp zacząłem szukać pspowcow, aby umówić się na wspólnie przegrany czas. niestety spóźniłem sę na "zlot" i gracze mi uciekli. Dopiero, po 21:00 gdy na samym dole imprezy było trochę mniej ludzi znalazłem miejsce, które szczerze mogę nazwać "rajem", 10 graczy + 10 psp i jedna sympatia Playstation Portable. Po chwili podłączyłem się do ich gry. Niestety był to vipeout i dostałem trochę po tyłku no, ale cóż jak sami starsi wyjadacze przyznali jak na pierwszy raz z ta gra było ładnie. O kolo godziny 00:30 wymieniłem się adresem majlowym z jednym z graczy i postanowiłem wrócić do domu (byłem po 2 wcześniejszych nockowaniach z kartami/pc wiec było mi ciężko wysiedzieć). Musze przyznać ze było to moje pierwsze, EP ale na pewno nie ostatnie poznanie tylu ciekawych ludzi i zagranie w ośmiu w vipeouta to jest cos biggrin.gif pozdrawiam wszystkich, których poznałem a najbardziej to cala ekipę PSP jesteście najlepsi smile.gif (czekam na fotki odnośnie tego mini zlotu PSP)

PS. http://img182.imageshack.us/img182/8177/sm08170019zj2.jpg ja to ten w pomarańczowej koszulce smile.gif

PS2. Co do ludzi z redakcji to bardzo sympatyczni ludzie i nawet kilka razy się z nich pośmiałem, ciekawi mnie jedno… czy Kalin w końcu umówił się z tą laską z Katowic?: )
MrSatan
Taka mała relacja nasza z EP - Satana i Kathleen.

Wybralismy się bardzo rano z Warszay, pociąg o 8:00 zmusił nas do wstania o jakis wariackich godzinach. Trasa przebiegła spokojnie, az do czasu gdy wysiedlismy z pociągu - okazało się że to nie jest ten koniec dworca i musieliśmy drałować spowrotem - aż pod przejście nadziemne. Tam już, na przystanku numer 10 zobaczyliśmy pierwsze przejawy EP - młodziana kartkującego znane nam pismo i nerwowo patrzącego na rozkład jazdy autobusów. Wsiedliśmy w jeden z nich, a przyjeżdżały żadko, wraz z grupką rozentuzjazmowanej młodzieży. I dzięki tej młodzieży wysiedlismy na przystanek. Integrując sie nieco z grupą poszliśmy za strzałkami z napisem "Extreme party" które wskazywały wszystko tylko nie miejsce imprezy, porozwieszane na różnych żywopłotach, słupkach i drzewkach. Powitał nas tłum przed wejściem. Po piętnasu minutach czekania wbiliśmy sie do środka powitani uśmiechm Fenixa i czystym identyfikatorem. Powiem szczerze, już w godzinach porannych tłum był ogromny, zajmował wszystkie piętra. Dorwalismy jakos w tym scisku Dzuja, ktory po powitaniu stwierdzil ze rzeczy zostawic tu nie mozna. Coz, taszczylismy wszystko ze soba i wyszlismy na zewnatrz. Co jak mysle okazalo sie swietnym pomyslem, bo wszystko co na zewnatrz sie dzialo bylo ciekawe i interesujace. Przezylismy jakos jako obserwatorzy nieslawna akcje z samochodem Sciery by chwile potem z Dzujem skoczyc po male zapasy do slynnego sklepu "na lewo od sciezki" i ulokowac sie na slynnych schodkach za Transformatorem. Tam takoz zintegrowalismy sie z Lokim z rodzina oraz Kujotem i pania Kujotowa. Dzujo takoz dotrzymywal nam towarzystwa. Poznalismy tez Klaudie, ktora okazala sie naprawde mila osobka, chociaz bardzo zajeta. Chwile beztroskiej rozmowy co chwila przerywaly a to akty radosnego oblewania smietnikow przez co bardziej dresowa molodziez, a to pewni ludzie spadajacy z drzew okoliczych lub chodzacy po dachach Transformatora. No i jeszcze grupki proszace o autograf (Kathleen dala tez, jako ze byla autorka zdjecia Dzuja do ostatniego HP ). W miedzyczasie znow odzwiedzilismy sklep, aby uzyskac napoje wyskokowe dla nas oraz trzy inne dla Hauwy (ciagle nam wisisz 2 zlote!). Potem bylo zdjecie ogolne dla wszystkich, gdzie aparat Kathleen gral glowna role, zamaskowany czlowiek z deska, ktory mi prawie zebow nie wybil i brodaty czlowiek o chwiejnym kroku ktory wyznawal milosc kazdemu redaktorowi na ktorym sie uwiesil smile.gif I oczywiscie mlodzian w niebieskim dresiku ktory zaplacil za najdrozsze piwo chyba na EP. Ale tak to jest kopac piwo innych dresikow smile.gif Krazac po okolicy widzielismy tez kilku panow lezacych bez zycia na trawie i ich kolegow troskliwie sciagajacych ich spodnie i robiacych kompromitujace zdjecia smile.gif Niestety nadeszla godzina 20 i musielismy sie zbierac...

Szczegolne podziekowania przesylam Lokiemu z rodzina, Dzujowi, Kujotowi i pani Kujotowej, Hauwie oraz Klaudii i innym ktorzy docenili zabawe "na schodkach". Do zobaczenia w przyszłości!

MrSatan i Kathleen.

P.S. jezeli kogos, cos opuscilem to przepraszam smile.gif
sowa99
Mozna prosić o zdjęcie grupowe?

PS. Kolesie którzy z nami śpiewali i kręcili filmiki proszeni są o kontakt happy.gif

PS. Nie lubie PKP. Miałem legitke z datą wydnia 1 wrzesien 2006 (stara mi się wyprała więc poszedłem do nowej szkoły żeby mi szybciej wyrobili) i prawie mandat bym dostał. Ale wszystko jakoś się udało.
neo_angin
Moja mini foto relacja: 68 MB

http://www.megaupload.com/?d=L21HP134

zanim zaczniecie narzekac ze sa zajete sloty idzcie na stronke

http://www.rapget.com/en/index.html

sciagnijcie progs ktory trzeba tylko rozpakowac i uruchomić, wejscw ustawienia
zmienic (jesli chcecie) miejsce downloadu

waiting time 1 min
number of errors before rotation
nastepe okienko zostawic defaultowo

i zaznaczyc okienko obok "Watch Clipboard"

teraz wystarc zy skopiowac adres ktory wam podałem i wcisnac play/start w programie i czekac czasem sie sciagnie po 10 mniutach, czasem po godzinie, ale sie sciagnie smile.gif

progs obsluguje juz 65 darmowych serwerów, pełna lista na stronie smile.gif

pozdro
MrSatan
QUOTE(sowa99 @ 27 08 2006, 20:32) *

Mozna prosić o zdjęcie grupowe?

No sorki, najpierw bedzie obrobione, pozniej pojdzie do redakcji gdzie go zaakceptuja albo nie smile.gif Zreszta to nie moje ale Kath, jej sie pytaj. Nie chce miec akcji w stylu - udostepniasz zdjecie ktore pozniej wykorzystane jest w PSX smile.gif
K3dz1oR
imprezka byla wporzo- szkoda tylko ze coniektorzy ludzie tak szybko sie zmyli- myslalem ze hardkor na maxa i gramy do rana ( sam do rana nie wytrzymalem i sen mnie zmorzyl ). sprzetu bylo troche malo- ale napewno kazdy kto chcial mogl solidnie pociorac w ulubione tytuly.

PPPPOOOOZZZZDDDDRRRROOOO4444::::
barcy, PPS ekipy, wszystkich halomaniakow i innych osob ktorych ksyw nie pamietam.

PS. najlepszy byl koles z drgawkami
peter.a
Teraz żałuje że mnie tam nie było:/
Uploadujcie na filefactory.com, nie ma tam ŻADNYCH limitów.

Pozdrawiam
SoNiC4000
JA mam tylko taka nadzieje ze sciera sie postara i EP 6 bede mogl juz odwiedzic za rok wink.gif tak mi sie podobalo ze nie potrafie sie juz doczekac sad.gif ;(

PS: Ci co byli w kaciku RPG wink.gif mozecie do mnie napisac pm or something biggrin.gif pogadalbym znow z wami wink.gif Tantalus'a juz mam na gg Ashley'a tez wink.gif
K3dz1oR
a tak apropos to fajnie wygladal switch zalany browarem biggrin.gif:D
gopa zrobil pozytywne wrazenie- fajnie sie wyrazal
Ludzie, ludzie i ludziska!! Na afterpartyu smile.gif wbijac na Rude Śląską na halembe!! ( towarek swoj ) Adres Goja 4c przez 8 !! EP5 bylo prze prze zaje piekniste. Oby tak dalej. jak dla mnie to jutro moglo by byc kolejne extreme party !! Pozdro dla Taicat :*

MARIAN
Canis
Krótkim słowem wstępu napiszę że to fajne uczucie czytać o wydarzeniach w których samemu się uczestniczyło.No i element postrzegania sytuacji z własnej perspektywy.
Choć to było pierwsze EP na jakim uczestniczyłem,to widzę po poprzednich postach że nie mogłem wybrać lepszego momentu żeby zacząć bywać na takich imprezach smile.gif .Zabawa była przednia,klimat i ludzie zdecydowanie też.Jedyną moją bolączką była duchota wewnątrz budynku(to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej sad.gif )wynikiem czego chyba więcej czasu przesiedziałem na zewnątrz niż w środku.Ale na zewnątrz też się działo laugh.gif...
Co tu dużo gadać.Pozdro dla wszystkich których poznałem,zwłaszcza dla Diabła(gdyby nie Twój tekst o"czeskim piłkarzy"na mój widok ,to pewnie cały ten czas stałbym sam jak pizdeczka smile.gif ).Dla Zgredów(w końcu"zebrałem je wszystkie"-na następny EP musowo aparat).I dla całej reszty.
Mam tylko jedną zagwozdkę.W pewnym momencie gdy siedziałem na zewnątrz,podszedł do mnie młody koleś i poprosił o autograf wtf.gif .Chyba pomylił mnie z kimś...Dla niego i jego ekipy(chyba ze Szczecina)też pozdro.
Canis
QUOTE(Canis @ 27 08 2006, 19:17) *

Krótkim słowem wstępu napiszę że to fajne uczucie czytać o wydarzeniach w których samemu się uczestniczyło.No i element postrzegania sytuacji z własnej perspektywy.
Choć to było pierwsze EP na jakim uczestniczyłem,to widzę po poprzednich postach że nie mogłem wybrać lepszego momentu żeby zacząć bywać na takich imprezach smile.gif .Zabawa była przednia,klimat i ludzie zdecydowanie też.Jedyną moją bolączką była duchota wewnątrz budynku(to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej sad.gif )wynikiem czego chyba więcej czasu przesiedziałem na zewnątrz niż w środku.Ale na zewnątrz też się działo laugh.gif...
Co tu dużo gadać.Pozdro dla wszystkich których poznałem,zwłaszcza dla Diabła(gdyby nie Twój tekst o"czeskim piłkarzy"na mój widok ,to pewnie cały ten czas stałbym sam jak pizdeczka smile.gif ).Dla Zgredów(w końcu"zebrałem je wszystkie"-na następny EP musowo aparat).I dla całej reszty.
Mam tylko jedną zagwozdkę.W pewnym momencie gdy siedziałem na zewnątrz,podszedł do mnie młody koleś i poprosił o autograf wtf.gif .Chyba pomylił mnie z kimś...Dla niego i jego ekipy(chyba ze Szczecina)też pozdro.

P.S.Faki dla Du.dka(mogłeś dać znać na maila żebym się bujał jeśli chodzi o wyjazd,ciulu).
TaiCat
QUOTE(-derek- @ 27 08 2006, 18:33) *

Koso nie ma problemu mam nadzieje ze leki pomogły a co do tych 2 dyszek to wyśle ci meila z numerem konta własciciela tych pieniędzy. Głupia sytuacja bo ta flota nie było moja no ale jakoś damy rade.
Jak dojde do siebie to postaram napisać się jakąś większą relacje.

Pozdro Derek

Tej Deru mistrzu teleportacji,powiedz mi jakim ty cudem dotarłeś spod Inqubatora do Transformatora?

Jakim cudem w stanie śmierci pijacznej podołałes drogę z centrum na ligotę?!
Figlarz
Najlepszy motyw był przy zdjęciu grupowym! Ktoś tam miał flage z napisem EXTREME PARTY 5... Przyjechaliśmy z Łodzi (czy jakoś tak). Nagle ktoś krzyknął: "Oni są z Łodzi!!!", a następnie ktoś inny: "Bo to są złodzieje!" buhahahaha biggrin.gif:D Już się nie mogę doczekać następnego EP. Może sami zorganizujemy taką imprę na cześć PE ?!
Kiler8888
Teraz moja relacja.

Wyjechaliśmy autkiem ojca kolegi o 10:10, o 10:20 bylismy na miejscu.
Ludzi o dziwo już wtedy było sporo, część już wstawiona smile.gif.

Ogólnie było super (trudno to opisać, kto nie był nie zrozumie), najbardziej zapadły mi w pamieć: Halo na lanie, bongosy (genialna gra biggrin.gif), sing star, i crazy compo.

Jeśli chodzi o naszego Lana to było całkiem fajnie, szkoda jedynie że nikt nie chciał grać w nic innego niż Halo&Halo2 wacko.gif .

Teraz coś ciekawszego...
Akurat kierowałem się w strone turnieju Burnouta3, kiedy zatrzymał mnie Fenix...
- stój! chcesz wystąpić w telewizji ?
- eeeee nooo.... chętnie biggrin.gif
I po chwili udzieliłem wywiadu biggrin.gif (Najpierw był Koso)

Pytania typu "Czy gry potrafią cię wciągnąć ? Czy mogą być niebezpieczne dla młodego człowieka ?" tongue.gif
Byłem raczej obiektywny, ale broniąc przy tym gry, zwalając wine na rodziców biggrin.gif.
Mam nadzieje że nie wytną niektóych moich kawałków ("Przecież nikt z nas nie wyjdzie i nie zacznie zabijać ludzi na ulicy z powodu gry).
Sam nie wiem jak wyszedłem, (trema itp)ale raczej nie przyniosłem nam wstydu biggrin.gif.

QUOTE(Fenix @ 27 08 2006, 13:49) *

[...]Pozniej gostek z telewizji mowi, ze chcialby jakiegos mlodego uczestnika. Akurat przechodzil ktos w wieku na oko polowe mniejszym niz moj wink.gif ... "udzielisz wywiadu?" "nie ma sprawy" ... hehe .. odwazna mlodziez mamy... [...]

Może wyglądam, ale aż tak młody nie jestem wink.gif .

Kolejna świetna sprawa to crazy compo.
O ile pierwszy konkurs nie był dla mnie (brudzenie skarpetek biggrin.gif), to na drugi udało mi się załapać.... i wygrać smile.gif. Wygraną zawdzięczam determinacji i mojej małej wadze.

Dzięki za nagrody, napewno się przydadzą.
(Ma ktoś może fotki z tego konkursu ?)

Przykro mi z powodu incydentów. Mam nadzieję, że to Was nie zniechęci to tego rodzaju imprez.

Pozdrawiam wszystkich Zgredów i uczestników.

Do zobaczenia za rok (oby.)

ps.
Kędzior
a tak apropos to fajnie wygladal switch zalany browarem biggrin.gif

Jeśli to taki mały, z 5 slotami to mój...
Ide sprawdzic czy jeszcze działa hyh.gif
Słoik
QUOTE(figlarz89 @ 27 08 2006, 21:29) *
Najlepszy motyw był przy zdjęciu grupowym! Ktoś tam miał flage z napisem EXTREME PARTY 5... Przyjechaliśmy z Łodzi (czy jakoś tak). Nagle ktoś krzyknął: "Oni są z Łodzi!!!", a następnie ktoś inny: "Bo to są złodzieje!" buhahahaha :D :D Już się nie mogę doczekać następnego EP. Może sami zorganizujemy taką imprę na cześć PE ?!
To sprzet Neo_Angina. Mial ze soba jeszcze wozek, 3 konsole, wszystkie numery ikstrima, etc.
neo_angin
QUOTE(Słoik @ 27 08 2006, 21:45) *

To sprzet Neo_Angina ... wszystkie numery ikstrima, etc.

tak moj sprzet i nie wszystkie, a wszystkie te w ktorych był mój list/hc room ;]
Dud.ek
Canis - Lolu piwniczny zanim zaczniesz wyzywac mnie od ciulów to weź pod uwagę że zjawiłem sie na EP prosto z wakacji. Nie wiedziałem ze sie tak stanie bo mój wyjazd sie przeciągnął o jeden dzien. A w Borowym Młynie uwierz mi na słowo lub sam sobie sprawdź że oprócz zasięgu do telefonu nie ma też internetu!!!!

Więc albo sie uspokój albo urwij swe lentilki i śpiewaj "The Darkness"!!!!!!!

"I belive in a think colled looooooooove.........UUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"
Ekansik
QUOTE(Mendrek @ 27 08 2006, 19:50) *

Bez kitu Mendrek, jak Cię wepchneliśmy wreszcie do tego kibla, to wyglądałeś, jakby Ci się kwas zawiesił i bredziłeś coś o warnach xD

Tja w tej atmosferze po piatku, po 2 browarach i gapieniu sie w TV - mozna bylo tak wygladac. W pozniejszej porze wogole juz nie wiedzialem ocb, normalnie hc hyh.gif

A ja mysle ze sie poprostu głupio tłumaczysz, bo na forum to jestes taki master elo tfardziel aka gangsta-szit z rangami i uprawnieniami walacy łorny na lewo i prawo, a jakos na EP tfardo wyglądać, to nie wygladales. Wołalismy Cie tysiac razy a ty gupa paliles, ze niby nie slyszysz bo myslales pewnie ze Ci zrobimy wjazd cieplym czolgiem i krecenie worow za te warny wszystkie xD

"Nie potrafi sie dostosowac do nakazow moderatora." - nadal czekam az mi to zniknie, a wczoraj chciałem to jeszcze dogadac, ale teraz widze ze ...

"Moderator nie potrafi się dostosować do standardów EP5 i bunkruje się po kątach udając ze go nie ma"
Mendrek
QUOTE(Ekansik @ 27 08 2006, 21:56) *

QUOTE(Mendrek @ 27 08 2006, 19:50) *

A ja mysle ze sie poprostu głupio tłumaczysz, bo na forum to jestes taki master elo tfardziel aka gangsta-szit z rangami i uprawnieniami walacy łorny na lewo i prawo, a jakos na EP tfardo wyglądać, to nie wygladales. Wołalismy Cie tysiac razy a ty gupa paliles, ze niby nie slyszysz bo myslales pewnie ze Ci zrobimy wjazd cieplym czolgiem i krecenie worow za te warny wszystkie xD

"Nie potrafi sie dostosowac do nakazow moderatora." - nadal czekam az mi to zniknie, a wczoraj chciałem to jeszcze dogadac, ale teraz widze ze ...

"Moderator nie potrafi się dostosować do standardów EP5 i bunkruje się po kątach udając ze go nie ma"

Ladna puenta. Jeszcze bym sie z Toba zaprzyjaznil i Ci go zdjal ;p Bylem twardy i sie nie ugialem waszym probom zmanipulowania mna i przejecia kontroli nade mna ;p
neo_angin
http://img238.imageshack.us/my.php?image=smemomanat8.jpg

pozdro dla emo mana wink.gif

to ja mu pomachałem w Częstochowie ;] i to on mnie zaprowadził na EP od Medyków więc rispekt man

no i jescze największa sensacja (chyba) i podziw na zlocie, moja przycepka tongue.gif

http://img123.imageshack.us/img123/9431/sm08180006qd3.jpg
KOMODO
Hm, co by tu dopisac zeby bylo ciekawie? Wszakze wszystkie lepsze wkrety juz obgadane. Nic to, przedstawie moja wersje wydarzen. Poczatkowo przestraszylem sie "bandy łupa", tj. Diabua, Odyna i reszty. Byli bowiem w stanie niewazkosci juz ok. 9 rano, co niekoniecznie wrozylo udana zabawe (myslalem ze gro ludzi bedzie lezec zanim EP sie rozkreci). O dziwo, nie bylo tak zle, jak sie zapowiadalo. Ludzie dzielnie sie trzymali, a padac zaczeli dopiero mniej wiecej w porze rozdawania kultowych juz kielbasek (a gdzie bigos??). Nie sposob nie wspomniec o delikwencie ktory odebral swoj posilek i zdolal z nim przemaszerowac do pomieszczenia obok, gdzie nastepnie na materacu zaliczyl zgon, tuz obok swojej kielbasy. Co ciekawe ow nieszczesnik w dziwny sposob mrugach oczami w strone posilku, jakby walczac ze snem. Strzegl jadla zapewne w obawie o jego utrate;).
Pozytywnie zaskoczyli mnie sami uczestnicy, ktorzy nie dosc ze "zgonowali" pozno, to jeszcze byli nadzywczaj mili i uczynni. Zawsze chetni na gre, pozwalali poszpilac na swoich sprzetach, za co szczegolnie wdzieczny jestem Jegomosciowi z oryginalna fryzurka (sory, nie pamietam ksywy), ktory przytaszczyl ze soba GC i Donkey konga! Szkoda, ze udalo sie zebrac jedynie 3 bebenki, jednakowoz i na 3 zabawa byla po prostu przednia. I choc rano niemilosiernie szczypaly mnie rece (klask, klask, klask, ała) to ubawilem sie niziemsko. Swoich sil sprobowalem rowniez w Singstarze, choc porwalem sie z motyka na slonce, bowiem zmierzylem sie z KILem z ktorym nie sposob wygrac (mial cheaty czy cos).
W leb ma ode mnie nawalony niczym szpak Kali, ktory bawil sie chyba najlepiej ze wszystkich (ceremonialy?smile.gif i ktory uznal najwyrazniej za swietna zabawe ciagniecie mojego jedynego pada do PS2. Skonczylo sie w miare dobrze - pad dziala, ale Kali niemal oddzielil go od kabla (teraz moga troche wsunac i wysunac kabel z pada).
Kopnal mnie rowniez nieziemski zaszczyt, bowiem poznalem jegomoscia, ktory w dzien przed EP wslawil sie wyczynem przyjazdu na impreze dzien wczesniej!:) O autograf na klacie nie smialem prosic:P.
4 godzinna "noc" w obieciach morfeusza spedzilem na 3 malenkich, okraglych stolkach, ktore posluzyly mi za legowisko. Jednak nic nie przebije sojera, ktory spal na siedzaca na mikroskopijnym, w dodatku poszarpanym nieziemsko stoleczku:).
Nexus
Nie chce mi sie czytać wszystkich postów więc może się powtarzać lub nie.

Moje wrazenia po tegorocznym EP są marne.
Zaczne od tego: Orgtanizacja stała na niskim poziomie. Ściera jako naczelny razem z innymi zgredami powinien godzine po otwarciu zebrać wszystich i jakoś to rozpocząc przywitać powiedziec jaki bedzie plan co kiedy jak gdzie, a tak to się chyba najbardziej przejął jakąś szmatą która leżała na jego samochodzie. Jak ktoś przypadkiem nie przeszedł koło zapisów na turniej to sie mugł w dupe pocałować.
Jeszcze do sprzętu...
Wiozłem przez cały kraj Tv ale po co? Do 13 równo był potrzebny.A potem stał do rana nieużywany.Jeśli ktoś miał tylko konsole albo tv to rudno było coś w ogóle wykombinować.
Nocleg....
Ktoś z organizatorów powinien sie tym zająć.Materacy było w (pipi) a nawet więcej.Ktoś z nich mugłby jakoś zarządzić i zaplanować ich rozłożenie.Miałem pecha i spałem na jakimś hujowym kawałku chodź jednen tez na ławce.
Najlepiej na całej imprezie bawił się chyba Kali.
To tyle.Czekam z niecierpliwością na następną impreze i mam nadzieje ze bedzie lepiej z organizowana.Yo
Diabeu
Komodo, od 00:05 byłem wraz ze Specem w stanie względnej nieważkości - z pociagu chcieli nas wywalić z 3 razy (nadal nie wiem za co - chyba cisza nocna czy jakoś tak)

thx dla redbulli w tabletkach i paczki Saridonu

song imprezy
http://www.youtube.com/watch?v=FWJDzKvS1n8

aha, który małpiszon nasmarował mi pentagram na łapie? blink.gif krzywo ziomuś, KRZYWO!!!!!
izi
Nexus po prostu nie potrafisz się bawić, dla mnie ta impreza przebiła prawie wszystkie na jakich w życiu byłem. Albo nie czułeś tego klimatu który aż wywrócił co poniektórych graczy smile.gif))
koval
Było za dużo ludzi żeby to tak od razu ogarnąć .... Ściera i tak robił co mógł !

Pierwszy raz byłem na EP i mówię że impreza była mega wypaśna !
Zobaczyć zgredów w wersji live i umrzeć biggrin.gif Ot co !

Pozdro dla ekipy Rzepa PL z możliość popykania na x360.

Wielkie pozdro dla MaciejaPŃ, TaiCat, Canisa i innych z którymi się ciekawie grało i rozmawiało !!
Cegla
"aha, który małpiszon nasmarował mi pentagram na łapie? krzywo ziomuś, KRZYWO!!!!!"

Fenix chyba specjalnie to z tymi markerami wymyslil, widzialem jeszcze pare ofiar malowania na zgonie. Deffowi tez chyba sie dostalo.
Lipa
A co to za akcja z Diabłem i Odynem ?
Wielkie pozdrowiynia dla Kalego za mega lot jaki mieli my wszyscy. Mom fes nadzieja ze przy nastepnej okazji lyknymy cos razym. 3mej sie Kali i oby tak dalij. \m/
Cegla
blink.gif

To tak na serio?
asus86
Impra byla spoko smile.gif wiary tyle ze az glowa boli tongue.gifP super klimat i wogule ci co byli to wiedza, nawet jak sie nie mialo ze soba sprzetu to szlo w cos pograc np. ja, moj brat i qumpel mielismy tylko pady ale zagadalo sie do ziomkow i reszte imprezy szpilali my w Tekkena 3, swoja droga to bylismy chyba jedynymi osobami, ktore graly tam w T3 wiekszosc grala w T5 tongue.gifP
Ukyo_Tachibana
QUOTE(_Diabeu_ @ 27 08 2006, 22:50) *

aha, który małpiszon nasmarował mi pentagram na łapie? blink.gif krzywo ziomuś, KRZYWO!!!!!

Dioble nie marudz ja dostalem od ciebie z "liscia" niczego sie nawet nie spodziewajac odpadles ponosisz konsekwencje wez tez pod uwage to ze marker byl delikatnie mowiac do du=py wiec Pentagram byl srednio widoczny
Odyn
QUOTE(KOMODO @ 27 08 2006, 22:30) *
Poczatkowo przestraszylem sie "bandy łupa", tj. Diabua, Odyna i reszty. Byli bowiem w stanie niewazkosci juz ok. 9 rano, co niekoniecznie wrozylo udana zabawe (myslalem ze gro ludzi bedzie lezec zanim EP sie rozkreci).

O wypraszam sobie, pierwsza wodke wypilem wczoraj (niedziela rano) jak juz dawno was nie bylo ;P

Zadnej akcji z diabelem nie bylo, to ze sie troche poslapalismy po ryjach i robilismy walki czolgow to odrazu akcja jakas? Ot trzeba nadrobic brak WFu icon_twisted.gif

Pozdro dla zolwi, intokykantow, gsr i calego byddla z ktorym bylo mi dane obcowac

Diabeu mieczaku to twoje przewrocenie mnie bylo fuksem ;> Zapomnialem poprostu jak bardzo masz nasrane w dyni i nie pomyslalem ze mnie przyatakujesz jak podnosze identa z ziemi xD Anyway guz daje rade :* dawno nie mialem, juz zapomnialem jak to jest. Dzieki ziomuś wub.gif wub.gif
Ozi
QUOTE(_Diabeu_ @ 27 08 2006, 22:50) *

Przyznaj sie Beziol - nie pamiętasz, że ten pentagram to pieczątka na wejściu od organizatorów i że każdy taki dostał... hyh.gif
Diabeu
KŁAMIESZ!!!!!!

tongue.gif
Fenix
to TY KLAMIESZ... i do tego spamujesz... ban na kielbase ;P
Diabeu
czuję się osaczony

kto mnie przytuli?
Zonk
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ja wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tongue.gif hehe
culles
Jesli kogos interesuje

Fotki
Specu
co moge powiedziec, MEGA IMPREZA biggrin.gif
pozdro dla wszystkich czortow, dla tych z ktorymi chlalem, i dla tych z ktorymi darlismy jape przy ricky martinie.
ps. kto to chcial powinac zaslonke z prysznica? xD
ps2. nastepnym razem mozna zrzute na alkomat zrobic i konkurs na najwiecej promili wink.gif
ZiellarZ_IS
Ciekawa fotka biggrin.gif jak jechaliśmy nazat biggrin.gif

Zonk
Miło by było gdybyś:
a)zmniejszył tongue.gif
albo
b) dał tylko link biggrin.gif
pzdr
_Milan_
Uff, teraz moge cos napisac.

Transformator "taki se", impreza bardzo fajna. i..w sumie nie cche mi sie nic pisac tongue.gif
za duzo tego,moze w skrocie:

dzieki: Tokar, ekansik, Marlon,specu,janol,michAelis,mlokon( gdzie TY zes sie podzial myndo?) , gorthaur ( a Ty to juz wogole nie wei mgdzie byles,nieladnie icon_twisted.gif ), KObik, Abra,Taicat,Sloik. Mendrek na chwile wlazl,ale nie byl chetny do rozmowy z nami za bardzo ito jest fakt,wiec bez wymowek. Za towarzystwo, izayebista zabawe.

Nie zapomnijmy o ekipe bardziej plenerowej: Odyn, deff, Ukyo, bawol,ponownie Specu ;], i ponownie Marlon!

Foty wrzucic trzeba,bede przez nie kwivczec jeszcze dlugo.

Diabeu ,wieeelkie dzieki za plaskacze, iza... polowke w moim plecaku biggrin.gif obiecuje ze gdy bede ja obalal ,wypije Twoje zdrowie,no iczekam na jakas wspolna impre!

Odyn dzieki za cmiksy ;]

Ukyo, dzierki za..ze byles,heh, bo postawic to juz nic nie mogles xD

z Zolwiami sie wysciskam na spamie.

"Krzysiu", "szpik", "psycho(l)","pan co chcial recznik,ale ekansik stanal na drodze", bedziecie wspominani po wieki.

Kobitka z bufetu na 2 pietrze miala super zgrabne nogi i byla calkiem niezla laseczka, szkoda ze jej przynposilismy tyle problemow, no i niezlomny jej kolega, ktory co rusz mnie wyrzucal za ponoc palenie w kiblu,a zaraz zapraszal na partyjke tekkena. pozdro!

Jednym minusem imprezy dla mnie,byl brak Olcha, kempy, solida,xyz,i calej reszzty zolwikow,wypilismy za was morze alko. no i pada nie mam.
oby do nastepnego zlotu za rok.

sorka za chaos
Zonk
QUOTE(Wiśnia San @ 27 08 2006, 13:36) *

(...) ale tych kilku debili z Singstarem miałem ochote wyrzucić przez barjerki piętro niżej censored2.gif .

Ty się ziom hamuj, bo my w amoku śpiewowym byśmy CIEBIE mogli wyrzucić przez tą barierkębiggrin.gif
A skład KDZS, czyli KILKU DEBILI Z SINGSTAREM (czyt. tych, których chciałeś wyrzucićbiggrin.gif):
- Zonk (czyt. MAROON 5:D)
- Zax (czyt. Avril Lavigne icon_twisted.gif )
- KILu (czyt. wszyscy artyści świata, TAK WYMIATA, że hoho)
- MaciejPŃ (czyt. długowłosa Madonna:P)
- Sojer (czyt. support lepszych wykonawców laugh.gif )
- Chcicken (jw.)

Tych panów chciałeś wyrzucić z szołbizu (i tak nic by nam się nie stało, bo była sitaka tongue.gif)...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.