Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: I po EP ... ;)
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Diabeu
Milan

i oddawaj flaszkę:f
tewus
a tak w ogole to zostalo troche sprzetu. jesli ktos cos zgubil to niech mi napisze pm'ke. bonusy: dla wszystkich, ktorzy dobrze sie bawili a fuck'i dla tych co (pipi).ali sprzet. sledzctwo trwa... jak sie uda to zlodziej dostanie lepy. dzieki happy.gif
ejcu
ej, niektórzy przyjechali tam grać? dziwne O_o
Marlon
QUOTE(Loki @ 27 08 2006, 17:43) *

A nie wie ktos, czy niejaki DEE (sorry, jesli przekrecilem) i jego kudlaty kolega (sorki, nie przyuwazylem nicka) dozyli do rana? Po poludniu kudlacz lezal 3 godziny z otwartymi oczyma i nie reagowal na zadne bodzce (czyt. - na kopniaki, ukladanie z niego roznych figur i inne takie). Dee z kolei wygladal jakby sie poprostu zdrzemnal, zdradzaly go tylko spodnie spuszczone do kolan... tongue.gif

Żyję i dobrze się mam smile.gif

Bawiłem się świetnie, przyjazd, kontakt z żółwikami, chlanie piwska... Glanc.

Następnie zapoznanie się z "ekipą plenerową", a zapoznałem się poprzez otworzenie 0.7 absolwenta, no i wtedy się zaczęło... Dialogi prowadzone z Bawolem i Specem (teletubisie: elelelelelelelel! xD), wyprawy do sklepu (reakcja małego dziecka, przechodzącego nieopodal z matką: mamusiu, pijaki!), poszukiwania apteki itp...

Generalnie najlepsza impreza miała miejsce za transformatorem, w pewnym momencie to już przekroczyło moje możliwości i ostatnia rzecz jaką pamiętam dobrze, to picie z gwinta wódy wraz ze Specem.

Co ciekawe, że zaliczyłem zejście, to się zorientowałem dopiero jak mi Fenix dobitnie powiedział "tak, kilka godzin zgonowałeś xD". Hiv ma podobno nawet jakiś kompromitujący materiał o mnie o_O.

Cały spam, Ukyo, Odyn, Bawol, Specu i wszyscy których pominąłem - pozdro!
alienator
Uff, to i ja coś skrobnę.

Moje Extreme Party zaczeło się już w piątek o 20:40, bo właśnie wtedy wbiłem się do pociągu bezpośredniego ze Świnoujścia. Podróż jak podróż, normalna. Około godzinki 2:30 dotarłem do Jarocina gdzie dosiadł się mlokon z koleżką (Kaka) i podczepił się do nas Garet – taskał monitorem od C64 ;D.
Katowice osiągnęliśmy jakoś o 7:30, gdzie czekał już nasz ogarnięty przewodnik – Zonk. Wbiliśmy się w komunikację miejską i udaliśmy się na Ligotę. Dotarliśmy do Transformatora, po drodze spotykając i witając się z maskotką tego EP – Emo biggrin.gif On już koło 8:30 był w stanie nieważkości xD Podbiliśmy pod budynek Transformatora – z początku średnio mi się to wszystko widziało. Widok z zewnątrz nie zachwycał ;P Trochę ludzi się już zebrało, a że mieliśmy nieco czasu, to zrobiliśmy PIERWSZĄ krucjatę do spożywczaka, po konsumpcję bieżącą. Usiedliśmy na murku przy transformatorze i wychyliłem kilka piwek, przy okazji obserwując pogo Odyna i Diebeua xD
Jakoś po 11zaczęto wpuszczać wiarę do środka, tom się wbił i od razu uderzyłem na samą górę, gdzie miał się rozegrać turniej PES5.
Pożegnałem się z turniejem dość szybko za co mogę obwinić tylko siebie i browary tyskie xD

Cóż tu dużo mówić co było później. Zamknęliśmy się z żółwikami w klopie, pogadaliśmy itd.
Później były zdjęcia grupowe kombek do środka Transfo. Wieczór minął szybko, uzupełniany kolejnymi krucjatami do sklepu, na szczęście był całodobowy ;D

Przegapiłem Krejzi Kompos i turniej DDR’a ;/ ale mówi się trudno, macie szczęście xD
Na całym EP rozegrałem tylko 2mecze i to były wszystkie momenty, w których dotknąłem pada, reszta upłynęła pod znakiem integracji z e-kolegami biggrin.gif

Położyłem się spać (chyba można to tak nazwać) gdzieś w kącie, po 3ciej w nocy. Obudziłem się samoistnie około 6 i razem z mlokonem i Kaką udaliśmy się w kierunku PKP. Władowałem ich w pociąg o 8:54, a sam czekałem 9h na ten swój o 17:30 tongue.gif przynajmniej bezpośredni. Świnoujście osiągnąłem sam, o 7rano. Była to podróż z podwyższonym ryzykiem – siedziałem sam i pozwoliłem sobie niejednokrotnie na sen xD na szczęście nic nie zginęło i te 650klocków minęło dość szybko i spokojnie.

Pozdro lecą 4: mlokon (za podróż i ogólną fazkę, nareszcie w realu! ;]), Zonk(ogarnąłeś! xD), abrakadabra (czarymary, daliśmy radę biggrin.gif dzięki za wyprawy do całodobowego po małe conieco) ,reszta SPAM community (Janolek, Milan, Tokar, Specu, Ekansik, koBik i reszta, o której zapomniałem ;D), iaikO, Słoik, TaiCat, GOPA (good job) i reszta, z którymi rozmawiałem, ale nie wymieniłem.
I specjalne dla Fenia z ogarnięcie nas wszystkich i wspólne foto z żółwikami ;] ;*

Do następnego EP hyh.gif
Zonk
Oj Alien... Jedyne co mogę teraz powiedzieć to.... OGARNĄŁEŚ ZIOM biggrin.gif
Figlarz
BUHAHAHAHA !!!!!!!!! Mashter w autobusie (pipi) wyszedł! Niczym pan Zdzisiu z Dworca PKP biggrin.gif btw. ciekawe ile godzin w sumie grał, że się tak zajechał tongue.gif

EMO MAN rządzi !!!
Zonk
EMO był przeas biggrin.gif Alien dobrze pisze! MASKOTKA EP5 biggrin.gif hehe... "Ej joł ziołmy, jasem Emo! Nie martwcie się bracia doprowadzę Was do tego Transfo, bo już mamy obcykan... O! Stary masz Leśnego Dzbana" <lol> hehe... Ogarnięty koleszka:P
Ukyo_Tachibana
Def i Marlon wygladali slicznie :F

Bedzie sie to wspominac conajmniej do nastepnego EP mamy juz kilka naprawde typowych w pewnych kregach motywy jak

"Patrz mamo Pijaki"
"przepraszam mam takie pytanie eee niezwiazane troche, czy sa tu jakies dziwki"
"Przepraszam cie najmocniej niebieskooka KTO JEST LEPSZY ... ?? "
i Kilka innych dzialo sie oj dzialo

Reprezentacja GSR trzymala sie najlepiej i walczyla od poczatku do konca tongue.gif
Pchela
To może ja wrzucę mini relacje jak to wyglądało z mojej strony: 6:19 pociąg z Przeworska bezpośrednio do katowic, 2 godziny samotnej po czym w tarnowie dosiadł się mój kompan "Sowa". Na miejscu dowiedzieliśmy się że w tym samym pociagu jechał też inna ekipa na EP. W ręku z PSX EXTREME wsiedlismy do autobusu, dzięki temu rozpoznał nas HAUWA (Rayman3 wygląda prawie tak samo na "nagage" jak i na "3510i" co nie? hyh.gif huehue), tak przegadaliśmy jakieś hmm 15 przystanków, bo jakaś baba zapomniała nam powiedzieć że to juz tu (wczesniej ją o to prosilismy).
Na miejscu poczekaliśmy jakieś 10 min, Fenix przywitał nas na wejściu, dostaliśmy pieczątki, i do środka. Pierwsze wrażenie: "nie tak to sobie wyobrażałem, ale jest... (pipi) !" klimatu nic nie przebija, śmietanka polskiego podziemia ! tak to wyglądało ;] Scianki, materace, sofy, masa TV, każde z 4 pięter było przepełnione, jednak na początku nie chciano nas wpuścić na 4, do teraz nie wiem dlaczego confused.gif I Zaczeliśmy poszukiwać kogoś znanego, po chwili znaleźliśmy ekipa od Halo2 i tam sie doczepiliśmy, Grajek przyjechał troche później, ale dopiero od jego przyjazdu zaczeło sie robić ciekawie w kwesti Halo hyh.gif co zaowocowało mini turniejem, (sowa ma przesłać scierze wyniki, licze na wzmianke w nowym psx extreme) Potem też poznałem JuanMag'a i Soula którzy to nieźle wymiatali POZDRO dla nich.
Nie zabrakło także karaoke, "Jestem Bogiem" zarządziło, mimo tego że mikrofon chyba nie działał ;] W między czasie porobiliśmy sobie foty z chyba wszystkimi zgredami których spotkaliśmy (foty wrzuce później).
Krejzi Kombosy były wporzo, przedewszystkim pierwszy w którym brał udział sowa ale uwaga, mam dowody na to że koleś który wygrał prawdopodobnie oszukiwał heheeheh jest to widoczne na jednej z moim fotek, opisze to później przy okazji zdjęć.
Po tym to juz poleciało strasznie szybko, co chwile trzeba byłą wstąpić do monopolowego, ekipe mieliśmy świetną z "Brodą" na czele ;]
Jak to Fenix pisał prawdziwy klimat odczuć można było późnym wieczorem. 3-4 w nocy, na materacach gro osób śpi zesztywniona, koleś który spał z otwartymi oczami był mega, ale i tak ten z drgawkami obok materaca (bo chyba nie trafił) przebija wszystkich.
Teraz czytając wszystkie te wypowiedzi żałuje ze nie poznałem więcej osób, ale i tak było elegancko.
Spać poszliśmy chyba około godziny 3, dokładnie nie pamietam, maniacy całą noc ciupali. Udało mi sie też zobaczyć pare gier na 360 koło strefy RPG.

Strasznie szkoda że wszyscy tak wczesnie sie zwineli, rano nie było juz na co liczyć confused.gif

Pozdro dla Sowy, Brody, barcy, Kedziora i naszej całej ekipy których ksyw nie pamiętam !
Specu
http://img245.imageshack.us/img245/7254/2608061631kt5qd5.jpg
ej rotfl
widze Diabeua zrzucajacego ludzi ze slizgawki, lezacego Kaliego, Odyna pomagajacego mu wstac, tylko zastanawia mnie w jakich okolicznosciach ja leze tak daleko od slizgawki xD
MichAelis
o lol,
ja tez w jakies zdałnionej pozie jestem xD
alienator
acha, zapomniałem dodać, że dwa razy zgubiłem plecak xD
na szczęście odnalazł się również dwukrotnie biggrin.gif raz w spamowej łazience, później znalazłem go gdzieś outside, ino musiałem potwierdzić Panu z security, że to mój xD
Pchela
http://rapidshare.de/files/31038025/EXTREME_PARTY_5.rar

fotka DSCN7442.JPG widać że cała skarpetka jest identycznie czarna, nawet przy kostkach hehe co wskazuje na to ze był na zewnątrz na jakimś błocie i zdjął skarpetki ;] hehe nie no to taka teoria tylko pozatym widać tez ze miał brudne łapy ale to moze byc od trzymania juz przy ocenie koncowej... no ale nie wiem nie wiem ;]
I tak pozdro dla niego bo pomyślał jak wygrać a nie to co Sowa hhehehehehehe
_Blaze_
Kuffa panowie, o co chodzi z tym spamowym kiblem? xD Nie czaje bazy co wy tam robiliscie blink.gif
grzybu
Pierwsze moje extreme party ale za to jakie biggrin.gif Naprawdę wypas było a szczególnie gdzieś tak około 3 godz. gdy graliśmy w flatouta 2 w czterech smile.gif i te ksywy xD ja byłem pipą, a reszty nie powiem bo niechce przeklinać. Spotkałem zabłądzoną owieczke (czyt. Shiva) którą zaprowadziłem pod sam transformator smile.gif Jesteś spoko gostek i szkoda że odszedłeś. Dalej... Karaoke dało czadu, szczególnie jak śpiewaliśmy "Słodkiego miłego życia" i inne ponad czasowe piosenki smile.gif Chyba goście co grali w Halo po drugiej stronie byli lekko wkurzeni ;]
pozdro dla Krysto(któremu (pipi)ali aparat cyfrowy) ;/ Ziutowi dlatego że super gościu i Ch..owi który był testerem w flatouta wszytkich konkurencji w ponieważ grał jako pierwszy smile.gif i ekpie z którą śpiewaliśmy karaoke(jedynego którego pamiętam to Sowa, rescpect 4 you)
P.S. Gdy śpiewaliśmy to widziałem jak jeden koleś nagyrwał to więc proszę aby mi to ktoś przesłał smile.gif
P.S. 2 Pozdro dla Neo angina za to że nam użyczył ps2 aby pośpiewać sobie w singstara:)
Diabeu
QUOTE(Specu @ 28 08 2006, 10:59) *

http://img245.imageshack.us/img245/7254/2608061631kt5qd5.jpg
ej rotfl
widze Diabeua zrzucajacego ludzi ze slizgawki, lezacego Kaliego, Odyna pomagajacego mu wstac, tylko zastanawia mnie w jakich okolicznosciach ja leze tak daleko od slizgawki xD

ty dopiero lecisz na glebę hyh.gif
MajinBroda
No i moja dola tongue.gif

O 0436 czasu ZULU z Wałbrzycha miasto odjeżdżamy i o 1010 ZULU time w katowicach mieliśmy arrival...
Ekipa słowem silna w składzie : Ja,KTZM,Thruman,Leon i last but not least Neck Uno po pociągowych ekscesach dotarliśmy na miejsce...Masa sprzętu na mych barkach dawała o sobie znać biggrin.gif

Przy wejściu MEGA młyn mało kto sie dostaje,wnoszenie sprzętu linkowanie X pudeł...
Halo zaczęło się na ostro...
Gdy przybył Sowa z Pchełą to już zaczęło się na ostro + Grajek który wraz z ekipą zmobilizował na do zrobienia MEGA turnieju w HALO ninja.gif
Fakt że po 1/4 turnieju wybylismy z Sową,Pchełą i innymi na piwo o dziwo nie unierochomił turnieju tylko potwierdza jak wszyscy byli zgrani i wgrani tongue.gif

Po północy pad mi zaginął ale takie czasy censored2.gif tongue.gif
W pierwszym crazy composie chcieliśmy wziąć razem udział w składzie Ja Sowa i Neck Uno ale Ściera uznał że my się znamy i tak nie można tongue.gif

Później już tylko KARAOKE i wieczne wypady do monopolowego razem z całymi wianuszkami imprezowiczów biggrin.gif co doprowadziło do mojego szybkiego zmęczenia sad.gif

Z miejcem do spania było nie wesoło ale dla chcacego nic trudnego ninja.gif

Zdrówka dla wszystkich imprezowiczów a szczególnie dla nowo poznanych Sowy i Pcheły oraz niezmordowanych członków PPS clanu czyli Grajka Johna i Elvisa biggrin.gif biggrin.gif no i ofkoz Barcy i Kędzieora (nie ma to jak szukanie dworca ligota tongue.gif )

Over and out ninja.gif
Cegla
Milaneze: Co to za akacja byla z psycholem? Na(pipi)alismy sie pod wieczor i pewnie nic nie pamieta i nie opowiadal.

Dobra byla opcja jak pojechalismy po wszystkim do centrum do maca, a psychol sie nie przebral i zostal w swoim mistorzym dresie od (pipi)my klapkach i jakiejs koszulce na ramiaczka dziwniej ;], w dziwny sposob sie na niego patrzyli. W ogole z psycholem bylo kilka dobrych opcji. Odnalazl sie w koncu wlasciciel portfela?
Słoik
QUOTE(Blaze19 @ 28 08 2006, 11:21) *
Kuffa panowie, o co chodzi z tym spamowym kiblem? xD Nie czaje bazy co wy tam robiliscie :blink:
Gadaliśmy. Serio. Zreszta, to nie byl tylko spamowy kibel, choc przyznam, ze zolwiki stanowily zdecydowana wiekszosc. Znalazły sie takze osoby z Gsr, zwykli uzytkownicy, etc. Dobra lokalizacja, przyniosla duze profity ;] W zasadzie, o ile ktoś nie grał od rana do wieczora na konsoli, i w koncu stawil sie na pieterku, został przez Nas zagadany. Zdarzały sie osoby mniej rozmowne, zeschizowane, jednak caly pomysl wypalił.
alienator
i hiv posiał trzode i zaczął wodą z kranu chlapać ;<
no i Mendrek sie zawiesiłxD
_Milan_
QUOTE(Cegla @ 28 08 2006, 11:48) *

Milaneze: Co to za akacja byla z psycholem? Na(pipi)alismy sie pod wieczor i pewnie nic nie pamieta i nie opowiadal.

Dobra byla opcja jak pojechalismy po wszystkim do centrum do maca, a psychol sie nie przebral i zostal w swoim mistorzym dresie od (pipi)my klapkach i jakiejs koszulce na ramiaczka dziwniej ;], w dziwny sposob sie na niego patrzyli. W ogole z psycholem bylo kilka dobrych opcji. Odnalazl sie w koncu wlasciciel portfela?

Milaneze juz niema ;p
akcja z psycholem,opowiem co pamietam:
siedzimy w spamosroczu,a wlasciwie do niego wracamy,a tu jakis ziom lezy na lawce, twarza zwrocony do lawki, lezy,lezy, i nic.
Tokar mowi ze ma jakas pedalski damski lancuszek na rece, ale sie okazalo ze sie po prostu chopak oslinil xDDD
po godzinie gadasmy,a tu nagle boom!, spadl i odbi lsie glowa od posadzki,przyjmujac po 5 minutach pozycje do rodzenia, klapek mu spadl i lezy dalej xD
Abra w koncu sie nad nim zlitowal,obudzil, psycho ( po lekkiej poprawce spamowym flamastrem psychol) wrocil spowrotem na lawke i tak spedzil reszte ep5. w niedziele kolo 11 wyszedl na powqietrze dopiero.

QUOTE(Słoik @ 28 08 2006, 11:52) *

QUOTE(Blaze19 @ 28 08 2006, 11:21) *
Kuffa panowie, o co chodzi z tym spamowym kiblem? xD Nie czaje bazy co wy tam robiliscie blink.gif
Gadaliśmy. Serio. Zreszta, to nie byl tylko spamowy kibel, choc przyznam, ze zolwiki stanowily zdecydowana wiekszosc. Znalazły sie takze osoby z Gsr, zwykli uzytkownicy, etc. Dobra lokalizacja, przyniosla duze profity ;] W zasadzie, o ile ktoś nie grał od rana do wieczora na konsoli, i w koncu stawil sie na pieterku, został przez Nas zagadany. Zdarzały sie osoby mniej rozmowne, zeschizowane, jednak caly pomysl wypalił.

duzo sie tam dzialo,nie chce spisywac wszystkiego,bo mi sie niechce,ale jeden koles wchodzi, patrzy na psychola, stanal ,zastanowil sie, patrzy na nas, na Marlona, ale sie pzremogl isie umyl, mowimy ze tam za rogiem jest recznik,podchodzi ,a tu nagle ekansik lezacy w spiworze zaatakowal go "swieca" ( wiecie,taka figura z WFu xDD) i uciekl xDDD
KILu
Aleście się rozpisali! Zanim przetrawię wszystkie posty, małe pytanie - gdzie mogę wrzucić zdjęcia? biggrin.gif Chodzi mi po głowie Rapidshare... po zmniejszeniu i selekcji będzie tego ok. 140 sztuk (na większości widać co trzeba), wagowo wyjdzie pewnie ok. 20-30MB.

Taicat - to Twoja ta płytka? :> PW jakby co.
Cegla
Na rapidzie sa limity, jezeli mniej jak 66mb to polecam www.speedyshare.com

Milan, wiem po potem ich znalazlem z Soulem na dole na materacu i walanalem sie obok nich bo wczesniejsze spanie nie bylo zbyt przyjemne, nam mowil ze spal na lawce i ktos go obudzil poprsotu, widac pare rzeczy mu umknelo biggrin.gif.

Apropo spanie na lawce szkolnej nie jest zbyt wygodne ; /
alienator
Milan, sam również spier,doliłeś się z ławeczki, pamiętaj o tym, wszystko uwiecznione xD
_Milan_
QUOTE(Cegla @ 28 08 2006, 12:08) *

Na rapidzie sa limity, jezeli mniej jak 66mb to polecam www.speedyshare.com
Milan, wiem po potem ich znalazlem z Soulem na dole na materacu i walanalem sie obok nich bo wczesniejsze spanie nie bylo zbyt przyjemne, nam mowil ze spal na lawce i ktos go obudzil poprsotu, widac pare rzeczy mu umknelo biggrin.gif.
Apropo spanie na lawce szkolnej nie jest zbyt wygodne ; /

QUOTE(alienator @ 28 08 2006, 12:15) *

Milan, sam również spier,doliłeś się z ławeczki, pamiętaj o tym, wszystko uwiecznione xD

nie wyobrazam sobie narzekac w mojej sytuacji wtedy ;]

poza tym wszystkie materace byly zajete,a ja mialem bramkarza Psychola na warcie xD
_Alek_
Hemmm, pamiętam to jakby było przedwczoraj...
Katowickie autobusy rządzą, ZERO oznakowania jaki to przystanek, na szczęście jakaś miła pani wytłumaczyła innej ekipie jadącej gdzie wysiąść, bo byłoby cienko.
Następnie w na oko 10-15-o osobowej grupie ludków znalazła się jedna mapka jak dojść do transformatora smile.gif
Po wnikliwej i kolektywnej analizie mapki przez paru ludków ("To kaj jest szpitol?" "No tam jest!" "No to my tam!" "Nieeeee, tam") wyruszyliśmy wartko we właściwą stronę. Zasabotował nas Kali z grupką paru ludków udającą się po piwo. Połowa naszych poszła z nimi, w tym koleś z mapką. Zonk. Jakoś jednak trafiliśmy, dzięki pomocy pana w tajemniczym pojeździe który poinformował nas, że już minęliśmy cel podróży.

Na miejscu czekanieeeeeeee..... Potem ciekawy dialog z Feniem na wejściu (pośród hałasu Fenio: "ouieawes?" Ja: "Że co?" F:"yamouwes?" Ja: "Co mówisz?" Fenio(głośno i wyraźnie) "Pytam co mówiłeś?" Ja: "Nic O.o" Fenio: "Ooo O.o" ????? smile.gif ).
Dalej zwiedzanie ŚWIETNEGO miejsca, zapis na turniej Tekkena i sparringi w tegoż z jakimiś ludkami na 2 piętrze, koło kącika RPG (pozdro dla nich, zwłaszcza dla tajemniczego, kopiącego moją Asukę Devil Jina, jak ci poszło w turnieju? smile.gif). Dalej turniej, przeprowadzany iście hardcore'owo (tu ślę faki w stronę ludków odpowiedzialnych za głośność mikrofonu, jakiś koleś prowadzący turniej Forzy komentuje go przez mikrofon tak, że słychac go w całym transformatorze (a słucha go kilkunastu kolesi wokół), a kawałek dalej Mashter dokonuje cudów starając się przekrzyczeć go wywołując ludzi do eliminacji zgromadzonych na całej niemal sali, ma chłop gardło;).

Dalej było równie ciekawie, spamowy kibelek (przyszedłem, posiedziałem chwilę, poszedlem coś zalatwić a jak wróciłem były jedynie zwłoki (2 sztuki) a was wywiało i już nie znalazłem, do dziś pluję sobie w brodę z tego powodu >.<), kącik RPG prowadzony przez Ashleya Riota bo Zax szlajał sie po singstarach;]. generalnie w RPGowni było ciekawie, konkurs wiedzy z którego odpadłem ale mimo to grałem dalej (bo komuś się rypło "ale skoro już dałem ci pytanie to jesteś znowu" smile.gif ), prezentacje japońskich popierdółek, anime FF7 no i na oko 30-o letni maniak FFXII, grający twardo pół nocy i caly ranek w wersję japońską (dopiero po jakimś czasie ktoś dał biedakowi memorkę, początek zna na pamięć ninja.gif ). Banda mniaków siedzących przed Tivikiem z zapuszczonym koncertem orkiestry symfonicznej ("Voices of Final Fantasy") posród wrzasków, szybkiej muzyki i zgonów była widokiem zaiste ciekawym smile.gif

Sojer miał mieć dla mnie parówkę, ale widać skubany nie miał bo milczał jak grób ;]

Atrakcją wieczoru był zataczający się Kali (staję pod bufetem o który się opiera i pytanie "Jeeee....dzenie?" "Nie, picie" "Ahaaaaaaaa") i zapiekanki by TaiCat i Chicken (e, a te rybki to w końcu sprzedaliście?;-)

Edit: Milan mendo czyścisz mi spodnie xP
Cegla
Psycho jest nerowym czlowiek, dobrze doje,bal jak gralismy w Halo. Wiekszosc byla amatorami halo 2 a my stara gwardia halo 1. Wlaczylismy halo 1 i psycho mial jakis dwoch kolesi w druzynie (obaj ok), ktorzy raczej nie ogarniali. Psycho ich pierwszy raz na oczy widzi - oni tacy deko sploszeni, mlodzi, a ten do nich "zapie,rdalac balsy (pipi),ane, patrz gdzie kur,wa strzelasz" - co u niego jest norma podczas gry. Chlopaki sie zupelnie sploszyli wzieli swoje pady i zaproponowali halo 2, bo w to sa kiepscy. Ja nie wiedzialem, czy sie za niego wstydzic czy sie smiac tongue.gif. Dobra opcje tez zrobil, jak byl juz na(pipi)any, nakrzyczal na jakiegos dzieciaka prawdopodobnie zeby mu zaniosl torbe do samochodu, a ten w podskokach zostawil co robil i polecial na dwor odlozyc torbe psychola do auta : D
Diabeu
Zasabotował nas Kali z grupką paru ludków udającą się po piwo. Połowa naszych poszła z nimi, w tym koleś z mapką. Zonk.

a to wy byliście?
z 30min mieliśmy rozkminę w stylu "ty, jak mu było? gorozaor? gororororo? ktoś widział Kintaro?"
KOMODO
Ja Milana spotkalem jeno raz, w pobliskiej pizzeri, gdzie stal w kolejne, obrocil sie w moja strone i tonem glosu i wyrazem na twarzy typu "zaraz sie rozplacze" mowi do mnie ze nie podobala mu sie Godzilla:). Mocny byl gosc. Niezly byl tez typ na schodach ktory po kilkunastu sekundach gapienia sie na moj identyfikator przywital sie i odszedl. Kim zes byl chlopie? O_o
_Milan_
QUOTE(Gorthaur @ 28 08 2006, 12:24) *

Edit: Milan mendo czyścisz mi spodnie xP

ohmy.gif nie pamiętom

a wogole: Tokar sama ma najbardziej smierdzace tajniaki na swiecie,nie dosc ze spam byl w kiblu to on jeszcze syf robil.

Pamietam jak sie raz przebudzilem,a tu z tylu Hiv hafci do umywali xDDD mam troche w sloiczku ( sloiku?) , chce ktos kupic?

co dziwne ,ja chyba nie widzialem ani razu oslwionego tutaj EMO...no coz,nie mozna byc wszedzie

W tym miejscu musze podzxiekowac ekansikowi, dzieki ktoremu doszedlem do 8-ki sc3:

1 walka: przeciwnika nie ma, wiec ekansik wszedl za niego, dostal pare perfectow, ijestem w 16!
2 walka:przeciwnika nie ma, wygrywam, jestem w 8
3 walka: spotykam weapon x, dostaje becki i ide sobie,ale chyba rozumial moj stan,w sumie widzialem same martwe piksele;/ pozdrawiam zwyciezce
KILu
Oke, więc zdj... zdjęcia są tutaj: KLIK!, zmniejszone i wyselekcjonowane (105 sztuk, 11MB). I nie piszcie, że są ciemne - wiem. :> Inaczej się nie dało, bez flasha, statywu i przy tak słabym oświetleniu.
izi
QUOTE(KILu @ 28 08 2006, 12:43) *

Oke, więc zdj... zdjęcia są tutaj: KLIK!, zmniejszone i wyselekcjonowane (105 sztuk, 11MB). I nie piszcie, że są ciemne - wiem. :> Inaczej się nie dało, bez flasha, statywu i przy tak słabym oświetleniu.

ja tam widze 12MB ale co tam tongue.gifP
gato2002
A wie ktoś ilu (w przyblizeniu, chociaż) typa przybyło na EP 5?
MaciejPŃ
jak rozmawiałęm z Fenix'em mówił ze ponad 600 osób
Fenix
okolo 550-600 osob

Dla pierwszych 500 przygotowalem identyfikatory a Klaudia wydrukowala kupony na posilek. Zeszly w przeciagu pierwszych 2-3 godzin choc pozniej ciagle przyjezdzali kolejni uczestnicy.

Mlokon... obiecanki cacanki... gdzie moje nerkowce icon_evil.gif tongue.gif
mlokon
QUOTE(Fenix @ 28 08 2006, 13:23) *

nie było w żadnym sklepie .. icon_evil.gif

Nie wiem czy wiesz, że zamiast foty janol nam zrobił film jak pozujemy biggrin.gif hahaha
Fenix
QUOTE(mlokon @ 28 08 2006, 13:31) *

QUOTE(Fenix @ 28 08 2006, 13:23) *

nie było w żadnym sklepie .. icon_evil.gif

Nie wiem czy wiesz, że zamiast foty janol nam zrobił film jak pozujemy biggrin.gif hahaha

Kurde, obiecales przywiezc z pol kilo i dupa.
Heh... ja tam nie przejawialem "fazy 8" wiec wszystko ok. mogl nawet nas malowac albo i rzezbic jesli by mial taka potrzebe ;P
Dud.ek
No no w końcu widze że ktos uwietrznił na zdjęciu naszą organizacje turnieju "Jakiegokolwiek" biggrin.gif biggrin.gif

http://img140.imageshack.us/my.php?image=dscf0104eg4.jpg

Mimo tego zachęcającego ogłoszenia, wszyscu i tak woleli Singstara xD
pawelekgno
296.52 km [w linii prostej].
Gniezno -> Poznań Gł -> Katowice
Czyli troszkę więcej.
Z telewizorem 21''. Na korytarzu pociągu przez 6h...
Jak podszedłem pod Transformator, to były tam dwie osoby.
Pozdro dla Zagórskiego tongue.gif
Ogółem - warto było ;]

PS. Gdzie znajdę fotkę grupową? ;>
Kiler8888
QUOTE(Cegla @ 28 08 2006, 12:29) *

Psycho jest nerowym czlowiek, dobrze doje,bal jak gralismy w Halo. Wiekszosc byla amatorami halo 2 a my stara gwardia halo 1. Wlaczylismy halo 1 i psycho mial jakis dwoch kolesi w druzynie (obaj ok), ktorzy raczej nie ogarniali. Psycho ich pierwszy raz na oczy widzi - oni tacy deko sploszeni, mlodzi, a ten do nich "zapie,rdalac balsy (pipi),ane, patrz gdzie kur,wa strzelasz" - co u niego jest norma podczas gry. Chlopaki sie zupelnie sploszyli wzieli swoje pady i zaproponowali halo 2, bo w to sa kiepscy. Ja nie wiedzialem, czy sie za niego wstydzic czy sie smiac tongue.gif. Dobra opcje tez zrobil, jak byl juz na(pipi)any, nakrzyczal na jakiegos dzieciaka prawdopodobnie zeby mu zaniosl torbe do samochodu, a ten w podskokach zostawil co robil i polecial na dwor odlozyc torbe psychola do auta : D

Ja prawie w ogóle nie gram w Halo 1&2 więc czego oczekiwaliście biggrin.gif.
Zanim zorientowałem się co się dzieje już leżałem smile.gif.
Ja przynajmniej miałem kilka fragów, a mój kumpel kończył z 0 lub na minusie smile.gif.
Po 3 grach poszliśmy sobie żeby nie osłabiac teamu, szukając innych gier biggrin.gif.

Szkoda że NIKT nie chciał grac w nic innego po linku.

A psycho nie był taki zły smile.gif. Graliśmy kilka meczy w PESa5 w teamie, i wygraliśmy biggrin.gif (w ogólnym bilansie bramkowym :>)
Mam nadzieję, że znalazł swoją torbe.

ps. kiedyś możemy zagrać rewanżyk....w FarCry biggrin.gif
alienator
QUOTE(Dud.ek @ 28 08 2006, 13:57) *

No no w końcu widze że ktos uwietrznił na zdjęciu naszą organizacje turnieju "Jakiegokolwiek" biggrin.gif biggrin.gif

http://img140.imageshack.us/my.php?image=dscf0104eg4.jpg

Mimo tego zachęcającego ogłoszenia, wszyscu i tak woleli Singstara xD

rozje,bało mnie to jak to skminiłem xD
pawelekgno
Jak tak czytam posty, to wiele osób coś gubiło. Ja ok. 2 w nocy zgubiłem telewizor (leżał tam, gdzie był turniej w PESa) xD Odnalazł się na samym dole, jakaś wiara robiła sobie mini-turniej w tą samą grę. W dodatku mówili mi, że redakcja pozwoliła im go wziąć xD Na szczęście wróciłem razem z nim ^^'
_Alek_
Zapomniałem o jednym: KILu i jego Poring rządzili niepodzielnie ("kiluuu, daj poringa do..." "Nie daaaaam!" xD)
Diabeu
poring? to ten zielony cycek był?
Specu
ja myslalem ze to cebula o_O
MaciejPŃ
haha i tak byłem pierwszą osobą z EP która go trzymała, Gorthaur zaopmniałeś że ten Poring ma imie....Józef

co do http://img140.imageshack.us/my.php?image=dscf0104eg4.jpg wielkie podziekowania dla Bufi'ego za kartke i mazak(ktoś mu go oddał??). Jestem Ciekaw jaka byłą średnia wieku na EP, i czy żeczywiscie byłęm namłodszym uczestnikiem bez prawnego opiekuna;]
Zonk
Tak, to ten zielony cycek o imieniu Józef:D

EDIT: Pardon, wyprzedziliście mnie jak to pisałem:P
Chicken
QUOTE(TaiCat @ 27 08 2006, 18:06) *

i allmighty Chickena(thx za wszystko ale gdzie moje mikrofony!!!)

Mikrofony wyniesliśmy do Kącika RPG. Lezały i czekały tam na Ciebie cały czas. Pamiętasz jak razem z Kilem / zaxem / Maćkiem spotkaliśmy Cię na 3cim piętrze. Wspomniałem wtedy, ze zostawiłem kartke na parterze koło sklepu. Jeszcze przed wyjazdem szukałem Ciebie, ale nie znalazłem, więc mikrofony zostały chyba w Kąciku RPG.

Jak by co pisz na: 7497901. Na pewno się dogadamy.
Zonk
Pisał! biggrin.gif Sam widziałem, poręcze za Kuraka:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.