Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: I po EP ... ;)
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
m_waszka
QUOTE(sowa99 @ 27 08 2006, 20:32) *

Mozna prosić o zdjęcie grupowe?

PS. Kolesie którzy z nami śpiewali i kręcili filmiki proszeni są o kontakt happy.gif

Zdjęcie grupowe pewno będzie w najnowszym PE tj w PE''110

Pozdro dla wszystkich uczestników (oprócz patafianów którzy robili gnojowisko dla nich to piiii censored2.gif icon_evil.gif tej suuuuuuuuuper impry a szczególnie dla tych co śpiewali ze mną w KARAOKE czy
w singstar laugh.gif hejka sowa99 biggrin.gif sorry ale reszty kolesi nie czaje wub.gif no ew Kilu :lol:KALI ty tez nie żle wymiatałeś i niezłą faza miałeś tongue.gif biggrin.gif pozdro
Impra super extra cool i w ogóle Za..bioza bawiłem się super po mimo że w nic se niepograłem ale se pośpiewałem przy singstarze,że na karaoke mnie już gardło bolało blush.gif

PS:Na następne EP(mam nadzieje że za rok[ściera nie zrażaj się wink.gif ] i w dobrej lokalizacj; ta była ok dlatego byłem rolleyes.gif ) trza będzie załatwić jakieś pałągi do gnojenia takich co robią gnojowisko icon_twisted.gif zrobimy im z d..py lato renesansu icon_twisted.gif

PS:Dla wszystkich którzy nie mają możliwości dać zdjęc ,filmików na rapidshare lub po prostu chcą mój e-mail to jest pod "avatarem"ew podaje m_waszka@o2.pl happy.gif
_Alek_
TaiCat, te mikrofony znalazł Ashley Riot, po czym rzekł "To zdobyczne" i się oddalił, nie wiem co z nimi zrobił xD
dr_hakenbusz
Podziękowania dla orgów za świetną organizację i klimatyczną miejscówe. Dzięki temu było tak dobrze jak było smile.gif
Figlarz
ten zielony cycek to raczej Poporing a nie Poring! chyba sie nie znacie na Ragnarok'u
izi
QUOTE(MaciejPŃ @ 28 08 2006, 14:17) *

haha i tak byłem pierwszą osobą z EP która go trzymała, Gorthaur zaopmniałeś że ten Poring ma imie....Józef

co do http://img140.imageshack.us/my.php?image=dscf0104eg4.jpg wielkie podziekowania dla Bufi'ego za kartke i mazak(ktoś mu go oddał??). Jestem Ciekaw jaka byłą średnia wieku na EP, i czy żeczywiscie byłęm namłodszym uczestnikiem bez prawnego opiekuna;]

ile masz lat ;P?
MichAelis

haha i tak byłem pierwszą osobą z EP która go trzymała, Gorthaur zaopmniałeś że ten Poring ma imie....Józef

co do http://img140.imageshack.us/my.php?image=dscf0104eg4.jpg wielkie podziekowania dla Bufi'ego za kartke i mazak(ktoś mu go oddał??). Jestem Ciekaw jaka byłą średnia wieku na EP, i czy żeczywiscie byłęm namłodszym uczestnikiem bez prawnego opiekuna;]

O widac mnie happy.gif
Ten singstar chyba na 3 konsoli sie odpalił confused.gif
KILu
QUOTE(figlarz89 @ 28 08 2006, 16:05) *

ten zielony cycek to raczej Poporing a nie Poring! chyba sie nie znacie na Ragnarok'u

Przyznaję bez bicia - nie znam się, w Ragnaroka grałem 2 razy w życiu. :] Ten to faktycznie Poporing, pamiętam, że są jeszcze inne (Marin, Santa...), ale... czy one wszystkie nie zaliczają się do gatunku Poringów? Ee, zostawmy ten temat. X)
MaciejPŃ
MIchu który to Ty?? Miałem Ci uścisnąć dłoń ale coś ie ywszło...;/

izi - czternascie
Zonk
QUOTE(m_waszka @ 28 08 2006, 15:36) *

a szczególnie dla tych co śpiewali ze mną w KARAOKE czy
w singstar laugh.gif hejka sowa99 biggrin.gif sorry ale reszty kolesi nie czaje wub.gif no ew Kilu laugh.gif

Chodzi ci o to śpiewanie wieczorem już czy to ok. południa?? biggrin.gif

PS. Kto z nami śpiewał JUŻ WIECZOREM??? Bo nie oglądałem ksyw:D
MaciejPŃ
Zonk bylo zbyt ciemno, ale napewno śpiewał z nami dżujo i sojer biggrin.gif
Ekansik
QUOTE(izi @ 28 08 2006, 16:07) *

ile masz lat ;P?

on ma 14

pozdro dla Sojera za opiekowanie się moim śpiworkiem

napisze wiecej jak wroce z poczty... cU

SZPIK aka Żbik aka Poekmon RULA!!!
Mamy z nim exlusive wywiad. Niedlugo publikacja. Stay tuned. Rodzyn roku jak w pysk strzelił. laugh.gif laugh.gif laugh.gif closedeyes.gif happy.gif
m_waszka
QUOTE(Zonk @ 28 08 2006, 16:58) *

w singstar laugh.gif hejka sowa99 biggrin.gif sorry ale reszty kolesi nie czaje wub.gif no ew Kilu laugh.gif

Chodzi ci o to śpiewanie wieczorem już czy to ok. południa?? biggrin.gif

Mówiąc KARAOKE(co prawda singstar to tez karaoke ale tam to było z laptopa blush.gif ) mam na myśli to wieczorem to które martineZ(sorki jak przekreciłem) prowadził na dole, u góry już nie pamiętam które to piętro było biggrin.gif Gdzie śpiewalo ok pięciu lub więcej ludków naraz excl.gif happy.gif to link gdzie się ...gdzie śpiewamy laugh.gif
http://sowa99.ovh.org/download/index.php?p...xtreme+Party+V/

PS:MaciejPŃ Ciebie to ja tylko podziwiałem jak z Kilem śpiewaliście na singstarze(właściwie większość people podziwiałem rolleyes.gif
Sephiron.
Heh,pojawiłem się ,jak obiecałem.Spróbuje dzisiaj przegrać nagrania z EP5,które nagrałem na komórkę. Mam 60zdjęć,z czego 35-320:240,25-640:480,5 nagrań dżwiękowych(głównie z kącika RPG,ale jest też rozmowa z Ścierą i 7minutowy wywiad zChicken"em oraz 24 filmy(Jest Kilu z "groszkiem", większość zgredów,dużo Zax'a, filmik grupowy,nagrania zkącika rpg i takie tam .Sprubuje to jeszcze dzisiaj udostępnić na forum. (PS:To JA byłem tym Ninja co szalał z deską na zdjęciu grupowym)
Chicken
Ok. Pisałem już, ze impreza była udana. Pisałem tez jakie akcje zapadły mi najbardziej w pamieci. Chciałbym napisac jeszcze tylko o jednej rzeczy. Ludzie... czemu Wy nie pilnowaliście swoich rzeczy. Przynajmniej w 50 % jak kogos pytałem czy moge pożyczyc konsole lub grę uzyskiwałem odpowiedź -"nie nasze. Nikogo nie było to skorzystalismy" Drąc ryja "czy jest ktoś za to odpowiedzialy" nikt sie nie zgłaszał. Słyszac takie texty, nie dziwię się, ze co którejś tam osobie cos zginęło, czy cuś w tym stylu. Oczywiście zdarzały się wyjątki, ale nie będę rzucał ksywkami, poniewaz nie wie czy zainteresowani by tego chcieli.

Aha byłbym zapomniał. zaskoczyła mnie jedna rzecz. Kulturke jak panowała na Ep5 była na wysokim poziomie. Kilkukrotnie zdarzyło mi się podeptac lub wpaść na kogoś. Goście słysząc z moich ust "Sorry" odpowiadali "NIc sie nie stało:, "nie ma za co" itp. Miło smile.gif

Big ThX for: Snajpera i jego ekipy za całokształt, TaiCata za niezapomnianą historię z tostami, rybami i Singstarem (na parterze w poblizu sklepu), MaciejaPŃ za chwile spędzone z Singstarem i nie tylko (za rok nie odpuszczę - browca musisz wypić ;p)

Pozdro dla: Snajpera i ekipy, TAiCata, MaciejaPŃ, Soula, Pcheły, Zonka oraz członków redakcji, a w szczególności (kolejność alfabetyczna) Bufiego (Panietasz mnie?? - to ten co o wszystkim zapominał), Kila (jak tam Juzef "zielony??"), Sojera (Jak tam gardło??), Ściery ( i co z tą relacją turnieju Crasha w KP 05?? biggrin.gif hahaha!!) i Zaxa (nie bój sie, o wszystkim pamiętam).

QUOTE(Zonk @ 28 08 2006, 14:37) *

Pisał! biggrin.gif Sam widziałem, poręcze za Kuraka:D

NIe nazywaj mnie tak bo już dostaję wiadomości gg typu "Cze Kurak..."

QUOTE(MichAelis @ 28 08 2006, 16:24) *

O widac mnie happy.gif
Ten singstar chyba na 3 konsoli sie odpalił confused.gif

Przechodziłem obok gosci z ta karką. Nawet brałem ja do wgladu biggrin.gif A Ty byłes tam i się nawet nie przywitałes??
Marlon
QUOTE(KOMODO @ 28 08 2006, 12:34) *
Niezly byl tez typ na schodach ktory po kilkunastu sekundach gapienia sie na moj identyfikator przywital sie i odszedl. Kim zes byl chlopie? O_o

To na bank ja. Faktycznie przez kilkanaście sekund gapilem sie na plakietkę, bo nie mogłem już dokładnie zakumać co tam pisze... Jak zakumałem, to chciałem się zapoznać, ale z tego co mówisz, nie udało się xD Za duża bania w główce, zdecydowanie.
wietnam

O właśnie,w tym miejscu pozdrawiam wszystkich,którzy wydzierali się na Singstarze wieczorem/nocą na samej górze... biggrin.gif
Bishop
No i w domu ach...piekna impreza a szczegulnie klimacik 3-4 nad ranem kiedy to wszyscy wygladali jakby to wczoraj przywiezli kontener z darmowym piwskiem tongue.gif

A tak na boku to bylem jednym z tychc co przyjechali bez sprzetu...no nie calkiem mialem pada cool.gif

Sczegulne pozdrowienia dla kolo zzzznad morza (sory nie pamietam miejscowosci) i zapalonych graczy z 2 pietra ktorzy pozwolili nam zagrac i odpalic 'eje toja'hehe (szkoda ze nie odbyl sie mini turniej w WE 10)

PS: Kali pozdrawial wszystkich heeeeeej i ja tez go pozdrawiam

CZEKAM NA EXTREME PARTY 6 a do tego czasu 3MAJCIESIE!!!!!!!! icon_wink.gif
Zonk
QUOTE(wietnam @ 28 08 2006, 18:51) *

O właśnie,w tym miejscu pozdrawiam wszystkich,którzy wydzierali się na Singstarze wieczorem/nocą na samej górze... biggrin.gif

A to ty byłeś "WI" biggrin.gif Yo człowiek biggrin.gif hehe. Jazda była nieziemska:P Pozdro
grzybu
Teraz w wiadomościach regionalnych powiedzieli że na ligocie i jakiejś innej dzielnicy zabrakło dzisiaj prądu smile.gif czy to miało związek z EP5 ?? biggrin.gif aż tyle prądu zeżarliśmy ??? tongue.gif
Masorz
ja nie dosc ze nie mialem sprzetu to nawet pada nie wziolem bo zapomnialem...
pozdro dla marlona i camusa i jeszcze innych jak se przypomne...
tak bardzo chcialem sie na(pipi)ac i sie nie udalo choc wypilem z 10 mocnych taterek:(
j eszcze jedna rzecz warta wspomnienia: bylo w chooj metalowcow z tego co zauwazylem i to bardzo pozytywna rzecz jest biggrin.gif
_Blaze_
Z dedykacja dla Emo xD

http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo

Ciekawe czy koles wiedzial o co biega z jego nickiem ;]
gienia
QUOTE(Gorthaur @ 28 08 2006, 15:50) *

TaiCat, te mikrofony znalazł Ashley Riot, po czym rzekł "To zdobyczne" i się oddalił, nie wiem co z nimi zrobił xD

Dokładnie to był jeden mikrofon i jakiś kabelek (chyba coś jak s-video, dokładnie się nie przyglądałem). Zaniosłem to w niedziele z rańca na "portiernie" gdzie oddałem jednemu z organizatorów (z redakcji nikogo nie było).
kasper
Hej i pokazali cos z ep5 w tvn24
koval
Właśnie, widział ktoś może jakąś wzmianke w TVN24 na temat EP5 ? Podzielcie się wrażeniami
dziku_90
nawiązując do tematu I po EP... powinniśmy wszyscy podziekowac i pogratulować organizatorom za tak udaną impreze w szczegolnosci Ścierze no i zyczyć nastepnych takich aby za rak bylo przynajmniej tak samo a moze i lepiej

myśle, że wszyscy uczestnicy EP5 powinni się ze mną zgodzić tongue.gif
ZiellarZ_IS
dokladnie organizatorzy imprezy postarali sie o to zeby dobrze wyszla i udalo im sie to wielkie pozdro dla nich:D
Pabian
QUOTE(kasper @ 28 08 2006, 22:56) *

Hej i pokazali cos z ep5 w tvn24

QUOTE(koval @ 28 08 2006, 23:05) *

Właśnie, widział ktoś może jakąś wzmianke w TVN24 na temat EP5 ? Podzielcie się wrażeniami

Mi to sie wydaje ze to bedzie dopiero 2 wrzesnia poakzane w "kalejdoskop tygodnia".
Hammer
Mam sporo zdjęć z extreme party na mojej stronie [url=http://www.maciekhamera.com] Wpadnijcie bo warto, zostawcie etz slad w ksiedze gosci bracia-gracze.
TaiCat
QUOTE(Pabian @ 29 08 2006, 10:01) *

Mi to sie wydaje ze to bedzie dopiero 2 wrzesnia poakzane w "kalejdoskop tygodnia".

a nie w UWAGA lub POD NAPIECIEM xD?

QUOTE(gienia @ 28 08 2006, 22:24) *

QUOTE(Gorthaur @ 28 08 2006, 15:50) *

Dokładnie to był jeden mikrofon i jakiś kabelek (chyba coś jak s-video, dokładnie się nie przyglądałem). Zaniosłem to w niedziele z rańca na "portiernie" gdzie oddałem jednemu z organizatorów (z redakcji nikogo nie było).

ale to byly 2 majki,przejsciowa i gra...
Zonk
Pogadaj z KILem, bo on mi coś chyba mówił "Ups... to było TaiCat"xD hehe
Krulik
Przypomniało mi się jedno hasło Emo: "Nie podnoście mojej głowy bo i tak nie wstane"
Siara_iwj
eheheh...przypomniało mi sie hasło pokemona z pociągu . W innym przedziale był jakiś większy od niego kolo, dresik, wiadomo...

Pokemon: "Wpie.rdolił bym mu, ale nie wiem jak to sie robi"

LOL !!!
Zonk
LOL ROKU!!! BUAHAHAHAHAHA <rotfl><rotfl><rotfl><rotfl> Jak to przeczytałem, myśałem, że walnę kleksiura czy coś <lol> biggrin.gif Szpik "żonci"!!!
Tantalus

O rany... ja nie wiem kiedy to będzie pokazywane, ale to będzie tragedia raczej, bo ten wąsaty koleś z TVN24 zrobił ze mną wywiad heh.... chyba tylko dlatego, że jako jedyny byłem z tak daleka i do tego miałem zbyt dobry humor, żeby tego wywiadu nie udzielić. Troche wyszedłem jak kretyn, ale co tam. Gość zapytał się mnie wpierw czemu przejechałem cały kraj, żeby przyjechać na EP5 (żeby było zabawniej, to powiedział, że przyjechałem ze Szczecina heh). Odpowiedziałem coś w stylu, że przyjechałem tutaj, żeby wraz z kolegą reprezentować nasz serwis internetowy o tematyce zbliżonej do tego konwentu i chcieliśmy pomóc redakcji EP5 przygotować kącik RPG. Potem wąsaty redaktor zapytał się dlaczego interesuję się tymi grami, co jest w nich szczególnego. Nie mając specjalnie dużo czasu, ni inwecji zacząłem błądzić w kierunku tego, że to w większości gry japońskie, które są specyficzne i przez to konkurencyjne dla tytułów, wypuszczanych na PC. Na koniec zadał moje ulubione pytanie, bijące w kierunku T5, SC3 i Burnout'a. Spytał się mnie, czy gry tego typu nie wywołują w graczach agresji. Odpowiedziałem, że napewno nie i że gry tego typu stanowią dobry sposób na odreagowanie niezrealizowanych pokładów agresji. Oczywiście, jak to teraz pisze, to wszystko wygląda cacy, ale przed kamerą mimo wszystko troche zacząłem się motać.

Jak chcecie przeczytać moją relacje z imprezy albo pooglądać zebrane przeze mnie zdjęcia, to wbijcie na forum SquareZone, a konkretniej -->TU<--.
m_waszka

Właśnie,właśnie bo jakowoż nie posiadam tvn24 zgłaszam się jako pierwszy do tego abyście podali(jak zdobęciecie\nagracie czy co kolwiek się z tym robi unsure.gif jakiś link czy cuś z nagraniem(wystarczy na forum i każdy będzie happy biggrin.gif Mi pasowałoby rapishare ale zróbcie tak żeby sonic4000 też był happy biggrin.gif
Pavelec
Dzieki ci mashter za przeciągnięcie turnieju T5
dzieki tobie tylko w nim udział wziołem icon_evil.gif icon_evil.gif
Tokar
Straszne. Pewno przez to nie zdążyeś się napić i zapalić ;(
Sephiron.
Tokar,to naprawdę ty? as pamietasz mnie? Jak byś wdzioł udzał w konkursie RPG,alo chociarz pogadał ze mą poznałbyś w czym tkwi prawda gier wideo
_Milan_
QUOTE(Sephiron. @ 30 08 2006, 15:33) *

Tokar,to naprawdę ty? as pamietasz mnie? Jak byś wdzioł udzał w konkursie RPG,alo chociarz pogadał ze mą poznałbyś w czym tkwi prawda gier wideo

? ohmy.gif
alienator
xDD
TaiCat
QUOTE(Sephiron. @ 30 08 2006, 15:33) *

Sephiron?Ty NAPRAWDE znasz PRAWDĘ?! ohmy.gif
Fenix
QUOTE(_Milan_ @ 30 08 2006, 15:43) *

? ohmy.gif

QUOTE(alienator @ 30 08 2006, 15:46) *

xDD

przypominam, ze to nie Spam. kolejnego przypomnienia nie bedzie.
Sephiron.
Prawdę mogą poznać tylko ci,któży odrzucą patrzenie na gry wideo w ten sposób,jaki pojmuje przećętny gracz,a zaczną zidzieć i dostrzegać w nich głębie poprzez pryzma topierającej się czasowi i przestrzeni ponadczasowej cząstce mażeń, uwięzionej w kodzie gry.
BiSoN
Można po polish ??
Sito
QUOTE(Sephiron. @ 30 08 2006, 16:35) *

Prawdę mogą poznać tylko ci,któży odrzucą patrzenie na gry wideo w ten sposób,jaki pojmuje przećętny gracz,a zaczną zidzieć i dostrzegać w nich głębie poprzez pryzma topierającej się czasowi i przestrzeni ponadczasowej cząstce mażeń, uwięzionej w kodzie gry.

a za tym wszystkim stoi Gaja tongue.gif

kolega chciał powiedzieć: Don't understimate the power of Play Station icon_twisted.gif
Zonk
Ej Sitoooo.... jak na to wpadłeś? biggrin.gif Ziom, ty TEŻ ZNASZ PRAWDĘ!!?? Ej koledzy i koleżanki, to chyba tylko my tacy nie oświeceni sad.gif Ci Panowie znają prawdę, a my.... njeeeee ;( xD
TaiCat
QUOTE(Zonk @ 31 08 2006, 08:58) *

Ej Sitoooo.... jak na to wpadłeś? biggrin.gif Ziom, ty TEŻ ZNASZ PRAWDĘ!!?? Ej koledzy i koleżanki, to chyba tylko my tacy nie oświeceni sad.gif Ci Panowie znają prawdę, a my.... njeeeee ;( xD

Full Konspiracja activated blink.gif
Arox
QUOTE(Sephiron. @ 30 08 2006, 16:35) *

Lepiej najpierw poznaj prawdy tkwiące w słowniku ortograficznym
KheeD
fajnie by było jakby potem ktos all foty zrobil w jakis pack'ach ;P
alienator
ekhm,
http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=41536
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.