Ok. Pisałem już, ze impreza była udana. Pisałem tez jakie akcje zapadły mi najbardziej w pamieci. Chciałbym napisac jeszcze tylko o jednej rzeczy. Ludzie... czemu Wy nie pilnowaliście swoich rzeczy. Przynajmniej w 50 % jak kogos pytałem czy moge pożyczyc konsole lub grę uzyskiwałem odpowiedź -"nie nasze. Nikogo nie było to skorzystalismy" Drąc ryja "czy jest ktoś za to odpowiedzialy" nikt sie nie zgłaszał. Słyszac takie texty, nie dziwię się, ze co którejś tam osobie cos zginęło, czy cuś w tym stylu. Oczywiście zdarzały się wyjątki, ale nie będę rzucał ksywkami, poniewaz nie wie czy zainteresowani by tego chcieli.
Aha byłbym zapomniał. zaskoczyła mnie jedna rzecz. Kulturke jak panowała na Ep5 była na wysokim poziomie. Kilkukrotnie zdarzyło mi się podeptac lub wpaść na kogoś. Goście słysząc z moich ust "Sorry" odpowiadali "NIc sie nie stało:, "nie ma za co" itp. Miło

Big ThX for:
Snajpera i jego ekipy za całokształt,
TaiCata za niezapomnianą historię z tostami, rybami i Singstarem (na parterze w poblizu sklepu),
MaciejaPŃ za chwile spędzone z Singstarem i nie tylko (za rok nie odpuszczę - browca musisz wypić ;p)
Pozdro dla:
Snajpera i ekipy,
TAiCata,
MaciejaPŃ,
Soula,
Pcheły,
Zonka oraz członków redakcji, a w szczególności (kolejność alfabetyczna)
Bufiego (Panietasz mnie?? - to ten co o wszystkim zapominał),
Kila (jak tam Juzef "zielony??"),
Sojera (Jak tam gardło??),
Ściery ( i co z tą relacją turnieju Crasha w KP 05??

hahaha!!) i
Zaxa (nie bój sie, o wszystkim pamiętam).
QUOTE(Zonk @ 28 08 2006, 14:37)

Pisał!

Sam widziałem, poręcze za Kuraka:D
NIe nazywaj mnie tak bo już dostaję wiadomości gg typu "Cze Kurak..."
QUOTE(MichAelis @ 28 08 2006, 16:24)

O widac mnie
Ten singstar chyba na 3 konsoli sie odpalił

Przechodziłem obok gosci z ta karką. Nawet brałem ja do wgladu

A Ty byłes tam i się nawet nie przywitałes??