Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: I po EP ... ;)
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lipa
Pewnie teraz już kilka osób zgonuje ... tongue.gif Wiem, że EP trwa dopiero 2 godz. ale jest to możliwe wink.gif
Osoby które wrócą, prosiłbym o zamieszczenie jakiś fotek, opis fajnych akcji, może jakiś film itp. smile.gif
Fenix
jakie kurna wrazenia... poki co ludzie dopiero weszli i sie porozstawiali... niektorzy maja juz faze 8 a niektorzy po prostu graja.... wrazenia beda ale dopiero PO ep
Lipa
QUOTE(Fenix @ 26 08 2006, 13:23) *
wrazenia beda ale dopiero PO ep

QUOTE(LIPA @ 26 08 2006, 13:10) *

Osoby które wrócą, prosiłbym o zamieszczenie jakiś fotek, opis fajnych akcji, może jakiś film itp. smile.gif

Jak wrócą Fenio smile.gif Czyli PO EP smile.gif Więc w czym problem ? tongue.gif
daras
to piszcie w takim razie na zywo jak jest smile.gif
jamor
hehe mnie w tym roku nie bedzie bo sie kisze w Angli biggrin.gif ale za rok se nie odpuszcze i se z Angli przylece na bank biggrin.gif [ pamieta ktos kolesia co przyjaechal dobe za wczesnie na EP3 ? biggrin.gif to bylem jestem ja , tylko ze Sciera w gazecie napisal ze bylem z Gdanska. nie pomylil sie wielce bo to tez jako tako pomorze biggrin.gif , pytanie za 1000 PKT[ za tyle puktow moge zalatwic fajna figurke z FF X2 [ breloczek ] biggrin.gif ] pytanie to : czy ktos zna Grosika co to i mnie powinien kojazyc, ziomek pochodzi tez jakos z okolic Katowic,,, nie moge z nim nawiazac kontaktu confused.gif a bym chcetnie z nim po wspominal XD .. dzieki za pomoc, mysle ze napisanie tego tu jest dobre bo akura moze sie zjawil na EP 5 i ktos ma do niego kontakt na gg ... Dzieki za ewentualna pomoc biggrin.gif
zephon
Ja właśnie wróciłem biggrin.gif . Jak dotąd było fajnie. Fota grupowa juz była. Kilka osób mocno wstawionych smile.gif. !TVN 24 było! Jakiś pacjent w szacie samuraja biegał bo ośrodku z wielką deską laugh.gif i gadał coś ze Ścierą o dopuszczalnym piciu alkocholu...generalnie na EP4 jak dotąd jest gitez majonez.
daras
wow TVN 24, a kiedy retransmisja?hyh.gif
Mikes
już to widzę.

"a teraz wiadomośc z ostaniej chwili: reporterzy z naszego serwisu informacyjnego w katowickiem lubie tranformator natknęli się na szjakę przestępców znanych pod pseudonimem har.. hark.. hordkor plejaz. Na miejscu zostały znalezione masy sprzętu elektronicznego, policja ustala do kogo ten sprzęt należy, podejrzani zarzekali się ze to ich oraz kilka skrzynek browaru. Szef całej szajki, niejaki Przemysław Ś. został zatrzymany pod zarzutem kradzieży sprzętu eletronicznego, rozpijania młodzieży i zakałdania nielegalnej szajki. Po zatrzymaniu był w stanie mocno nietrzeźwym, w wywiadzie udzielonym dla naszych reporterów powiedział: Mario napewno (hep!) mnie stąd wyciągnie. Kanalizacją. (hep!)
Więcej informacji w wieczornym serwisie"

laugh.gif
nelson
a jak to jest z tym graniem doszly mnie sluchy ze jak ktos niemial swojej konsoli to juz byl problem z pograniem... czy to prawda?? nie bylem nie jestem tylko kumpel mi powiedzial.. prosze o sprostowanie
ps. chodzi o xboxy
Ilona1973
Skoro taki temat powstał to dlaczego nikt nic nie pisze???
My tu biedne żuczki siedzimy przed kompami w nadziei,że coś ciekawego się dowiemy a tu nic...sad.gif
MasterShake
możliwe że jeszcze nie wrócili/piją/bawią się ? hyh.gif
stona
ale wiary koczuje na tym temacie:) Wszysty spragnieni inforamcji:)
nWo
Wiecie, dajcie im wytrzeźwieć
zephon
No więc transmisja miała być dzisiaj (tak mówili) koso się wypowiadał tongue.gif. No niby był problem z graniem jak konsoli nie miales i tv, ale jak coś to się do kogoś podłanczasz i final smile.gif, najważniejsze to to żebyś pada miał. Pozatym turnieje w pes'a i tekkena i itd, to wszystko zabija czas.
szeni
To wszyscy tam naprawdę grali? Inaczej to sobie wyobrażałem - i jakoś mniej żałuję, że nie pojechałem (ale ten bigos... wub.gif). Chyba jakieś spotkania psiapsiół z forum były, hm?
zephon
No tak, na to wygląda że nie wszyscy grali. Ale itak było gitez majonez smile.gif a bigos dawali po 18.00 tongue.gif>>co do forumowiczów, to większość osób miało te plakietki (podobno pierwsze 500 ludu, a itak nie wszyscy mieli) także nick itd. można wpisać.
::Filo::
w jakie gry mozna bylo sopbie pograc?
zephon
Co wziołeś tongue.gif A oprócz tego to te wszystkie turnieje(głównie tekken i pes) i jak dosiadłeś się do kogoś.
damiano
Ja już wróciłem z EP5 i tako rzecze: fajna imprezka, kupa (pipi)ch ludzi + masa grania = fajny klimat.

Chociaż klimat to ja dopiero miałem jak jakiś kolo upuścił prawie pełnego browara z 2 czy 3 piętra i upadł jakieś 0,5 m. odemnie, huh, mogło to się skończyć dla mnie KO ale jak widać żyje.
Mi najbardziej podobała się wspinaczka, bo jako pierwszy wdrapałem sie na szczyt, ha!
Ogólnie było zajefajnie, hope to see you soon!!
::Filo::
tzn byly nowe gry ktore wyjda wkrotce (FIFA 07, PES6)?
Masorz
my juz po ep5 ale jeszcze siedzimy w katowicach na dworcu pkp w kafejce bo autobus do zakopca odjezdza dopiero o 1:10 sad.gif

ale bylo kurva (pipi)... (pipi) klimat i (pipi)ista lokalizacja... jak wychodzilismy to bylo tylu nayebanych ze glowa mala... a sciera mi powiedzial ze komus ps2 ukradli a jemu auto porysowali bo ktos mu w nie rzucil jakimis szmatami z gruzem czy piaskiem... i powiedzial ze nastepne ep bedzie pewnie "za 5 albo 4 albo 3 lata"...

ogolnie hardkor
szeni
Jak za 3 lata to w sam raz - bede już wtedy pełnoletni, miał prawo jazdy i przyjadę moim Porsche (tak tak, moje pierwsze auto to będzie Porsche - model 944, chodzi po kilkanaście tysięcy zł, już mam upatrzone), a jak mi ktoś porysuje, to... zaje.be, zaje.be smile.gif
szczurek
a sciera mi powiedzial ze komus ps2 ukradli a jemu auto porysowali bo ktos mu w nie rzucil jakimis szmatami z gruzem czy piaskiem... i powiedzial ze nastepne ep bedzie pewnie "za 5 albo 4 albo 3 lata"...

czyli standard, ehh...
Mendrek
Grr, kto snuje takie dziwne ploty? ;/ Nic mi nie wiadomo na temat porysowanego auta i skradzionej PS 2! Tam byla scisla ochrona, wprawdzie byly dwa zgrzyty - ale ogolem bylo bezpiecznie i hardcore'owo zarazem.

Wlasnie wrocilem z EP 5. Powiem tyle - tak czystego, prawdziwego, oldskulowego niemalze klimatu growego chyba dawno nie bylo. Po prostu masa, prowizorka, hardcore... Ten widok sunacych tlumow z telewizorami 24 calowymi w lapach cisnacych kilkanascie kilosow przez Katowice, nawet TVN 24 sie tym zainteresowala ;p Ja pierdziele, co ludzie mysleli - ludzie z domow telewizory wynosza biggrin.gif HC biggrin.gif Jeszcze teren to totalne za(pipi)e, trudno tam trafic. Niedaleko prosektorium i magazyn z tlenem medycznym (Resident Evil ;p ).

Wszyscy nafazowani, nawaleni, miedzy dziesiatkami telewizorow - ten widok byl niczym z pamietnych gieldowych copy party. W ciagu parunastu minut zrobiono dziesiatki stanowisk z licznych sprzetem, sieci, stanowiska turniejowe... po prostu moc smile.gif Tego sie nie da zapomniec smile.gif

Najlepszy poczatek, Sciera probuje cos przywitac, zoorganizowac - a tu wszyscy juz sie dawno rozstawili, polinkowali, otworzyli pierwsze browary - majac jakies powitania najwyrazniej tam gdzie swiatlo nie dochodzi - po prostu kazdy zajal sie tym co najwazniejsze wink.gif

Ide spac, chcialem zostac do rana, ale transport byl akurat dostepny na noc (a rano bym musial sie tluc autobusami), wiec wrocilem. To udane EP, spotkalem kolejna mase ludzi, kolejnej masy znow nie poznalem. Byly turnieje, mocne crazy compos, hektolitry bezalkoholu, zabijanie sie w kolejce po darmowy posilek dla pierwszych 500 osob (Rome Total War czy State of Emergency to przy tym pestka byla), turnieje "co 5 minut" ("Turniej w Singstara, tylko niech ktos zalatwi przejsciowke!", "Turniej w PES 5, nagroda piwo" - to wystarczylo). Coprawda potem dopadalo ludzi zmeczenie, ciezko bylo znalezc miejsce do spania - dlatego preferuje takie impry kilkudniowe na otwartych terenach - ale jak na jeden dzien, to ta klima jest po prostu idealna wink.gif Mazzi dobrze pisal. Gracze to subkultura. To w dodatku cholernie specyficzna, ale tez zoorganizowana i porzadna. Z czego jestem naprawde dumny wink.gif

We are the gamers tribe wink.gif
Słoik
Wlasnie odprowadzilem na pociag Janolka i Micha. Chlopaki pojechali juz do Poznania i Wroclawia. Wrazenia, po 1 dniu EP? Bardzo pozytywne. Co prawda, Mendrek przez caly czas opieral sie przed ukoronowaniem Naszej znajomosci, ale w koncu przełamał się (choc na krotko i tylko czesciowo) ;] Co sie dzialo 1 dnia? W wielkim skrocie; oblewalismy urodziny Taicat; przerypalem w 3 rundzie turnieju Pesa z Sado (3:0); a takze bylem swiadkiem krwiozerczego pojedynku miedzy Diabłem a Odynem ;] Jak na razie to tyle ;] Nastepnym razem, napisze coś więcej (wybaczcie, spiacy jestem;).
MaciejPŃ
było ok, ale gdyby nie kilka "incydentów" było by świetnie. Akcja z samochodem Ściery, to że ktoś ukradł PS2 (tak, tak to prawda) i 2 oryginalne tekkeny + pewnie masa rzeczy których w tej chwili nie pamietam, było by wręcz idealnie. Milan i Ekansik nayebani jak ruskie zegarki i spiacy w kiblu na łąwkach rulz biggrin.gif( kidyś przy okazji zapodam zdjecia)biggrin.gif
ZiellarZ_IS
Impreza fest udana no może po za tymi "incydentami"niewyszłem z grupy ale siedzialem do rana:Dklimat fes fajny.JEDNYM SŁOEWEM WIENCEJ TAKICH IMPREZ
janol
Karol jest niekoleżeński i nie chciał się przywitać z kolegami z forum ;/
Było zabawnie - poznałe, kolegów ze Spamu, władze forum (uśmiech Fenixa - bezcenne), przyszłego prezydenta, zrobiłem slalom z Marlonem (oj zdjęcia wyjdą fenomenalne) i Specem w drodze powrotnej z apteki (której oczywiście nie znaleźliśmy), napiłem się troszku i takie tam. Ogólnie było całkiem nieźle. Nawet na konsoli zagrałem - ze Słoikiem rozgromiliśmy przeciwników 9-1 i 5-1 w WE10 ;)
PS.
"Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, patrzcieeeeeeeeeeeee to jest ten słynny redaktor Kaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaa HIV" xD
peter.a
Mógłby ktoś napisać co to za incydenty?

Pozdrawiam
Mendrek
Sloik: ja po prostu nie chcialem wygladac jak Kali wink.gif

Janol: przywitalem sie przeca, tylko strach wchodzic w Sodome i Gomore, jak wiekszosc z was byla nawalona w 3 du.py wink.gif

Pzdr. dla Sloika (za rozmowe), Taicat (za rozmowy i traktowanie mnie jako podparcie), Mlokona (za przyprowadzenie), Abry (jak jestes nawalony, to jestes nawet zabawny ;p ), Hiva (za fotki i usmiechy), Scierze (za sceptyczne podejscie do kwestii scenariusza i za poprowadzenie zajefajnej imprezy), reszty zg(red.)ow z ktorymi wymienilem zdanie lub spojrzenie, oraz calej masie ludzi ktorych tam poznalem, a nie wymienilem. Bez was by nie bylo tej imprezy wink.gif

Special pzdr. dla Torby (za zalatwienie podwozonka, grania, no i ogolem bylo czadersko), Heinzowi (za emocjonujace pojedynki w Tekkena 5 i dostawanie w pupe moja Panda ;p ), oraz spolki - za wspoltworzenie tego swietnego klimatu.

Ej, no co wy. Z tym samochodem i PS 2 to jakas sciema, z tego co wiem to zniknal jedynie czyis porfel i plytka z Tekkenem 5. PS 2 raczej nie wyniosl nikt, bo kazdy musial przy wejsciu i wyjsciu podawac co przyniosl i co wynosi. Chyba ze nie sprawdzono komus plecaka...
arczibal
Na Ep było fantastycznie pięknie cudownie klimat był super osrodek gdzie odbywał sie EP był w zajewbistym klimacie 4pietrowy na kazdym piętrze cos sie działo projectory x360 pełno ludzi z psp wszędzie gdzie sie wchodziło maniacy z xboxami ,ps2 i psp jesli chodzi o mnie najlepsza impreza jaka była organizowana przez PSXe mam nadzieje ze w przyszłym roku znów bedzie EP6 chyba ze znów znajdą sie jakies ciule i pokradną konsole i powybijają szyby

własnie niech ktos napisze co to była zaincydent bo byłem tylko do 21
ZiellarZ_IS
z "incydentem"chodzi wlasnie o te konsole tekkeny i inne rzczy(jesli takie som)co zostaly skradzione icon_evil.gif sad.gif
arczibal
to co znów jakies debile pokradli konsole (pipi) co za ciule ja (pipi)e i przez takich huji niebedzie napewno nastepnego extreme party (pipi)
ZiellarZ_IS
Mysle ze bendzie nastempne EP(6)biggrin.gifi nikt nie pokradnie tam nic:( icon_evil.gif blink.gif
a tu som fotki z ep5:
http://www.megaupload.com/?d=NDVNGLBJ
stona
QUOTE(ZiellarZ_IS @ 27 08 2006, 10:47) *

Mysle ze bendzie nastempne EP(6)biggrin.gifi nikt nie pokradnie tam nic:( icon_evil.gif blink.gif
a tu som fotki z ep5:
http://www.megaupload.com/?d=NDVNGLBJ

weź wrzuć na inne, bo mi pisze że limit dla kraju wykorzystany. (pipi) wie o co chodzi wacko.gif
ghost.
tak to jest z megaupload... jak by sie dało, zapodaj na rapidshare - tam można bez problmu zassać, a i upload ładniejszy
Solid_Snake_1
Albo na www.wyslijto.pl .
Dud.ek
Impra jak sie patrzy!!

Było to moje pierwsze EP,wiec byłem bardzo podekscytowany mozliwościa spotkania sie ze zgredami!!
Jednak po kilku wspólnie wypitych głębszysz było jakoś.......loooźniej cool.gif
Organizowałem przyśpiewki na singstarze przy samym wejściu(parter), zabawa z minuty na minute, piwa na piwo sie rozkręcała smile.gif smile.gif Do momętu gdy przyszedł Kali i rozwalił wszystkich zgarniając 2 piwa (Dzięki za tego Stronga smile.gif )

Wszystkich intrygowała trzymana przezemnie kartka głosząca "ZORGANIZUJEMY JAKIKOLWIEK TURNIEJ MAMY 1 PAD I SINGSTARA PS. JAK TO KOGOŚ NIE INTERESUJE TO NIECH SSIE"
-O dziwo kilku chętnych sie zgłosiło.

I jeszcze zdradze tak na marginesie ze HIV nie wierzy w sukces Wii cool.gif cool.gif - to za nieopublikowane listy!!

Foty są z telefonu więc jakość jest LOW:
http://img183.imageshack.us/my.php?image=2608061631kt5.jpg
http://img183.imageshack.us/my.php?image=2608062045dg8.jpg
http://img183.imageshack.us/my.php?image=2608062027gm1.jpg
http://img132.imageshack.us/my.php?image=2608062028qo3.jpg
http://img180.imageshack.us/my.php?image=2608062157jb6.jpg

I autograf HIVa na kołpaku: http://img242.imageshack.us/my.php?image=2608062125vu1.jpg
szeni
Dzięki wielkie za zdjęcia! To pierwsze rox biggrin.gif Na następnych rozpoznaję chyba Kaliego...

I co do Megaupload - kiedyś slotów na Polskę było 1500, teraz jest 3 razy mniej icon_evil.gif chamy icon_evil.gif
stona
Hehe, szkoda ze nic nie widac. Thx mimo to wink.gif
wietnam
QUOTE(szeni @ 27 08 2006, 11:24) *

I co do Megaupload - kiedyś slotów na Polskę było 1500, teraz jest 3 razy mniej icon_evil.gif chamy icon_evil.gif

To może po prostu,ktoś kto posiada te zdjęcia weźmie się zusammen do kupy i je wrzuci gdziekolwiek bo muszę sobie parę faktów przypomnieć...
szeni
UWAGA! Na tej stronie

http://www.blogiseverything.com/tips-and-t...aupload-limits/

Jest dokładnie napisane co zrobić żeby nie mieć ŻADNYCH limitów na MEGAUPLOAD! Sprawdziłem, działa, polecam!
GOPA
dobra teraz ja , bedzie ostro !!

po pierwsze to nie jest juz Extreme Party tylko Pijackie party blink.gif
Nie mowie tutaj o wszystkich bo widzialem normalnych graczy ktorzy sie zapoznywali i grali razem.Takich laczy granie !!! niestety znalezli sie i tacy ktorzy tez sie laczyli ale przy flaszcze.Owocowalo to tym ze o godz.12:00 juz bylo po nich.Przyklad : gdy o 12:30 wyszedlem na dwor zeby zebrac ekipe do turnieju PES5 znalazy sie jakies pijane paly ktore myslaly ze to turniej tekena, chlopak ledwo sie na nogach trzymal biggrin.gif Co do jego kolegi z niebieskiej pidzamie (czyt.dresiku) to jesli to czytasz chlopaczku uwazaj bo na drugi raz za taki tekst mozesz zostac wpity w ta sciane wspinaczkowa dry.gif Sytuacja gdy stoje z Lewikiem i Kosem przed wejsciem !!
Teraz najgorsze : jakies #$#@%$^^ sie znalazy i postanowily zrobic kawala Scierze rysujac jego auto i przykrywajac go brudnymi kocami censored2.gif HU*J WAM W DU*PE KU*TASY !!! przez takich mega deb*ili kolejne EP moze nie wypalic !! niestety cierpia na tym normalnie gracze , a bylo ich duzo !!! Ludzie zgredy zadu*piaja zeby zoorganizowac EP a jeden z drugim najpierw obrzuci go butelkami ( EP2 ) a teraz takie cos !!!
Jestescie dzieciakami z kompleksami , na pewno zadna dziewczyna wAS nie chce i musicie jakos wyladowac swoja malutka agresje i desperacje.A moze to zazdrosc ze Sciera ma taka fajna zone ?? do wora i do Wisly !!!

ogolnie EP5 udane , zabawy po pachy i jakby nie przykre wydarzenia i paru jelopow to byloby ZAJE*BISCIE !! a tak bylo tylko super bo Scierze teraz nie jest do smiechu closedeyes.gif

amen
Mendrek
Mam nadzieje ze te szkody nie sa jakies powazne, ale jesli tak to...

... eh zawsze sie znajda jakies osiedlowe ped.alki co zazdroszcza nam takiej imprezy, albo jakies lamki z innych serwisow co nie potrafia zoorganizowac czegos podobnego i zawisc im az du.py sciska ze jestesmy od nich lepsi. No to przynajmniej mozemy czuc sie dumni, bo takich imprez nie mozna zalowac! Nikt sie chyba takim klimatem nie moze poszczycic i kij wam w oko jesli myslicie ze takimi czynami cokolwiek nam zrobicie wink.gif

Powinno sie takich zlapac, wyj.ebac na glebe i skopac do nieprzytomnosci - co by wiedzieli czym sie takie cos konczy confused.gif
szeni
Ja już mam zdjątka te z megaupload. I powiem wam tyle - albo mocno średnie, albo to party wyglądało faktycznie tak nudnie... Wszędzie ciemno, wszyscy siedzą i grają. Teraz mniej żałuję że nie pojechałem - ja bym wolał coś takiego jak EP3 i 4. Są też 2 filmiki, ale... zamiast nagrać grających (co wg mnie jest ciekawsze) nagrane są walki w Tekkena. Gratuluję pomysłu smile.gif. Nie no, żartuję, fajnie że ktoś takie zdjęcia wrzucił. Pozdrawiam Zielarza.

Cały pakiet (115 mb) się właśnie uploaduje na rapidshare u mnie i będzie dostępny za jakieś 50 minut. Jak komuś się śpieszy to niech skorzysta z tego sposobu co podałem parę postów wcześniej - działa na 100%, bezproblemowo, bez limitów, bez żadnych syfów. Polecam
damiano
miało być extrime i było extreme czasami za bardzo, hiehie. ja nie byłem świadkiem żadnej hamówy ale słyszałem o kilku "przebojach" jakiś dresików-niedoj.ebów.
W extrimowej skali ocen przyznaje extrime party5 ocene "9+" a mały minus za to że ciężko było pograć jak sie nie miało pada (np. pecetowcy).
Takie imprezki powinny być conajmniej 2 razy w roku, np. edycja latnia i zimowa, hyhy.
Faktycznie widok ludzi zasówających na pasach z telewizorami RULA 4eva!
il capitano
Nie no - o tych wałkach to ja nie słyszałem confused.gif

Cudownie - jaja bym takiemu zerwał i powiesił na choince. icon_evil.gif

Było git - poznałem trochę ludzi, ale niestety musiałem się zwijać już o 17ej confused.gif i bigos przemnknął mi kolo nosa happy.gif

Moja pierwsza impra tego rodzaju - żałuje, że musiałem się zbierać.

EP5 na ocenę 9+ - za dużo alkoholików xD Diabeu zarządził - był wszędzie.
koso
Rotfl Szeni, ogladasz zdjecia i probujesz sobie wmowic ze bylo kiepsko? Nie bylo biggrin.gif Przede wszystkim FANTASTYCZNE wnetrze - Sciera nastawil mnie na jakies gruzowisko, ale klimat byl tam naprawde swietny - "komin" gwarantujacy kontakt wszystkich pieter, jakies poukrywane miejscowki, sporo miejsca do siedzenie itd. - dla 500-600 osob w sam raz, nie bylo tloku ani zatorow.

Sorry jesli kogos przerazilem moim zmuleniem, sorry ze musialem sie tak szybko zwijac - goraczka, dreszcze, bol gardla i totalne oslabienie zepsuly mi impreze closedeyes.gif Mimo wszystko pozdro dla wszystkich, z ktorymi zdazylem sobie pogadac, strzelic fote czy posmiac sie z (pipi) tongue.gif

Z ciekawszych zjawisk:
- Podchodzi do mnie chlopak i mowi: "Prosze pana, czy moglbym podsylac do pana newsy? Ja w tym robie" blush.gif Z tego co mi wiadomo podszedl do kazdego zg(Red.)a ninja.gif

- Gosc w niebieskim dresie (Gopek chyba o nim wspominal). Pieprzyl glupoty, a na koncu tak sie nawalil, ze lezal kolo hustawek. Akurat szly jakies dziewczyny, a on do nich: "Wracaaaaaaajjjjj" icon_twisted.gif Uciekaly w poplochu.

- Pewien gosc przywiozl telewizor - na oko ekran 2 cale, chyba mniejszy od ekraniku PSP biggrin.gif I byl mocno zdziwiony, bo TV mial tylko wejscie antenowe i nic nie mogl podpiac blink.gif

Greetzy dla ekipy redakcyjnej, medical supporterow (porobilem Was na 20 zlotych, soras, jutro robie przelew wink.gif ), Lewika, Diabeu teamu, Gopy (swietna robota przy turnieju) i wszystkich, ktorych ksywy w moim goraczkowym zwidzie wypadly mi teraz z glowy. Btw, czy TVN24 pokazywala jak się kompromituję przed kamerą? biggrin.gif
Zonk
Było ostro biggrin.gif Pod koniec dnia pierwszego zaczęły się śpiewy w parę Singstarów:) Śpiewaliśmy sobie w parach złączonych kontraktem do 2009 roku, czyly Ja & Zax i MaciejPŃ (lol Maciej:P) & KILu, który wymiatał we wszystkie kawałki niemiłosiernie! Nie radzę się z nim battle'ować biggrin.gif hehe. Sojer też niby coś tam śpiewał, ale jemu i Chickenowi chyba nie przeznaczone są takie "hulankiwswawole" biggrin.gif Było gites majonez. Turniej PESa też okej, ale ja oczywiście na dzień dobry musiałem trafić na reda z GameOnly- Lewika biggrin.gif Dostałem w dup.sko 2:0 i się pożegnałem z piłeczkąsad.gif Ale i tak nic nie przebije TEJ akcji. Był na zlocie taki naybeany ziom EMO. W czasie gdy GOPA (pozdro) wyjaśniał zasady turnieju, ten koleszka popatrzał na rozpiskę graczy i krzyknął do Gopka, że "NIE MA MNIE NA LIŚCIE, A PRZECIE BYŁEM ZAPISANY NA TURNIEJ TEKKENA" biggrin.gif Wszyscy chłopaka wyśmiali i organizator kontynuował. Jednak chwilę potem, ten cały Emo krzyknął do GOPY "Mam pytanie!", a ten już "troszkę" podirytowany krzyknął wulgarnie na biednego żula (UWAGA UWAGA!) "NIE KU*WA, TO NIE JEST TURNIEJ TEKKENA!!!" <lol> hehe. Nawet nie dał mu dokończyć... Były jazdy, ale z tym zayebanym plejem to przesadzili confused.gif
Szczerze pozdrawiam: Alienatora, Kake, Mlokona, Sojera, ZAXA (!!!), KILa i MaciejaPŃ biggrin.gif A do Ciebie Zax się jeszcze odezwę przy okazji kupna motorku biggrin.gif Baj...

PS. Tu macie popisy muzyczne KILa i MaciejaPŃ laugh.gif
http://img206.imageshack.us/img206/9109/dscn0206mv1.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.