_Milan_
28 08 2006, 20:21
Trzymamy za slowo
http://img235.imageshack.us/img235/2875/obraz015dd4.jpgAbra,Tokar,ja,iaiko,janol,ekansik,lezy w tle Marlon, a doope pokazuje deff.
wrecz pocztowka xDD
ten maluch z tylu to reklama transformatora
Milanku przeczytaj w regulaminie maksymalny rozmiar wklejanych grafik ok? - OdyN
tym maluchem z tyłu to ja przyjechałem

nie było gdzie zaparkować ;(
Ilona1973
28 08 2006, 20:33
Fajna fota:)
Najbardziej wstyd mi za Janolka...Ok, wystawianie narządów w miejscu publicznym jeszcze ujdzie ,ale żeby tak malutkich!!!
Miałam Go za wielkiego człowieka
Ölschmitz
28 08 2006, 20:45
QUOTE(_Milan_ @ 28 08 2006, 18:35)

Olszesky ,trzymam Cie za slowo, prosze o zarchiwizowanie tego tematu, bym mial dowod za rok,2, ze ten bibliotekarz mowil ze jedzie xD
masz to jak w bibliotece xD
rotfl xDDDDDD dajcie to z ceglami xd
bo za wcześnie wyjechałam, 2 dni przed EP - nigdy więcej (!), za dużo imprez towarzyszących, przystanków i wesołości, Transformatora znalexliśmy bez problemu przejeżdżając w K przez środek niedzielnego festynu, a pani mówi, że to taki dziwny budynek, bo tam kiedyś była kotłownia, ok., niezapomniany widok ludków z televizorami na klatach już wprawił mnie w totalną rozpacz, nalepkę z Transfo dzierżyłam w łapach jak skarb, ale co z tego, miejscówa super, "goniliśmy jak konie" gruchotem w nocy z Wrocławia po ok. 4h snu/48h, żałuję, że nie miałam szansy wypić sztachańca z Diabeuem i Odynem, poznać Extrimowiczów i ZgRedów, eh, dobrze, że nie wybieram się nigdzie z tego kraju i przygotowuję się za rok prosto na EP6, pzdr
Obsolete
5 09 2006, 02:47
Wydalem kase na wazniejsze/ciekawsze rzeczy, a samo EP przypadalo na regeneracje sil po intensywnych tygodniach. Gdyby impreza byla dluzsza to moze bym przyjechal. Wydawanie kolo 200 zl, meczace podroze Warszawa-Katowice, Katowice-Warszawa, tylko po to by sie napic to jednak o wiele za malo, bym sie zdecydowal. Zreszta Diabeu wyglada jak wygladal, Specter rozni sie tym, ze stal sie negatywem saffa i zapuscil wlosy, Odyn to manguś i jest brzydki jak byl, a deff to emo gej i to wystarczy za jego ogolna charakterystyke i powod do nie widzenia;]
Odezwal sie ten co mu zadna dac nie chce
- O.
bo tyrałem od początku lipca do 4 września... dlatego min. głosowałem na EP jakoś we wrześniu, ale cóż, może za rok jak bóg da
Niemcy, praca a po powrocie nie wiedzialem o najwazniejszych wydazen8iach w kraju (pewnie nawet jak bym wiedzial to nie mial bym z kim pojechac) ...Moze za rok moze za dwa ...
Kase przepiłem, bo chętnych na tą 200 km podróż nie było. A samemu, to można "niechcąco" z wagonu wyskoczyć...
Moralio
26 09 2006, 09:55
Jakoś wypadło mi z pamięci (praca/studia). Pytam się kumpla: "Ty, a kiedy to EP jest?", "Jutro". Acha.
Robal_09
26 09 2006, 10:33
bo nie mialem z kim, nikt w moim miescie nie interesuje sie grami na tyle zeby jechac na zlot, nie mam nikogo z kim moglbym o tym chocby pogadac bo nikt nie interesuje sie konsolami,pare osob ma konsole, ale miec a interesowac sie tym to różnica
Ej, a kiedy tak wogóle było Extreme party?

A nie pojechałem... bo tak;) A tak serio: Nie czuję chęci wyjazdu na jakiekolwiek zloty (nawet EP:), przyznaję się- jestem alienem, tłok mnie przeraża- wolę być sam.
Mój dobry znajomy (Kwiatek) stwierdził, ze nie pojechał pownieważ pożyczkę z banku dostał o ok. 90 minut za późno. Gdyby kase dostał wczesniej, zapewne zabrałby się ze mna, a tak samemu nie chciało mu się jechać (Ciekawe o której miałby nastepny pociąg <hahaha>).
QUOTE(Robal_09 @ 26 09 2006, 11:33)

bo nie mialem z kim, nikt w moim miescie nie interesuje sie grami na tyle zeby jechac na zlot, nie mam nikogo z kim moglbym o tym chocby pogadac bo nikt nie interesuje sie konsolami,pare osob ma konsole, ale miec a interesowac sie tym to różnica
Jasne. Nie wklejaj stary

. A "_One_" to niby skąd jest??
Ano ja jestem ze Szczecina i mimo że mieszkam na takim osiedlu gdzie diabeł mówi dobranoc, psy dup4mi szczekają a wrony zawracają, to nie narzekam na liczbę osób interesujących się konsolami. Ja nie pojechałem dlatego bo koleś z którym miałem jechac miał w tym okresie egzamin poprawkowy z Fizy, i jakby go nie napisał to by nie zdał do następnej klasy. (stąd pozdro dla ciebie Walker

) Ale jak opowiedziałem o tym mojej kumpeli (która grami interesuje się tak bardzo jak ja baletem klasycznym) to się na miejscu wnerwiła i zaczęła gadac czemu jej nie powiedziałem i jej nie zabrałem bo ona lubi tego typu imprezy

czyli na następnym EP bede na bank, nawet jak Walker znowu nie będzie mógł jechac. Naprawde, mówię teraz do osób które nie pojechały na EP bo nie miały z kim, napewno w waszym otoczeniu jest cała masa ludzi która by z wami pojechała, a na EP nikt by im przecież nie kazał grac jak nie interesują się grami, co nie?

Ja sam jak się popytałem to zorientowałem się, że jakbym pogadał ze wszystkimi znajomymi przed EP, to na EP pojechałoby ze mną jakieś 6 osób
Sunderland
3 10 2006, 21:34
...głupi jestem i sobie w mordę pluję.Trza będzie na grochu poklęczeć.A jak jeszcze przeczytałem relację z imprezy to wysiadłem.Po prostu jeden z moich największych błędów w życiu.
QUOTE(_One_ @ 3 10 2006, 16:01)

Ano ja jestem ze Szczecina i mimo że mieszkam na takim osiedlu gdzie diabeł mówi dobranoc, psy dup4mi szczekają a wrony zawracają, to nie narzekam na liczbę osób interesujących się konsolami. Ja nie pojechałem dlatego bo koleś z którym miałem jechac miał w tym okresie egzamin poprawkowy z Fizy, i jakby go nie napisał to by nie zdał do następnej klasy. (stąd pozdro dla ciebie Walker

) Ale jak opowiedziałem o tym mojej kumpeli (która grami interesuje się tak bardzo jak ja baletem klasycznym) to się na miejscu wnerwiła i zaczęła gadac czemu jej nie powiedziałem i jej nie zabrałem bo ona lubi tego typu imprezy

czyli na następnym EP bede na bank, nawet jak Walker znowu nie będzie mógł jechac. Naprawde, mówię teraz do osób które nie pojechały na EP bo nie miały z kim, napewno w waszym otoczeniu jest cała masa ludzi która by z wami pojechała, a na EP nikt by im przecież nie kazał grac jak nie interesują się grami, co nie?

Ja sam jak się popytałem to zorientowałem się, że jakbym pogadał ze wszystkimi znajomymi przed EP, to na EP pojechałoby ze mną jakieś 6 osób

Teksty o tym że ktoś nie pojechał TYLKO dlatego że nie miał z kim,uważam za zwykłą wymówkę lub ewentualnie- lenistwo.Bo jeśli na EP jedzie taki domator jak ja,a w dodatku któremu obcy jest spontan(ta,2 miechy to krótki czas na decyzje

),to dla innych przyjazd powinien być bułką z masłem.Żeby było śmieszniej po EP okazało się że jednak były ziomki z mego miasta,z którymi nawet chciałem się ugadać na przyjazd.Ale zlali mnie ciepłym moczem i się jeszcze wykręcają.A co do tego co napisał Jednoskrzydły to się podpisuję dwoma rękami:wybierając się na następne EP warto poszukać towarzyszy w nie-graczach.Mogą Was zaskoczyć swoim entuzjazmem wyjazdu.
Nie przyjechalem bo sie wstydzilem:} :
I balem sie tego co sie moze stac jak zobacze na zywo twarz ściery:}
Oraz jak to bedzie poczuc pierdy hiva:} :
_Milan_
17 10 2006, 00:35
QUOTE(jarex @ 17 10 2006, 01:09)

Nie przyjechalem bo sie wstydzilem:} :
I balem sie tego co sie moze stac jak zobacze na zywo twarz ściery:}
Oraz jak to bedzie poczuc pierdy hiva:} :
i pewnie jeszcze sie bales staruchy z lochow,ahahahahahahhahaah
co nie? pewnie tam byla,gheghegheghe
Nie pojechałem bo...
1 ...Pociągi mi nie pasowały
2 ...Okradli mnie
3 ...Bo było za zimno
4 ...Mama mi nie pozwoliła
5 ...Pojechałem (tylko że o tydzień za późno)
6 ...Bałem sie że żywy nie wrócę
7 ...Nie lubie gier i całych tych bzdur
8 ...A co to jest EP5?
9 ...Miałem świnkę i nie chciałem zarażać innych
10 ...Byłem z psem w szpitalu
11 ...Kolega ukradł mi bilet
12 ...Ściera powiedział że nie chce mnie widzieć
13 ...Co to ja....aha! Zapomniałem
14 ...Wiszę Kaliemu kratę browarów
15 ...Oszczędzam na PS3
16 ...Zbiory fasoli były w tym roku kiepskie
17 ...Ojciec Dyrektor powiedział że tam czai sie zło
18 ...Oglądałem "Big Brata"
19 ...Mnie głowa bolała
20 ...Nie lubie imprez które trwają krócej niż tydzień
21 ...Pracowałem
22 ...Siedzę w anglii i miałem za daleko
nie pojechalem z wyboru.
chcialem, ale nie pojechalem.
tak zescie w glosowaniu wygrali date zlotu, ze niech was szczysci.
dokladnie pokrywala sie z targami GC w Lipsku.
wiem, ze chlopaki z PE byli (hehe, mina Sciery jak mu powiedzialem 'dzien dobry'), ale tylko jeden dzien. ja chcialem byc na wszystkich pieciu.
jak wiec mialem wybierac pomiedzy GC a EP.
moze nastepnym razem.
Fantasyoosh
17 10 2006, 17:44
Bo nie było mnie w kraju. A nawet jakbym był to byłem spłukany, a w dodatku nie mam po co jechać sam.
mord00k
21 10 2006, 21:34
Bardzo chciałem ale nie mogłem... rodzice...
Bo kumple nie mieli czasu i pewnie chęci ;P to też nie pojechałem ;/ samemu to, no thx.
mord00k
22 10 2006, 18:39
O to też ale jak będzie tera EP 6 no to jadę z 4 kumpli po GC
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.