Jak w temacie.
Ja nie pojechałem dlatego, że... No cóż - sam nie wiem. Jakoś za szybko się ten sierpień skończył, tak 23. się zorientowałem że za parę dni EP... Oprócz tego nie miałem za bardzo z kim jechać. Za rok już pojadę na 100%, nawet sam, i choćbym (chodźbym? Tego nie wie nawet gogle) miał jechać 300 km do Gdańska czy gdzie tam będzie kolejne EP.
Najfajniej by było gdyby odpowiedzi były krótkie i zwięzłe, wtedy możnaby liczyć na jakąś publikację w PE (jak przy okazji np EP4).
Liczylem, że uda mi się wczesniej zacząć przygotowywać do kampanii wrzesniowej (3 bitwy...

) i że starczy mi jeszcze czasu coby przejechać sie 600 km pociągiem do Katowic, "ale nie wyjszło..."
choćbym
Bo za mocno data kolidowala z GC i niestety... Siedze w niemcach i licze, ze za rok bedzie to bardziej sensownie.
Za droi bilet, a Fenix nie chcial mi zrefundowac przyjazdu
Danilo1972
26 08 2006, 14:58
...bo jak załatwiłem kasę na EP, to okazało się że muszę wymienić prawo jazdy, bo będzie mi teraz niezbędne. Ech życie...
Schemat
26 08 2006, 15:15
Bo zupa była za słona
Niestety dość daleko i na dodatek praktycznie każdemu z mojej strony nie chciało się ruszyć tyłka

Tak więc na małą rekompensatę, aby zapić smutek nie pojawienia się na EP5

wybrałem turniej PESa w Toruniu
Zabrakło mi kasy..Ale za rok 100% będę
Bo przepilem cala kase przeznaczona na wyjazd. Po prostu.
Bo mama mi powiedziała że jak się tam bedę wspinał po pijaku to sobie pupe potłucze
Dokładnie tak jak Szeni. Właściwie to nie wiem czemu nie pojechałem, bo nawet miałem z kim no i mam "kfile" do Kato. Po prostu jakoś mi umknęło z pamięci całe EP
SZYMITSU
26 08 2006, 15:48
poniewaz koles (pipi)al mi caly portfel wraz z dokumentami, niestety za pozno sie skapnąle bo kasa byla z konta bankowego wyczyszczona (musial znac kod pin jak placilem karta w tesco lub mnin malu) pech... a tak chcialem jechac na EP. k.ur.wa
bo mnie ta impreza nie interesuje na tyle zeby jechac na nia przez cala polske przy okazji wydajac kase:(
Er_WolvEr
26 08 2006, 15:56
...gdyż na imprezie straciłem rower, plecak i woodstockowego kapcia ( no dobra, kapeć sie znalazł kilometr od ogniska), i zamiast kase na wyjazd to kasa poszła na rower (do tego nie muj ). A bardzo mi zależało, miałem duże szanse na tani dojazd. Szyt Happenz.
Bo wiem z doświadczenia, że takie wyjazdy mają zły wpływ na sprzęt, a przecież "bez pada nie wypada" (ciężko się potem gra z wyłamanymi gałkami

)
Brak kasy. Pojadę tam z 20 zł w kapsie ? ;/
Ölschmitz
26 08 2006, 16:51
QUOTE(Kriseh @ 26 08 2006, 16:27)

Bo przepilem cala kase przeznaczona na wyjazd. Po prostu.
<wpis>
za rok bede ;p
A ja jestem zawalony robotą...
Wakacje od siedmiu boleści
BaRt-ek
26 08 2006, 17:00
Nie pojechałem bo:
1.za daleko mam
2.jakoś nie było okazji zagadac z rodzicami
3.nie miałbym z kim pojechac
a mnie z koleii okradziono i nie miałem kasy na wyjazd
a oto w jakis sposób
Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco:
Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył?
Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej odrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić.
Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.
Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszłą środe, czwartek, dwa razy w piątek i dzisiaj też !
......... NO CO, DOBRA ŚCIEMA NIE JESTY ZŁA
No proszę, ja pracuję w TESCO. Ale spoko- nie na parkingu, a na hali, i portfeli nie kradnę
Moralio
26 08 2006, 17:24
... bo moje życie przebiega ostatnio według schematu: praca->sen->praca->sen... itd. Planowałem pojechać i z głupia fant zapytałem kumpla "A kiedy to EP jest?". "Jutro" odpowiedział.
Bo mam EP u wylotu przewodu pokarmowego? Tak, chyba tak.
Brak czasu
Brak chęci
Brak kasy
Brak kompana(-ów)
1. Najważniejszy powód - zawiedli kumple, nie miałby kto pilnować sprzętu jakby mi się zachciało np. siku albo browanatorka. Niby mógłbym zaufać graczom, ale stary już jestem i nieufny.
2. Nie dałbym rady wnieść sam mojego TV - waży zaledwie 52kg. swoją drogą chcę go sprzedać i kupić LCD HDTV, ale jakoś chętnych nie widać...
Może za rok będę, w końcu pojawi się już PS3...
Pozdrawiam
MasterShake
26 08 2006, 18:35
praca mi wypadła. Przynajmniej sobie po ludziach przez telefon pojeździłem (jestem windykatorem

)
Angina (gardło mam jak klucha) + nawrót alergii. Jestem zły bo: ani czas, ani pieniądze, ani brak kompanów (w końcu jadę tam by poznać ludzi) nie zadecydował o tym, że teraz siedzę przed kompem zamiast bawić się z ludźmi na EP

.
Bo za daleko i w ogóle tak jakoś chęci brakło. Może za rok...
ksztyrix
26 08 2006, 20:05
Bo nie mam zgody rodziców "napewno będziesz tam pić alkohol"
bo nie mam kasy
bo nie mam kumpli którzy by się mogli ze mną zabrać
Ale za rok będę żeby nie wiem co
ja bym pojechal ale w poniedzialek o 9 rano mam komisje poprawkowa... troche sie po.pierdalalo w czasie szkoly i trzeba cierpiec ;/
adamcky
26 08 2006, 21:18
Nie pojechałem na EP5, bo :

Ilona1973
26 08 2006, 21:20
Zdjęcie z obdukcji?
adamcky
26 08 2006, 21:22
QUOTE(Ilona1973 @ 26 08 2006, 22:20)

Zdjęcie z obdukcji?

Nie. Sam przed chwilą zrobiłem ;]
Ilona1973
26 08 2006, 21:28
Nie przejmuj się

My też siedzimy w domach z jakiegoś powodu...
Może nie są to połamane części ciała ale przede wszystkim-praca,brak czasu i kasy

Też chętnie zobaczyłabym jak się ludziska bawią...Jutro się wszystkigo dowiemy:)
No umnie też były problemy z kasą. Potrzebuje kase na nowy dysk i przez to nie pojechałem ale za rok powinienem być
Witek.bielsko
26 08 2006, 22:14
Nie pojechałem, bo mam za daleko- prawie 60 kilometrów
A tak serio, to problemy się jak zwykle nawarstwiły- kumple deklarujący chęć wyjazdu po kolei odpadli (wyjazdy zarobkowe) a pograć za bardzo bym też nie mógł (chyba że w Singstara) , bo mój nadgarstek się do tego jeszcze nie bardzo nadaje (kontuzja bokserska sprzed prawie 1,5 miecha, a nadal napinkala jak coś robię prawą ręką)
nWo, twoja wymówka powinna pojawić się w przyszłym PE
nie pojechałem bo: nie miałbym funduszy (sory, ale jednak wolę wypady na mazury w gronie prawdziwych znajomych, choć nie powiem, żałuję że się nie wybrałem). Nie ma co ściemniać, od początku wiedziałem że nie pojadę i nie będę sadził ściem że w ostatniej chwili mi coś wypadło i że za rok na pewno będę. Za rok to za rok, się zobaczy.
A tak wogóle to ciekawe jak wyszło z tymi TV, ja bym z pewnością nie brał ( nawet jakbym miał możliwość, nie uśmiecha mi się pilnowanie tego cały czas)
QUOTE(White @ 26 08 2006, 18:15)

No proszę, ja pracuję w TESCO. Ale spoko- nie na parkingu, a na hali, i portfeli nie kradnę

..ale laski robisz
ehhehe
Ja nie pojechałem ,bo mi się nie chciało.
juz szedlem ale zachaczylem o monopolowy...
SZYMITSU
27 08 2006, 17:15
prze tego k9olesia nie pojechałem na EP zaje.ba.ł mi cała kase z konta):
Moja stronaposzukiwanyjesli ktos go zobaczy niech da znac albu niech mu da strzala odemnie, ma na imie paweł, ksywa szczota
ranaghar
27 08 2006, 17:21
Miałem kutwa jechać (miałem z kim i za co), ale ...
... zostałem wrobiony w jakieś suche wesele!
Za rok pojade choćby to było moje wesele i nie ma uja!
QUOTE(ranaghar @ 27 08 2006, 18:21)

Miałem kutwa jechać (miałem z kim i za co), ale ...
... zostałem wrobiony w jakieś suche wesele!
Za rok pojade choćby to było moje wesele i nie ma uja!
same here xD
Nie pojechalem bo nie moglem, w tym momencie zjadam wlasne zeby i wlosy. Takie zycie.
jak nie urok to (pipi)zka...
niestety praca mnie dopadła
QUOTE(ksztyrix @ 26 08 2006, 21:05)

Bo nie mam zgody rodziców "napewno będziesz tam pić alkohol"
bo nie mam kasy
bo nie mam kumpli którzy by się mogli ze mną zabrać
Ale za rok będę żeby nie wiem co

Było przyjechać o 6 rano wlazłem bez pozwolenia a kumpel bez opłaty hiehie ;P
_Milan_
28 08 2006, 17:35
Olszesky ,trzymam Cie za slowo, prosze o zarchiwizowanie tego tematu, bym mial dowod za rok,2, ze ten bibliotekarz mowil ze jedzie xD
ja bylem, nabawilem sie nalogu,stracilem pada, i 150 zl przerabalem na to wszystko, i wiecie co ,niezaluje
Ilona1973
28 08 2006, 19:46
Po przeczytaniu wszystkich komentarzy na temat EP5 jedno wiem- na 100% na następny rok przyjedziemy z Danielem...
Oglądałam fotki,słuchałam jak ludziska śpiewały i było mi trochę dziwnie...
Trochę czułam atmosferę, ale cholernie żałowalam że mnie tam nie było...
QUOTE(Ilona1973 @ 28 08 2006, 18:46)

Po przeczytaniu wszystkich komentarzy na temat EP5 jedno wiem- na 100% na następny rok przyjedziemy z Danielem...
Oglądałam fotki,słuchałam jak ludziska śpiewały i było mi trochę dziwnie...
Trochę czułam atmosferę, ale cholernie żałowalam że mnie tam nie było...

Łączę się w żalu z Wami,Ilono.Na poprzednie cztery EP również nie pojechałem ze względu na swoją niewolniczą pracę.Ale pomyśl...Jeszcze wiele takich imprez przed nami,graczami

.
Ilona1973
28 08 2006, 20:16
No właśnie praca niewolnicza przede wszystkim nie pozwoliła nam pojechać...
Wszyscy przeżywają,cieszą się i wspominają jak było wspaniale a mi pozostaje tylko zazdrość i niedosyt...
Za to pozbieram energię na następne EP i postaram się poznać tych wszystkich sympatycznych i wspaniałych ludzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.