Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: smula z hd
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Offi
mam dysk twardy 80 gigowy (bodajze na wejscia ata, taki waski kabel) niedawno kopilem sobie hd 250 i sformatowalem go za pomoca ubuntu(3 partycje na fat 32). niby ok ale ale po kolejnym wlaczeniu windowsa partycje znikaly a windows wykrywal tylko 32 gigowa niesformatowana partycje (wystarczylo sformatowac jakolkolwiek partycje w ubuntu zeby system znowu wykryl partycje jak nalezy).zonk zacza sie jak chcialem sformatowac windowsa i wgrac go od nowa wykrywalo tylko hd 250 (i wykrywalo tylko 32 giga) jako ze mam tam wszystkie stare pliki to sobie darowalem.hd 80 sformatowalem w ubuntu i zainstalowalem go do konca.przy ponownym restarcie dysku niewykrywalo. teraz kombinuje na ruzne sposoby (instalowanie windowsa ubuntu ubuntu live) nie wiem co zrobic 250 nie sformatuje z danymi a 80 nie wykrywa (podlaczylem rowniez stary dysk 5 gb jegi rowniez nie wykrylo)a w woli scislosci plyta glowna to abit at7-max2 problemy zaczely sie jak podlaczylem nowy dysk i dodatkowe ramy confused.gif (a mialo byc tak pieknie) HELP!!!!
stona
Eee, a może zasilacz nie wytrzymuje? Czy jeśli odłączyszjeden z dysków to wszystko wraca do normy? Dlaczego formatujesz Ubuntem? Nie możesz z pod Windowasa? Spróbuj jeszcze wejść w Narzędzia administracyjne, zarządzanie komputerem,magazyny ,zarządzanie dyskami i tam sprawdź i poformatuj. Jak to nie pomoże to tylko -
Benchmark
wejdź w problemy i zapodaj swój. Tam są ludzie którzy na 100% Ci pomogą.
Pozdro i powodznia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.