Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sklepy
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
MasterShake
znacie jakieś adresy slkepów gdzie mają jeszcze stuff na dc ? Oprócz Gekona i Robsona
Radzik
Oj cięzko z tym....zachodnich nie licząc są to zapewne ostatki jeśli chodzi o sprzet na makarona, jest jeszcze Ultima, ale tam jest tylko do kupienia przedłużacz do pada wink.gif Pozostaje jedynie Allegro choć w ostatnim czasie też jest tam cienko z działem DC.
MasterShake
gekon właśnie odpadł.

No allegro ostatnio straszne puchy, kiedyś szło kupić spoooro gier a teraz mało, i na shenmue nie moge kurde trafić
Radzik
Prawda prawda...niestety teraz na Allegro nie kupi się jakieś konkretnej giery jeno trza wyczekiwać z językim na brodzie na jakis konkretniejszy tytuł co może też sporo zająć. Ostatnio widziałem Outtrigera i Unreal Tournament, poszły bodajże za 30zł. Na Shenmue sam już czekam spora, ale jak się pojawi jakis zestaw to zwykle z jakims felerem, a to brak tekturki, okładka zastepcza, pudełko dobite itp.
MasterShake
mmnie np dziwi cena msra bo daje 20 zika za nówke i nikt nie licytuje więcej. Do tego Silver i Zombies Revenge, ale Shenmue 2 bym kupił, szkoda że cena chora. W przyszłym miechu sobie może z ebaya ściągnę jakoś, ale tam też drogo ;/
Radzik
Cóż MSR prawie zawsze jest na Allegro wieć każdy ma swoja kopię tongue.gif Kiedys była fajna aukcja z full wypasem: Shenmue I i II w idealnym stanie, poszła za jakieś 230zł. Niby dużo aleee...
MasterShake
czy dużo skoro 2 tam była ? Sama 2 jak się pojawi to za 200 chodzi, a jest rzaaaaaadko
Radzik
Ostatnio na Allegro jest Shenmue Limited Edition 5 Disców jednak w systemie NTSC i Shenmue II za 160 zł
MasterShake
QUOTE(Radzik @ 4 09 2006, 18:57) *

Shenmue II za 160 zł

wiem, wiem.... hyh.gif
MasterShake
http://allegro.pl/item131077411__wyprzedaz...venture_dc.html klawo, ale co to za pudełka jakieś lewe?
pollywannacracka
Jak na moje oko są to piraty. Mało nasycone kolory na okładce, nieoryginalne pudełko i
GRA SONIC ADVENTURE NA DREAMCAST W PLASIKOWYM OPAKOWANIU BEZ INSTRUKCJI

ale mogę się mylić ninja.gif
Pavlik
QUOTE(pollywannacracka @ 30 09 2006, 11:46) *

Jak na moje oko są to piraty. Mało nasycone kolory na okładce, nieoryginalne pudełko i
GRA SONIC ADVENTURE NA DREAMCAST W PLASIKOWYM OPAKOWANIU BEZ INSTRUKCJI

ale mogę się mylić ninja.gif

Mi też tak się wydaje. Początkowo myślałem że to może white labele gratisowo dodawane do konsol ale niestety nadruk jakiś tam jest. Może to ruskie tłoki? Miałem takich pare: m.in. 18Wheller, Utopia 1.2, MSR Virtua Tennis, SF Rush 2079 i inne ale z sonikiem się nie spotkałem. Po zakupie można sprawdzić czy to oryginał czy też tłoczek. Różnice są widoczne:
- na stronie czytnej płytki (org zaczyna się wzrokowo na +- 40% a tłok na 5% od środka)
- inaczej się bootują (czytnik na oryginale robi charakterystyczną pętlę, na tłoku czy też cd-r nie dodatkowo na org konsola się nie restartuje)
- po włożeniu płytki do pecetowego cd-romu (oryginalnie zobaczysz tylko pare katalogów lub plików (fotki htmle, natomiast kopia zawiera widoczne wszystkie pliki gry),

aczkolwiek fachowiec nie musi wyciągać płytki z pudełka (jeśli pudełko jest bez covera oczywiście biggrin.gif) żeby określić czy to to czy coś innego.

I na koniec podsumowując zacytuję "Nie ma możliwości odbioru osobistego !!!!!!" Heh wiadomo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.