Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: EXTREME PARTY 5 - ocena
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2
Krulik
QUOTE(Kasumi @ 12 09 2006, 15:31) *

Mogło być przynajmniej wyznaczone gdzieś jakieś miejsce, gdzie by były rozłożone materace(np. w pomieszczeniu gdzie były zawody w PRO EVOLUTION SOCCER - po ich rozegraniu).

Spałem w tym pomieszczeniu na ławce dobre pare godzin i nie narzekam icon_wink.gif
gilber7
Daje 4, cuz moge napisac? Pojechalem z mojaą laską i na zmiane musielismy pilnowac naszego standa (dzieki czemu nasze konsolki wrucily cale i zdrowe do domu) i przegapilismy kilka atrakcji.To pierwszy minus- bezpieczenstwo.Jesli chodzi o pijanstwo to mam to gdzies, juz o 10 kolo nas spal ziomek z ktorym godzine wczesniej wymiatalem na tekkenie blink.gif .A moja mloda znalazla dwa trupy w lazience i komu coni niby przeszkadzaja?? Drugi minus dalem tez za to (wiem orgi nie musza mnie za raczka prowadzic) , ze wszelkie informacje typu "co jest grane" byly rozpierniczone po calym klubie i czlowiek musial wszystkiego szukac, albo znalazl albo nie. Powinna być jedna wielka tablica z ogloszeniami i wszystko bylo by jasne.

Aha pomysl z domkami naprawde xtra i miejsce na czesc oficjalna. KONIEC
vercetti
Niestety nie byłem, ale chyba wybiore sie na kolejną edycje bo jak czytam te relacje to mi ślina z mordy cieknie. Licze na striptizerki!
krzystofik
0
arczibal
Verecetti

Ciekawe czy bedzie 50/50% bedzie albo nie bedzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.