Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wstyd się przyznać
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
jarex
A mi ostatnio zaczelo sie podobac disco polo:}Oprocz tego slucham linkin park,niektore milosne popowe piosenki:}
_Milan_
QUOTE(jarex @ 17 10 2006, 01:29) *

A mi ostatnio zaczelo sie podobac disco polo:}Oprocz tego slucham linkin park,niektore milosne popowe piosenki:}

no tak,ale po ch.uj 2 razy sie powtarzasz w jednym zdaniu ? xD

maslo maslano maslane,ohohoho
CheeseOfTheDay
Lubię CoF, szczególnie starsze płyty, ale niektórzy mówią że to muza dla zbuntowanych piętnastek i w ogóle siara ;[
Poza tym starsze kawałki Phila Collinsa i Genesis tongue.gif.
jiloo
tatu - 'ona saszla s uma'
nawet nie wiem jak sie to pisze.
ukochana mni zarazila tym kawalkiem, bo machamy przy nim 'brzuszki'.
:-p
Obsolete
brzuszki to lepiej przy hatebreedzie, albo soia, na**rwianie dla szatana icon_twisted.gif
Diabeu
ta, a może The Berzerker? 200 brzuszków na minutę
Ölschmitz
czesc, slucham shivaree, jest siara? xD
wietnam
Happysad?znaczy swego czasu słuchała to moja kobieta i parę utworów jakoś mi po ntym słuchaniu weszło ;]

poza tym to Nancy Sinatra i Johnny Cash,ale tego się raczej nie ma co wstydzić IMO
Manor
nie wiem czy siara, ale ostatnio jaram się The Cranberries - the Zombie, stary kawąłek z lat 90'

http://youtube.com/watch?v=e_o0oIHdsVw jak dla mnie swietna rzecz, lekkie ale dołujące, niecodzienny głos wokalistki i wogóle fajna du.pa ;]
Mathiu
QUOTE(Manor @ 17 10 2006, 22:28) *

nie wiem czy siara, ale ostatnio jaram się The Cranberries - the Zombie, stary kawąłek z lat 90'

http://youtube.com/watch?v=e_o0oIHdsVw jak dla mnie swietna rzecz, lekkie ale dołujące, niecodzienny głos wokalistki i wogóle fajna du.pa ;]

Jak, kur.wa, Cranberries to siara, to ja wysiadam... Zombie miażdży... i parę innych ich wałkow też icon_twisted.gif
Ölschmitz
zadna siara, zombie to fajny numer.

a ja caly dzien slucham 'goodnight moon' shivaree (pipi)ista piosenka, koncze zasysac caly album ;p
_Milan_
QUOTE(Olszesky @ 17 10 2006, 23:07) *

zadna siara, zombie to fajny numer.

a ja caly dzien slucham 'goodnight moon' shivaree (pipi)ista piosenka, koncze zasysac caly album ;p

zombie jest fajne ,ale tylko scoverowane przez Faith no more cool.gif

oryginal ssie
Ölschmitz
milan zapodaj link xD
_Milan_
http://s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=...447949205649707

ehehehe, jestem fanbojem xD
Ölschmitz
spoko mnie tez zaraziles.

swietny cover xD
Manor
QUOTE(_Milan_ @ 17 10 2006, 23:25) *

ahahahaha, Milan, zdajesz se sprawę, że pod koniec tego kawałka jest motyw z Metalliki? Z "Enter Sadman" chyba, z tego co kojarze. I co ty na to? ;]

a, faktywnie jesteś fanbojem, nie wiem jak ten cover może się bardziej podobać, zdaję sobie że to koncertówka, gitarki jeszcze nawet nawet, ale wokal to mi akurat za chu*ja do tego kawałka nie podszedł. Nie zdziwiłbym się, jakby się okazało że dopiero teraz usłyszałeś oryginał.

a Cranberries to może faktycznie nie siara, ale ja ich zawsze z popem kojarzyłem[/u]
Ölschmitz
katie melua - "nine million bicycles"

xD
_Milan_
QUOTE(Manor @ 17 10 2006, 23:47) *

QUOTE(_Milan_ @ 17 10 2006, 23:25) *

ahahahaha, Milan, zdajesz se sprawę, że pod koniec tego kawałka jest motyw z Metalliki? Z "Enter Sadman" chyba, z tego co kojarze. I co ty na to? ;]

a, faktywnie jesteś fanbojem, nie wiem jak ten cover może się bardziej podobać, zdaję sobie że to koncertówka, gitarki jeszcze nawet nawet, ale wokal to mi akurat za chu*ja do tego kawałka nie podszedł. Nie zdziwiłbym się, jakby się okazało że dopiero teraz usłyszałeś oryginał.

a Cranberries to może faktycznie nie siara, ale ja ich zawsze z popem kojarzyłem[/u]

wiem ze tam jest enter the sandman
jestem fanbojem, wole 15 razy poslychac tej minuty w nedznej jakosci niz oryginalu
tak znam oryginal ,od poczatku jego powstania prawdopodobnie

babka z cranberries ma wokal jak niedokochana dziewica, denerwuje mnie. Wole wersje Pattona,kwik xD

a jak przerobili glory box portisheada,mniaaam,albo reklame platkow nestle,ichaaaa cool.gif
nievil
Od 3 dni NIN - just like you imagined - ogarnięcie dwóch trailerów "300" zrobiło swoje laugh.gif
Byle do marca...
Colio
Franz Ferdinand jest kul, wstyd mi

edit: Takim żenuem zajechałem że teraz nikt nie ripostuje juz w tym temacie xD ?
Bartezoo
ja tam słucham OST z gier R* i EA a że są one obciachowe to tutaj sie zaliczają no i lubię:
RHCP
Rob Zombie
Queens of The Stone Age
Fall out Boy
CKY
Rancid
HIM(OBCIAH na MAXIORA ale lubię biggrin.gif)
Diabeu
Colio, przy Bartezoo jesteś pikuś - HIM i Fallout Boy? kurwa chłopie, szanuj się
Colio
QUOTE(Bartezoo @ 2 11 2006, 13:06) *

Queens of The Stone Age

Kaj Ty tu widzisz obciach? I dobra przyznam się - RHCP lubię. Ale jak On już dał HIMa, to się nie wstydzę xD
dee
Nie no, z całym szacnkiem ,ale HIM to największy z obciachów wymienionych na tej stronie.
Niech ktoś się przyzna jeszcze do słuchania Stachurskiego i Łez, a skompletujemy Wielką Trójcę Obciachu smile.gif
ogicool
o: to ja musze sie przyznac do rasmusa(kto wybaczy), lez i hima
no to po mnie ohmy.gif
_Milan_
QUOTE(ogicool @ 2 11 2006, 16:56) *

no to po mnie ohmy.gif

dziewczyny z zalozenia nie maja gustu muzycznego wiec sie nie liczy xF
ogicool
QUOTE(_Milan_ @ 2 11 2006, 17:00) *

QUOTE(ogicool @ 2 11 2006, 16:56) *

no to po mnie ohmy.gif

dziewczyny z zalozenia nie maja gustu muzycznego wiec sie nie liczy xF

dzieki Milan rolleyes.gif
Diabeu
saff słucha Rasmusa ninja.gif
wietnam
On jest ze Stalowej,on może ;]
Obsolete
QUOTE(Diabeu @ 3 11 2006, 08:42) *

saff słucha Rasmusa ninja.gif

Saff na Hunterfescie, przy gigu Huntera, spiewal wraz z nimi ich piosenke - wiec nic mnie juz nie zdziwi;p
Bartezoo
QUOTE(Diabeu @ 2 11 2006, 13:50) *

Colio, przy Bartezoo jesteś pikuś - HIM i Fallout Boy? (pipi) chłopie, szanuj się

no co HIM jest z.a(pipi)isty biggrin.gif nie znacie się zawsze lepszy niż Panic At the Disco, ale sama nazwa topicu wstyd się przyznać
Colio
OOOO KUUUUR.WA xD Bartezoo, jesteś za szczery xD
Bartezoo
wiadomo HIM to (pipi) ale co zrobić jak mi się podoba i już
Colio
Szanujemy Twoje zdanie, a jakże icon_twisted.gif
Diabeu
QUOTE(Bartezoo @ 3 11 2006, 17:40) *

QUOTE(Diabeu @ 2 11 2006, 13:50) *

Colio, przy Bartezoo jesteś pikuś - HIM i Fallout Boy? (pipi) chłopie, szanuj się

no co HIM jest z.a(pipi)isty biggrin.gif nie znacie się zawsze lepszy niż Panic At the Disco, ale sama nazwa topicu wstyd się przyznać

Panic at blablabla to totalna chujoza - za twierdzenie że to jakikolwiek gatunek nawet durnego rocka powinni ucinać łapy - tak brzmi obecny pop fakin w dupę music
Bartezoo
zdaje se sprawe że HIM i fall out boy to szitowie jakich mało i podbaja mi się ich raptem dwa kawałki
(dance,dance a z HIM'a wings of butterfly)
Colio
Teraz się wykręca....
MasterShake
guns n' roses - better XDD

i karmacoma - zostane przy tobie ale tego pewnikiem nikt nawet nie kojarzy wiec moge mowic ze to grind jest;]
ogicool
QUOTE(MasterShake @ 9 11 2006, 10:44) *

i karmacoma - zostane przy tobie ale tego pewnikiem nikt nawet nie kojarzy wiec moge mowic ze to grind jest;]

a to nie Jamaica and Roma? :0
MasterShake
naczy sie co i co?
Diabeu
massive attack się znaczy
Obsolete
nieee, on mial na mysli polski zespol Karmacoma i utwor "zostane przy tobie" chyba, a nie MA&Tricky - karmacoma
ogicool
no tak,jesne kącik jest :wstyd sie przyznaćsmile.gif
Bartezoo
QUOTE(Colio @ 7 11 2006, 15:44) *

Teraz się wykręca....

łoj tam od razu się wykręca prawde mówię
pozerem nie będe
Colio
Spoko, ale rozgrzeszenia tak prędko nie dostaniesz, a pokuta będzie Syzyfowa xD
Manor
o, przypomniało mi się: lubię Pink słuchać, naprawdę ;] chyba jedyna gwiazdeczka rodem z vivy co umię z dystansem podejść do tego całego szoł biznesu
Marlon
Ostatnio mi się przypomniało:

Marilyn Manson - koleś jest żenujący, ale płyty takie jak Antichrist Superstar, czy Hollywood są fpytkę.

Już tego od lat nie słuchałem, ale się przyznaję.
MasterShake
QUOTE(Obsolete @ 9 11 2006, 18:21) *

nieee, on mial na mysli polski zespol Karmacoma i utwor "zostane przy tobie" chyba, a nie MA&Tricky - karmacoma

taes, ostatnio ktos to wygrzebal i na jakims cd wydal ponoc
Samuel666
Ohio Players - Love Rollecoster wink.gif

Popatrzcie na tych Funky Niggaz
maciek88
wychodzi na to ze slucham samej wiochy. nie no, ale neiktorzy wymieniaja pearl jam, black sabbath, johna lennona, come, queen. queen akurat nie slucham, ale to przeciez dobra muzyka. niczego sie nie wstydze, moge sluchac wszystkiego od procol harum do marduka, byle trzymalo poziom i mialo samo w sobie jakas ekspresje. ale polskiego hh nie tykam. moze dla was to siara, ale mam Raya Charlesa, Tadeusza Nalepe, KISSow, Republike, Bruca Springsteena, Boba Dylana, Raz Dwa Trzy, Jenis Joplin, Presleya, Vana Morrisona i mnostwo innej muzy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.