Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wstyd się przyznać
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
zduniacz
CYTAT(wietnam @ 1 09 2007, 12:02) *
taaa,kolejny emo.

może jeszcze to z FOB lubisz?

http://www.youtube.com/watch?v=-aHy7CewZz8

o rany, co to jest, to jest słabe. Nie lubie. A obok w liście 'videłów' jest teledysk Horse The Band - New York City, dla zainteresowanych.

Ale tamto dalej lubie. Ten riff na poczatku jest mega czadowy przecież. W sumie szkoda, że ten pan potem coś śpiewa, ale ok da się przeżyć.
Shen87
http://www.youtube.com/watch?v=zOQi5bgWYQo mi sie ten kawalek spodobal, ktos mnie przebije ?
Mikes
Ostatnio słucham Happysad'u, zewsząd słyszę że to mega(pipi)owosc dla nastolatek ale mi sie podoba i (pipi).
Shen87
wygrałeś
Mikes
Dzięki xD
Rotten_Christ

jakoś tak mi siadło na bani...
Pendulum - Painkiller

http://pl.youtube.com/watch?v=s3P8hmTafv0&...feature=related
banny
pogodno blush.gif
Tommo
Lubie Gunsow i Nirvane, przypał?
Psyko
Pendulum to siara? Dobre sobie...
Carleone
CYTAT(Mikes @ 15 09 2007, 22:54) *
Ostatnio słucham Happysad'u, zewsząd słyszę że to mega(pipi)owosc dla nastolatek ale mi sie podoba i (pipi).

Jeśli jakiś zespół staje sie popularny to zwykle takie opinie sie pojawiają. Gdy mało kto znał happysad to wszyscy co ich słuchali mówili że nowa jakość, świetne teksty, dobry wokal iwogule!!!!1111111111 To samo z Linkin Park czy Nirvaną nawet. Ja akurat słucham wszystkich tych zespołów, (może LP w mniejszym stopniu) wcale nie wstydze się przyznać mellow.gif

Jak byłem bardzo mały codziennie rano w niedziele zasiadałem przed telewizorem oglądać disco polo, to naprawdę wstyd happy.gif
ogqozo
CYTAT
Jeśli jakiś zespół staje sie popularny to zwykle takie opinie sie pojawiają. Gdy mało kto znał happysad to wszyscy co ich słuchali mówili że nowa jakość, świetne teksty, dobry wokal iwogule!!!!1111111111 To samo z Linkin Park czy Nirvaną nawet. Ja akurat słucham wszystkich tych zespołów, (może LP w mniejszym stopniu) wcale nie wstydze się przyznać

W tym momencie wszyscy fani Nirvany zaczynają ostrzyć włócznie i lokalizować twoje IP;].
banny
za duzo bym musiał tu wypisywać wink.gif
Zaton.
Jak mnie coś czasem kopnie to Dragonforce wink.gif
Psyko
Lubiłem kiedyś Dimmu Borgir x[
zduniacz
Ja dalej lubie, niektore. Na przykład Stormblast, czy z nowszych Puritania. Wporzo tracki i pisanie tu o dimmu borgir to jednak offtop.
Psyko
Nie sądze, bo to IMO szajs okrutny... klawisze argh ;f
Specu
CYTAT(zduniacz @ 12 03 2008, 16:12) *
Ja dalej lubie, niektore. Na przykład Stormblast, czy z nowszych Puritania. Wporzo tracki i pisanie tu o dimmu borgir to jednak offtop.

popieram
Mathiu
CYTAT(Psyko @ 12 03 2008, 16:16) *
Nie sądze, bo to IMO szajs okrutny... klawisze argh ;f

Kur.wa klawisze są właśnie najlepsze w Dimmu :D Intro na "Puritanical..." mógłbym słuchać bez przerwy.
Psyko
Black to dla mnie prymitywne nakurvianie jak w Immortalu, a nie symfoniczne wstawki, co kto lubi.
Mathiu
CYTAT(Psyko @ 12 03 2008, 17:19) *
Black to dla mnie prymitywne nakurvianie jak w Immortalu, a nie symfoniczne wstawki, co kto lubi.

No właśnie takie prymitywne nakur.wianie mnie wkur.wia. Ale co kto lubi ;)
Specu
immortal to prymitywne nakurvianie? lol
Psyko
Specu kurva czepiasz się, chodzi mi o to, że to ciężkie, nie ociosane granie, czysta energia, bez ozdobników.
Specu
a takie Nokturnal Mortum? Anorexia Nervosa?
w chuuy ozdobnikow na rowni z moca.
Psyko
Nie neguje tego, ale kurva nie lubie.
Specu
a slyszales? wink.gif
Psyko
Anorexie słyszałem.
ogicool
CYTAT(dante_666 @ 13 02 2008, 20:59) *

bez kitu Nirvana to nie przypał cool.gif

ale przypomniało mi sie, że kiedyś słuchałam Megadeath
Psyko
A i miałem płyte Blind Guardiana, siara w chuy ;f
Mathiu
CYTAT(ogicool @ 12 03 2008, 19:30) *
CYTAT(dante_666 @ 13 02 2008, 20:59) *

bez kitu Nirvana to nie przypał 8)

ale przypomniało mi sie, że kiedyś słuchałam Megadeath

Nirvana to nie przypał, ale Megadeth (bez "a") już tak? Ok, nie mam pytań :]
Zaton.
CYTAT(Psyko @ 12 03 2008, 19:35) *
A i miałem płyte Blind Guardiana, siara w chuy ;f

Ja rozumiem, że są gusta i guściki, ale co ty chcesz od Blind Guardiana? IMO całkiem przyzwoita kapelka.
Psyko
No ba, power metal to oaza przyzwoitości.
Zaton.
Dobra, kłócić się nie będę, jak już mówiłem to wszystko kwestia gustu happy.gif
Specu
blind guardian to pikuś przy manowarze xD
Zaton.
Muehehehe, tu mnie masz - Manowara też lubię posłuchać laugh.gif
Psyko
Biczuj się do śmierci w ramach pokuty... kurva Warriors of the World United czy jakoś tak słuchałem kiedyś jak grałem w łarhamera z kumplami.
zduniacz
CYTAT(Psyko @ 12 03 2008, 19:03) *
Specu kurva czepiasz się, chodzi mi o to, że to ciężkie, nie ociosane granie, czysta energia, bez ozdobników.

Nieociosane granie? Co to znaczy? Bo brzmienie na Sons of Northern Darkness jest wy(pipi)ane w kosmos, ozdobniki tez są (Tyrants, Demonium, albo ostatnie dwa utwory). Przeciez oni grali calkiem rozbudowane i pokombinowane kawalki, idz sobie walczyc na miecze przy Manowarze, a nie czepiasz sie dobrej muzyki ;]
Psyko
Nie ma klawiszy chłopie, to miałem na myśli pisząc ozodobniki...
Bartezoo
CYTAT(Specu @ 12 03 2008, 21:31) *
blind guardian to pikuś przy manowarze xD

W rzeczy samej

Psyko
Ogólnie cały image black metalowy z całymi kolcami, toporami itp jest również zabawny

Odpust zła kurva.
_Milan_
heh, przypomina mi sie ten gif: mam...dwa....lizaki...dasz jednego? ..mmmm....nie...

ma to ktos ;]?
Psyko

lolz
lukasz
przej.ebany topic.
Z lektury wynika ,że siarą jest wszystko oprócz jakiś bandów z południowej alabamy ,które może 20 osób słyszało.
Oczywiście największa kicha to zespoły , o których słyszał każdy typu Nirvana.Wiadomo komercja etc.
Bartezoo
Z jakiej alabamy tu się słucha godowych okrzyków eskimosów i mongolskich śpiewaków,którzy charcząc i ustawiając usta w dziubek tworzą flażolety i przez co powstaje Falset! (ciary na plecach mam od tego). W końcu Underground.
Grzehoo
Przejrzałem swój last.fm, folder z muzyką i nie znalazłem tam zespołów, których mógłbym się wstydzić.
tk

to tak żeby ostatecznie zamknąć temat dzieci z lasu.

ewa farna - tam gdzie nie ma już dróg ---> http://youtube.com/watch?v=aGWz0gPGFPc

nie żebym to jakoś katował, ale rano przy śniadanku jak znalazł wink.gif.
Psyko
http://www.youtube.com/watch?v=D1sguF2D1UA prawdziwa grim necro sieka.
Kroolik
CYTAT(Psyko @ 13 03 2008, 13:58) *
Ogólnie cały image black metalowy z całymi kolcami, toporami itp jest również zabawny

Nie pitol bo z bawolastym pieszczochy kupiliśmy i teraz za Panów Ciemności robić będziemy na wsi

ArniHell
Pieszczochy są fajne ale tylko z długimi kolcami, albo najlepiej sobie zrobić samemu z gwoździ. biggrin.gif Dla mnie najlepszy zespół to Mayhem.
Psyko
ale wstydzisz się go bo ja nie czaje...
ArniHell
Niczego się nie wstydzę, po prostu nie przyczaiłem nazwy tematu, sorki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.