Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Szpik - Żbik Turbo pokemon - Exlusive Interview
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2
Odyn
QUOTE(Zonk @ 30 08 2006, 08:54) *

QUOTE(Sephiron. @ 29 08 2006, 18:27) *

Dzięki Ściera,że o mnie sobie przypomniałeś. Nie martw Się,na EP6 na pewno będe,w końcu jestem nową maskotkąsmile.gif,a bezemnie EP5 nie było by takie,jakie było.(PS:Ściera,jak możesz mnie nie pamiętać,skoro wręczałeś mi nagrodę za 3 miejsce w konkursie muzycznym za kącika RPG)

Ty mnie człowieku nie baw nawet biggrin.gif Nawet Twój szlafrok nie przebije Super Ema i kapitana Szpika Żbika a.k.a Turbo Pokełmona laugh.gif hehe. Jak bardzo chcesz to możesz być "maskoteczką zastępczą" tongue.gif hjehje, ale Ściera dobrze pisze... wystarczy, że przyjedziecie razem pociągiem i już mamy EP, choćby nawet w pociągu (ja tą podróż widzę tak- jak Pokemon rzuci na 2 razy większego od siebie koksa "wpier.doliłbym mu, ale nie wiem jak to się robi xD to ty albo Emo mu powiecie, on się dowie i... tak sobie będziecie resztę drogi jechać w skrzydle szpitalnym:D A jak:D hehe)

QUOTE(TaiCat @ 29 08 2006, 14:36) *

Jest na forum nazywa sie Sephiron czy jakos tak xD
jurget
Stona ma rację, wywiad przeprowadzony jest zwyczajnie chamsko...

nie pozdrawiam
mlokon
Kolejna nasza akcja, tymrazem pełno rzułfi okupujących kibel. W centrum wydarzeń:

Krzysio vel Cyś
ble ble ble
peter.a
QUOTE(Ekansik @ 30 08 2006, 11:07) *

QUOTE(peter.a @ 30 08 2006, 08:52) *

Słuchałem już wywiadu i powiem jedno, gościu wymiata happy.gif
Ale pytania były chyba wymyślane na poczekaniu?

no raczej ;D
cały wywiad to niewąski spontan, bo gadamy sobie ze szpikiem, az nagle wpadlismy na to, ze mozna by to nagrać i poszła w ruch komorka ;D

A wiedział o tym że go nagrywacie? happy.gif
_Milan_
oczywiscie ze wiedzial, ekansik wyjal telefon itrzymal na srodku, bo halas byl tam niezly, jakos niewidzialem by mial cos przeciwko,jak na koncu juz niechcial to po prostu odszedl, nic na sile, iwie ze tu to pokazemy.

mlokon, nie wiem czy powinienes dawac tu krzysia...
Ekansik
krzysia nie dawajcie, bo krzysio nie dał autoryzacji na materiał o nim.
Warto zaznaczyc, ze kszysio był chyba wstawiony, bo na pytanie jak masz na imie odpowiadał całą minute xD

szpik wiedzial ze go nagrywamy bo mowil przeciez do telefonu smile.gif
peter.a
Filmu i tak nie moge obejrzeć bo pisze że jakiś nierozpoznany kodek.
Macie może link do jakiegoś darmowego konwertera?
Dud.ek
Damn!!!!!!!!!!!

Pamiętam jak zapraszałem tego zioma do partyjki na singstarze a on odparł że nie bo on idzie grać w SC 3 xD

Na bank by was wszystkich tam pojechał a wy sie z niego śmiejecie xD cool.gif cool.gif
Sephiron.
Tak,to JA!.Jak tylko znajdę sposób,żeby pliki z komórki wrzócić na PC,(czytaj:skąd wziąć kabel?) to wam dam bonusy. Z wywiadów to mam tylko Chikena i minute rozmowy z Ścierą.Perła:).A reszta( w tym 60zdjęć w 320;240 35 a 25 w 640:480,5 nagrań dżwiękowych i 24filmy jóż niebawemwrzuce do sekcji downland.Dla jkarzdego coś miłego(biggrin.gif)
MaciejPŃ
QUOTE(Sephiron. @ 30 08 2006, 15:28) *

Tak,to JA!.Jak tylko znajdę sposób,żeby pliki z komórki wrzócić na PC,(czytaj:skąd wziąć kabel?) to wam dam bonusy. Z wywiadów to mam tylko Chikena i minute rozmowy z Ścierą.Perła:).A reszta( w tym 60zdjęć w 320;240 35 a 25 w 640:480,5 nagrań dżwiękowych i 24filmy jóż niebawemwrzuce do sekcji downland.Dla jkarzdego coś miłego(biggrin.gif)

Nie żeby coś, ale co masz z polskiego??
Sephiron.
Ja?cóż,wychodzi to w następujący sposób:
4 z polaka +Dysleksja+Dysgrafia=Posty o złożoności porównywalnej z kodem pocztowym przepuszczonym przez Ruski szyfrkoder części z ENIAK'a
Kmiot
Może i zakręcony jak czeska pepsi, ale z dysko-wszystko to on kariery nie zrobi, a pewnie nawet do nieba też go nie wpuszczą.
Aha, i ma coś z twarzą.
Ekansik
QUOTE(Sephiron. @ 30 08 2006, 16:46) *

Ja?cóż,wychodzi to w następujący sposób:
4 z polaka +Dysleksja+Dysgrafia=Posty o złożoności porównywalnej z kodem pocztowym przepuszczonym przez Ruski szyfrkoder części z ENIAK'a

taaa... zapomniales o wONsiku a'la Buźka z drużyny A xD

weź jeszcze rozwiej trapiącą nas zagadkę - po kij Ci gogle przeciwsloneczne w ciemnym jak murzyńska chata transformatorze? 0.o
Mr_Sciera
haha, dobre. Skladam sie ze smiechu wlasnie.

Zaraz, zaraz, Ekansik, to na pewno TY jestes tym Pokemonem? A moze ja czegos nie wiem. Mocny tekst dostarczyles (Sephiron, po co Ci te akulary?). Jeszcze sie okaze ze umiesz dobrze pisac, publicytyka trzepiesz jak Dzujo i za rok bedziesz pisac dla PE smile.gif. To dopiero bedzie zabawne biggrin.gif

sciera
mlokon
Panie Ścierski zapraszamy na spam hyh.gif tam więcej takiego "rynsztokowego" humoru hyh.gif
Ekansik
QUOTE(Mr_Sciera @ 30 08 2006, 21:00) *

haha, dobre. Skladam sie ze smiechu wlasnie.

Zaraz, zaraz, Ekansik, to na pewno TY jestes tym Pokemonem? A moze ja czegos nie wiem. Mocny tekst dostarczyles (Sephiron, po co Ci te akulary?). Jeszcze sie okaze ze umiesz dobrze pisac, publicytyka trzepiesz jak Dzujo i za rok bedziesz pisac dla PE smile.gif. To dopiero bedzie zabawne biggrin.gif

sciera

rotfl xD
jakim pokemonem? xD

Pokemon = szpik = nie jest zarejestrowany na tym forum xD

Ja robilem wywiad z pokemonem 113... a pierwszy post z tematu to moj post, tylko mlokon na beszczela skopiował ze S.P.A.M.u xD

Czy Ci chodzi o cos innego, bo sie pogubiłem biggrin.gif wacko.gif unsure.gif

przeciez ja w lipsku bylem z wami - ogarniasz sciera kto ja jestem? ;p ale dobra, dla Ciebie moge byc pokemonem mysiu pysiu ;* W koncu pokemon Ekans tez jest laugh.gif

Ale nie pokemonem 113! o!
mlokon
skopiowałem bo kazałeś dry.gif smile.gif a wywiad nie tylko Ty przeprowadzałeś biggrin.gif
Ekansik
QUOTE(mlokon @ 30 08 2006, 21:17) *

skopiowałem bo kazałeś dry.gif smile.gif a wywiad nie tylko Ty przeprowadzałeś biggrin.gif

ale mogles dac w quote'a

a to ze nie tylko ja przeprowadzalem to tez napisalem wlasnie w tym topicu xD
Młokon moj ty chrabąszczyku ;*... nie pekaj... nie chce Cie wygryźć z honorów... nakreslam tylko scierze kto jest kto, bo sie zakrecil jak katamari ball i nie ogarnia - tak mi sie zdaje przynajmniej, bo mogla mu sie wkrecic jakas opcja, o ktorej nikt nie ma pojecia bo mozg ET'ika to skomplikowana sprawa smile.gif
alienator
a Szpik się zarejestrwoał, PANOWIE, powaga.
widziałem go jak podglądał temat, ale nie zrobiłem skrinszota.
Zonk
Alien, a może to jakis FEJK?? Sprawdzałeśto Jang Dżedaj???? xD
A jak to na prawdę on, to....... o looooooooooooooooooool biggrin.gif
Sephiron.
Okulary? trzymam z sentymentu,to mój amulet,pamiątkowe accesory biggrin.gif . Ekansik,czyżbyś nagle po ExtremeParty po spotakniu 4stopnia z niematerialna, lecz astralna a nawet irracjonalną formą bytu "zgredziałeś" i spadłeś umysłowo do poziomu Consolatus Dresatus,do "zabawy z " Szpiko-Żbiko-Nitro -113 -Pokemon'em ,podczas gdy jeszcze dobre 2 miesiące temu byłeś jedną z sił napędowych w temacie "Koniec swiata w 2012 roku?" gdzie dyskusja toczyła sie na poziomie niebezpieznie zbliżającym się do wyższego,innego pojmowania rzeczywistości?
TaiCat
Ludzie,pakujemy sie,wszystkie bazy naleza do Sephirona
Ekansik
QUOTE(Sephiron. @ 31 08 2006, 19:50) *

Okulary? trzymam z sentymentu,to mój amulet,pamiątkowe accesory biggrin.gif . Ekansik,czyżbyś nagle po ExtremeParty po spotakniu 4stopnia z niematerialna, lecz astralna a nawet irracjonalną formą bytu "zgredziałeś" i spadłeś umysłowo do poziomu Consolatus Dresatus,do "zabawy z " Szpiko-Żbiko-Nitro -113 -Pokemon'em ,podczas gdy jeszcze dobre 2 miesiące temu byłeś jedną z sił napędowych w temacie "Koniec swiata w 2012 roku?" gdzie dyskusja toczyła sie na poziomie niebezpieznie zbliżającym się do wyższego,innego pojmowania rzeczywistości?

Sefi... pliss, tylko bez dresów mi tu. Nawet po łacinie xD Co ma szpik do roku 2012 to nie mam pojecia 0_O

Jest zabawnie - szpik jest zabawny i dobrze o tym wie. Twoj was jest zabawny, fakt ze masz okulary przeciwsloneczne w ciemnym pomieszczeniu był zabawny do czasu az nie wyjasniles ze to Twoj amulet. Jest zabawnie - trzeba sie smiac, bo smiech to zdrowie. Oczywiscie w granicach rozsadku i dopoki sie nie zacznie kogoś obrażać, urażać - wiec jak jesteś dotkniety, to pisz - nikt juz nie bedzie sie smial z Ciebie (a przynajmniej ja) zamiast od dresow wyzywac. Myslalem ze bekowy chłopak jestes i smiac sie potrafisz xD ot co

cU
Sephiron.
Jasne że potrafie sie z siebie śmiać, a z tym mnie poniosło,wcale nie sądze żeś dres, zresztą mi to wogole nie przeszkadza że inni mają z tgo ubaw,ja sam zresztą też biggrin.gif ,czasem lubie specjalnie "puścić zawiasy" żeby rozruszyć atmosfere i zrobić ucieche publiczności biggrin.gif , a poza tym wreszcie mam rozgłos i siłę przebicia (ale czy do wyższych sfer też?...),a że mam specyficzne poczucie humoru?0 Cuż ,widac wychodzi mi to na zdrowie happy.gif .A z tym 2012 -jak nie ty ,to kto ? niby inny Ekansik rozpisywał się z tymi frapującymi i apsorbującym spostrzeżeniami ?Powiedz,przecierz nie ma sie czego wstydzic rolleyes.gif
Ekansik
QUOTE(Sephiron. @ 31 08 2006, 21:10) *

A z tym 2012 -jak nie ty ,to kto ? niby inny Ekansik rozpisywał się z tymi frapującymi i apsorbującym spostrzeżeniami ?Powiedz,przecierz nie ma sie czego wstydzic rolleyes.gif

nie... no ja... ale co ma to wspolnego ze szpikiem - tego nie qmam wink.gif
Sephiron.
Więc jednak ,mój bracie Ekans'iku chcesz pozanć prawdę ? biggrin.gif . Dobra,tak na serio,to przytaczając temat "Koniecąświata w 2012 "chciałem pokazać że pisałeś tam naprawdę tak poważne i napisane specyficznym,orginalnym stylem posty ,które aż się chciało czytac,(przez co,swoją droga, nie dziwię się Scierze że proponuje ci współpracę z PsxEtreme ), podczas gdy tu zaczołeś rozpisywać się w temacie z osobami ,które nie mają bardziej wymagających rozrywek niz robienie takich oto "wywiadów'
mlokon
Ściera nic mu przecież nie proponował wyluzuj chłopak. Daj sobie spokój biggrin.gif
Sephiron.
Z Życia: Miałem się z tego nie śmiać,ale-cóż,tak jakoś wyszło tongue.gif .Wgralem "wywiad" na Psp'ka. Puszczam Fatrowi:
Ojciec:"Co ty mi tu puszczasz ?Zaś jakieś pokemony? Idż wydorośleć!"
Ja: "To nagranie ztej imprezy,gdzie byłem w Sobotę
Ojciec: "tak? To puszczaj,ale szybko,bo nie mam czasu"
Po pół minuty;Ojciec:"Co ty mi tu udajesz? Jakeś dresy cię złapały a frak i męczyły ,prawda?'
Ja:" Nie o ktoś inny,naprawdę ,podobny do mnie ,tylko starszy,ja tam wtedy wygrywałem nagrodę w konkursie. Słuchaj dalej"
:Leci fragment z tekkenem;Ojciec:"Widzisz ?Złapali biednego chłopca i się nad nim pastwią . I po co tam jechałeś? Mówiłem że tam bedą sami dresiarze"
Ja:"Słuchaj dalej."
"Słynny" fragment z legowiskiami;Ojcec:"czekaj puść to jeszcze raz"
Po puszczeniu:"Bhahahaha!!!,daj mi to i puść od początku.Puszcze to matce. Co za psyhole..starzy,młodzi"Te G*oje zajeły mi wszystkie legowiska" hahaha. Co za ludzie....
Autentyk!!! biggrin.gif
ping
PSXExtreme #106, dział listy, 92 strona, list szkoła tonego. Przeczytajcie.
Ekansik
QUOTE(ping182 @ 5 09 2006, 00:32) *

PSXExtreme #106, dział listy, 92 strona, list szkoła tonego. Przeczytajcie.

; 0 ;0 ;0 ;0 ;0 ;0 ;0

a wiec szpik ;0

;0

omg... ze mu sie chciało ;0
ping
no tak z foty podobny happy.gif
_Milan_
QUOTE(ping182 @ 5 09 2006, 00:46) *

no tak z foty podobny happy.gif

no ta, tylko ze to zdjecie sprzed 4 lat, wiec kicha, to nie szpik, poza tym on jest zbik ;]
ping
łeh no fakt, z przed 4 lat. Ale zawsze jakaś ciekawostka i powód do wymyślania konspiracji tudzież teori spiskowych happy.gif, na kiblu znalazłem ninja.gif
Ekansik
przecie on 4 lata temu mogl dokladnie wygladac jak teraz xD
ping
S(z)pisek. Niech ktoś rozwieje nasze wątpliwości xD
Sephiron.
A może najlepiej niech sam Szpik/Żbik zabierze głos w tym temacie ,i powie jak to było na prawdę biggrin.gif
A nóż ujawni nam jakieś sekretne fakty z swego życia biggrin.gif
MasterShake
http://www.next-gen.pl/index.php?option=co...&Itemid=101
komentarze, macie waszzego idola XD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.