Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Szpik - Żbik Turbo pokemon - Exlusive Interview
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
Stron: 1, 2
mlokon
Uwaga! Lejdiś and dżeltenmen...
Spam prodakszon przedstawia

SZPIK!

Ekansik na featuringu z Milanem i mlokonem przeprowadzają ekskluzywny wywiad z twarzą polskiej sceny graczy HC, główną personą sceny PES'a, miszczem VF oraz posiadaczem zayebistego czerwonego pada z allegro rzucającego na wolnym najlepszą rozkminą w kraju. To wszystko w jednej osobie! Promocja lepsza niż head&shoulders!

Enjoy!

Foto
Szpik w kiblu wysyła sms'a na audiotele

Jemu już słońce podarowano...

Legendarny karmazynowy szpiko-pad

FILM - Szpik z gracją jelonka opuszcza HQ Spamu - ubikacji na 1st floor.
http://rapidshare.de/files/31094631/Film.avi.html

no i najwazniejsze!
(nie narzekac na jakosc - lepiej sie nie dało...)

WYWIAD!!!! ----> http://rapidshare.de/files/31095829/Nagranie.wav.html

Enjoy ku.rwa!

EDIT: xD

"Wszelkie materiały zebrane tutaj są pokazane za zgodą Szpika aka Turbo pokoemon"
koso
Ahahaha, ten gosc podbiegl do nas na dworcu i: "Yghehehyhahye Party yhtythyhe"? Nie za bardzo wiedzialem o co mu chodzi, wiec rzucilem tylko, ze peron dziesiaty biggrin.gif
_Milan_
ahahahahha, tam trzeba bylo byc, koles po prostu rzadzil, gdy mowi ze gnoje mu zajeli wszystkie legowiska, to az mi lzy wyciskalo,tak sie przejalem smile.gif
na mp3 z wywiadem, najpierw mowi ekansik, pozniej ja przejmuje paleczke,a mlokon rzuca kur**mi i gada o niedozwolonych srodkach xD

tekken, nie lubie go po porstu, nooo widze igo inielubie,heheh"

o jejku xD

szpik wzial sie stad, ze gdy pytany o pseudonim artystyczny powiedzial cos pod nosem izrozumielismy szpik, gdy dal sobie zrobic tatuzaz, wyszlo na jaw ze jest ....zbikiem!!

pozdrowienia dla abry i marlona ktorzy z nim jechali smile.gif
mlokon
Ja z nim nie wracałem!!! biggrin.gif rzucałem ku*wami bo byłem podniecony.. xD
iaikO
(pipi), ze mnie wtedy nie bylo x[

-skad masz tego pada?
-nie wiem, kupilem go i go mam xD

daje rade gosciu
mlokon
ja wiem że masz narkotyki, co masz?
jaaaa.. mam czerwonego pada!!!
Stachu
szpik proszony o kontakt, 'panowie' damy mu zołwia z litosci?
Manor
"a skąd masz takiego zaj.eb.istego czerwonego pada?" z 10 razy puszczałem sobie ten fragment xD

żeby jakość była lepsza to by to w Polskę poszło. Ile ten koleś ma lat? bo po głosie to na oko 13
peter.a
Wrzuciłby mi to ktoś na filefactory?
Praktycznie nie dam rady ściągać z rapidshare. (mam radiówkem, i jeden limit jest chyba na 50 osób smile.gif )
Mr_Sciera
To POKEMON 113! Gwiazda EP4 i EP5 (choc przycmił go narabany emo i taki jeden, co sie przebrał za ninja*). Wy nie wiecie, ale Pokemon 113 uzyskal chyba 5 pozycje w Giga Tescie 2!! Ja juz sie z niego tak nie napierdzielam biggrin.gif. Full respect (polew mam dopiero jak odejdzie dalej:).

* zna ktos jego ksywke? Wszedl na EP z białym telewizorkiem... 8 calowym, BEZ ZADNEGO WEJSCIA SYGNALU (i chcial podlczyc do niego konsole). Klocil sie, ze jego TV ma wejscie antenowe, bo... ma antene (zintergrowana z TV, i na dodatek urwana). Przycmił Pokemona 113. Mysle ze w duecie mogliby cos zdzialac na wieksza skale (program w TV?).
TaiCat
QUOTE(Mr_Sciera @ 29 08 2006, 14:26) *

To POKEMON 113! Gwiazda EP4 i EP5 (choc przycmił go narabany emo i taki jeden, co sie przebrał za ninja*). Wy nie wiecie, ale Pokemon 113 uzyskal chyba 5 pozycje w Giga Tescie 2!! Ja juz sie z niego tak nie napierdzielam biggrin.gif. Full respect (polew mam dopiero jak odejdzie dalej:).

* zna ktos jego ksywke? Wszedl na EP z białym telewizorkiem... 8 calowym, BEZ ZADNEGO WEJSCIA SYGNALU (i chcial podlczyc do niego konsole). Klocil sie, ze jego TV ma wejscie antenowe, bo... ma antene (zintergrowana z TV, i na dodatek urwana). Przycmił Pokemona 113. Mysle ze w duecie mogliby cos zdzialac na wieksza skale (program w TV?).

Jest na forum nazywa sie Sephiron czy jakos tak xD
Siara_iwj
hyhy...przekaże pokemonowi, że jest sławny...w drodze powrotnej zrobił sie podejrzanie spokojny...az sie bałem zasnąć XD
Ekansik
QUOTE(Manor @ 29 08 2006, 10:06) *

"a skąd masz takiego zaj.eb.istego czerwonego pada?" z 10 razy puszczałem sobie ten fragment xD

To moj tekst xD

ale odpowiedź

"nooo... kupileeem i maam hee hee... "
to jest czysta moc

"albo gnoje pozajmowały wszystkie legowiska "
xD

a Ty mlek0n jak kopiujesz na beszczela moje tematy to daj chociaż w quote'a xD

QUOTE(Siara_iwj @ 29 08 2006, 15:22) *

eheheh...przypomniało mi sie hasło pokemona z pociągu . W innym przedziale był jakiś większy od niego kolo, dresik, wiadomo...

Pokemon: "Wpie.rdolił bym mu, ale nie wiem jak to sie robi"

LOL !!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Blok
"Ile masz komentarzy pozytywnych na allegro?" "To ty jesteś solidny allegrowicz" łojapie,rdole xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dobra robota chłopcy buahahahahaaha koleś rządzi na całej lini!
Diabeu
Menażka? czy to nie on na EP4 przy ognichu coś bredził o misiach, kłapaniu itp.?
_Milan_
wrzucam ponownie wywiad,bo pare osob ma ponoc problemy z rapidem...

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=16586366495551399017

tesknie za nim blush.gif
Odyn
QUOTE(_Diabeu_ @ 29 08 2006, 17:27) *

Menażka? czy to nie on na EP4 przy ognichu coś bredził o misiach, kłapaniu itp.?

xDDD przypomnialo mi sie smile.gif to ten od "tych miśkow co tak klapią gębami *kłap kłap"! Szatan. to pokemon, menazka to byl drugi kolo ;]
Ekansik
-A co sądzisz o imprezie tutaj?
-zaasrrrana imprezaa... jak były te domki to było lepiej...

x_X ahahahahahahahahhaha
Sephiron.
Dzięki Ściera,że o mnie sobie przypomniałeś. Nie martw Się,na EP6 na pewno będe,w końcu jestem nową maskotkąsmile.gif,a bezemnie EP5 nie było by takie,jakie było.(PS:Ściera,jak możesz mnie nie pamiętać,skoro wręczałeś mi nagrodę za 3 miejsce w konkursie muzycznym za kącika RPG)
mlokon
na następnym EP, powstanie o wiele bardziej profesjonalny wywiad hehe... mam gdzieś kawałek filmiku nagrywany aparatem jak mówi o tekkenie

Ekansik: Co sądzisz o tekkenie?
Szpik: Nie wieeeem. Widzę go i nie lubie

xDDDDDDD
Canis
QUOTE(Sephiron. @ 29 08 2006, 16:27) *

Dzięki Ściera,że o mnie sobie przypomniałeś. Nie martw Się,na EP6 na pewno będe,w końcu jestem nową maskotkąsmile.gif,a bezemnie EP5 nie było by takie,jakie było.(PS:Ściera,jak możesz mnie nie pamiętać,skoro wręczałeś mi nagrodę za 3 miejsce w konkursie muzycznym za kącika RPG)

Nie jestem do końca pewien czy samozwańcze nazywanie się"maskotką EP"jest mądrym posunięciem.Zwłaszcza w kryteriach myślenia extrimowców.Wiesz,to prawie jak"Debil miesiąca"w listach Hiv'a smile.gif .Wystarczy popatrzeć jaka otoczka jest wokół Emo i Szpika-czy ja tam temu glutowi.
Ader
hahaha.gif
Koleś wymiata-e tam zółwik-dajcie mu GSRa! hahaha.gif
Mikes
lool, (pipi)łem xD

"to ty jestes solidny allegriwcz" buahahaha nie mogęęęę xD

Który to został emo?
mlokon
QUOTE(Ader @ 29 08 2006, 21:26) *

hahaha.gif
Koleś wymiata-e tam zółwik-dajcie mu GSRa! hahaha.gif

w pape? żółwik to coś więcej niż gsr !!!

o rly?

żartowałem
stona
Tej ,no wywiad jest żałosny confused.gif Kto go robił GIMBUSY? Pokemon(aka Szpik) Rulz ,ale jak słyszę w co drugim zdaniu "prowadzących" k.ur.wa ,to wymiękam. Traktują go w tym wywiadzie jak downa ,a kolo na konsolkach zna się pewnie lepiej niż 9/10 tego forum. Smutne
mlokon
QUOTE(stona @ 29 08 2006, 21:41) *

Tej ,no wywiad jest żałosny confused.gif Kto go robił GIMBUSY? Pokemon(aka Szpik) Rulz ,ale jak słyszę w co drugim zdaniu "prowadzących" k.ur.wa ,to wymiękam. Traktują go w tym wywiadzie jak downa ,a kolo na konsolkach zna się pewnie lepiej niż 9/10 tego forum. Smutne

sio! smutny to jesteś Ty
Blok
QUOTE(stona @ 29 08 2006, 21:41) *

Smutne

... jest to co gadasz. Stary, gdzie ty żyjesz, jakbyś spotkał takiego typka np na korytarzu w szkole to odmowilbys sobie podjazdu do niego? No chyba ze sam taki jestes i masz czerwonego pada to wtedy zwracam honor. Jak ci się to na serio nie podoba to napisz w tym temacie tu i teraz "SZPIK TO MÓJ NAJLEPSZY PRZYJACIEL I NIE JEST ŚMIESZNY, BA PODZIWIAM JEGO ENCYKLOPEDYCZNĄ WIEDZE O KONSOLACH". Pozdro!
stona
Bo nie lubię BURAKÓW? Sorry. Rozumiem że jesteś z pokolenia Jackassa? Bawią Cię palanty srające sobie do ryja? Krzyżyk na drogę. Bronię dzieciaka ,bo polewacie z niego jak dresy z niedorozwojów. Chłopak jest zabawny sam w sobie, nie trzeba chyba tego na siłę "wyciskać" w burackich wywiadach? Nie szło z nim normalnie pogadać? Co za kraj confused.gif
Nie podszedłbym na korytarzu,żeby się z niego polewać. Nie dlatego że sam taki jestem (bo nie jestem wink.gif ) Po prostu mam jakiś tam szacunek do każdego człowieka ,a to co robicie uważam za totalne buractwo, typowe dla dresowej części naszego cudownego społeczeństwa.
mlokon
QUOTE(stona @ 29 08 2006, 21:56) *

Bo nie lubię BURAKÓW? Sorry. Rozumiem że jesteś z pokolenia Jackassa? Bawią Cię palanty srające sobie do ryja? Krzyżyk na drogę. Bronię dzieciaka ,bo polewacie z niego jak dresy z niedorozwojów. Chłopak jest zabawny sam w sobie, nie trzeba chyba tego na siłę "wyciskać" w burackich wywiadach? Nie szło z nim normalnie pogadać? Co za kraj confused.gif

pa! pa! zburaczony na maksa to jest człowiek taki jak Ty który nie potrafi wykorzystać sytuacji do tego by była laba. Ze mnie też sie czasem śmieją i śmieje się razem z nimi, z czasem wiadomo, ze minie. Idź stąd albo wlepie Ci warna. :->
Ekansik
QUOTE(stona @ 29 08 2006, 21:56) *

zbastuj typie, k?

burak sam jestes bo innych obrazasz. Od burakow, od gimbusow, bo ktos uzyl "kur.wa" jako przecinka (STRASZNE! ZBOJKOTOWAĆ) Nikt go nie pociskał, nie wyzywał, a "ku.rwa" to najpowszechniejsze slowo na EP, tymbardziej w stanie niewazkosci, wiec nie wiem na jakim Ty swiecie zyjesz ze nagle sie obudziles i ze Ci to przeszkadza 0_o

rotfl... "nie szlo z nim normalnie pogadac?" - a my co? na migi z nim rozmawialismy? Wyzywalismy go? Mowilismy po hiszpańsku?
banny
edit:
Wrzucie na luz, jesli Stona nie lubisz sie smiac z takich rzeczy to nie psiz tutaj postów.
Wiemy już ze nie lubisz takiego humoru, okej, ale nie pisz już wiecej postów, które wszczynałyby jakakolwiek dyskusje nie na temat.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Usmiałem się nieźle.
Niech wspomną o szpiku w Extrimie.Koleś normalnie wymiata!
Gdyby nie te foty to bym myslal ze kolo ma ze 13 lat!
A te teksty to naparwde sa (pipi) biggrin.gif
Szpik, ale zonk, powiedz którzy to gnoje zajeli Ci legowiska to wpadniemy z ekipą biggrin.gif
Kur.va no koloeś wymaita laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
stona
Och wybacz że nie potrafie polewać z każdego człowieka który się nawinie. Nie jestem widocznie tak rozrywkowym elo-ziomem jak Ty. Dawaj warna, bana czy co tam masz jeszcze w arsenale. Przyjmuję wszystko na klatę. Takie akcje będą świadczyły tylko o tym że temat Cię przerasta, i zamiast wyjaśnić mi gdzie w swoim światopoglądzie popełniam bład wolisz mnie zbyć nie udzielając wskazówki jak mam podążać w jedynie słusznym kierunku,jak reszta bezmózgich baranów w IV RP. (ale zamotałem ,chodzi mi o to że mam w pompce Twoje ostrzeżenia wink.gif
mlokon
QUOTE(stona @ 29 08 2006, 22:07) *

Och wybacz że nie potrafie polewać z każdego człowieka który się nawinie. Nie jestem widocznie tak rozrywkowym elo-ziomem jak Ty. Dawaj warna, bana czy co tam masz jeszcze w arsenale. Przyjmuję wszystko na klatę. Takie akcje będą świadczyły tylko o tym że temat Cię przerasta, i zamiast wyjaśnić mi gdzie w swoim światopoglądzie popełniam bład wolisz mnie zbyć nie udzielając wskazówki jak mam podążać w jedynie słusznym kierunku,jak reszta bezmózgich baranów w IV RP. (ale zamotałem ,chodzi mi o to że mam w pompce Twoje ostrzeżenia wink.gif

wyprowadzić go dry.gif
Blok
Odpier,dolcie sie od Szpika, to kumpel Stony a jemu sie nie podoba to co robimy xD

Stary coś ty taki spięty, czy ty sie nigdy z nikogo nie smiejesz? Masz kolegów? To chyba nigdy nie jest tak ze sie nie smiejecie jeden z drugiego od czasu. Bynajmniej nie mam tu na mysli ze Szpik to nasz kumpel, po prostu polewkowy typ z niego, wniósł powiew świerzości na forum.
WEZU
skończcie już tą kłótnię bo to już sie nudne zaczyna robić unsure.gif
Czy śmieszy czy nie śmieszy to już kwesta gustu a o gustach się nie dyskutuje .
THE END

A co do wywiadu to polewka niezła laugh.gif
szkoda że niedałem rady przybić na EP sad.gif
może następnym razem wink.gif

pozdro !
iaikO
wyluzuj stona, co innego smiac sie z kolesia, ktoremu to nie odpowiada, a co innego jak gosc nie ma nic przeciwko i sam przy okazji ma beke. nie bylo zadnych chamskich odzywek, nikt go nie dolowal, wiec w czym problem? wszyscy sie posmiali i bylo fajnie, szpikowi tez napewno sie podobalo.
stona
Dżizas, polewamy i to czesto . Chodzi mi o to że w wywiadzie ewidentnie z niego downa robią. Szpika niestety nie znam, czego bardzo żałuję , bo czuję że chłopak niedługo jakimś premierem zostanie czy cuś ,taką ma gadanę wink.gif
WEZU
QUOTE(stona @ 29 08 2006, 22:23) *

Dżizas, polewamy i to czesto . Chodzi mi o to że w wywiadzie ewidentnie z niego downa robią. Szpika niestety nie znam, czego bardzo żałuję , bo czuję że chłopak niedługo jakimś premierem zostanie czy cuś ,taką ma gadanę wink.gif

Przedtem tak walczyłeś o prawa człowieka a teraz sam się nabijasz blink.gif
stona
QUOTE(WEZU @ 29 08 2006, 22:25) *

Przedtem tak walczyłeś o prawa człowieka a teraz sam się nabijasz blink.gif

Dżizas, polewamy i to czesto

To odpowiedź do tekstu
"Masz kolegów? To chyba nigdy nie jest tak ze sie nie smiejecie jeden z drugiego"

Dla mnie EOT , trochę się uniosłem ,sorx ,a zdania nie zmianiam.
WEZU

Bardziej o ten fragment mi chodziło wink.gif

P.S. Zresztą nieważne , nie chce wszczynać na nowo jakiejś kłótni, dla mnie - koniec duskusji .
Pozdro i do następnego wink.gif
helveg
nie chce tu dyskutowac bo temat jest o polewce z kolesia tylko ze najlepsze ze z tego mp3 wynika ze 'redaktorzy' to downy a koles gada konkrety ktorych downy i tak nie rozumieja i sie w pijackiej gadce placza, koles se pomyslal ze glupkom trzeba pomoc to troche tekstow im zapodal

czy cos
stona
WEZU
Bo Szpik tekstami sadzi jak Marcinkiewcz smile.gif
Jezusie, nie mam nic przeciwko takim akcją, jeśli są robione z klasą , a nie na chama -tej młody ,chono ,(pipi), zrobimy wywiad . Tak odebrałem wywiad ze Szpikiem. Żal mi się gościa po prostu zrobiło i tyle. Przepraszam że mam serce( teraz wszsty płaczą ze wzruczenia wink.gif )
No to do następnego "spięcia" WEZU wink.gif
Helveg- ni hu hu nie rozumiem o czym piszesz wink.gif
A teraz wybaczcie ,usuwam się w cień. Sorki za zamieszanie i ogólny OFTOPIC tongue.gif
PS. Nigdy nie wiadomo kiedy ponownie uderzę ninja.gif
mlokon
xD sam jesteś tym konkretem

np konkret o tekkenie:

"nie wiem czemu go nie lubie, po prostu widzę go i nie lubie"
xD dys is namber łan

a co do imprezy:
"te wszystkie gnoje zajęły mi legowiska"
dys is namber tu xDDDDDD

xDDDDD
Mr_Sciera
QUOTE(_Diabeu_ @ 29 08 2006, 17:27) *

Nie kojarze akurat tego tematu, ale na pewno Pokemon 113 pokazal klase wlasnie przy ognisku na EP4. Pamietam ze kazalem mu strzelic jaki naklad ma PE, na co on odparł że obstawia milion egz.. Caly czas przy ognisku nawijał i polowa osob go sluchala a jak poszedlem grac w T3 do domku z HIVem i Kyo, to kolo poszedl za nami i takie glupoty gadał, ze plakalismy ze smiechu. Stamtad przywiozlem jego okreslenie w na postac w grze - "ludzikon".

sciera
Ader
Hehe mlokon-poprostu zółwiki nie mają takiej władzy jak GSR wink.gif

nie chce tu dyskutowac bo temat jest o polewce z kolesia tylko ze najlepsze ze z tego mp3 wynika ze 'redaktorzy' to downy a koles gada konkrety ktorych downy i tak nie rozumieja i sie w pijackiej gadce placza, koles se pomyslal ze glupkom trzeba pomoc to troche tekstow im zapodal

Mialem napisac dokladnie to samo co mlokon,ale mnie wyprzedzil tongue.gif
Mr_Sciera
QUOTE(Sephiron. @ 29 08 2006, 18:27) *

Dzięki Ściera,że o mnie sobie przypomniałeś. Nie martw Się,na EP6 na pewno będe,w końcu jestem nową maskotką smile.gif ,a bezemnie EP5 nie było by takie,jakie było.(PS:Ściera,jak możesz mnie nie pamiętać,skoro wręczałeś mi nagrodę za 3 miejsce w konkursie muzycznym za kącika RPG)

O, teraz pamietam. Zdziwilem sie wtenczas, jakim cudem zdazyles wziac udzial w konkursie na 2 pietrze i rownoczesnie opowiedziec mi tyle "skeczów" na dworze. Jestes maskotka i musisz byc na EP6, a najlepiej to zorganizuj EP6, razem z Pokemonem i Emo. Wystarczy ze przyjedziecie i juz jest EP biggrin.gif .

A co do Szpika i wysmiewania sie z niego, to nie przesadzajcie. Ze mnie tez sie smieja i to nie znaczy ze naprawde uwazaja mnie za durnia (?). Sephiron i Pokemon to spoko kolesie, i na pewno nie sa glupi. A ze maja bardzo "alternatywne" formy odpowiedzi, totez mozna sie posmiac z ich tekstow, szczegolnie na takiej imprezie jak EP. Tym bardziej ze im to nie przeszkadza. To takie extrimowe i mlode wersje Koterskiego.

sciera

PS. Zaznaczam, ze nie sluchalem tego wywiadu, do ktorego podaliscie linka.
_Milan_
stona, kurde, sam pewnie widzisz ze przesadziles wink.gif
wiedzialem ze znajdzie sie pare osob ktore bronily Szpika, chcac pokazac jakie to z nich aniolki.

Tylko ze my ,przyznam,niezle wtrynieni, wcale nie gadalismy pozniej miedzy soba ze szpik to niezly debil, kretyn i ze pewnie ma pada zamiast mozgu,smialismy z jego zachowania i wypowiedzi, mysle ze kazdy na naszym miejscu jakby go zobaczyl zasmialby sie, przeciez to takie normalne.

NIe uwazam z reszta by szpik byl burakiem i cymbalem, nie znam go wiec nie oceniam,moze nim byc ,amoze byc wartosciowym czlowiekiem.

Boli mnie ze musialem tu napisac tego posta,myslalem ze wszyscy maja tu dystans i rozumieja o co chodzi,a ja musze wyjasniac takie oczywiste rzeczy... zolwikom bardzo daleko do buractwa.

Mam nadzieje ze szpik bedzie na ep6, chetnie z nim wypijemy piwko iprzeprowadzimy z pewnoscia nastepny wywiad xD

peace
peter.a
Słuchałem już wywiadu i powiem jedno, gościu wymiata happy.gif
Ale pytania były chyba wymyślane na poczekaniu?
Zonk
QUOTE(Sephiron. @ 29 08 2006, 18:27) *

Ty mnie człowieku nie baw nawet biggrin.gif Nawet Twój szlafrok nie przebije Super Ema i kapitana Szpika Żbika a.k.a Turbo Pokełmona laugh.gif hehe. Jak bardzo chcesz to możesz być "maskoteczką zastępczą" tongue.gif hjehje, ale Ściera dobrze pisze... wystarczy, że przyjedziecie razem pociągiem i już mamy EP, choćby nawet w pociągu (ja tą podróż widzę tak- jak Pokemon rzuci na 2 razy większego od siebie koksa "wpier.doliłbym mu, ale nie wiem jak to się robi xD to ty albo Emo mu powiecie, on się dowie i... tak sobie będziecie resztę drogi jechać w skrzydle szpitalnym:D A jak:D hehe)
Ekansik
QUOTE(peter.a @ 30 08 2006, 08:52) *

Słuchałem już wywiadu i powiem jedno, gościu wymiata happy.gif
Ale pytania były chyba wymyślane na poczekaniu?

no raczej ;D
cały wywiad to niewąski spontan, bo gadamy sobie ze szpikiem, az nagle wpadlismy na to, ze mozna by to nagrać i poszła w ruch komorka ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.