Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KRADZIEZE NA EXTREME PARTY
Forum PSX Extreme > PSX Extreme > Opinie, komentarze > EXTREME PARTY V
emo
Na EP niestety w tym roku bylo niesamowicie wiele kradziezy, ja sam sie stalem jedna z 'ofiar'. Mysle ze ten temat jest potrzebny bo ginely nie tylko pady, tekkeny (org.), ps2 ale tez rzeczy osobiste, dokumenty, ( nawet mojej poduszki nie oszczędzili... ).

Jesli ktos cos znalazl albo stracil to niech sie dopisuje, trzeba jakos zminimalizowac skutki tego chamstwa.

Sam od siebie dodam ze bede niesamowicie wdzieczny jesli ktos znalazl cos z nalezacych rzeczy, o padzie nie spominam bo pewnie jakis prostak juz na nim pocina i opis w stylu byl czarny z naklejka lub bez malo tu pomoze, chodzi mi o dokumenty wystawione na

EMERLA ROBERT 'EMO'
Połaniecka 23/14
22-100 Chełm

Numer kontaktowy do mnie to:
kom. 695 575 118

prosilbym o przeslanie na adres podany
odesle wszelkie koszty przesylki z bonusem

wielkie dzieki z gory

zlodziejom i innym padalcom niegodnym jak dla mnie miana 'czlowieka' mowie kilka slow ktorych na tym forum nie zapisze...

mala prosba o brak offtopow bo to raczej powazny temat.
RoL
ginely nie tylko pady i psy

o_O widze, ze bylo ciekawie. Kradzieze psow to juz niezly hardcore.
peter.a
Emo, to nie Ciebie przypadkiem wynosiła ochrona?
Jeśli tak to tych dokumentów raczej nikt Ci nie ukradł. wink.gif
Zonk
O!! Maskotka EP5 się odezwała:D hehe.
Emo, poszukaj na policji Katowickiej Twoich dokumentów:P (chyba, że już dotarły na posterunek w Twojej miejscowości:P)
emo
peter.a : Tak, to mnie ochrona wyniosla po tym jak zrobilem borute bo ukradli mi portfel i dokumenty ze o opakowaniu typu plecak nie wspomne. Szczesliwy zlodziej stal sie rowniez posiadaczem pada i mojej podusi z napisem Pitch Beer:) Przykro mi sie zrobilo kiedy zlodziej wyrzucil plecak, pewnie mu sie nie spodobal kolor... wrazliwy jakis czy co?

Zonk: A maskotka srednio wesola bo na policji u nas nic jeszcze nie maja, a ja w dziurze budzetowej siedze bo powrot na laskawy kredyt PKP to 200zl:( i 512km tlumaczenia milym konduktorom o co chodzi...

Zonk o policji piszesz dla funu czy cos wiesz?
Zonk
Szczerze? Dla funu, bo śmieszą mnie tacy ludzie jak ty:P Najpierw sie nayebią (i nie mówię tu o takich, którzy PO CAŁYM DNIU są pijani, ale tak jak Emo, już rano/południe:D), a potem płaczą, że po pijaku coś zgubili...
Stary, trzeba się liczyć z konsekwencjami:/
peter.a
Mnie doszły słuchy że przepiłeś całą kase, ale nie będe wchodził w szczegóły bo mnie na EP nie było. smile.gif
emo
Stary, po pierwsze nie podszedles do mnie z alkomatem to nie pisz takich rzeczy bo ktos ci je powiedzial, po drugie ciekawe czy ty nie bylbys zmeczony jakbys wyjechal dzien wczesniej o 1900 i po 13h na korytarzu wysiadl bez snu w Katowicach. Podejrzewam ze bylbys szczytem zdrowia. Nie powiem ze jedno piwo sie nie znalazlo, ale jesli uwazasz siebie za 'niesmieszacego' czlowieka to chcac utrzymac te opinie radzilbym sie zastanawiac nad pisaniem pomowien w przyszlosci. Chyba ze kiedy spalem zbadales mnie albo pobrales krew to zwracam honor...
nWo
Z twojego opisu wynika ze na nastepne EP najlepiej przyjechać nago, wówczas nikt nic nikomu nie ukradnie. blink.gif oso hosi jakby z tymi psami??
Zonk
Przyjacielu.... byłem na EP5 i nawet taki nayebany się ze mną przywitałeś jak ziomy z San Andreas ("Joł ziomy, jestem Emo, doprowadzę Was do Transformatora"). To było przy bardze Angelo (tam na rogu) i byłeś z tym koleszką, który zaciągał jakimś dziwnym, wiejskim akcentem jak mówiłsmile.gif A może (jak wszyscy uczestniczyli turnieju PESA WIDZIELI) jak GOPA ogłaszał kto z kim będzie grał, to nie byłeś nayebany jak dziki prosiak? A zrsztą już się nie kłócę, bo:
1. Nie zniże się
2. Nie mam ochoty
3. Nie po to założyłeś temat
4. To co 1,2 i 3,bo to WAŻNE:)
PA
alienator
psy=ps'y chyba czyli konsole, yntelegenci tongue.gif
Ozi
Darujcie sobie wszelkie komentarze niezwiązane z topiciem.

A to, że ktoś coś wypił wcale nie oznacza, że może sam sobie w brode pluć bo go okradli. Polska jest jaka jest ale pierwsze słyszę, żeby to okradziony był winny kradzieży...

Wszystko co nie na temat będzie kasowane a i warna się zapoda.
Zonk
A jak już cię pojechałem i się pokłuciliśmy to mogę ci doradzić, żebyś spytał TEWUSa bo sporo rzeczy zginęło. Może będzie coś wiedziałtongue.gif
mlokon
hahahaha to jest ten co go ktoś w dupe dźgnął jak spał na ławeczce tongue.gif jak schodziły żółwiki po schodach to byście widzieli jak kolo się rozpędził xDDDD potknął sie, wypie/rdolił i zatrzymał na szybie xDD

a co do twoich dokumentów to słyszałem że je zgubiłeś i tylko tyle.. i często spotykałem cie jak sie zataczałeś albo spałeś.. to tyle.. i jestem raczej w 100% pewien że albo gdzies ten plecak zostawiles, na EP raczej by Ci nikt nie porwał..
emo
Wielkie dzieki i nie-dzieki wszytkim, jakas uczciwa pani odeslala mi dokumenty. Pozdrowionka dla was. Jak dla mnie temat zamkniety,
Kubaa__
szczesliwy happy end to zamykamy, bo gadacie o (pipi)e maryni ;f.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.