Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Paradise
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
t3xz
838 mega do ściągnięcia - w między czasie zabijam czas w SKATE.
Po jakiejś godzinie i pół dostaję informację, że "Burnout Paradise Demo w całości wylądowało na moim HDD konsoli. Guide Button -> "Y" -> Biblioteka Gier -> Dema i jedziem. Przywitał mnie filmik, który od pewnego czasu krążył po sieci, tłumaczący z czym się to je, które tereny będziemy mogli zbadać etc. Krótki loading i lądujemy na wysypisku śmieci. LOL - ten gruchot ma być moją maszyną służącą do tworzenia terroru na drogach? Ok, nie chciałem czekać tak więc zaraz mogłem już ruszać w nieznane. Pokiereszowany, lecz nextgenowo odpicowany furak zawarczał złowrogo i z piskiem opon nabrał prędkości. Pierwsze co rzuca się w oczy to niu dżenerejszyn grafyks, ładnie wymodelowany ruch uliczny z mnóstwem detali (każda fura ma własne zawieszenie!), bijące po oczach refleksy słoneczne i dość dokładne tekstury otoczenia. Ale niestety z całą dozą powagi muszę powiedzieć, że na pierwszy rzut oka brakuje tego efektu WOW. Ale to nic. Pierwszy zakręt, głos z offu informuje mnie, że mogę driftować na ręcznym. Przez następne kilkanaście sekund szukam tego jednego przycisku, po czym trafiam na Turbo i mój kawałek złomu ładnie deformuje się na pobliskim płocie (widzieliście filmiki - bez ściemy, robi wrażenie). Po restartowaniu furki na środku drogi (bez żadnych konsekwencji w postaci odjętej gotówki - tak tylko piszę, gdyby ktoś miał wątpliwości czy to dalej stary i kochany Burnout) zamiast mojego wcześniej zdezelowanego kawałka rdzy, widzę rewelacyjnie oteksturowany z cudownymi refleksami otoczenia okaz piękna.
Przyśpieszam lawirując pomiędzy nadjeżdżającym ruchem ulicznym, znowu czując w padzie tą energię, którą cechowały poprzednie części. Delikatnie skaczę z prawej na lewą, uważając aby nie władować się w którąś z barierek pośrodku. Szybkość zaczyna gwałtownie się zwiększać po dodaniu Booooooooosta, ekran zaczyna się rozmazywać w typowo Burnoutowym Stylu (edit: ale bez przesadzonego jak w poprzednich częściach efektu - pęd i pełne 60 fps to wynagradza). Za którymś razem mijam o włos jakiś truck, brutalnie spychając z drogi razem z kilkoma osobowymi, lecz w końcu musiało do tego dość - ląduję skręcającej na skrzyżowaniu taksówce centralnie w bok. Nie wiem co się w takim razie dzieje, bo dawka emocji, orgia wizualna, efekty dźwiękowe i te wraki powyginane z każdym uderzeniem tracące na swoim pierwotnym kształcie, tańczą... dosłownie, tańczą niczym ... półtora tonowe baletnice hehe.
Za którymś razem odkrywam piękno tworzenia zniszczenia na drodze. Lżejsze przywalenie daje nam możliwość normalnej jazdy troszkę pokiereszowanym samochodem. Mocniejsze, czy też centralne, że tak to nazwę, automatycznie wyklucza nasz pojazd z jakiejkolwiek dalszej jazdy. Restart. Nic nie dzieje się w tej grze samo. Zawsze jest uczucie, że albo przedobrzyliśmy sprawę, albo po prostu nasz zmysł reakcji był wystawiony na zbyt duża próbę. Kontrola nad pojazdem jest doskonała, co wymusiło otwarte środowisko gry, ale i zwiększenie realizmu - choć w tym drugim przypadku do Forzy jest spora droga, bez obaw. Tak więc koniec z jazdą na chama przez miasto, przy prędkości ponad 300 km/h lądując na bandzie i dzięki jej pomocy pokonując najmocniejsze zakręty. Teraz każde mocniejsze trzepnięcie wozem o stałe elementy otoczenia automatycznie będzie oddziaływać na wygląd pojazdu. W zależności od tego czy było delikatne, czy też mocnym przyładowaniem, to pojawi się albo zdarta farba albo kolejny przydrożny frajer w powyginanym wraku (w tym przypadku my), który nie potrafi operować gazem.
Jedyne do czego nie potrafiłem się przekonać to hamulec ręczny. Owszem przy tak rozbudowanych miejscówkach jak w BP przydaje się do szybkiego nawrotu furacza, czy też lekkiego zaciągnięcia przed wyskokiem z rampy (okraszonym efektownym bączkiem), lecz jeżeli już mam przy jego pomocy wchodzić w wąskie zakręty, to kończy się to źle. O wiele lepiej sprawuje się standardowe przyduszenie hamulca przy ciągle wciśniętym gazie. Ale chyba o to chodziło Criterion, żeby nie rewolucjonizować standardowych elementów tej serii.
I co by tu jeszcze powiedzieć... w demku mamy jeden wyścig z przeciwnikami, jeden na czas... i gdzieś pewnie jest też nowy Crash, lecz go nie zdążyłem odszukać - bo od razu władowałem się na rozpier.. papier Online. Ciekawy motyw po sieci dla osób, które mają kamerki. Jeżeli zrobimy Takedowna osobie posiadającej ten sprzęt, zostaniemy uraczeni niezapomnianą fotką facjaty gościa, który właśnie zaliczył dzwon z naszej winy.
Na razie widziałem 3 różnych nastolatów z zachodu EU i powiem wam, że patent jest genialny. Nie zapomnę tego "pączusia", który zwinął się na fotelu jakby dostał sierpowego hehe.
Jedynym minusem jest dziwna detekcja kolizji Online. Czasami zdarzało się, że w kompletnie absurdalnych sytuacjach gość mnie zahaczał i zaliczał na mnie Takedowna. Lecz pamiętając niektóre akcje z Revenge - tu całość w sieci sprawia o wiele lepsze wrażenie.
O&O

Propo grafy: Popup jest prawie niezauważalny. Cieszy, że większość elementów otoczenia, które gdzieś tam przed nami się ładują wyłaniają się niczym z mgły, a nie wyskakują jak króliki z kapelusza (jak choćby w serii GT). Wyjątkiem są większe budynki, których nie ukryje nawet dość duża odległość.

W sumie - ściągać i grać. Takiego Burnouta chciałem na święta. Jak widać muszę na pełną jeszcze troszkę poczekać, ale trudno. Pieniążki na premierę już mam.
Keymaker
"May the Boost be with You " - tekst mistrz biggrin.gif Tak, jak i cała gra...

Jestem na świeżo po pierwszym kontakcie z demkiem. To, co zobaczyłem, przeszło moje najśmielsze oczekiwania wobec tejże gry. Przywiązanie do szczegółów, designerski pietyzm, z jakim wykonano miasto (a mówimy o małym wycinku całości), płynność i w ogóle...WOW !!! Gra, dla której trzeba kupić któregoś z current-genów.

Fajny szczegół zauważyłem. Gdy stajemy w miejscu i stoimy chwilkę, kierowca wyłącza silnik i zapuszcza się czarno-biały filtr, a kamera leci w miasto, sunąc powoli wzdłuż ulic, a w tle przygrywa Wolfgang Amadeus Mozart biggrin.gif No ja nie mam pytań, idealny chillout smile.gif

Co do wrażeń z samej jazdy, to po prostu nie ma słów, żeby opisać to, co się dzieje, gdy jedziemy na pełnej kur*ie ~300 km/h i kończymy podróż na czołowym stretcher.gif pifpaf.gif

Online, to po prostu poezja...Czterech nerdów panoszących się po Paradise City wyprawie Crash Mode w mózgu gracza biggrin.gif

Wracam do gry...Demko wyśmienite !!!
Lord Tidek
A mi jakoś tak średnio przypasil ten nowy Burn, technicznie świetny ale ja osobiście nie przepadam za freroamingowymi wyścigami sad.gif czułem się jakbym grał w jakiegoś Need for speeda (blee)
Keymaker
Tak, tylko że NFS nie ma fizyki biggrin.gif A tu fizyka jest MASSIVE !!! Boże, takiej rozpierduchy nie widziałem dawno.

Proponuję jakąś ustawkę dzisiaj dla 4 graczy smile.gif Jak ktoś jest zainteresowany, to niech śle invite, dziś spędzam dzień i wieczór przy Xkoksie. W każdej chwili mogę grać. Ale domyślam się, że godz. 20 i wzwyż by większości pasowała. W każdym razie - ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ GRY !!!
t3xz
CYTAT(Keymaker @ 13 12 2007, 18:16) *
Tak, tylko że NFS nie ma fizyki biggrin.gif A tu fizyka jest MASSIVE !!! Boże, takiej rozpierduchy nie widziałem dawno.

Most Wanted ma fizykę i to całkiem niezłą. Nic dziwnego, że twórcy nie kryją iż to właśnie ta część NFS była po części inspiracją nowego Burnouta.
Orange
gierka mega ,zwlaszcza online
Arek_
Online? Większej nudy nigdy nie przeżyłem, ot wchodzimy do "lobby" gdzie błądzimy po mieście i gdy wreszcie znajdziemy rywali to oni zamiast grać z zasadami tylko polują na takedowny (próbowałem kilku sesji i zawsze tylko tacy).
wrog
Bo z takimi prosami jak ty Arek, to każdy boi się grać na poważnie.
t3xz
Pełna wersja ma potencjał. Na mojej liście Must Have pojawiła się właśnie nowa pozycja.
Slupek88
Nie no gra wymiata, kur.., wygląd fur---bomba, a w sumie w demie mamy dostepny tylko jeden samochodzik. Zero spadków animacji, efekty wypadku, zwolnienie, kamera, nie no po prostu czuć power. Jedyne do czego moge się przyczepić, to wkurzająca kamera, która nie resetuje się , a gdy ruszam prawym analogiem, kręci się przy samycj kołach, wkurza mnie to niesamowicie, ale ogólnie, będzie hicior. Nawiasem mówiąc, zmiany, które przeszedł nowy Bornout, są ogromne oczywiście na plus.
Zeratul

X360

PS3

X360

PS3

X360

PS3

X360

PS3

yaczes
Na podstawie kiepskiej jakosci zdjec z TV niewiele mozna powiedziec...
Zeratul
mozna zauwazyc, ze kolory w wersji na X360 sa ladniejsze, za to aliasing w wersji PS3 jest mniej widoczny. Jezeli nie potraficie tego dostrzec to musicie zdac sie na moja opinie smile.gif
signap
zazwyczaj na porwnaniach GT gier PS3 i 360, ps3 posiada zawsze jest ciemniejsze gry
kiender
Czekałem i się nie zawiodłem, gra m thumbsup.gif a POWER
Grafa jest świetna - tekstury, zróżnicowana architektura miasta, oswietlenie, efekty specjalne miodzio
Crashe i fizyka to pierwsza klasa. Fury gną się jak trzeba zaleznie od siły i miejsca "dzwona". Co ciekawe miejsce kierowcy jest puste, EA wyczuło że ewentualne masakrowanie jadącej posatci może byc źle odebrane
Ogólnie 9+/10
Diabeu
czemu źle odebrane? we Flatout jest to istotny element zabawy icon_twisted.gif
sinner
Specjalnie dla dema wykupiłem abonament na rok...
Nie ma co gadać, dla mnie pozycja obowiązkowa do zakupu.
Arek_
Mam nadzieję, że w zdrapkach.
CYTAT(wrog @ 13 12 2007, 20:59) *
Bo z takimi prosami jak ty Arek, to każdy boi się grać na poważnie.
Wielu się mnie bało, w końcu tylko 2 graczy na świecie ma ze mną dodatni bilans w Burnouta, a wielu z czołówki ma ze mną np.po 4% zwycięstw i 96% porażek. Ja się nigdy nie boję i zawsze się piszę do najlepszych nawet jak mnie zmiażdżą, co za problem? Zobaczę jak grają najlepsi i tyle.

ALE TU NIE O TO CHODZI. Nie o moją klasę w Burnouta, mam dziesiątki różnych nicków i grałem na jednym nowym i napewno nikt się nie przestraszył nieznanego nooba, gra jest bezsensu, nudna i szaleją zamiast robić nudy.

To co dziwne, to cisza tutaj. Niemal wszyscy najlepsi przeszli z PS2 i Xboxa na X360 i tam jest 90% sceny Burnouta (jedynie mi nie pasuje tragiczny pad do X360 - teraz już nieaktualne bo w wersji na PS3 jest tak samo tragiczne sterowanie), a tu co? Na forum PE wygląda jakby Burnout P. wychodził tylko na PS3.
Sokolov
Demko mnie bardzo zachęciło. Wiedziałem, że gra będzie bardzo dobra smile.gif . Dobry patent z tym, że można sobie swobodnie jeździć po mieście smile.gif Pomysł z bilbordami i główkowaniem jak tu sie do niego dostać też jest niczego sobie. Multi bardzo dobrze zrobione, zero lagów i ten genialny system zapraszania kolegów z friend listy biggrin.gif Ogólnie rzecz biorąc wszystko jest świetne dopracowane. O grafice nawet nie warto wspominać wink.gif
Colio
CYTAT(Diabeu @ 14 12 2007, 08:48) *
czemu źle odebrane? we Flatout jest to istotny element zabawy icon_twisted.gif

mnie typ zamieniany żywcem na mielonkę nie bardzo pasi do radosnego, arcade'owego charakteru gry, dobrze jest jak jest, można to dać ewentualnie jako opcję, tak jak jucha w Tony Hawku
inna sprawa że to EA, trzeba dobrze sprzedać grę = mieć jak najniższą klasyfikację PEGI

uroczo zrobili te muscle cars tak btw, aż się akcje z Death Proof przypominają icon_twisted.gif
Keymaker
Mi czołówki w tej grze przypominają filmik Microsoftu sprzed 3-4 lat, prezentujący możliwości narzędzi developerskich, w którym ikazany był crash-test samochodu...Normalnie tyłek urwany, właśnie lata z prędkością kosmiczną po orbicie ziemskiej biggrin.gif
Doneth
Powiem szczerze, że demko kompletnie mnie powaliło. Włączam. Łeee. Normalny bernałt. To uczucie minęło z pierwszym zderzeniem czołowym. Masakra. Jeździłem przez godzinę po Paradise City i jedyne co robiłem to zderzanie się w różnych konfiguracjach. Model jazdy jest fantastyczny. Samochody są chyba najcięższe w całej serii. Czuć ich moc. Nowy burnout stał się dla mnie must-havem.
ArkejD
Demo pojawiło się na torrencie, jak ktoś ma silvera to ma szanse zagrać (ja! biggrin.gif )

Działa na nieprzerobionej konsoli.
neopb20
mnie gra powalila i jest zdecydowanie najlepszym burnoutem w historii . Niestety eventow w demku na singla jest duzo zablokowanych , ale te ktore sa daja rade... oj i to bardzo biggrin.gif Swietne patenty typu ladowanie boostera na stacji benzynowej no i multi, w ktorym spedzilem 8(!) godzin od chwili pierwszego wlaczenia demka...biggrin.gif

...co tam sie dzieje...biggrin.gif a takedowny wreszcie na przeciwnikach robi sie w sposob normalny a nie to, co w revenge ze wystarczylo dotknac i juz byl zaliczony . Jak mi jakis amerykanin uciekal przez pol miasta o wciaz na dopalaczach te slalomy i wyskoki ech... bylo grubo biggrin.gif do tego te challenge podczas multi... jest bardzo dobrze.

Grafika wymiata. Obszar juz w demku jest naprawde niezly, ale jak zobaczylem wielkosc miasta przy podgladzie mapy i to, ze mamy do dyspozycji moze z 1/10 jak nie mniej tego terenu w demku to zaniemowilem. WIELKI, ZROZNICOWANY obszar i tetniace zyciem (ulicznym) miasto + inne miejscowki ... Samo miasto pelne jest skrotow, wyskoczni , roznego rodzaju miejsc specjalnych - dotychczas odkrylem 26 z 34 z...samego DEMA!

Ogolem ciezko napisac odczucia - to TRZEBA zobaczyc - szykuje sie chyba najlepsza samochodowka w historii gier. Potezny obszar, powalajaca grafika, speed(!), czas grania i zywotnosc...

Tak w ogole zapraszam do multi - bede dzisiaj na pewno: GT na LIVE: neopb . Moja historia to juz ponad 100 takedownow i z 20 rywali:P grubo bylo wczoraj;p Kto chetny pisac na LIVE wink.gif

Pozdro wink.gif

PS. Zauwazylem kilka elementow, ktore moga wskazywac na to, ze czekaja nas "update'y miasta" - na wschodzie dostepnego terenu miasta w demku - trzeba podjechac do brzegu albo wjechac parkiengiem na dach - jest budowa mostu, ktory prowadzi do kolejnego terenu widac juz stworzonego ... czyzby np. w marcu czekala na nas paczka upgrade'ująca miasto o kolejne strefy? Skad taki pomysl? Zobaczcie PIERWOTNĄ PIERWSZĄ mapę miasta. Jest odrobinę bardziej rozbudowana wlasnie na poludnie i wschod, co by wskazywalo, ze takowe update'y beda sie pojawiac w przyszlosci a teraz zostaly wyciete byc moze ze wzgledu na nieszczesny brak miejsca na DVD czy cos i zastapione miejscami budowy (swoja droga swietny pomysl) . Z tego co pamiętam zresztą w BAAARDZO wczesnych zapowiedziach Criterion coś pisało o tym, że miasto będzie rozbudowywane przez update'y ...Co o tym myslicie ?
Tommo
jak demko wypalic zeby dzialalo na konsoli bez flasza?
ArkejD
Niech modowie wybacza, ale dotałem duzo pmek z prośbami o podanie linka do torrenta, a że jest to nie możliwe (prywatny tracker, aktualnie brak mozliwosci rejestracji) specjalnie dla userów tego forum i działu xbox360 postanowiłem wystawić demo na darmowym trackerze. Jestem w stanie wysłać demko do jednej osoby w ciągu ok 35 minut (w zależności od szybkości łącza pobierającego) Takze jest to szybsza opcja niż ssanie z mininowej (przy ratio 1seed 55 pobierających).
PLik torrent: http://www.filefactory.com/file/f604cf/

Torrent prowadzi do dema gry burnout paradise, które mozna odpalić na nieprzerobionej konsoli, wypalając na zwykłą dvd.

Wysyłam do 3,4 osób, szanujcie to i seedujcie do conajmniej 1.0, ok ?

ps: Demko trzeba wypalić z prędkością większa niż 4x, moja rw ma niesety max x4 i zdarzają sie 2-3 sekundowe freezy podczas wyścigu.
Er_WolvEr
Jak narazie najlepszy torrent jaki znalazłem to ten :
http://bitoogle.com/torrent/1027052/

Odrazu mówie, że sam nei wiem czy jest OK - dopiero go ściągam ( na megowym łaczu prawie pełnia ).
5 Seedów i 33 peerów, brak rejestracji. Kałabanga !.

Troche pograłem - pierwsze wrarzenie - połaczyli Burnouta z Flatouta, nothing speszal. A jednak - gra wciągneła onlinem i chęcią znalezienia największej ilości dodatkowych dróg, bilboródw itp, fajnym modelem zniszczeń (chociaz licze, że w pełnej wersji jest jeszcze większe odczucie destrukcji).
Nie odpaliłem tryby z ,,bąsającym" samochodem zamiast CRASH'a - zapomniałem jak i gdzie sie to uzdrojstwo wyłancza. Zresztą nie chce męczyć konsolki napędu stara podrapaną płytą.

No i musze dowiedzieć sie jaki będzie OST... w demie tylko ze 2 utworki były, a ościk z 4rki ( no i dosyć 3jki) mi wyjątkowo odpowiadał.
WildFirePL
czy panowie z EA wyłączają serwery burnouta na noc? 2 dni temu chcialem pograc online o 1 w nocy nie mogłem, wczoraj o 12 tez nie moglem, popoludniami wchodze bez problemu?
Tommo
najpierw odpalilem demko na 21' starym tv po czinczach i grafike ocenilem jako bardzo dobra,
potem wlaczylem na 26 lcd ale tez po czinczach bo nie mam narazie kabla component i jak dla mnie grafa byla za(pipi)ista
strach pomyslec jak to bedzie wygladac jak kupie kabel o puszcze to w hd
Blim
Wiadomo kiedy demko będzie dostępne dla Srebrnych abonentów? happy.gif
popiol
Też dzisiaj odpaliłem owe demko. Jako, że jestem laikiem jeśli chodzi o tą grę, bo wcześniej grałem tylko chwile w demo Revenge, które mi nie podeszło. Tutaj już jest znacznie lepiej, tylko trzeba jeszcze wszystko rozgryźć... np. jak zaprosić znajomego do gry online ? Bo tam nawet żadnego menu nie ma, po wciśnięciu startu jest tylko mapka... co wystarczy, że wduszę button i wybiorę z listy osobę ? Można jakoś na mapce zaznaczyć, żeby mi pokazywało drogę jak dojechać do celu (taki GPS jakby) ? I nie mogłem wykonać tego zadania co trzeba na trzaskać 50 tys. pkt. Najwięcej udało mi się 5 tys. :| Jak to zrobić... ? Kurde fajnie by było jakby ktoś obcykany oprowadził mnie po grze, grając online z headsetem, bo widać gra ma potencjał.
Prime Hunter
CYTAT(Blim @ 16 12 2007, 14:25) *
Wiadomo kiedy demko będzie dostępne dla Srebrnych abonentów? happy.gif

Tydzień po premierze dla Gold.
Yahoosh
CYTAT(popiol @ 16 12 2007, 14:58) *
Też dzisiaj odpaliłem owe demko. Jako, że jestem laikiem jeśli chodzi o tą grę, bo wcześniej grałem tylko chwile w demo Revenge, które mi nie podeszło. Tutaj już jest znacznie lepiej, tylko trzeba jeszcze wszystko rozgryźć... np. jak zaprosić znajomego do gry online ? Bo tam nawet żadnego menu nie ma, po wciśnięciu startu jest tylko mapka... co wystarczy, że wduszę button i wybiorę z listy osobę ? Można jakoś na mapce zaznaczyć, żeby mi pokazywało drogę jak dojechać do celu (taki GPS jakby) ? I nie mogłem wykonać tego zadania co trzeba na trzaskać 50 tys. pkt. Najwięcej udało mi się 5 tys. :| Jak to zrobić... ? Kurde fajnie by było jakby ktoś obcykany oprowadził mnie po grze, grając online z headsetem, bo widać gra ma potencjał.

Menu jest na krzyżaku - klikając w prawawo. Jest rozpoczącie gry online, zaproszenie kolegi, EXIT i jeszcze ze 2.
Butcher
Soundtrack ujawniony - nie mam pytań smile.gif :

“Burnout Paradise” Soundtrack (not including the game’s classical music tracks)

Adam And The Ants, “Stand And Deliver”
Agent Blue, “Snowhill”
Airbourne, “Too Much, Too Young, Too Fast”
Alice In Chains, “Would?”
Army Of Me, “Going Through Changes”
Avril Lavigne, “Girlfriend”
B’z, “FRICTION”
Brain Failure feat. Dicky Barrett, “Coming Down To Beijing”
Brand New , “The Archers Bows Have Broken”
Bromheads Jacket, “Fight Music For The Fight”
Depeche Mode, “Route 66 (Beatmasters Mix)”
Faith No More, “Epic”
Guns N’ Roses, “Paradise City”
Innerpartysystem, H”eart Of Fire”
Jane’s Addiction, “Stop!”
Jimmy Eat World, “Electable (Give It Up)”
Junkie XL feat. Lauren Rocket, “Cities In Dust”
Jupiter One, “Fire Away”
Kerli, “Creepshow”
Killswitch Engage, “My Curse”
LCD Soundsystem, “Us V. Them”
Make Good Your Escape, “Beautiful Ruin”
Maxeen, “Block Out The World”
Mexicolas, “Come Clean”
N.E.R.D., “Rockstar (Jason Nevins Mix)”
Never Heard Of It*, “Finger On The Trigger”
Operator, “Nothing To Lose”
Permanent ME, “Until You Leave”
Saosin, “Collapse”
Seether, “Fake It”
Senses Fail, “Calling All Cars”
Showing Off To Thieves*, “Everyone Has Their Secrets”
Skybombers, “It Goes Off”
Soundgarden, “Rusty Cage”
Sugarcult, “Dead Living”
Swervedriver, “Duel”
The Photo Atlas, “Red Orange Yellow”
The Pigeon Detectives, “I’m Not Sorry”
The Styles, “Glitter Hits (J.J. Puig Mix)”
Twisted Sister, “I Wanna Rock”

Classical tracks:
Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Dance From the “Nutcracker Suite”
Luigi Rodolfo Boccherini, Minuet
Wolfgang Amadeus Mozart, “Eine Kleine Nachtmusik”
Camille Saint-Saens, “Carnival of the Animals”
Bartezoo
Świetny ost no może bez avril.
bajej
mozna gdzies to demko dostac na FTP?
barth
giera jest wypas, normalnie urywa beret, zauważyłem tylko jeden śmieszny błąd - samochody mają nieograniczoną liczbę biegów, jeśli jedzie się ciągle z tą samą prędkością to obroty silnika i tak rosną i biegi sie zmieniają, dzisiaj wyciągnąłem 13 biegów bez boosta biggrin.gif
signap
http://www.youtube.com/watch?v=YdBqpk-so0U

crasz kompilejszyn
TEAM Dabrowa Tar.
Hm.a gdzie jest kierowca?? wielokrotnie ogladałem(sliczna gra) fury i to przy otwarych drzwiach-nikogo w aucie nie ma happy.gif
Owiec
Bylo mowione ,ze ze wzgledow ludzkich nie ma tam nikogo specjalnie. Chcialbys siedziec w takim samochodzie i byc miazdzonym co 30sekund?
orion50
Wczoraj zassałem demo i NIE MAM PYTAŃ. Gram na CRT, a i tak moje buły zostane urwane i połknięte bez zagrychy w postaci ogóra z piwnicy. Animacja nie zwalnia, świetna mapa. Masa samochodów cywili, super gra świetlna. Nie wspomnę już o kolizjach wub.gif teraz zbieram na Forze 2, ale kolejnym moim zakupem na pewno będzie B:Paradise.
pozdrawiam
t3xz
Pytanie do osób, które już szarpią przedpremierowo:
Panowie. Jak się zaczyna tryb SHOWTIME, bo dziś śmigałem przez 3 godziny i jakoś na to nie wpadłem o_O?
Mastah27
LB + RB podczas wypadku.
sater
wlasnie odpailem gre po raz pierwszy i musze powiedziec ze NARAZIE jestem rozczarowny..za duzo chaosu..zeby wygrywac wyscigi trzeba chyba nauczyc sie na pamiec calej mapy..ehhh gdzie tam BP do mojego ukochanego Takedowna??
t3xz
CYTAT(sater @ 12 01 2008, 01:22) *
wlasnie odpailem gre po raz pierwszy i musze powiedziec ze NARAZIE jestem rozczarowny..za duzo chaosu..zeby wygrywac wyscigi trzeba chyba nauczyc sie na pamiec calej mapy..ehhh gdzie tam BP do mojego ukochanego Takedowna??

Główna zasada: Obserwuj system nawigacji na samej górze ekranu i jeżeli ten nie wskazuje konieczności zmiany ulicy, trzymaj się jej i już.
Oczywiście wraz z coraz lepszym poznaniem miasta będzie można korzystać ze sporej ilości skrótów , lecz trzon bezproblemowego wygrywania wyścigów to właśnie trzymanie się głównej drogi.
Wracam do gry. Wczoraj w trybie Stunt wywinąłem circa 1.250.000 punktów hehe. Dziś muszę to pobić.
sater
Witam ponowiie,po calonocnym szarpaniu zaczynam zmieniac zdanie,gre trzeba poprostu rozgyzc a jak sie juz to zrobi..to zrywa beret..fakt wyscigi z poczatku sa trudne .ale tryb MARKED MAM..poezja..

no i jeszce jedno pytanie ja mam gre(oryginał) od wczoraj ,ale pytanie dla szarpiacych dluzej..czy sa zmienne warunki pogodowe??i co z trybem nocnym jest??czy wyscigi odbywaja sie tylko w dzien???
Smiti
Witam, mam pytanie - gdzie mogę dorwać oryginalną grę przed premierą ? smile.gif
sater
A skad jestes???ja swoja kupilem w Bytomiu
kiender
Jaka znowu przedpremiera ??? Chyba że ktoś coś z netu sobie zassał huh.gif Gra ma byc do kupienia od 25 stycznia
wrog
Zajrzyj na popularny serwis aukcyjny...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.