Jak jest zrobiony, to po prostu nie ma gwiazdki wskazujacej gdzie to
jasiopatryk
28 02 2008, 20:20
Osiągnięcie bez problemu dzięki waszej pomocy zdobyłem. Chciałem teraz zdobyć osiągnięcie Hotshots
Get 50 Snapshots in your Lineup. W zakładce Lineup są 4 kategorie. Ile musze mieć fotek znajomych w poszczególnych kategoriach ? W pierwszej i ostatniej mam 20. W drugiej i trzeciej musze mieć po 10 fotek ?
kombinacja dowolna, abyś tylko miał 50 fotek
jasiopatryk
28 02 2008, 20:40
A musze mieć we wszystkich rozdziałach chociaż jedną fotke ?
CYTAT(t3xz @ 23 02 2008, 15:29)

CYTAT(Wallerot @ 23 02 2008, 17:16)

W jaki sposób ustanowić własny czas na ulicy? Biorę strzałkę do góry , ustawiam ,że chce best offline time i co dalej?
Walisz na koniec takiej ulicy, zawracasz i pojawiając się ponownie na niej widzisz jak zegar zapiernicza od 00:00:00 wzwyż. Gonisz, pobijasz lokalny rekord i już.
A jak zrobic offlinowy wypadek ? Zawracam i nie liczy mi zadnych punktow...
odpal Showtime przy ustawionych road rules na nie
Kroolik
29 02 2008, 09:11
Jezu... ludzie. Google, Gamesfaqs, strony fanowskie poszukajcie trochę, a nie z totalnie banalnymi pytaniami wyskakujecie.
Na wszystkie ww. pytania w minutę znajdowałem odpowiedź...
Hint! : W google wpisz Burnout Paradise faq
maciek88
3 03 2008, 15:09
Żadna inna gra nie ma chyba tak dziadowskich kawałków. W tym seria Bernałt jest mistrzem ;] Ale z drugiej strony "szanujące się" utwory jak
Fuel czy klasyki z Forzy (Ozzy) niezbyt wpasowałyby się w ten poprawnie polityczny, sielski koncept.
Poprawnie polityczny czy poprawny politycznie? ^_-
W kwestii muzyki przynajmniej otwarcie "Paradise City" Guns N' Roses jest trafionym pomysłem. ;P
maciek88
4 03 2008, 20:27
CYTAT(Hejas @ 4 03 2008, 15:15)

Poprawnie polityczny czy poprawny politycznie? ^_-
Nie mam pojęcia oO Chyba strzeliłem gafę.
CYTAT(Hejas @ 4 03 2008, 15:15)

W kwestii muzyki przynajmniej otwarcie "Paradise City" Guns N' Roses jest trafionym pomysłem. ;P
Zgadza się. I na tym koniec ;] Nie żebym uważał się za jakiegoś konesera muzyki o nieprzeciętnym słuchu bo też zdarza mi się słuchać różnego dziedostwa, ale OST w Paradise City puszczam mimo uszu. Irytuje.
Ale naprzykład Airbourne - Too much too young too fast jest IMO świetny
A ja mam pytanko - czemu niektore samochody w offline jak i online maja fioletowe/rozowe swiatla? U mnie kazdy ma normalne ,a mam juz ponad 50
maciucha
6 03 2008, 08:11
No i sprawa wieku powróciła razem z moimi urodzinami... Więc tak - konsola widzie mnie już jako 13+ bo odblokował mi się messenger i możliwość wprowadzenia biografi i innych pierdół. Niestety do ku.źwy nędzy nie odblokowało mi się granie po sieci w Burnoucie i innych grach od EA

. Teraz jest to już niedotrzymywanie umowy po na pudełku jest napisane czarno na białym że gramy od 13+ a ja dalej sobie nie pogram. Pomyślałem, że to może wina sejwa i gra ma już gdzieś zapisane mój wiek. Nadpisałem stary save ale nic to nie dało. Ma ktoś jakieś rady, bo mnie zaraz szlag jasny trafi...
masz profil na eanation???
maciucha
6 03 2008, 11:48
Nie, nie mam.
to weź załóż sobie konto i wtedy zobacz, oni tam mają popieprzoną autoryzację
maciucha
6 03 2008, 12:05
Do jaaaaasnej ch.o.lery

. Usunąłem sejwa z ponad 12h grania i dupa dalej nie działa ;/.
Diabeu zarejestriwalem sie tam przeszedlem do dzialu o burnoucie i podalem tam swoj GT i e-maila i napisalo że zostal dodany i mogę grac po sieci. Wylogowalem się z konta na live i znowu zalogowalem ale dalej nie moge grac...
skrobnij maila do nich, bo chyba nic więcej ci nie zostało
maciucha
6 03 2008, 12:23
CYTAT(Diabeu @ 6 03 2008, 12:15)

skrobnij maila do nich, bo chyba nic więcej ci nie zostało
Akurat to coś pomoze

. No nic wykasowałem sejwa z nadzieją że coś to da i 12h grania poszło w pi**u i jescze dalej, ja sobie nie pogram online a panowie w EA sobie tylko siedzą i odcinają kupony na nastepnych produkcjach. Dzięki Diabeu za pomoc.
nie zakladaj od razu, ze to nie pomoze.
ja mialem problem z zalogowaniem sie do serwisu skate.reel (tez EA).
wymiana 11 listow z panem z EA sprawila, ze wreszcie sie udalo
U mnie po 5 skonczylo sie na niczym ze skatem
Czy da sie w tej grze ustawic obrotowa minimapke?
Czy mozna stworzyc 2 profile/savy, cos a'la skate?
Z tego co wiem, to nie i nie.
Czemu po dużej masakrze w trybie show time nazwy ulic w hudzie zmieniaja kolor na srebrny?
Znaczy że już ją zaliczyłeś jak jest złota to i showtime i time zaliczone
Za co dokladnie dostaje sie fotki w zakladce "RULEBREAKER SMUGSHOTS" ??
maciucha
7 03 2008, 15:45
No i tak jak myślałem. Napisałem do nich i wczoraj i dzisiaj ale nikt nawet nie raczył odpowiedzieć, całe EA

.
Poczekaj troche ,za duzo bys chcial.
CYTAT(shy4 @ 7 03 2008, 08:30)

Za co dokladnie dostaje sie fotki w zakladce "RULEBREAKER SMUGSHOTS" ??
we freeburn ustaw road rules
jak pobijesz rekord kogoś z kim grasz to poleci mugshot
Dzieki, bo tak sie zastanawilalem bo ciupam juz ponad 90h i 85% skonczone a ani jednej w tej kat foty nie mialem, no ale szczerze nie bawilem sie podczas online w masterowanie road rules.....
ps. ma ktos kamerke?? bo potrzeba mi kilka fotek z wyscigu do achieva:P
marshall
9 03 2008, 01:47
Nie wiem czy bylo ale znalazlem na innym forum, a pozno juz zebym przewracal stronami....
Proszę bardzo, oto kod do europejskiej wersji gry na samochodzik Carson "STEEL WHEELS" GT:
KOD
Z891 4K88 IN25 79AA
jeszcze jeden kod na wózek Gamestop
KOD
B179 8M20 XA09 80FF
Wpisywać w SPONSOR PRODUCT CODE
Jesli ktos by pytal - dziala na amerykanskich kontach i trzeba wpisywac ze spacjami

A ja ponawiam pytanie - skad rozowe/fioletowe swiatla ludzie maja?
Owiec moze to opcja po przejsciu gry na 101%
Tylko dzisiaj znowu mialem goscia z takimi swiatlami ,a jezdzilem w singlu.
to ja nie wiem. moze jakis bug w grze tak jak ten ponizszy ktory mi sie przytrafil:P
respawnowalo mi auto kilka metrow powyzej ulicy centralnie w kladce dla pieszych i tak wisialem prawie 2 minuty...
http://i103.photobucket.com/albums/m136/sh...06/DSCF2507.jpghttp://i103.photobucket.com/albums/m136/sh.../DSCF2506-1.jpgogolnie lyknalem 101%gry i "uczciwego" calaka czyli 970/1000 bo te 30 ptk za posiadanie kamerki to bezczelny skok na kase.
Po 110h grania nadal podtrzymuje ocene 6/10(moze 7 z sentymentu;P), gra jak dla mnie niedopracowana i skopana bug goni buga....najgorszy Burnout ze wszystkich...sorki no bonus
Niestety tworcy zapowiadali cudana kiju a wyszla gra dobra dla fana serii lub bdb na kogos kto nie mial stycznosci z Burnout'em, nic jutro wymiana BP na Army of Two yeees:)
Mam pytanie troche z innej "beczki".

Czy w Burnout Paradise mozna grac we wszystkie dostepne opcje Online na zdrapce Trial 48 h czy moze sa jakies ograniczenia tak jak np. w Halo 3 ?
ja do tej pory grałem na zdrapce i jest ok
To samo, na zdrapce zrobilem juz troche online i wszystko dziala jak trzeba.
potwierdzam tak jak poprzednicy
Butcher
13 03 2008, 20:38
Pokazane niedawno nowe skórki dla furek będą dostępne po wykonaniu nowych, specjalnych wyzwań w grze.
A czy ktoś już pisał, że Criterion pracuje nad nowymi WYSPAMI, które poszerzą obszar gry ?
I będą ZA DARMO - info:
Alex Ward, oficjalne forum Criterion
Kroolik
13 03 2008, 20:43
Fajnie. Ciekawe co na to Achievement whor.. eee Hunterzy, drugi raz kupią?

Z tymi wyspami to przesadzili. To się nazywa gest wobec graczy. Tego po EA bym się nie spodziewał, zrezygnować z kasy na rzecz graczy.
Ciekawe ile i jakiej wielkości te wyspy. Zważywszy, że osiąga się kosmiczne prędkości to małe nie powinny być.
Kij z wyspami. Już sam most łączący nowe nabytki ze starymi będzie dawać spore pole do popisu dla furek serii Stunt:
http://pl.youtube.com/watch?v=DcrprEQwSpE
neopb20
14 03 2008, 10:21
Ha! Swego czasu pisałem o tym, że być może właśnie tak się stanie, że pojawią się dodatkowe wyspy i gra będzie się rozbudowywać niemal w nieskończoność... i stało się!
Pamiętacie tą mapę pierwszą? Coś mi się zdaje, że właśnie taki jest plan Criteriona na obszar BP . Jeśli się nie mylę, dostaniemy praktycznie drugie tyle terenu...
...Swego czasu ktoś miał wątpliwości : "jak to możliwe, że do GTA4 dorzucą nowe wyspy ?" ... i mamy odpowiedź . Tyle, że w BP takie rozwiązanie zostanie wprowadzone jako pierwsze. Pytanie: Czy po prostu wyspy są już wbudowane i zwyczajnie ściągniecie danego dodatku je odblokowuje czy to zupełnie nowy materiał? To wyjaśni pojemność dodatków ... Jeśli faktycznie dodatki są dodawane "sukcesywnie" a nie już wbudowane, to mamy przepis na grę, która może istnieć latami (graficznie ta gra spokojnie utrzyma się w czołówce przez rok jak nie dłużej) i wciąż się świetnie sprzedawać . Co 2-3 miesiące nowa wyspa i nietrudne będzie uzyskanie wielkości terenu na poziomie TDU (gdzie teren był potężny, tylko zbyt mało zróżnicowany - ale za to realistyczny, nota bene- ponoć robi się już 2-ka z 2400km, tym razem znacznie bardziej zróżnicowanych tras...

)
...i w tym momencie 20GB na HDD powoli przestaje wystarczać

...Anniversary, GTA4 nazwane epizodami, wyspy do BP i wciąż rosnąca biblioteka XBLA, o filmach w HD i Originals nie wspomnę ...
...i chyba zacząłem wierzyć, że dodatki do GTA4 faktycznie mogą być tym, co ViceCity czy SanAndreas. Technicznie jak widać - jest to wykonalne. Czasowo - wątpliwe. Ale nie można wykluczyć, że premiera została opóźniona przez PS3, a spece od programowania tej gry na X360 ten czas wykorzystali i przygotowywali w tym czasie "epizody" w postaci ViceCity czy SanAndreas ...
Gierkę dorwałem niedawno, ale już teraz mogę powiedzieć z czystym sumieniem...TO JEST TO!!! Nowa konwencja polowania na eventy w mieście i dojazd do tychże bardzo przypadł mi do gustu. Brak wznowienia wyścigów na samym początku nie daje się tak we znaki, być może później przy większym procencie skompletowania gry będzie to bardziej uciążliwe (powroty do startu), ale jak na razie - nie udało się to jadę do następnych challenge'y.
Muza - miód. Mogli darować sobie kawałki Avril "I want to be your bitch!!" ale jakoś to przeboleję. Nie sprawdziłem czy można kawałki wyłączać...no proszę. Kiedy usłyszałem "Would?" Alice'ów prawie się popłakałem. Soundtrack bardzo przypadł mi do gustu.
Prędkość - główny bohater gry. Z tym elementem gry jest jak najbardziej tip-top. Nowy tivik sprawuje się świetnie w środowisku gry i muszę przyznać, że czas reakcji jaki potrzebuje moje oko na zarejestrowanie tego co się dzieje na ekranie jest krótszy niż było to w przypadku Revenge (pierwszy kloc).
Ogółem...miód malina. Tylko grać

.
Gram od kilku dni i z czytym sumieniem moge napisac, ze to najlepszy Burnout. Zniszczenia samochodow sa po prostu rewelacyjne. Jedyna rzecz ktora mnie denerwuje to brak mozliwosci przerwania w trakcie(a moze ja nie wiem jak to zrobic ?) i restartu wyscigu. W tej chwili robie licencje elite i o ile wczesniej to nie przeszkadzalo to teraz coraz bardziej daje sie we znaki.
elimiko
15 03 2008, 13:45
CYTAT(Matrox @ 15 03 2008, 13:36)

Gram od kilku dni i z czytym sumieniem moge napisac, ze to najlepszy Burnout. Zniszczenia samochodow sa po prostu rewelacyjne. Jedyna rzecz ktora mnie denerwuje to brak mozliwosci przerwania w trakcie(a moze ja nie wiem jak to zrobic ?) i restartu wyscigu. W tej chwili robie licencje elite i o ile wczesniej to nie przeszkadzalo to teraz coraz bardziej daje sie we znaki.
Zeby przerwac wyscig wystarczy zatrzymac sie poprostu na kilka sekund. Opcji restart niestety nie ma.
Mam problem z osiagnieciem "Watt?", zrobilem na tej ulicy najlepszy czas i showtime, a achievementa jak nie bylo tak nie ma

Wie ktos jakie moga byc tego przyczyny ??
Pobij go jeszcze raz

Do achi sam czas wystarcza, napewno dobra ulica? Tam kolo zlomowiska w downtown?
jasiopatryk
15 03 2008, 20:02
Wejdz na mape i zobacz czy ulica zaznaczona jest na srebno.
Tak to ta ulica, czas pobilem juz kilka razy, w tej chwili mam 3.47 sec, a ulica jest zaznaczona na zloto.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.