Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Paradise
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Sarge
CYTAT(Hela @ 6 05 2007, 13:38) *
CYTAT(mord00k @ 6 05 2007, 10:52) *
Flyjack, imo "trochę" się mylisz. Moim zdaniem jest pięknie. Wszystko ostre, duży zasięg widzenia, fajne rozmycie, piękne odbicia smile.gif.

Jest tak jak mówisz, tylko czemu jest tak minimalny ruch uliczny?

Może to jeszcze nie są godziny szczytu laugh.gif ?

A na poważnie to ja się nie czepiam - wygląda to naprawdę bardzo ładnie, jeszcze tylko chce to zobaczyć w 60fps'ach i przy dającym radę modelu uszkodzeń rolleyes.gif ...
mord00k
@Hela - może chodziło tylko o prezentację grafiki a tej części jeszcze nie mają dopracowanej? Nie wiem, ale ja odzywałem się w związku z grafiką wink.gif
Lucek
FJ wszystko wie najlepiej przeciez - juz nieraz sie tu o tym 'przekonalismy' ^^
Hela
CYTAT(mord00k @ 6 05 2007, 16:48) *
@Hela - może chodziło tylko o prezentację grafiki a tej części jeszcze nie mają dopracowanej? Nie wiem, ale ja odzywałem się w związku z grafiką wink.gif

No ja wiem, że sporo rzeczy mają na pewno jeszcze niedopracowane. Weźmy np. kraksy? Przecież nie wrzucili żadnej do trailera nie dlatego, że są już świetnie odwzorowane i jest się czym chwalić ;p Ale te screeny, jak i trailer wiały trochę pustką, jeśli chodzi o ruch uliczny, a jak już zdecydowali się zrobić jedno płynne miasto, to przydałoby się do znacznie więcej aut na trasie.
Mastah27
Nowe/stare (to chyba te, które były w dziwnej rozdzielczości) screeny i zapowiedź:

http://media.xbox360.ign.com/media/850/850816/imgs_1.html

http://xbox360.ign.com/articles/802/802260p1.html

-realistyczne odgłosy wydawane przez auta
-zachwyty nad grafiką i deformowaniem się samochodów (silnik wylatujący przez tylną szybę ohmy.gif, rozwalenie się bryki na dwie części)
-multi na zasadach podobnych jak w Test Drive: Unlimited (brak menu, wybierasz miejsce startu, zapraszasz kumpli i jazda, ścigać się może do 8 graczy)
-pokazywano wersję na PS3
-miasto wielkości 30 mil kwadratowych
-rozsiane po mieście sklepy, w których możesz kupić dopałki (boost na stacjach benzynowych, naprawa auta w warsztatach, zmiana lakieru w lakierni itd.)
-możliwość zawitania na złomowisko, gdzie masz dostęp do wszystkich odblokowanych samochodów
-współpraca z PlayStation Eye oraz Xbox Vision Camera, które automatycznie robią zdjęcie stakedownowanemu kumplowi (mowa oczywiście o trybie online)
-Showtime Mode = Crash Mode, odpalany w dowolnym momencie poprzez naciśnięcie jednocześnie RB i LB, kończy się wtedy gdy z wozu odpadną koła, a ostatecznie gdy się zatrzymasz, więc jest możliwość zrobienia masakry na całej długości/szerokości mapy
-"If that isn't the epitome of badass, I don't know what is" icon_twisted.gif
Zeratul
dalej nie moge strawic informacji, ze bedzie jazda po miescie... opcja z odwiedzaniem sklepow jest dla mnie w ogole nie do przelkniecia. Wiem, ze sa ludzie ktorzy to lubia, ale ja nie trawie. Mam nadzieje, ze bedzie mozna bez problemow korzystac tylko z menu.
jamaniek
Pomysł ze sklepami troche przereklamowany. Wolna jazda to moim zdaniem krok na przód w serii. Przynajmniej można sobie pojeździć normalnie i podziwiać to nad cym Criterion tak pracował. Myśle że Paraidse będzie grą wyścigową roku smile.gif BURNOUT RULEZ!!! smile.gif
Sokolov
http://www.youtube.com/watch?v=R4MF0m-1slw...2Dz%2DE3%2Ehtml
filmik z Burnout Paradise miał zostać pokazany na E3, ale jak wiadać doszło do "wycieku" smile.gif
Zeratul
IMO wyglada to dobrze, ale nie powoduje opadu szczeny, czyli wyglada slabo.
Moze filmik w wersji HD pokaze szczegoliki na widok ktorych bedzie slinotok
Marvel
Nie widzi mi sie ten free-roaming.Developer sporo ryzykuje tym rozwiazaniem.
jamaniek
Wcale nie ryzykuje na OperationBurnout w ankecie wiekszosci osob sie pdooba tedn pomysl. jak dla mnie pomysl genialny w swoijej prostocie. A Filmik nie yciekł tylko został już wcześniej pokazany na ea.com. A wypadki są poprostu wybitne ohmy.gif Nigdy nie widziałem nic bardziej realistycznego w grach video piwo.gif I to dopiero Pre-Alpha woot.gif Czekamy woot.gif
ArkejD
Wypadki - kosmos...czyżby wrócił tryb crash ?
Graficznie solidnie, w hd pewnie wygląda jeszcze lepiej, ob ytylko te 60 klatek było i ziuuuuup
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/103752.html <--było??6min gameply??:)
Zwirz
KOSMOS !!!! Ta gra zjada wszytskie arcadowe wyścigi. Free - Roaming to strzał w dziesiątke. A zniszczenia samochodu... No piękne, cudne, miodne. tutaj wypadki są słodziutkie. Jak jest pokazane na 6 minutówym Gameplay`u to normlanie mnie rozbraja. Jak ten samochód uderze w ściane i wszytsko pęka, wyłamuje się i ogólnie zgniata się
Mikes
Myślę że przy filmikach z Crasha będziemy walić konia hyh.gif
ArkejD
mysle że chyba tylko ty będziesz...
Slupek88
Bez dwóch zdań gra wymiata, będzie kolejny za(pipi)isty bornout
Salwador
nie ma co zaprzeczyć że twórcy mają talent:)..jestem ciekaw czy po tej części wydadzą np Black 2?:)
Sztajniec
W którymś z ostatnich numerów PE był wywiad z Alexem Werdem, który powiedział, że po Burnoucie Paradise pojadą na wakacje a potem może za coś się wezmą, ale raczej nie będzie to Black 2 chytry_.gif Anyway - Burnout Paradise to jeden z powodów dla których postaram się kupić XO chytry_.gif
Figaro
MASAKRYCZNY filmik! Takiego Burnouta lubimy smile.gif
Sokolov
Burnout Paradise pozamiata że aż miło biggrin.gif Stawiam, że będzie to najlepsza część serii. Świetnie, że autorzy zdecydowali się na beztroskie zwiedzanie miasta, ogromny plusik biggrin.gif Grafika oczywiście miażdży. Wiadomo kiedy jest premiera tego zacnego tytułu? smile.gif
Owiec
Wedlug gamefaqs q4 tego roku. A mnie zastanawia jedno ,po co jest to malowanie samochodu ,bo z tego co dalo sie zauwazyc ,tylko kolor sie zmienial zniszczenie nie naprawialy sie ,po prostu dla widoku? Co do kustomizacji ,mozesz walnac w sciane i tak stungowac swoj samochod - to mnie roz(pipi)alo xD Aha oraz przydaloby sie jakies info co do tego ,po jakim czasie wylacza sie silnik i czy to ma jakies znaczenie, czy po prostu taki bajer.

Edit: sorry q4 to jest AU, a EU nawet nie jest ustalone confused.gif Ale pewnie po USa czyli przyszly rok przed q2.
Sarge
Z tego co wiem, to premiera w USA miała być po tej w Europie, więc jeśli nic się nie zmieniło, to powinniśmy jednak dostać nowego Burnouta w IV kwartale TEGO roku happy.gif .
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_4960_en.html
Mastah27
Nowa paczka obrazków:

http://www.gamersyde.com/news_5248_en.html
Slupek88
Kiedy wkońcu premiera tego hitu?
2razyjot
Czekam i katuje razem z panna Revenge, ktore wyszlo na 360-tke - gadzina wszystkie crashe rozwala a ja mecze okrazenia na czas. Czekam, czekam, czekam - bedzie hicior i jestem tego pewien, tej gry zepsuc nie mozna tylko co z powiewem swierzosci? ;]
Butcher
IMO cała mechanika gry, szkielet gameplay'u oparty o free roaming, jedno wielkie miasto, brak menusów i "drabinki wyścigowej" to jeden wielki powiew świeżości...
2razyjot
CYTAT(Butcher @ 22 10 2007, 08:34) *
IMO cała mechanika gry, szkielet gameplay'u oparty o free roaming, jedno wielkie miasto, brak menusów i "drabinki wyścigowej" to jeden wielki powiew świeżości...

A crashe beda? Bo jak nie to mnie baba udusi i bedzie marudzic ze znowu glupie samochodziki a dla niej nic. W Top Spina mnie rozwala, sic! ;/
BartX
Demko w grudniu, gra w drugiej połowie stycznia.
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_5564_en.html
kiender
CYTAT(BartX @ 28 10 2007, 13:21) *

to demko to potwierdzone info ? Byłoby super poszarpać jeszcze przed świetami
Lord Tidek
CYTAT(kiender @ 4 12 2007, 17:36) *

to demko to potwierdzone info ? Byłoby super poszarpać jeszcze przed świętami

Nawet jeśli będzie w grudniu to znając nasze szczęście będzie zablokowane closedeyes.gif
t3xz
CYTAT(Lord Tidek @ 4 12 2007, 17:39) *
CYTAT(kiender @ 4 12 2007, 17:36) *

to demko to potwierdzone info ? Byłoby super poszarpać jeszcze przed świętami

Nawet jeśli będzie w grudniu to znając nasze szczęście będzie zablokowane closedeyes.gif

Wątpię. Znając życie nawet z kont na USA będzie szło je ściągnąć.
Mastah27
Demo za 7 dni, 9 godzin, 33 minuty i 10 sekund:

http://www.criteriongames.com/
t3xz
http://www.gamersyde.com/news_5638.html całkiem miła porcja screenów i gameplay z wersji na PS3.
Jak to będzie z tym Xem przekonamy się już dziś. Czy Criterion nie dało ciała? Czy framerate wytrzyma stałą ramkę w potężnych obwodach naszych frisiksti?
Już dziś.. późno. Bardzo późno... około północy demko powinno być już dostępne. Jeżeli nie na kontach EU, to na pewno tych w USa.
kiender
Mam nadzieje że dziś o północy nie dojdzie do zatkania Xbox live kiedy horda graczy rzucci się do zasysania dema. Niby tylko demo ale gryze paznokcie z niecierpliwości
Mastah27
Pod linkiem, który podał t3xz, nie ma już filmików (EA "poprosiło" o ich usunięcie). Warto jednak spojrzeć na tryb Showtime nawet w youtubowej jakości:

http://pl.youtube.com/watch?v=g3ybat1DTJ4

Jeśli ten tryb ma zastąpić Crasha to ja podziękuję. O ile na papierze nie wyglądało to źle, to w samej grze... beznadzieja.
Orange
mi tam sie wydaje ,ze ten tryb moze sprawiac duzo radosci...
niedlugo sie juz w kazdym razie przekonamy wink.gif
Owiec
Goofno confused.gif Jak mogli tak zwalic crasha ,przeciez to jest jakas kpina. Jak w jakiejs platformowce ,co skaczemy kangurem przebranym za smochod huh.gif szyt anyłej
Er_WolvEr
IMO Crash był cienki - co nie oznacza, że trza go było wymieniać. Właśnie teraz Crash mógłby być fajny - przy bardzo dużej ilości samochodów, lepszej fizyce, wiekszych terenach.
A nowy tryb może będzie niezły, średniej ilości samochodów na ulicach trza będzie kombinować. W każdym razie nowy tryb jest ciekawym odpowiednikiem trybu z Revenge gdzie niszczyło sie zwykłe wozy w danym czasie. Oczywiscie to tylko moje odczucia.

Nie moge sie doczekać... nastepnego tygodnia. Jako Silverow'iec sprawdze Burnouta i Fuels of War dopiero za 7 dni ;/ Dammyt.
t3xz
Trudno sobie wyobrazić, jak miałby wyglądać stary Crash w całkowicie freeroamingowym środowisku, które mamy w BP.
Czy to wypali? Sprawdzę dopiero jutro wieczorem (obowiązki).
Lord Tidek
Jak na razie to uważam iż ten nowy tryb to kpina, zobaczymy jak będzie w praniu.
Keymaker
Wie ktoś, o której ma się ukazać demo ?
Mastah27
17.

edit: Czyli jednak nas okłamali. Jak miło happy.gif.
Keymaker
Już jest !!!
sinner
I jak wrażenia? Ja niestety muszę tydzień poczekać sad.gif
yaczes
Jest kozacko:) Nic sie nie doczytuje, nie klatkuje, speed jest ogromny, co az dziwi przy otwartym miescie smile.gif Architektura jest swietna, online bedzie rzadzil smile.gif Nie moge sie doczekac fulla. Na szczescie wywalili oczo(pipi)nego blura, a wszystko jest czytelne i przejrzyste (w przeciwienistwie do BO:R).
Tommo
jak wypada grafa?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.