Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Paradise
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
wojnar
no to czekamy na Crash mode i moze jakies nowe wozki ;P
adi
Jest w demie możliwość grania online?Trzeba dojechać na jakieś specyficzne skrzyżowanie?
Kurcze,wydaje mi się że kamera mogłaby być troszkę wyżej,jak już zaczniemy powaznie zapier......smile.gif to troszkę na ślepo;)

polaki899
Gra jest wyśmienita a złaszcza online z rodakiami. Miasto bedzie OGROMNE w pełnej wersji i moim zdaniem jest świetnie zaprojektowane. Watpie zeby w GTAIV było lepsze miasto i ładniej wygladało niz choc tu nie ma czasu na przygladanie sie bo tu jest predkość na maxa.
Gra mnie pozytywnie nakreciła i potwierdziła w przekonaniu ze to bedzie gra warta zakupu choćby dla pościgania sie w online z kumplami i zarysowania sobie świeżo odpicowanej bryki smile.gif
YETI
CYTAT(adi @ 14 12 2007, 21:06) *
Jest w demie możliwość grania online?Trzeba dojechać na jakieś specyficzne skrzyżowanie?

Dajesz strzałkę w prawo, i możesz wysyłać zaproszenia do gry, lub przyjmować zaproszenia.
GMB
Fajny jest motyw z kamerką (muszę sobie sprawić). Dziś po paru Takedown'ach widziałem twarz Adamcky'iego, Neo_Angin'a i NeoGranata. Hi ziomy. tongue.gif
XM16E1
A jak soundtrack? Dali jakiś fajny kawałek do dema? Słychać coś innego oprócz ryku silnika?
Sorry jeśli poajwiło już się takie pytanie...
(BaT)
CYTAT(XM16E1 @ 14 12 2007, 19:29) *
A jak soundtrack? Dali jakiś fajny kawałek do dema? Słychać coś innego oprócz ryku silnika?
Sorry jeśli poajwiło już się takie pytanie...

Podczas freeride nic nie leci
dopiero przy race muzyka sie włacza , ale wyścig trwa zbyt krótko aby coś wyłapac , zapamietałem tylko że leciał jakis kawałek techno
BartIrlandia
CYTAT(polaki899 @ 14 12 2007, 18:15) *
Watpie zeby w GTAIV było lepsze miasto i ładniej wygladało

mysle ze porownywanie miast z Bournouta i GTA to troszke semantyczne naduzycie hyh.gif
Adamus7856
Jestem mega fanem serii Burnout i przeszedłem wszystkie części więc naturalnie do Paradise jestem też bardzo pozytywnie nastawiony. Grałem dzisiaj 3h w demko i zrobiłem chyba wszystko co się dało w demku zrobić, nawet pograłem z kumplem po sieci.
Moje odczucia są bardzo pozytywne. Grafika jak to Burnout 10/10. Obecnie w klasie gier samochodowych na PS3 konkurować pod tym względem może z nim tylko Motorstorm bo wszystkie Need for Speed'y i inne wynalazki pokroju Juiced się chowają.

Gameplay daje mnóstwo rozrywki i jeśli tylko przed demkiem spędziłem 3h to pełna wersja da mi multum frajdy więcej. Pierwsze co zrobiłem to rozpędziłem się do sporej prędkości i wyrżnąłem w samochód jadący z naprzeciwka. To się dopiero nazywa Next-genowy model zniszczeń biggrin.gif piękna animacja kraksy i samochód który już chyba bardziej realistycznie nie może się wgniatać i rozpadać.

Co do muzyki i dźwięków to wiadomo to tylko demko więc jest ostro obcięte z soundtracku. Do dźwięku nie można się przyczepić bo i silniczek i dźwięki otoczenia bardzo dobrze oddają klimat. Niestety w soundtracku jest tylko kilka utworów i nie są jakieś wybitne, do tej gry zawsze pasował punk rock i w pełnej części mam nadzieję że tego nie zabraknie

Jedyne co mnie wkurzyło to to że trasa jaką masz jechać np. wyścig, nie jest ograniczona albo chociaż zaznaczona na mini mapie, przez co w sumie przed każdym wyścigiem trzeba spojrzeć do mapy i obczaić najkrótsza trasę dojazdu do mety. A i jeszcze jedna sprawa, jak w tej grze zrobić drifta tzn. którym przyciskiem jest zwykły hamulec bo grając nie doszedłem do tego huh.gif .

Na podsumowanie gdybym miał oceniać demko to dałbym mu 10/10 za grafikę, 8/10 za dźwięk i 10/10 za radochę z grania.

A i jeszcze jedno wysyłajcie zaproszenia jak chcecie dla Adamus7856 bo jak na razie mam tylko jednego kumpla polaka mellow.gif
Jakim
panowie jak to jest z tymi challegneami w online? Grałem z chopcami jakiś czas i nagle właczył się challenge polegający np. na jak najdłuższej jeździe z boostem w jakimś tam okreslonym czasie , albo np. na jak najdłuższy lot itp. Ktoś to włącza czy robi się to samo?

Aha butcher- demko które robi save- GT5 Prologue, super dub'n'rub i np.... eee zapomniałem.
pack
Dzisiaj grałem demo z 4h. smile.gif
Cudowna gra, mocny miód, miód...MIODZO!!! slinotok.gif
Grafika jest rewelacja, kolizje bardzo realistyczne i w ogóle wszystko dopracowane.
Silna grywalna. Czekamy do stycznia. smile.gif
Łebi
CYTAT(Jakim @ 14 12 2007, 21:47) *
panowie jak to jest z tymi challegneami w online? Grałem z chopcami jakiś czas i nagle właczył się challenge polegający np. na jak najdłuższej jeździe z boostem w jakimś tam okreslonym czasie , albo np. na jak najdłuższy lot itp. Ktoś to włącza czy robi się to samo?

To się nie włącza smile.gif . Po prostu musisz wykanać jakąś akcję lub pobić dotychczasowy najlepszy wynik w tym osiagnieciu np. najdłuższy skok by pojawił się stosowny komunikat, a o istniejących "challengeach"  informuje okienko u góry po prawej, gdzie pokolei są wyświetlane konkurencje i miejsca w nich uzyskane przez zawodników.

Ps. Ponawiam swoje pytanie:

Jak gram online przez opcje szybkiego wyszukania gry z kimkolwiek to łączy dobrze i jest git, natomiast jeśli się dołącze do jakiegoś friendsa to albo nie widzę przeciwników i po chwili wywala mnie z notką abym sprawdził firewall albo chwilkę pojeżdzę z kolesiami ale za moment znowu mnie wywala z tą samą notką.

Spotkał się ktoś z Was z czymś takim ???? Może jakieś porty muszę przekierować w routerze ???
Butcher
OK, jestem po kolejnej sesji z demem (orgazm trwa biggrin.gif ) i widzę parę pytań hyh.gif
@ziemia1:
Zrobiłem Stunt i to wczoraj, po kilkunastu minutach gry - jak pisałem, przy znajomości dobrej trasy i jumpów, 50K to kwestia 30 sekund.
@YETI
Można się pościgać z punktu A do B, event Race jest na jednym ze skrzyżowań
@ Arkady
Podstawą Stunta są multipliery - za każdy Air (wyskok), Super Jump, Billboard i inne odjechane akcje masz multiplier oraz zaczynasz ramkę czasową i możesz budować combo - w krótkim czasie musisz zdobyć kolejne multipliery (widać mały zegarek na ekranie), wtedy zwiększasz całkowity mnożnik punktów. A te zdobywasz jak to w Burnoucie: jazda pod prąd, drifty, near miss, itd. Pierwsza kraksa podsumowuje wszystko co nabiłeś. Jednym dobrym przejazdem na owocnym odcinku jesteś w stanie zdobyć na luzie 20 - 30K.
@adi
Żartujesz czy o drogę pytasz? wink.gif Przecież online to jeden z rodzynków tego dema, a to jak jest to zrobione technicznie zrywa beret. Wciśnij >> na krzyżaku i jesteś w menu - szukaj kumpli albo weź Quick Race, kilka sekund i hulasz z innymi oszołomami. Intuicyjność i płynność tej opcji to jedna z rzeczy, w którą cięzko było mi uwierzyć na trailerach, a działa dokłądnie jak obiecano. Wskakujesz i wyskakujesz z potyczek online szybciej niż niektóre gry ładują menu po wciśnięciu Start wink.gif
@XM16E1
Demo ma 2 kawałki - włączają się tylko podczas eventów (no i klasyka podczas bezczynności). Burnout Theme mocniej rockowe niż dotychczas i jakaś rockowa techniawa. Liczę na Custom OST, albo klimaty z B:R...
YETI
Dziś przysiadłem do demka na dłużej. Przy grze trzymało mnie tylko i wyłącznie gra z rodakami. Nuda i jeszcze raz nuda. Otwarte miasto zupełnie mi nie pasuje, wole standardowy system gry, czyli zamknięte trasy (graficznie gra pewnie by zyskała). Najdłuższe skoki, drifty czy inne badziewia w ogóle mnie nie interesują, taki zapychacz.

Najwiekszym plusem jest kamerka i robie fotek w momencie crashu, naprawdę świetna sprawa biggrin.gif

CYTAT(Butcher @ 15 12 2007, 01:22) *
@YETI
Można się pościgać z punktu A do B, event Race jest na jednym ze skrzyżowań

Racja, raz udało mi się to znaleźć. Później szukałem tego z 10minut i dałem sobie spokój. Jest jakiś szybszy sposób przejscia do wyscigów? Bo aby w grze wyścigowej spędzac tyle czasu na szukanie wyścigu... paranoja laugh.gif
Butcher
Wciskasz Back i lewym analogiem wyszukujesz wszystkie newralgiczne punkty na mapie (gwiazdki to eventy) - i już wiesz gdzie jechać...
Jakim
myślę że raczej chodzi mu o błyskawiczne przejście do wyścigu.
W sumie trochę szkoda że ten element nie jest dopracowany. Przejadę wyścig na drugim miejscu i żeby go powtórezyć musze pół miasta przejechać, an drugi koniec mapy aby znów go rozpoczać! Paranoja.
Afroman
Własnie i ja skończyłem kolejną sesje z demem. Okolo 5 godzin grania bez przerwy a wydawo sie ze z poltorej godziny mineło. Gra online wciaga niesamowicie. Ravenge takedowny sa duzo bardziej satysfakcjonujące niz w poprzednich "zamkniętych" częściach. Jazda synchroniczna czterech graczy tez jest spoko. najlepsza miejscówka to IMO te dwie skocznie na plaży. Równoczesne flatspiny z obu ramp czesto zakonczone rozpierducha sa poprostu za(pipi)iste. Zaparkował ktoś na 100% ?
alexx-1
Ludzie przestancie narzekac! Pograjcie chociaz pol godziny to docenicie ta gre smile.gif

Gra ogolnie wymiata, grafika to numer jeden wsrod scigalek i nie ma tu dyskusji, wizualnie - mistrzostwo. Do tego dochodzi otwarte miasto dzieki temu dostalismy jedna z najlepszych technicznie gier obecnej generacji. Samochody tez wygladaja super, moze nie jest to jeszcze poziom GT5 ale daja rade i milo jest patrzec jak sie zgniataja o bande ;] . A i porownalem obie wersje i ta od X360 NICZYM sie nie rozni.

Gameplay jest bardzo dobrze rozegrany i calkowicie przypadl mi do gustu. Niczego poprostu mi tu nie brakuje nie liczac czasu jaki trzeba przejsc demko i malego terenu ;] . Gralem teraz z 3 godziny online i jeszcze nie mam dosc mimo, ze nie czuje palca ale i tak warto ;] I fajnie jest zobaczyc mine kolegi jak mu sie wlasnie zrobi takedowna - fajny bajerek laugh.gif .

Najlepsze jest to, ze werji na PS3 granie online jest za darmo i wypada tu wcale, ani troche gorzej niz na platnym Xbox Live, nie ma mowy tu o zadnych lagach czy wyrzucanek, polecam smile.gif .

Rewolucja w swiecie gier - tyle mozna w kilku slowach opisac najnowsza czesc Burnout'a, a moja ocena tego demka: 10/10 za calosc oczywiscie ;]
Butcher
CYTAT(Jakim @ 14 12 2007, 23:37) *
myślę że raczej chodzi mu o błyskawiczne przejście do wyścigu.
W sumie trochę szkoda że ten element nie jest dopracowany. Przejadę wyścig na drugim miejscu i żeby go powtórezyć musze pół miasta przejechać, an drugi koniec mapy aby znów go rozpoczać! Paranoja.

Heheheh... biggrin.gif w tym sęk, że tu NIE MUSISZ nic powtarzać, bo tu jesteś w grze CAŁY CZAS !!
Tu nie wyskoczy menu z napisem Failed, żadna tabelka, drzewko postępu, napis Retry czy Quit smile.gif
Widzę, że wszyscy narzekajacy mają jeden podstawowy problem - myślą starymi kategoriami.
Wypada zmienić podejście wkraczajac do Paradise City, bo to jest NOWY BURNOUT i nowe zasady.
Tu nic nie musisz i właśnie ta wolność stanowi o wielkości tej produkcji (w wersji finalnej)...
Spartoliłeś coś ? To zajmij się czymś innym, co czeka 100m dalej, na skrzyżowaniu, które widzisz przed sobą. To tylko DEMO, ze wszystkimi jego ograniczeniami - zobaczcie ile eventów jest wyciętych, wystarczy podjechać do każdej krzyżówki... Będą ich setki, a do tego zdobywanie nowych fur, które po odblokowaniu w wygranym wyścigu trzeba jeszcze znaleźć na mieście i założyć Takedowna... Spójrzcie dalej niż na demo z 3 wyzwaniami... wystarczy trochę wyobraźni i wieści, co przyniesie finalny produkt (co zresztą jest napisane w menu powitalnym).
VascoDa
Dzieki ze wyreczyles mnie butch bo juz mialem to samo pisac kolegom marudom wink.gif
Wlasnie skonczylismy skakac z wyskoczni z Lisoqaanem (sory jesli przekrecilem cos) i tluc sie po tylkach. Ciekawe czy Lisoq widzial moje mugshoty z kamery? Tak chyba powinno byc.
Czysty niczym nie ograniczony fun namaszczony klasycznym burnoutem. Kolejny prawdziwy nexgen title smile.gif Te swieta beda wyjatkowe biggrin.gif
diolek
spedzilem dzisaj z gra jakies 3 godziny ,oczywiscie na multi, i musze przyznac ze nie kreci mnie takie walnie takedownow w czterech graczy, moze gdyby byla mozliwosc gry 16 graczy naraz,albo chociaz 8. No ale reasumujac, tak jak burnout 2 i 3 oraz wersja na psp byly dlamnie pozycjami obowiazkowymi ktore ukonczylem w przynajmniej 90% , tak co do paradise to mam duze wątpliwosci czy zakreci sie w czytniku mojej konsoli.
Jak juz ktos wczesniej pisal, to jest jakas paranoja zeby po nieudanym wyscigu w trybie single, trzeba bylo wracac do punktu startu (skrzyzowanie) na "piechote"...
Jakim
pomarudze jeszcze troszkę:D

szkoda że jak w online przywalimy dzwona w przeciwnika to jego autko pozostaje bez żadnych rys, wgniecień itp.

Butcher masz trochę racji ale też trochę się mylisz. Owszem swoboda rozgrywki, ale pomyśl ilu graczy będzie chciało wymasterować ten tytuł na 100%. Taka opcja, że po nieudanym wyścigu musze wrócić na miejsce startu jest wręcz niedorzeczna. Założę się że w pełnej wersji będzie opcja jakiegoś restartu czy cokolwiek, ale póki co uważam to za bubel;]
Sarge
Obawiałem się trochę o tą otwartą strukturę miasta, ale po tych chwilach spędzonych z demem jestem pozytywnie nastawiony smile.gif . Mam tylko pytanie, do czego się przydaje taki Paint Shop? Poza przemalowaniem wozu płyną z tego jakieś korzyści, czy to tylko taki "bajerek"? Stacja paliwowa z naładowaniem boosta wydaje sie najbardziej przydatna, bo już opcja naprawy samochodu wydaje się zbędna (przynajmniej w demku).
OlooS
da sie robic fotki w grze ?? podczas crasha ?? jak tak to jak ?
Sarge
Chyba się nie da - ja przynajmniej nie zauważyłem takiej opcji mellow.gif
ziemia1
CYTAT(Łebi @ 14 12 2007, 23:20) *
CYTAT(Jakim @ 14 12 2007, 21:47) *

To się nie włącza smile.gif . Po prostu musisz wykanać jakąś akcję lub pobić dotychczasowy najlepszy wynik w tym osiagnieciu np. najdłuższy skok by pojawił się stosowny komunikat, a o istniejących "challengeach"  informuje okienko u góry po prawej, gdzie pokolei są wyświetlane konkurencje i miejsca w nich uzyskane przez zawodników.

kolejne challenge odpala host, zdażyło mi się być nim dwa razy izdaje się że jest to kilkuetapowe. Jeśli zostaniesz hostem dostęp do challege masz z krzyżaka. Problem polega na tym że na 4 graczy zawsze kufa 1 nie rozumie angielskiego, albo rozumie tyle że nie wie co ma zrobić.
Mikes
czy tylko ja mam wrazenie ze wypadki nie są tak efektowne jak na pamietnym trailerze?
Soul
Grafika rewelacyjna ? no bez jaj blink.gif
Machel
Nigdy nie jarałem sie specjalnie ta seria, ogolnie wyscigi sa be smile.gif Wlaczam demko z ciekawosci a tu mila niespodzianka w postaci glosu DJ Atomica. Moze ktos pamieta ta postac z SSX3 i rewelacyjnego EA radio BIG. IMO pomysl z audycja i komentowaniem wyczynow w SSXie sie sprawdzil, ciekawe jak bedzie to rozwiazane w Burnout Paradise.

Czy postac tego hosta byla juz we wczesniejszych odlosnach serii ??
LiSoQuan
A ja pograłem w demo i zwątpiłem... nudy i jezszcze raz nudy... troche sie pogoniłem z El Capitanem ... chciałem kupic.. teraz juz niewiem.. niestety
ziemia1
CYTAT(Machel @ 15 12 2007, 12:00) *
Nigdy nie jarałem sie specjalnie ta seria, ogolnie wyscigi sa be smile.gif Wlaczam demko z ciekawosci a tu mila niespodzianka w postaci glosu DJ Atomica. Moze ktos pamieta ta postac z SSX3 i rewelacyjnego EA radio BIG. IMO pomysl z audycja i komentowaniem wyczynow w SSXie sie sprawdzil, ciekawe jak bedzie to rozwiazane w Burnout Paradise.

a pamietasz Maca Frasera
New SSX teaser in Burnout Paradise?
http://www.gamesradar.com/gb/xbox360/game/...829171446763057
Machel
CYTAT(ziemia1 @ 15 12 2007, 13:00) *

a pamietasz Maca Frasera

Nic tylko gratulowac pomyslu happy.gif Swiezy SSX jeszcze w tym roku, to bylyby fajne swieta wink.gif
ziemia1
CYTAT(Machel @ 15 12 2007, 13:15) *
CYTAT(ziemia1 @ 15 12 2007, 13:00) *

a pamietasz Maca Frasera

Nic tylko gratulowac pomyslu happy.gif Swiezy SSX jeszcze w tym roku, to bylyby fajne swieta wink.gif

niestey zdaje się że rok następny, przecie BP wychodzi w styczniu więc kolejny SSX w końcówce 2008.
żeby nie było offtopu, nigdy nie lubiłem reklam w grach ale billboardy w BPDemo jakoś mnie nie rażą. Potrzeba tylko ... promocji: event - zbij wszystkie reklamy konkurencji w dzielnicy a dostaniesz rabat w PSN.
Co do radia dlaczego nie stworzyć playlisty i możliwości głosowania. Kurczę ile tu jest mozliwości.
Moja Żona miłośniczka B3 miłościwie zgodziła się na zakup w dniu premiery (jeden warunek), czy w pełnej wersji jest split screen????
wojnar
CYTAT(Afroman @ 15 12 2007, 00:01) *
Zaparkował ktoś na 100% ?

http://img113.imageshack.us/img113/8829/obraz0117cz7.jpg

Tutaj się wkur***em tongue.gif
http://img113.imageshack.us/img113/6782/obraz0116vv4.jpg
Mihau_ALU
Wszytkie billboardy, Smashe i super jumpy; 3 eventy skonczone - tyle trzeba na 100% ??
Adamus7856
Jajca zauważyłem że od czasu kiedy te demko pojawiło sie w sieci zapanowała prawdziwa burnoutomania. Non stop większość moich kumpli ciora online, i szczerze mówiąc ja też. Jeśli teraz jest taka jazda to co będzie potem biggrin.gif
Burth
http://www.youtube.com/watch?v=6pYMXZ12-pc
moje i wojnara dzielo smile.gif
wojnar
wyszlo super ;]
meczylismy to kilkadziesiat minut ;D
trzeba bedzie cos jeszcze nagrac biggrin.gif
izon
CYTAT(LiSoQuan @ 15 12 2007, 12:47) *
A ja pograłem w demo i zwątpiłem... nudy i jezszcze raz nudy... troche sie pogoniłem z El Capitanem ... chciałem kupic.. teraz juz niewiem.. niestety

niestety mam podobne odczucia.pobijanie rekordow nawzajem daje 0 satysfakcji co innego jak by mozna sie scigac.miasto wyglada nudnie a takedowny daja jakos mniej radochy niz w poprzednich czesciach.czekam na ssxa
Burth
Dla mnie demko jest rewelacyjne, czysty miod.
Dzisiaj 2h zabawy na wyskoczni na plazy (efekt kilka postow wyzej smile.gif ), wczesniej gralismy w 4 osoby w ganianego a wszystko komentowane przez hs, masakra
OlooS
CYTAT(izon @ 16 12 2007, 00:55) *
CYTAT(LiSoQuan @ 15 12 2007, 12:47) *

niestety mam podobne odczucia.pobijanie rekordow nawzajem daje 0 satysfakcji co innego jak by mozna sie scigac.miasto wyglada nudnie a takedowny daja jakos mniej radochy niz w poprzednich czesciach.czekam na ssxa

trzzeba umiec sie bawic baby.gif !! gra jest boska w demie sie tak bawimy z kumplami i jest taki fun ze strach pomyslec co bedzie w pelnej dzisiaj byal super sesja z k1ksem marszalkiem i jamajem super !! samku dodaje kamerka i hs smile.gif)))

"wczesniej gralismy w 4 osoby w ganianego a wszystko komentowane przez hs, masakra"
u nas dokladnie to samo hehe darcie nie z tej ziemi tongue.gif

wojnar
ja gralem z burthem bez hs'a i tez sie dobrze bawilem ;P
Faranell
Dla mnie gra jest prze POTEZNA!!! Kupuje ja na pewno!! Codziennie pykam online kilka godzin,miazga co bedzie w demku;d A challenge dla 3 i 4 osob daja frajde,szkoda ze sa tylko 3 w demku;(
wojnar
http://img91.imageshack.us/img91/8088/obraz0118kb1.jpg
Drift King ^^

Jakbym się postarał to bym dobił do 10k
OlooS
drift jest najprostszy przeciez wystarczy meic czas i mozna nabic 1000k jakbys tak jezdzil dzien i noc baby.gif
izon
Do gry sie jednak przekonalem dosyc szczegolnie po grze z WOjnarem i Lubekiem ogolnie grama moc chociaz brakuje mi wiecej konkretnych zadan ale to wszytsko bedzie w styczniu zapewne.Grafa trzyma poziom bez orgazmow ale jest naprawde dobrze.Ogolnie wole chyba bardziej staroswieckie podejscie do gry i woogle scigalki lubie srtednio ale system gry online MUSZE nazwac rewolucyjnym bo taki poprostu jest...

http://www.criteriongames.com/burnout/para...s/achievements/

Playstation 3 dostanie awardsy nawet bedzie ich wiecej z tego co widze niz achievmentow na xboxie!!W tego typu grze zdobywanie medali bedzie dawalo podwojna radoche:D.

jesli nie macie czasu nie siadajcie przed ta gra bo czas leci niesamowicie:)
alexx-1
Ciekawe czy sama gra bedzie wspolpracowac z Home, bo z checia bym sie pochwalil swoimi trofeami innym biggrin.gif. A X360 pewnie tez ta reszte osiagniec dostanie, ale pewnie w dodatku do sciagniecia z marketpleace za drobna oplata ;]
Emiel
CYTAT(izon @ 16 12 2007, 19:44) *
Do gry sie jednak przekonalem dosyc szczegolnie po grze z WOjnarem i Lubekiem ogolnie grama moc chociaz brakuje mi wiecej konkretnych zadan ale to wszytsko bedzie w styczniu zapewne.Grafa trzyma poziom bez orgazmow ale jest naprawde dobrze.Ogolnie wole chyba bardziej staroswieckie podejscie do gry i woogle scigalki lubie srtednio ale system gry online MUSZE nazwac rewolucyjnym bo taki poprostu jest...

Playstation 3 dostanie awardsy nawet bedzie ich wiecej z tego co widze niz achievmentow na xboxie!!W tego typu grze zdobywanie medali bedzie dawalo podwojna radoche:D.

Z tego co widzę to może jest więcej awardsów, ale nie ma nagród za online, a na 360 są wink.gif.
Burth
CYTAT(izon @ 16 12 2007, 18:44) *

jakbys mial jeszcze headseta to zabawa jest 2x lepsza ;]

ps. Lubkiem, nie Lubekiem ;p
Musiolik
CYTAT(Emiel @ 16 12 2007, 17:06) *
CYTAT(izon @ 16 12 2007, 19:44) *

Z tego co widzę to może jest więcej awardsów, ale nie ma nagród za online, a na 360 są wink.gif.

bo za to będą punkty/trofea w HOME..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.