Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Paradise
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
VascoDa
CYTAT(izon @ 16 12 2007, 00:55) *
CYTAT(LiSoQuan @ 15 12 2007, 12:47) *
A ja pograłem w demo i zwątpiłem... nudy i jezszcze raz nudy... troche sie pogoniłem z El Capitanem ... chciałem kupic.. teraz juz niewiem.. niestety

niestety mam podobne odczucia.pobijanie rekordow nawzajem daje 0 satysfakcji co innego jak by mozna sie scigac.miasto wyglada nudnie a takedowny daja jakos mniej radochy niz w poprzednich czesciach.czekam na ssxa

Moze nie uzywacie headsetow? to ma spory wplyw na miodnosc.
Ja wtedy z LisoQ, mialem tylko chwile wolnego i brak hs pod reka.. inaczej rzucilbym kilka wyzwan.. nawet w prostego BERKA mozna grac godzinami biggrin.gif

BP jest genialnie wywazonym mixem arcade i symulacji. Dlatego wlasnie ci ktorzy czakali na czyste arcade sa zawiedzeni a ci co chcieli maximum realizmu tez moga krecic nosem. Jednak dla tych, ktorzy potrafia cieszyc sie obiema formami naraz to swiety graal na czterech kolkach wink.gif
izon
CYTAT(Emiel @ 16 12 2007, 17:06) *
CYTAT(izon @ 16 12 2007, 19:44) *
Do gry sie jednak przekonalem dosyc szczegolnie po grze z WOjnarem i Lubekiem ogolnie grama moc chociaz brakuje mi wiecej konkretnych zadan ale to wszytsko bedzie w styczniu zapewne.Grafa trzyma poziom bez orgazmow ale jest naprawde dobrze.Ogolnie wole chyba bardziej staroswieckie podejscie do gry i woogle scigalki lubie srtednio ale system gry online MUSZE nazwac rewolucyjnym bo taki poprostu jest...

http://www.criteriongames.com/burnout/para...s/achievements/

Playstation 3 dostanie awardsy nawet bedzie ich wiecej z tego co widze niz achievmentow na xboxie!!W tego typu grze zdobywanie medali bedzie dawalo podwojna radoche:D.

jesli nie macie czasu nie siadajcie przed ta gra bo czas leci niesamowicie:)

Z tego co widzę to może jest więcej awardsów, ale nie ma nagród za online, a na 360 są wink.gif.

Jakie nagrody??<wow>

Co do powyzszego postu to racja ja od Burnoutow wymagam czystego arcade i nic wiecej ale w zasadzie to tylko demo przy ktorym i tak straczilem z 10 h wiec sadze zepelna wersja wszystkich usatysfakcjonuje:D
MeL
pograłem w demko i spodobało mi się biggrin.gif

teraz jak już dorwałem LCD mogę coś powiedzieć na temat gry.

Graficznie jest ok ale bez miazgi. jest po postu dobrze. jedyne co mnie uderzyło mocno w oko to BRAK KIEROWCY !!! masakra. szkoda tez że modele "cywili" są takie proste.
ale jeżeli chodzi o nasz samochód to wygląda bardzo dobrze.
aaa i jeden minus - znowu widoczność do bani. nic nie widać w oddali. wszystkie burnouty to mają

gameplay - ha. dzisiaj grałem trochę i powiem wam że nie zrobiłem żadnego challange ani nic smile.gif cały czas ganiałem się z kolesiem po mieście i zaliczaliśmy kolejne takedowny smile.gif)))) zabawa jak cholera. niby nic a jaka radość. co będzie jak zacznę zdobywać jakies challange itp smile.gif miiiaaazga.

mord00k
masa imho;]

grafika jest całkiem ok, wygląda to całkiem efektowni i działa efektywnie co ważne
singiel imo trochę dupny ale to demo, zobaczy co będzie w pełnej
za to multi to jest masakra, te pogonie rodem z filmów, stunty, takedowny ahh ;D

ta gra jest stworzona dla luźnej rozgrywki między graczami w multi, jakby to był mmo to by było dopiero xd
szkoda tylko ,że unicestwia to scenę Burnouta bo gdzie rankingi? Gdzie normalne trasy? To jest największy minus nowe Bournouta.

Więcej mi sie nie chce pisać bom zmęczony ;P
albz74
IMO brak ludzi jest spowodowany rankingiem wiekowym - coby nie był za wysoki.
szymku
Fakt - brak kierowcy jest dziwny... Z drugiej strony jak pomyślę o tych kraksach, które odchodzą to umieszczenie modelu czlowieka w tym wraku byłoby co najmniej chore... Kto widział kiedyś poważny wypadek w realu ten wie
ziemia1
Niezmiernie zastanawia mnie i dziwi to narzekanie na grafę lub to "że nie taka". O ile się nie mylę w tej grze nie będzie loadingów, a patrząc na obszar jaki będzie w pełnej wersji to to co widać teraz jest genialną grafą. Tym bardziej, że wejście online też nie powoduje żadnego ekranu ładowania. Ja to kupuję w dniu premiery, każdy ma prawo do krytyki tyle że nie wszystko techicznie jest mozliwe od razu vide GT5 (chociaż trudno porównywać co nie). W Burnoutach uwielbiałem niesamowity feeling zabawy i widzę że pozostał, a nawet został rozwinięty. Nie wiem jak dla was, ale po recenzji COD4 "obawiam" się czy ocena nie będzie zaniżona bo "trzeba mieć dobre łącze" się ktoś nie zastanowił co pisał.
VascoDa
no fajnie... zaparkujcie bryczke przy wysokim murze jak najblizej a potem obracajcie kamere az wbije sie w samochod. Mozecie zobaczyc go wtedy w srodku smile.gif Silnik, amortyzatory, nawet kable ze stykami no i tapicerka.

Praca kamery przy pelnym pedzie jest genialna. Za to przy ostrym zawracaniu kamera wlecze sie i nie wiem jak ja pospieszyc zeby juz znalazla sie za moim zderzakiem. Moze to doszlifuja.
Zwolnione filmiki ze zderzen sa wylaczone przy grze online wiec nic nie zakloca przyjemnosci smile.gif

Na czym polega takedown jesli jade prosto na kogos? Oblicza sie predkosc? Kto szybszy ten wygrywa? Nie do konca to kumam.
Ficuś
Dziś grając online zawiesiła mi się konsola-miał ktoś podobny przypadek grając w demko burnouta?
MeL
CYTAT(VascoDa @ 18 12 2007, 00:27) *
no fajnie... zaparkujcie bryczke przy wysokim murze jak najblizej a potem obracajcie kamere az wbije sie w samochod. Mozecie zobaczyc go wtedy w srodku smile.gif Silnik, amortyzatory, nawet kable ze stykami no i tapicerka.

No części wyglądają rewelacyjnie. podoba mi się jak sprężyny z zawieszenia wylatują w powietrze przy pięknej czołówce smile.gif a samochody "cywili" też mają parę smaczków.

Praca kamery przy pelnym pedzie jest genialna. Za to przy ostrym zawracaniu kamera wlecze sie i nie wiem jak ja pospieszyc zeby juz znalazla sie za moim zderzakiem. Moze to doszlifuja.
Zwolnione filmiki ze zderzen sa wylaczone przy grze online wiec nic nie zakloca przyjemnosci smile.gif

Kamera jest ok. Nie mam nic przeciwko.
Ale jeśli chodzi o wypadki..... o booooże.... miód. mam nadzieję że w pełnej wersji będzie tryb CRASH tongue.gif i że będzie można dłużej oglądać wypadek i jakoś kontrolować "slow motion". w demku czasami za szybko auto leci dalej. a ja chcę się delektować tym jak się gnie blacha itd biggrin.gif

Na czym polega takedown jesli jade prosto na kogos? Oblicza sie predkosc? Kto szybszy ten wygrywa? Nie do konca to kumam.

tego też nie kumam. waliłem z kolesiem parę razy na czołówkę i chyba 6 razy przegrałem a raz wygrałem. waliłem z turbem i bez i nie kumam.
muszą to poprawić. czasami starczy go musnąć i już jest takedown.

podsumowując mióóóód. więcej miodu niż Kubuś puchatek za*ebał w całym swoim życiu biggrin.gif
nemix
Ja juz miałem pare razy zawieche na demku sad.gif Gra jest w porządku i to walenie takedawnow jak ktoś ma kamerke rewelacja tongue.gif
CHINDOOS
Pograłem trochę w demo i jak narazie gra mnie nie podnieca... Otwarte miasto sprawia IMO że gra staje się nudna w porównaniu z poprzednimi Burnoutami gdzie cały czas była akcja bez jeżdżenia i szukania eventów. Najgorsze jest to że nie ma jakiejś opcji restartu eventu tylko trzeba samemu dojechać z powrotem na start. Kamera jest za nisko przez co przy max prędkości przeszkodę można zauważyć dopiero jak się w nią uderzy (powinna być taka jak przy wychyleniu gałki w górę). Online jest dla mnie jakiś dziwny... a raczej nie sam online tylko sposób w jaki grają ludzie: non stop rozwałki ala destruction derby dry.gif Co do grafiki to nie wiem czemu niektórzy marudzą, bo jest bardzo dobra a przede wszystkim gra chodzi płynnie nawet przy dużej rozrubie a to jest w tego typu grze najważniejsze! Ogólnie jak narazie gra nie przypadła mi do gustu... ale z tego co widzę większości się bardzo podoba więc posunięcie developera było dobre, bo gra od ostatnich części stała w miejscu i musieli coś radykalnie zmienić.
Mihau_ALU
CYTAT(CHINDOOS @ 18 12 2007, 11:52) *
Pograłem trochę w demo i jak narazie gra mnie nie podnieca... Otwarte miasto sprawia IMO że gra staje się nudna w porównaniu z poprzednimi Burnoutami gdzie cały czas była akcja bez jeżdżenia i szukania eventów. Najgorsze jest to że nie ma jakiejś opcji restartu eventu tylko trzeba samemu dojechać z powrotem na start. Kamera jest za nisko przez co przy max prędkości przeszkodę można zauważyć dopiero jak się w nią uderzy (powinna być taka jak przy wychyleniu gałki w górę). Online jest dla mnie jakiś dziwny... a raczej nie sam online tylko sposób w jaki grają ludzie: non stop rozwałki ala destruction derby dry.gif Co do grafiki to nie wiem czemu niektórzy marudzą, bo jest bardzo dobra a przede wszystkim gra chodzi płynnie nawet przy dużej rozrubie a to jest w tego typu grze najważniejsze! Ogólnie jak narazie gra nie przypadła mi do gustu... ale z tego co widzę większości się bardzo podoba więc posunięcie developera było dobre, bo gra od ostatnich części stała w miejscu i musieli coś radykalnie zmienić.

Moze kamere poprawia w pelnej wersji, ale jak sie pojezdzi troche, to mozna sie do niej przyzwyczaic. Pozatym przy szukaniu np. billboardow mieszczacych sie nieco troche ponad dachem naszego "bohatera" kamera pomaga ;p Co do online, to wszytko zalezy od tego, na jakich ludzi trafisz. Zazwyczaj sa 3 opcje: deathmatch, robienie eventow albo pobijanie rekordow. Z czego najlatwiej trafic na to pierwsze.
Leon PL
jak sie nazywa ten kawalek w jak sie zaczyna demko (utwór był równierz w burnout 2 i burnout revenge ale tylko na 360 o ile sie nie myle) zapodajcie linka do downloadu jesli mozna
sinner
Osobiście się boję, że zamiast grać w dane eventy (znajdować je po mapie) to pojeżdżę trochę czasu na całej mapie bez celu i już się zanudzę wink.gif
OlooS
Ścieżka dźwiękowa do gry Burnout Paradise ujawniona
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=38577
Burth
szkoda ze nie dali nic Bloc Party, za duzo piosenek nie znam ale sciezki z burnouta zawsze byly dobre wiec mysle ze i ta bedzie
(BaT)
CYTAT(OlooS @ 18 12 2007, 19:28) *

Połowa tracków z tej ścieżki dzwiękowej jest z Burnout Dominator ohmy.gif
To napewno oficjalne info bo coś mi sie wydaje że niekoniecznie ?
mord00k
Avril Lavinge (pipi) O_o?

Miejscami dobry soundtrack, szkoda tylko ,że imo w większości (pipi)owy.
adi
CYTAT(OlooS @ 18 12 2007, 19:28) *

Faith no more,Gunsi,alice in chains....mają mnie:))
ziemia1
CYTAT(Burth @ 18 12 2007, 19:42) *
szkoda ze nie dali nic Bloc Party, za duzo piosenek nie znam ale sciezki z burnouta zawsze byly dobre wiec mysle ze i ta bedzie

Co racja to racja mogliby wrzucić cały Helicopter i Banquet, ale tak naprawdę brakuje mi Beastie Boys Sabotage
Burth
ja bym jeszcze dorzucil Hunting for Witches z nowej plytki
Dr.Czekolada
A ja jakieś kawałki z We Are Scientists tongue.gif
CYTAT

Chodzi tu raczej o to komu bardziej wyjdzie ,,uderzenie czołowe" (oczywiście z odpowiednią prędkością)
CYTAT
Niezmiernie zastanawia mnie i dziwi to narzekanie na grafę lub to "że nie taka".

Mnie również o_O, ludzie kontrast sobie na 6+ nastawiliście czy jak ?.
CYTAT
Ja to kupuję w dniu premiery

Nie będziesz osamotniony tongue.gif.
CYTAT

Widać że twórcy silą się na oryginalność, i dobrze tongue.gif. Ale mogliby dać jakieś kawałki We Are Scientist ! ;(.
Sojer
CYTAT(Ficuś @ 18 12 2007, 01:03) *
Dziś grając online zawiesiła mi się konsola-miał ktoś podobny przypadek grając w demko burnouta?

moja konsola zaliczyla zwiecha juz jakies 3-4 razy podczas szarpania w demko, wiec luuuz... ;}

pozdro
CHINDOOS
Próbuję się jeszcze przekonać do tej gry, więc trochę pograłem online.Tym razem trafił mi się Spin Challenge i nie powiem było całkiem miło, a przynajmniej z sensem w porównaniu do jeżdżenia w kółko i rozwalania się. Gameplay jak gameplay, kwestja gustu ale co do całej mechaniki trybu online to jestem pod wrażeniem. Żadnych lagów (nawet gdy na kompie chodził torrent co jest nie do pomyślenia w większości gier), gra się jdentycznie jak offline i o to chodzi! Ostatnio grałem (a raczej próbowałem grać) online w Smackdown vs Raw i Kane & Lynch więc Burnout sprawił mi ogromną niespodziankę i pokazał że jednak można ten tryb zrobić dobrze zamiast tłumaczyć się brakiem opłat za granie online na PS3.
albz74
CYTAT(CHINDOOS @ 19 12 2007, 09:02) *
Burnout sprawił mi ogromną niespodziankę i pokazał że jednak można ten tryb zrobić dobrze zamiast tłumaczyć się brakiem opłat za granie online na PS3.

W tym sęk. Płacenie za online nijak się nie ma do kodu sieciowego etc. 90% to jest lokalne połączenie gracza.
Butcher
Nikt jeszcze nie zauważył, że Burnout Paradise - podobnie jak Uncharted oraz kiedyś seria SSX - podaje nam audio w genialnym DTS ?
Ofkoz wyłącznie na PS3... hyh.gif
Niby detal, ale smakowity - zwłaszcza przy takich SoundFX i OST...
WESKER-DL
U mnie nie da sie nie zauważyc, bo sioda na playerze odpowiednio mnie oświetla hehe, jest to ważne element, również wypatruje pod kątem tej opcji w grach, nie ma aż tak wielkiej przepaści ale różnica jest
Ural
Pograłem i bez zachwytów. Jazda po mieście nie trafia w moje upodobania - było to już w NFSU2 bodaj, a już na pewno w Most Wanted. O ile w MW jeszcze uszło, o tyle w nowym Burnoucie w ogóle mi nie podchodzi. Sztuczne wydłużanie czasu gry. A poza tym nie wygląda to olśniewająco. Wypadki ok (choć spodziewałem się czegoś lepszego), furki też wyglądają nieźle (choć nie tak dobrze jak np. w GT Prologue), ale sam gameplay... a bo ja wiem... wciąż to samo. Owszem, oceniam po demie, ale nie wgniotło mnie ono w ziemię. Albo zaczyna być widoczny syndrom EA, albo po prostu wałkują po raz kolejny ten sam patent. Odnoszę wrażenie, że poza zmianami w sferze grafiki ta seria stoi w miejscu, bo dla mnie jej rozwój zakończył się na Burnoucie 3. A i tak jeśli chodzi o grafikę, to otoczenie w "Paradise City" prezentuje poziom znany choćby z Most Wanted (czyli na dzisiejsze standardy, bez rewelacji). Spodziewałem się czegoś więcej - niestety w takim układzie gra raczej nie zagości w moim napędzie.
nightrunner
Też miałem kiepskie wrażenie dopóki nie zagrałem z 3 wariatami online biggrin.gif Nawet w głupiego "berka" można było grać i grać - mój stosunek do nowego Burnouta zupełnie sie zmienił i teraz bardzo poważnie się zastanawiam czy nie kupić już na premierę wink.gif
Afroman
Szkoda ze sie obiekty i cienie w oddali dorysowuja. Mam nadzieje ze to w pelnej wersji naprawia.
LiSoQuan
A jakos nie moge trafic na takich "wariatów" ... jak kogos gonie i zrobie mu takedown to zaraz mam kicka.. kule co za ludzie.. i tego sie obawiam... wszyscy skupia sie na tych zadaniach , a na dodatek tylko 8 ludzi na jednej grze to mało.. jesli miasto bedzie takie duze to hmm ciezko bedzie sie postkac.. chyba ze sie umowimy przez headsety... akle nadal sie zastanawiam nad kupnem...
ziemia1
http://www.criteriongames.com/burnout/para...merrychristmas/
uważacie że demo jest .... ONI uważają że to tylko demo czyli co twórcy sądzą o naszych wątpliwościach
hetros
mam pytanie xD jak wejsc w opcje online w tym demku xD? mam tylko trybs single nigdzie znalesc nie moge opcji online i pytanie jeszcze jedno - wam tez wylogowuje (signed out) podczas grania w demko? bo mi albo wylogowywuje albo zrywa polaczenie z netem, a tylko wyjde z demka i od razu sie laczy na nowo
renegede
Krzyzak w prawo i masz opcje online. Wystarczy słuchać co mówi DJ chytry_.gif
hetros
no tak o tym nie pomyslalem zawsze przelaczalem na normlane tv jak lecial ten wstepnik bo mi sie sluchac nie chcialo xD
Amer
dopiero teraz znalazłem chwilkę (w przerwie pomiędzy kolejnymi starciami w COD4 i Guitar Hero 3 smile.gif ...) by zabrać się za to demko. Moja opinia? Cóż, wg mnie przepiękna i super-miodna będzie/jest ta gra. Ścigały to zdecydowanie nie mój gatunek ale nowego Burnout'a sprawie sobie na 100 procent (autentycznie na niego czekam).

to nic że "niewiele tu nowego" - szybkość i destrukcja przekonały mnie o tego tytułu (podobnie jak to miało miejsce w przypadku Motorstorma). A że niby "grafa nie ta"? Jasne, wg mnie jest wyśmienita (choć naprawde, w tym akurat wypadku zwyczajnie nie chce mi się czepiać detali).

brakuje mi jedynie jeszcze 1-2 kamer (ta poza autem wydaje mi się być osadzona nieco zbyt nisko, choć to - być może - kwestia ogrania).
mario3
Nie zgadza się z niektórymi wypowiedziami w tym temacie. Ściągnąłem sobie to demko tuż po premierze i z początku przyznam, że nie przekonywał mnie do siebie nowy Burnout ( pewnie kwestią tego była długa gra w Burnouta 3 ). Też na początku uważałem że znowu to samo, ten sam gameplay, niby powtórka. No i jazda po mieście taka jak w NsF była, itp.... Mnie na szczęście nie przekonał do zmiany zdania dopiero tryb Online. Mianowicie po 2h grania coraz to bardziej zacząłem podziwiać to demo. Po tych wszystkich zabawach ( beczki, flat spiny itd. ) utożsamiłem sobie, że jednak ten Burnout jest inny od pozostałych... Wszyscy wiemy, że trzecia część była genialna i, że pomysł musiał pozostać. Może kolejne odsłony na PS2 nie pokazywały za dużej różnicy między Takedown’em, ale ten na nową generacje podtrzymuje wykwintny poziom trójki ( taki jaki powinna być ta gra ) i przenosi gracza w jeszcze większą otchłań grywalną, która z czasem nakręca go coraz bardziej wink.gif Jednakże mam nadzieje, że parę rzeczy zostanie poprawionych do premiery....

W skrócie ujmę to tak. Nadchodząca część serii jest niewątpliwie czymś nowym, ale podtrzymującym dobry pomysł z którego wiele da się jeszcze wycisnąć. Oczywiście pozycja nie tylko dla fana serii i fanów tego gatunku, ale też dla osoby która lubi grać w dobre gry happy.gif Pozycja "Must Have" bez gadania. Ocena wstępna 9+/10
waldusthecyc
Na czym polega spin challenge? nie bardzo kumam flat spiny itp.....na rąsi aż takich stopni nie wykręcę....
ziemia1
OPM UK - 9
skany całego numeru, jeszcze nie czytałem
http://bobinator2000.gametrailers.com/game...g&id=219237
polaki899
Mała aktualizacja dema. Teraz mozna poscigac sie w 8 osób online i jest kilka dodatkowych zadan.
A do premiery juz nie daleko biggrin.gif
djciv
Demko całkiem, całkiem. Chyba pełną kupię już w dniu premiery bo zawsze byłem fanem burnout'a. Myślę, że i tym razem mnie nie zawiedzie. laugh.gif
XM16E1
Burnout: Paradise - pierwsze oceny
GamePro - 100%
Playstation 2 Mag UK, Official Playstation Magazine UK - 90%
Maxi Consolas, Portugalia - 85%
Pelit, Finlandia - 77%

http://www.ps3site.pl/burnout-paradise-pie...-oceny#comments
Don_Pedro
Wlasnie trzymam w rekach najnowszy numer magazynu Neo+. Ocena przyznana Burnout Paradise to 9.0! Nie ma bata, ja kupuje ta gre! Nawet, jak nie wszystko w niej zagralo należycie...
Dr.Czekolada
Wiesz to po prostu subiektywizm, nie ma gry w której, by coś nam nie przypasiło tongue.gif, ewidentna kwestia gustu. Na nasz chłopski rozum tzn gra hit biggrin.gif.
Metal
Po zagraniu w demo nie bardzo mi się nowy Burnout podoba. Nie pasuje mi te miasto w Burnoucie. Wolałbym normalne trasy. No ale ja jestem inny, mi np. najbardziej podobał się Burnout Dominator smile.gif, z czym pewnie większość osób się nie zgadza. Gra jest dobra, ale ja wole poprzednie Burnouty smile.gif.
Dr.Czekolada
Wielu osobom nie podoba się nowy Burnout, i jak najbardziej to rozumiem. Nowe zmiany spowodowały lekkie zamieszanie, już nie jedziemy po ciasnych trasach, gra przestała być strice-arcade (chociaż model jazdy i framrate pozostał ten sam). Jednakże spójrzcie na to z innej strony, jak inaczej widzielibyście przyszłość tej marki ?, Burnout nadal miałby być zwykłą ,,liniową" arcadówką ?, już widze taką serie taśmociągów :| (zresztą od B3 do Dominator-a seria praktycznie stała w miejscu). Po prostu nie było innego wyjścia i gues.
Metal
Ja bardzo dobrze rozumiem te zmiany smile.gif. Ba, cieszę się, że właśnie takie wprowadzili smile.gif. Revenge mi też nie podchodzi, a całą frajdę w nim psuje mi to, że można wjeżdzać w du** samochodom jadącym w tym samym kierunku co my. Zmiany sa jak najbardziej potrzebne, ale mam nadzieję, że Criterion zrobi jeszcze Burnouta w stylu tych poprzednich, z zamkniętymi trasami, lepsza grafiką (przy zamkniętych trasach myślę, że nie powinno być z tym problemu), możliwościa odpalania swojej muzy itd. smile.gif. Może sie jeszcze przekonam do nowego Burnouta, ale wiem juz, że nie pochłonie mnie tak jak część 3 i Dominator, co nie zmienia faktu, że jest swietną ścigałką i pewnie jedyną jaką kupię biggrin.gif.

Swoją droga, jakiś wolniejszy jest dla mnie Paradise od poprzednich cześci (3, Revenge i Dominator), ale biorąc pod uwagę, że to było demo, to pewnie nie ma w nim dostępnych najszybszych fur smile.gif.

Do zagrania w Dominatora, albo Takedowna chce namówić swoja dziewczynę, myślę, że sie może jej spodobać biggrin.gif.
Faranell
CYTAT(Metal @ 13 01 2008, 17:23) *
Swoją droga, jakiś wolniejszy jest dla mnie Paradise od poprzednich cześci (3, Revenge i Dominator), ale biorąc pod uwagę, że to było demo, to pewnie nie ma w nim dostępnych najszybszych fur smile.gif.

Z tego co pamietam,to maszyna w demie ma jedna kropke speeda,na 10;)
LiSoQuan
Był takie dzien kiedy razm z Adamcky, JunglistPL i MJ1987 gralismy w burnout'a... przyszłomi do głowy... połaże kamerke i cos sklece...
o to wyniki...

Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=YaRvzFyeh2Y
Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=2qpTlW2LiPk

akcje nie są przemyslane.. poprostu nagrałem to co robilismy i skleciłem filmik, trwa 19min, świetna muza.. polecam :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.