Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Paradise
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
adamcky
No, filmiki spoko wyszly. Co prawda akcji bylo sporo, ale wiekszosci poprostu nie dalo sie nagrac (chyba, ze bysmy mieli wiecej niz jednego kamerzyste).
Trzeba pomyslec o jakims zaawansowanej kompilacji z przemyslanymi akcjami, bo na filmikach poprostu czasami wieje nuda.
Lisoquan- spoko wyszlo i oby czesciej takie przedsiewziecia. Ta gra ma jeszcze duuuzo ukrytych smaczkow;]
LiSoQuan
Filmik robiłem na szybko.. nie mialem zamiaru robic montażu... jesli bedzie podobało to niewidzie przeszkod aby robic taki wiecej.. bardziej przemyslanych i nie tylko z Burnouta.
wojnar
Filmiki spoko hyh.gif
Masz dobrą kamere bo dobrze widać obraz ;]
Jakiego programu używałeś do obróbki?
GMB
Fajne filmiki LisoQuan. Nagrałbyś coś takie podczas prywatnego meczyku w COD4. Jak by było tryb podglądania meczu w COD4 to jeszcze fajniej mogłoby to wyjść.
LiSoQuan
Uzywałem Videostudio 11 Ulead.. zabrąło to chyba 3 godzinki.. ale miałem problemy z optymalna kompresja do avi :) .. na poczatku zapisałem jako mpg i 19min miało 800mb :) a pozniej sie bawiłem przez kilka godzin aby ta sama jakosc była w avi i zajeło to 120mb :)... BoBan.. nie ma problemu... mozna cos nagrać. Ale zapraszam wszystkich jak juz bedzie pełna wersja Burnouta na partyjke.. tak aby było te 8 osób i wtedy akcja bedzie lepsza... premiera 22 stycznia ??
wojnar
Jak będziecie chcieli coś jeszcze nagrywać w demie i potrzebny będzie komplet 8 osób to ja się piszę tongue.gif
Dzięki za program wink.gif MovieMaker już mi się przejadł xD
ziolo69
CYTAT(adamcky @ 14 01 2008, 20:06) *
No, filmiki spoko wyszly. Co prawda akcji bylo sporo, ale wiekszosci poprostu nie dalo sie nagrac (chyba, ze bysmy mieli wiecej niz jednego kamerzyste).
Trzeba pomyslec o jakims zaawansowanej kompilacji z przemyslanymi akcjami, bo na filmikach poprostu czasami wieje nuda.
Lisoquan- spoko wyszlo i oby czesciej takie przedsiewziecia. Ta gra ma jeszcze duuuzo ukrytych smaczkow;]

Jak byście szukali szerszej ekipy to ja bym się na to pisał. Headset mam, także nie byłoby problemów z dogadaniem. ;] Jak coś to jestem chętny. biggrin.gif
liquid
Mam nadzieję , że nie bedzie wojny , jak obie wersje będą wyglądać identycznie cool.gif
Muza Guns n' Roses ''Paradise City '' pasuje jak najbardziej happy.gif
MeL
ej chłopaki jak z ta aktualizacją? jak ją ściągnąć? widziałem ze ludzie na online śmigali nowym auten? HOW?!
Faranell
CYTAT(MeL @ 18 01 2008, 12:15) *
ej chłopaki jak z ta aktualizacją? jak ją ściągnąć? widziałem ze ludzie na online śmigali nowym auten? HOW?!

a moze byl tylko przemalowany?biggrin.gif
ziolo69
Nope, potwierdzam że mieli nowe auta. Nawet nowe malowania. sorcerer.gif
MeL
mieli coś w stylu Skyline'a. ale jak ??
wojnar
Japońska wersja gry
Memory
Już jest w MM?
LiSoQuan
Premiera 25 stycznia według reklamy w PSX Extreme :)
renegede
Dostałem e-maila od Sklepu PSX EXTREME że gra została wysłana, więc jak premiera 25?
Gerath
W MM w Krakowie (Solvay Park) jest. Informacja sprawdzona telefonicznie, 2 razy pytałem czy na pewno Paradise i czy na pewno na PS3 (ale dalej głowy nie daję biggrin.gif). Tak BTW do MM`ów naprawdę łatwo się dodzwonić polecam !!! biggrin.gif
LiSoQuan
25 styczenie taka jest data w reklamie ale nie sklepu PSX Extreme tylko reklmy EA....

ale ludzie pomyslcie sobie kiedys za czasów jeszcze PS2 nie było do pomyslenia aby gry w dzien premiery były w sklapach w Polsce a teraz.. naprawde robi sie lepiej w naszym kraju hehe :)
lothronik
Grę już wczoraj można było kupić w Saturnie w Złotych Tarasach w Warszawie - wiem, bo widziałem. wink.gif Ja dziś swój egzemplarz odebrałem z Ultimy, więc nic w tym dziwnego, że sklep PSX Extreme też już rozszyła gry do klientów. biggrin.gif

O samej grze pisać na razie nie będę, bo pograłem może z 5 minut - wkrótce naskrobię coś więcej.
helveg
napisz jak tam tryb (czy tam jego nowa wersja) crash??? to mnie interesi najbardziej, po 2 czesci gdzie crash byl najlepszy, w kolejnych juz sie nie dalo z kumplami w to fajnie pograc, jakies ikonki czy aftertacze i inne bzdety pododawali, eh zeby znow jak w 2 tylko z wybuchami i wiekszymi skrzyzowaniami... tak
albz74
Mam swoją kopię od wczoraj, grałem ze 2h i na razie nie ogarniam wszystkiego - jest tyle opcji, eventów, wyścigów i innych zabaw, do tego atrakcje online że można całymi tygodniami grać, grać grać !!!

W Mad Games wersja na PS3 schodzi jak ciepłe buły, prawie do zera wyprzedali w jeden dzień.
goggy
CYTAT(albz74 @ 23 01 2008, 09:30) *
Mam swoją kopię od wczoraj, grałem ze 2h i na razie nie ogarniam wszystkiego - jest tyle opcji, eventów, wyścigów i innych zabaw, do tego atrakcje online że można całymi tygodniami grać, grać grać !!!

W Mad Games wersja na PS3 schodzi jak ciepłe buły, prawie do zera wyprzedali w jeden dzień.

nic dziwnego bo kawał niezłej szpili
slonik
helveg - w burnaout paradise nie ma trybu crash ...
YETI
CYTAT(slonik @ 23 01 2008, 15:58) *

Pewnie będzie w kolejnej części jako super nowość laugh.gif To są skutki przejęcia przez EA tej serii.
albz74
CYTAT(YETI @ 23 01 2008, 14:12) *
CYTAT(slonik @ 23 01 2008, 15:58) *

Pewnie będzie w kolejnej części jako super nowość laugh.gif To są skutki przejęcia przez EA tej serii.

Gorzej - jako add-on za 9,99$ jeszcze do tej wersji laugh.gif
LiSoQuan
Zamiast crasha jest show time.. cos podobnego ale zaczynasz ten event kiedy chcesz w kazdym miesjcu miasta i co najgorsze kieruje wrakiem swojego samochodu aby jak najwiekszy karambol zrobic... wyglada to beznadziejnie.. jakas skakajaca kupa metalu :) .. stary crash był duzo le[pszy
Deadeye
fajna video-recja na gry-online http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=54
widac tam show time, i faktycznie wyglada to beznadziejnie. moze w praktyce bedzie lepiej.
YETI
Niech ktoś napisze jak to jest z tym trybem online. Zapraszam przyjaciół, ustawimay wyścig, wszyscy są przenoszeni (automatycznie) w jedno miejsce i... start!? Czy to wygląda tak jak w demie (bezsensowna jazda)
Foxter
host wybiera start (wszystkie pkt.), checkpointy(wszystkie pkt.), i mete (8 pkt w roznych czesciach z tej mapy)

jak wystartuje wyscig wszyscy przenoszeni sa na linie startu...
elvis004
Jak u was wygląda sprawa z online ?? Ja dołaczając się do rankingowego wyścigu próbuje mi się połączyć z innymi graczami (nie widzę ich jeszcze na mini mapie) i po jakimś czasie dostaje info, że distałem "kick it" i mam sobie sparwdzić firewalla. Wszystko spoko tylko ja nie używam firewalla. Roytera też nie musze ustawiać bo mam połaczone sieciówką z kompem konsole. Noi (pipi) lipa nie moge pograć na necie. To samo jak wyślę invita do "friendsa" z listy XMB pokazuje mi kto gra -> ok, wysyłać i przyjmowaćinvite -> ok ale jak już przyjme to dupa blada to samo co przy rankingowych nie ma ch. żeby sięspotkać Paradise City bo się nie widzicie nawzajem ?? Też tak macie bo np.: Serwery jeszcze nie ruszyły czy ja mam coś zje.ba.ne ??

Pozdro
rozz
Właśnie próbowałem wczoraj i maialem to samo.Wprawdzie tylko dwie próby i dałem sobie spokuj.Dzis jeszcze spróbuje i dam znać jak to wygloda.A jak miałes w demie??
elvis004
CYTAT(rozz @ 25 01 2008, 06:45) *
Właśnie próbowałem wczoraj i maialem to samo.Wprawdzie tylko dwie próby i dałem sobie spokuj.Dzis jeszcze spróbuje i dam znać jak to wygloda.A jak miałes w demie??

Z demem czasem też były problemy typu: jest nas 3 w party na mapie Paradise City ale za (pipi)a się nie widzimy jak i na mini mapie jak i bezpośrednio w grze. Czasem taki zonk był ale nie często. Gre niby zarejestrowałem. Z NBA Street miałem podobnie (graczy online wpi.zdu i troche a mi żadnego meczu nie chciało znaleźć). Wszystkie inne gry mi chulają bezproblemowo z Call Of Duty na czele jeśli można tak powiedzieć o tym tytule co do onlina haha. Też będę dzisiaj kombinował.

Pozdro
Dr.Czekolada
Powiem wam że też mam ten problem, on występował nawet w starszych Burnoutach na PS2 !!, myślałem że to wina zapory sieciowej Windowsa, bo żadnych firewallów itp nie używam.
elvis004
w sumie zapora sieciowa windy też jest jakąś tam zaporą. Tylko co z tym począć qr.wa. Zaporę Windy też mam wyłączoną. Zonk po całości, ciekawe co mi powiedzą na infolini EA Polska. Będę dzwonił do nich ale to popołudniu jak wróce z roboty to dam znać czy i co się od nich dowiedziałem.

Pozdro
rozz
jest juz poprawka nie wiele zajmuje i wydaje mi sie ze naprawia problemy z siecia, wszyscy sa widoczni odrazu na mapie i nie ma "kick it" ja jak narazie nie maiałem.
elvis004
CYTAT(rozz @ 26 01 2008, 06:38) *
jest juz poprawka nie wiele zajmuje i wydaje mi sie ze naprawia problemy z siecia, wszyscy sa widoczni odrazu na mapie i nie ma "kick it" ja jak narazie nie maiałem.

Dokładnie mam tak samo wszystko dział poprawnie smile.gif
(BaT)
Ktoś może się orientuje po ile gierka stoi w sklepach typu MM czy Saturn ?
W pewnym sklepiku konsolowym widziałem za 229 zł
LiSoQuan
Nie wiem na ile to prawda ale....

Dziesiaj byłem w Silesi w Katowicach... wstapiłem do empiku... 249zł haha zarty... ale tam tak zawsze.. ide do saturna... brak bunroutów.. niestety... pytam obsługe czy moze sa jakies ukryte kopie :) .. nie nie ma ale wyprzedzajac moje pytania powiedzial ze nowa dostawa będzie w poniedziałek lub we wtorek i cena to .. uwaga 169zł !!!! no to ja jeszcze raz pytam ile ?? 169zł.. bo promocja nadal trwa... ? wow czekam i mam nadzieje ze to prawda...

ps. na X0 kpie duzo na półkach i cena 199zł :)
Katana
gdyby za 169ZŁ zawsze były nowe gry, to byłby looz smile.gif
Z Empikiem powinni coś naprawde zrobi, bo ceny mają z kosmosu, chociaż w Saturnie też nie lepsze xD za Obliviona (starego) 249ZŁ xD
Coraz bardziej zauważam, że ceny NOWYCH gier zaczynają spadać, można szybko wyrwać nowe gry za +\- 170ZŁ, a czasem i taniej, ale i tak trzeba jeszcze długo poczekać zanim ceny będą jak na PC, po 99ZŁ i mniej biggrin.gif
LoCKer
ja swoj egzemplarz w saturnie wylowilem za 199 - nie moglem sie powstrzymac smile.gif

ktos chetny na online? locker_PL
renegede
Jest ktoś kto zamawiał grę przez sklep Psx Extreme? Gra mi do tej pory nie doszła Głupia poczta... confused.gif
Arek_
CYTAT(elvis004 @ 26 01 2008, 12:06) *
CYTAT(rozz @ 26 01 2008, 06:38) *
Dokładnie mam tak samo wszystko dział poprawnie smile.gif
To nic fajnego, bo ci co nie przekierują portów (mają router lub PC udostępniający i wtedy PC = router) powinni dostawać kicki automatycznie, a tak psują grę innym nawet o tym nie wiedząc, wejdzie taki do pokoju i przez niego inni mają kłopot dołączyć (do jego zamkniętych portów).

Co do Burnouta P. to 7mies dałem 6/10, przed demem 0/10, po demie -1/10. A jak teraz? Jak ocenić tego grywalnego crapa? Tryb offline jest fajny, grywalny tak z 8/10, ale jak pisałem Burnout = online i bez online dla mnie nie istnieje, za zrujnowanie online obecnie oceniam B:P na 1/10 (dzięki czemu Tomb Raider:AoD ciągle jest najgorszym sequelem wszechczasów). B:P zbiera dobre oceny na starcie, potem jest coraz gorzej i to opinia wielu graczy Elity, na początku uważają go za niemal najlepszego Burnouta, po 1-2dniach już jako niemal najgorszego.

ZALETY:
-to ciagle Burnout, wariacka jazda w ruchu ulicznym, niezwykle szybka i dynamicza (fani Forzy będę zaszokowani, fani wyścigów ślimaków GT3 będą przerażeni szybkością, bryka pędząc 350 może pędzić 350 a nie 140? wow)
-absurdalne pomysły na początku nie irytują:
--brak retry, no problem 90% zwycięstw
--brak prędkościomierza, a po co on na lamerskim poziomie
--jazda z A do B i błądzenie, no problem, okrążeń też się nie dam rady nauczyć w 2-3 próbach, no i silny handicap
-bardzo fajne poślizgi

WADY:
-zniszczony tryb online: błądzenie z A do B jest irytujące, skill nic nie znaczy, tylko znajomość trasy. Idiotycznie rozwiązane lobby, ogromna przewaga beznadziejnego trybu freeburn, ale ja wyszukuję tylko gry trybu race i co? Gucio, trafiam do freeburn, a host ani myśli startować, w efekcie tylko 25% czasu to granie
-w dlaszej fazie:
--jazda z A do B i błądzenie i ciągłe co 10-15 wciskanie przycisku mapy
--brak retry wpienia max, np. wyścig z Country Club w góry zaliczyłem za ok.10-tym razem, za każdym razem gubiąc drogę pod koniec i lądując na torach
--brak prędkościomierza: trudno ocenić jak szybki jest samochód, jak i kontrolować boost, a różnice są tu szalone, np. w B:R na Motor SF bryki 209mph były o 1sek szybsze niż te 205mph, szok aż 1sek? 209-205=4, 205/4=~51 i już wiadomo, np.jedna bryka miała max 180mph, ale prędkość schodziła do 130mph, co daje szalone 50sekund różnicy (!) w typowym wyścigu bez użycia boosta, więc kontrola szybkości i boosta jest konieczna
LoCKer
moze po prostu jestes przytloczony swoboda jaka criterion zaserwowalo? troche lipnie by bylo jesli kolejny burnout bylby nic nie wnoszacym sequelem z lepsza grafika... mi sie podoba swoboda bo nikt ci nie wmowi gdzie jechac, nie ma zablokowanych zakretow i przez to latwiej dzwon zaliczyc jak dla mnie miasto ma bardzo fajna architekture duzo skoczni, skrotow i ty to wszystko odkrywasz - jak dla mnie to prawdziwy next gen a nie zapipieprzanie po zamknietym torze.

moje zdanie, moge sie mylic

Amen:)
albz74
Ludzie, nie marudźta tylko grajta. To nie Burnout 2,3 ani Revenge. To, że nie jeździ się po szynach i nie ma retry to nie wada. Trzeba się do tego po prostu przyzwyczaić. A jak nie możecie to jest tyle innych gier wyścigowych, każdy znajdzie coś dla siebie i nie trzeba być trendy jeżdżąc po tym jak to Criterion zepsuło Burnouta.
grzes_l
Jedyne czego mi brakuje to granie 1 na 1 na dwa pady. Mysle ze to przewazy ze zaoszczedze te dwie stowy...
LiSoQuan
Swoboda tezmi troche dprzezkadza ale Arek zapomniałes dodac najwazniejszego zdania... Mim zdaniem.. boTwoj tekst wy;glada jakbys był wyrocznia ... "Tomb Raider:AoD ciągle jest najgorszym sequelem wszechczasów" haha
GuiltyBullet
Masakryczny jest ten Burnout. Kupilem 25 w empiku w lublinie za 239zl.
Eh od tego dnia mam juz ok 40% ciezko to idzie. Brak retry i to po***ne gubienie sie w najgorszym momencie. Mogli by zrobic cos bardziej widocznego niz migajaca niesmialo nazwa ulicy w ktora trzeba skrecic. JAk sie posuwa na maxa to trzeba patrzec zeby nie walnac w nic a nie lukac na mape i szukac drogi ehh
MeL
CYTAT(albz74 @ 27 01 2008, 18:21) *
Ludzie, nie marudźta tylko grajta. To nie Burnout 2,3 ani Revenge. To, że nie jeździ się po szynach i nie ma retry to nie wada. Trzeba się do tego po prostu przyzwyczaić. A jak nie możecie to jest tyle innych gier wyścigowych, każdy znajdzie coś dla siebie i nie trzeba być trendy jeżdżąc po tym jak to Criterion zepsuło Burnouta.

to EA zepsuło Burnouta smile.gif
LiSoQuan
To Grand Theft Auto 3 zepsuło Burnouta... to od tej gry zaczeła sie mania otwartego miasta i błądzenia blink.gif .. teraz do kazdej gry wsadzaja "wolnoś" dla gracza wrr sie nie zdziwie jak we Gran Turismo 5 bedzie jakie małe miasteczo.. jak bedziesz chcial wymienic koło to trzeba bedzie tam podjecha wrrr .. ok koniec offtopicu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.