Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout Paradise
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Arek_
Tzn? smile.gif Żeby dobić do formułki PCPD (wydaje się niezbędna do online, te za skoki itp. nie są szybsze) zejdzie się 10-15 godz. Napisy końcowe to i przed 10godz (podobnie jak kiedyś np.w GT3 już po zaliczeniu poziomu begginer).

Edit: zakończyłem granie w BP ostatecznie, offline już mi się nie chce, a online sami cheaterzy (jak przewidywałem długo przed premierą) - ustawiają ciągle swoje 3-5 tras i traffic off i miażdżą rywali (którzy muszą znać 120^14 tras). Jak sam hostuję (randomowe trasy + traffic on) to jest fajnie, ale ciężko zebrać ekipę 8 osób, więc gra się ze 25% czasu-za mało.
Qra
To ja zadam teraz pytanie, nie krzyczcie na mnie tylko: warto to kupić? Grałem w Revenge i pomimo tego, że grało się doskonale, odpadłem z nudów gdzieś w połowie - różni się na tyle znacznie, aby wyłożyć te 200zł?
Obsolete
Tez mam na oku te gre i z tego, co zdazylem poczytac/zorientowac sie, to warto, o ile zamierzasz grac online. Jak singiel w starych Burnach cie nuzyl, to nie wiadomo, jak bedzie w nowym, gdzie nawet, by wybrac event, musisz sie troche napracowac i do niego dojechac, a online zawsze jest jakims wentylem bezpieczenstwa duzej grywalnosci, gdyby singiel nie przypasil. Zwazywszy, ze (chyba, poprawcie mnie, jezeli jestem w bledzie) nie ma split screena.

Ja zamierzam kupic, ale mam jeszcze kilka pytan do osob, ktore juz graly:

1. Z tego co wyczytalem to nie ma revenge i aftertouch takedownow. Prawda to? To znaczy, ze jak ktos z tylu przyrabie w nasz wrak, to nie ma tk i jedzie dalej z lekko naruszona fura, czy po prostu ma dzwona, ale nie idzie on na nasze konto?
2. Sa crashbreakery?
3. Ogolnie co do takedownow - na filmikach widzialem dosc dziwna rzecz. Mianowicie, czasem zliczalo takedowna nawet przy lekkim puknieciu w bok drugiej bryki. Troche to niedorzeczne raczej i nieobecne w poprzednich czesciach, gdzie trzeba bylo jednak troche sie nameczyc. Blad, czy zasada ? Ktos tu pisal o banalnych, a tym samym nudnych takedownach w Paradise.
4. Jak zrozumialem, B:P jest bardziej symulacyjny (dziwnie to brzmi jezeli chodzi o te serie) i juz nie mozna gnac przez siebie z burnemX8 i bezpiecznie obijac sie bokami o barierki a'la Gran Turismo, martwiac sie tylko o to, by nie (pipi)nac w cos (szeroko rozumianym) przodem pojazdu?
5. W sumie najwazniejsze pytanie: Jest free-roaming, sa okazale plaze i duzo wolnego miejsca. Ok, ale czy miasto ma duzo waskich tras?
Teoretycznie skoro mozna sobie jako host wyznaczac droge w trybie Race, to osoby zawiedzione brakiem feelingu poprzednich serii, moga przy odrobinie pomyslunku skomponowac jakis przejazd pelen waskich uliczek, tuneli, bramek na autostradzie, right? Ogladajac filmiki (jakos ich malo poza tym kurna) ma sie wrazenie niewyobrazalnej przestrzeni na trasie. Nie jestem w stanie stwierdzic na ich podstawie jak bardzo seria sie zmienila i nie wiem, czy mi to sie spodoba.
6. Animacje po kraksach wygladaja oblednie, jednak spotkalem sie z opinia, ze jest ich w pelnej grze malo i szybko sie nudza. Zgodzicie sie?

I taka konkluzja na koniec, osoby bedacej "na czczo":

arrow.gif Co do OST, to sa to jakies jaja. Masa kawalkow jest zywcem wzieta z ps2owego Dominatora. No bez jaj...w dodatku na ps3 poki co mozna zapomniec o wlasnej muzyce podczas gry..Niezly syf.
arrow.gif Nie wiem jak to jest. Masa osob teskni za crash mode, takim prostym, z dawnych czesci, gdzie po prostu wjezdzalo sie w tlum aut i obserowowalo destrukcje. W dobie grafiki z Paradise, wygladaloby to genialnie. Wystarczy dac jeszcze jakis prosty edytor i mozliwosc robienia zdjec, czy zabawy kamera...Zamiast tego tworcy non stop zmieniaja ten tryb, a w przypadku Dominatora, w ogole go ucieli 0o. W Paradise jest Showtime, ktory nie wyglada za ciekawie. I po co tyle kombinowac? Moze jestem j*bniety, ale dla samego bardzo profesjonalnie zrobionego crash mode, z edytorem, ogromna iloscia animacji wypadkow, mozliwoscia pstrykania zdjec i nagrywania filmikow, kupilbym te gre, majac taka grafe jak w B:P;f
Drobs
Odpowiem jako osoba która jeszcze nie ma podpiętej PS3 do netu więc tylko single player:

1. Ma dzwona i nie idzie to na nasze konto, ale trzeba solidnie przywalic bo nie raz zdarzalo mi sie tez jakoś pzrez te wraki przejechac, jezeli np wrak stał pod kątem ( i jedziesz ciężko furą a nie sportowym pi.ździkiem)

2.Nie ma crashbrakerów, chociaz tryb showtime opiera się na czymś podobnym - samochod odbija sie i mozna nim kierowac w powietrzu, ale nie wybucha, poprstu skacze...

3.Zdarzją sie lekkie takedowny ale raczej nie jest to zasada. Chociaż gdzieś czytałem, że takowe często występują w grze po necie, ale potwierdzić nie moge bo jeszcze nie maiłem okazji grać przez net.

4. Jak najbardziej akcje które opisałeś występują, ale pojawia się pewne ale - w związku z otwartością miasta trzeba uważać na miejsce w które trzeba skęćić chcoiaż są one zaznaczone dosyć czytelnie to na początku może to sprawiać trochę kłopotów. A co do symulacyjności to chyba chodzi o samo zróżnicowanie samochodów, naprawde czuję się róznicę w różnych modelach, a wybór powmiędzy stunt, agression i speed potrafi być bardzo ważny.

5. Przestrzeń jest ale tylko w podmiejskich trasach, w samym mieście nie ma problemu żeby skomponować "ciasny" wyścig

6. Gram w paradise od 2 tygodni dosyć intensywnie i jeszcze mi się nie znudziły... i raczej się na to póki co nie zanosi...

Co do ost to ja to traktuje tak: dostajasz tyle utworów ile normalnie miałbyś dostać + jako bonus stare utworki, co jest moim zdaniem świetnym posunieciem bo brakowało mi technicznej muzy, MOIM zdaniem więksość utworó punkowych z OST to syf, zostaje kilka utworów z classic rocka i kilka punkowych które mi podeszły, więc kilka dodatkowych utworów z poprzednich części jak najbardziej się przydało

Jednak możliwośc wrzucania własnej muzy powitałbym z otwartymi ramionami tongue.gif

Ja też tęsknie za crash mode i tak samo nie rozumiem dlaczego nie wrzucą tak wypasionego trybu...i to bez rzadnych przemnożników i innym popierdułek, tylko czysta rozwałka jak w point of impact.

Jako małe podsumowanko napisze, że w pierwszym momencie byłem na maxa w(pipi).iony na otwarte miasto, zabijało to kompletnie dynamikę kiedy wjechalo sie w złe miejsce i tzreba było zawracać, albo spojrzenie kontem oka na mapke powodowalo dzwona, ale po 2-3 dniach kompletnie zmieniłem zdanie i jestem zachwycony. Grałem w części 2,3 i dominatora - Paradise podoba mi się tak samo + jest to jakiś pwoiew świeżośći. Amen.
lockeros
mam pytanko - jak wywalczyc F1 PCPD? dostalem juz "aczika" za burnout licence i GT CONCEPT a na licencje elite 110 wygranych potrzeba... prawde mowiac nie ma wala na elita bo gra juz mnie nuzy smile.gif ale PCPD sie na online przyda - ma ktos recepte??
DaniDevil
Witam znalazłem kody ale nie jestem pewnien czy działaja.

W dowolnym momencie spauzuj grę. Wciśnij R1 i przewiń widok, tak aby móc podświetlić opcję Under The Hood. Wybierz ją, a następnie zdecyduj się na Sponsor Code. Możesz teraz wpisywać przedstawione poniżej kody. Muszą one być wprowadzane z zachowaniem dużych liter. Ponadto w nawiasach podano wymagane do pełnego odblokowania danego auta licencje.

Circuit City Hotrod (A) – CIRCUITCITY

Hunter Best Buy Oval Champ (A) – BESTBUY

Kitano Gamestop Sport (A) – GAMESTOP lub B179 8M20 XA09 80FF

Kitano Micromania Hydros Custom – H211 1Z99 LZ00 00BB (należy ustawić język francuski)

Steel Wheels (licencja Burnout Paradise) – U84D 3Y8K FY8Y 58N6 lub E165 6L1Q ZQ2H 10V3 lub E60J 8Z7T MS8L 51U6 lub B179 8M20 XA09 80FF lub Z891 4K88 IN25 79AA

Wal-Mart F1 Racer (licencja Burnout Paradise) - WALMART

Jak coś znajde jeszcze to dam znac Pozdrowienia.
Drobs
B179 8M20 XA09 80FF zadziałał (gra kupiona w MM) , dał wózek GAMESTOP (raczej słaby)
Z891 4K88 IN25 79AA dał Steel Wheels
innych nie sprawdzałem
lockeros
o co chodzi z podswietleniem under the hood?? mozna jakos jasniej?
GuiltyBullet
Zostaly mi 3 biblordy i odpuscilem, nie moglem znalezc xD
DaniDevil
Cześć może ci ta mapka ułatwi szukanie billboards jest podział miasta.

http://i9.photobucket.com/albums/a73/shado...ocationsmap.jpg

Powodzenia w szukaniu Pozdrowka.
lockeros
danidevil - dzieki za mape

i tu pytanie - czy za rozpiprzenie bilbordow i jumpy mozna uzyskac samochod (czyt. hawker carbon, x12 carbon) bez posiadania wczesniejszych wersji?? mowa praktycznie tylko o hawker carbon bo dwie poprzednie wersje x12 mam smile.gif
DaniDevil
Dużo grzebałem i chyba dostaniesz ten samochód bez problemu za super jumps, smashes i billboards wykonanie tego odsłoni 3 samochody. A o (f1 wal mart) jak narazie tylko mogą go mieć kolesie z Usa im kod wchodzi. Ja mam licencie burnout ukończona i kicha jest 4 opcja do formułki w kolorze gold. I to wszystko torche się zawiodłem że potraktowali Europe w ten sposób może za jakiś czas bedzie możliwość odblokowania jej. Nadzieja w psx extreme że wykopią kod z pod ziemi albo i nie. Być może jest tylko ta formułka przeznaczona dla Usa. Pozdrówka. icon_chainsaw.gif

Cześć moge też wam wskazać gdzie ja wykonywałem wszystkie Stuny w licenci burnout. Zaczynając od najdalej oddalonych od tego miejsca kończac na najbliższych i to z dobrym skutkiem każdy Stun konczył się koło 1m punktów grałem by zaliczyć nie myślałem jeszcze o rekordzie ale mniejsza z tym. Rozbiłem tak dlatego bo im więcej stunów masz zaliczonych to zmiejsza się czas ich wykonania a do tego miejsca z miasta jest kawałek. Jest tam 6 Billboards, 9 Jumps i 2 rampy gdzie wasz samochód odwróci się do Barrel Roll. Ktoś może pomyśli że jestem kretynem żeby jechać taki kawałek by zaliczyć Stuny więc proponuje żeby spróbował a póznie to krytykował. Każdy zna to miejsce wiec chyba wiadomo będzie co robić.

To link z mapa gdzie wykonywałem Stun.

http://img265.imageshack.us/img265/6818/da...apastunwnp2.png

Co do samochodów to:
Usa- otrzymało 5.
Europa- otrzymała 2.
Francuzi- otrzymali 1. (kod działa tylko z francuska gra).

Spis samochodów;

USA

Walmart Racer: walmart

http://img252.imageshack.us/img252/4475/walmartdo8.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/6600/walmarteu5.jpg

Best Buy car: bestbuy
GameStop car: gamestop
Circuit City Hot Rod: circuitcity
Steel Wheels car: G23X 5K8Q GX2V 04B1

EUROPA

GameStop car: B179 8M20 XA09 80FF.<----> http://img211.imageshack.us/img211/162/gamespotbv7.jpg
Steel Wheels car: Z891 4K88 IN25 79AA.<----> http://img167.imageshack.us/img167/412/steelwheelscargy4.jpg

A tu link do codu Francuskiego samochodu:

http://img412.imageshack.us/img412/1434/mi...burnout1we0.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/4351/micromaniawt4.jpg

6 Carbon cars Burnout Paradise.

Krieger Carbon UBERSCHALL 8 - (completed 2 full sets of online freeburn challenges)
Montgomery Carbon Hawker - (all billboards)
Carson Carbon GT Concept - (all smashes)
Jansen Carbon X12 - (all super jumps)
Kitano Carbon Hydros Custom - (beat all Showtime Road Rules)
Nakmura Carbon Ikusa GT - (beat all Time Road Rules)

Pozdrowionka.
drk2
Wpisuje kody na gamestop i steel wheels car i nie wchodza .Na gamefaqs pisza ze trzeba miec min. licencje A ktora mam .Dlaczego ?Mam wschodnioeuropejska wersje

edit: juz wiem dlaczego
goggy
a to jest podział na wschodnio europejskie i zachodnio europejskie wersje
ja zawsze myślałem ze jest pal?
drk2
CYTAT(goggy @ 19 02 2008, 09:42) *
a to jest podział na wschodnio europejskie i zachodnio europejskie wersje
ja zawsze myślałem ze jest pal?

Wschodnioeuropejska mialem na mysli instrukcje w jezyku polskim. Z tego co wiem np. wersja z instrukcja w jezyku francuskim ma dodatkowy samochod z innym kodem
OlooS
zawiesilo komus konsole w online ?? bo mi juz 2 razy
sztof miko
niech mi ktoś wytłumaczy jak założyć własną gre w online... bp mam dopiero 2 dni i nie umiem rozpracować tego online... w online narazie to grałem na free roaming.

może ktoś mi przetłumaczyć albo wytłumaczyć co gdzie jak i do czego służy??

help!
FIFI_PL
CYTAT(sztof miko @ 24 02 2008, 18:34) *
niech mi ktoś wytłumaczy jak założyć własną gre w online... bp mam dopiero 2 dni i nie umiem rozpracować tego online... w online narazie to grałem na free roaming.

może ktoś mi przetłumaczyć albo wytłumaczyć co gdzie jak i do czego służy??

help!

Jeśli chodzi o wyścig
Po prostu klikasz "prawo" na d-padzie -> "create a race" -> ustawiasz start, metę i ewentualnie checkpointy i tyle wink.gif

A jeśli myślisz o czelendżach to zamiast "create a race" klikasz "view challenges" i wybierasz interesujące Cię wyzwanie smile.gif

Innych "trybów" nie ma, ale jeśli masz jeszcze jakieś pytania to dodaj mnie do swojej friendlisty i spotkajmy się w Paradise City biggrin.gif

Tak, czy siak potrzebuję kilku Polaków właśnie do wykonywania wyzwań więc namawiam "burnoutoholików" do wysłania mi invitów(w BP online gram ledwo 3 dni)
Pozdro,
FIFI_PL
CELL7777
mozna zmienic stawienia pada( gaz i hamulec)??
Adamus7856
Ooooo widze że Dani sie dużo udziela na tym forum - i dobrze
Ja osobiście polecam Forum PS3Site.pl i zapraszam wszystkich do mojego klanu Burnout Masters
Jeszcze są miejsca - więcej info w temacie na forum i pod numerem gg 9419186 - Zapraszam
Ptasio
Warto zakupić "Burnout Paradise"??
Bo tak za wielkim fanem nie jestem tego, ale wypowiedzcie się wciągną was on, bo chce jakieś wyścigi zakupić.
Adamus7856
Jeśli szukasz wyścigów na PS3 to bierz BP w ciemno biggrin.gif
ziemia1
BURNOUT PARADISE V1.2
http://www.criteriongames.com/burnout/para...tures/patch1_2/
The Top 10 problems reported by you have been fixed, these are:
- PS3 game can crash when a player is taken down and the player that has performed the Takedown leaves the game.
- The game indefinitely displays "Connecting to Paradise City Servers" if it's having problems pinging the rebroadcast server.
- Disconnecting the controller before a race begines can mean that race timings can be manipulated with players who didn't cross the line first being awarded the win
- Repeatedly joining and leaving a game with 8 players can cause the game to hang.
- Hammering the A (360) or X (PS3) after unlocking a car can cause the game to hang.
- East Crawford and Watt St achievements can not be achieved if the player goes online and sets road rules before attempting them.
- Audio distortion when using 5.1 / DTS and looking rearwards.
- Enhanced 360 streaming performance stops instances where the game seems to pause for a second or so.
- Total time driven in player stats would stick at 145 hours smile.gif
- VoIP connection problems with 8 player games.

Game experience enhancements
- We're going to be running road rule timers in all events and online challenges.
- Tuning Online Takedown logic & physical behaviour to iron out instances where it doesn't feel fair.
- Increase online race timer timeout so players have a greater chance of finishing the race.
- Fix drifting bug when drifting and boosting there wasn't any real control on the brake so players would grind around the walls of the corners. Getting better control.
- Boost fix, stabbing the boost has too much of a jerky behaviour in the car handling.
- Surround sound fix - Centre speaker was 4dB louder, ruining the mix and the speech has now been positioned correctly.
- Tweak Marked Man gameplay AI, was easy to exploit by driving in reverse.
- Increase the # of search results returned for online games.
- Increase Picture Paradise timer so it doesn't kick in so quickly.

Other high priority issues being fixed
- Some online race start points face the players in the wrong direction
- Instances where Barrel rolls were not registering correctly in Stunt Run
- Instances in Stunt Run where players would crash but not wreck & score multipliers by driving away
- Fixed instances where the counting of Boost Chains would drop out
- Some instances where Revenge Rivalries desync & don't get fixed until players are updated online.
- Some instance where the Host couldn't change the game access if the game was created through an invite.
- Achievements, Awards and Challenges numbers sometimes not updated if the player didn't leave the game cleanly
- Online challenge issues where the challenge couldn't be completed if it was started at the exact time that a player left the game.
- Incorrect rivalry updates when European players played against English or Japanese players. Online connection issues
- Force timeout if the 360 gets stuck on "Connecting to Paradise City Servers" - NAT error
- Rich presence on 360 didn't change correctly when there is a change in the game parameters.
- Instances where Friends were not being displayed on the mini map.

We'll get a definitive release date out to you all as soon as we can, but it doesn't stop here for us! Look out in the near future for more details on future updates and our plans for DLC.

mariopim
Mam tylko Ps2 i grałem w poprzednie części. Grałem trochę w Paradise w centrum handlowym i muszę powiedzieć że grafika i wypadki bardzo fajnie wyglądają i zachęcają do gry - mam już parę lat i niestety/lecz może to plus, że z wiekiem jest się bardziej wybrednym i gra musi być naprawdę dobra żeby spełniła moje oczekiwania i żeby chciało mi się w taką grę grać. Myślę że Burnout jest taką grą, choć grałem może niecałe pół godzinki. Na pewno kupię pełną wersję ale najpierw muszę się zdecydować na którąś z konsol tongue.gif
YETI
Criterion Games zaktualizował swoją stronę internetową o szczegóły na temat kolejnego patcha do najnowszej odsłony serii Burnout.
http://www.kikoo.pl/news/721-1/Burnout-Paradise-v12/
CHINDOOS
Kupiłem w końcu grę... i jestem bardzo zawiedziony mellow.gif Otwarte trasy tak pasują do tej gry jak świni siodło! Nie wiem kto to wymyślił, ale jeżeli ktoś potrafi lecieć z ogromną prędkością po mieście, omijać przeszkody i traffic i jednocześnie patrzeć na mapę i zastanawiać się gdzie skręcić to gratuluję i chcę to zobaczyć. wtf.gif Otwarte miasto jest ok, przynajmniej coś nowego w serii, ale podczas wyścigu trasy powinny być ograniczone w taki sam sposób jak w poprzednich częściach. W singlu ten mankament jest jeszcze na upartego do przełknięcia, ale w trybie online dzieją się po prostu cuda! Każdy wyścig (podkreślam KAŻDY) wygrywa host który zaplanował trasę i inni nie mają absolutnie żadnych szans wygrać jeżeli trasa jest bardziej skomplikowana. Szkoda że w demie nie było opcji wyścigu online, bo zaoszczędziłbym wydane pieniądze dry.gif Podsumowując jest to gra wyścigowa w której jest wszystko oprócz wyścigów. down.gif No trudno... pogram trochę w singla aż mi się znudzi i sprzedam... Jeżeli ktoś liczy w tej grze głównie na online tak jak ja to NIE POLECAM zgon.gif
Styku
To jest moj pierwszy burnout i powiem tak graficznie i miodnoscia to cos pieknego.. na pocztaku mialem to samo uczucie co czlowiek wyzej... ale po 5h grani apowoli zaczynam zapamietywac miasto i zaczyna robic sie ciekawie.... ja polecam ta gre a online jest naprawde super czasem irytuje ale jak juz dojdzie sie do wprawy zaczyna sie zabawa:) Kocham wyscig z wlaczonym trafiic.. wszytko moze sie zdarzyc.... jedynie co smusci w to w grze online czesto natrafiam na ludzi z Formulkami a one trzymaja sie drogi jak szyny jak widze jak przedemna mkna....Gre polecam
CHINDOOS
No właśnie. Ludzie nie ustawiają żadnych ograniczeń na samochody i ci co mają jadą bolidami, co dodatkowo irytuje. Twórcy najwidoczniej nie przewidzieli, że większość graczy będzie kombinować zamiast grać uczciwie i wyszło tak jak wyszło... IMO w kolejnym patchu powinni zlikwidować możliwość ustalania własnej trasy (tylko random) i dodać te duże świecące strzałki na zakrętach w czasie wyścigu. Nie muszą nawet być niewidzialną ścianą jak w poprzednich częściach, ale powinny być, żeby wiadomo było gdzie jechać.
Co do innych rzeczy typu grafika muszę się zgodzić. Animacja płynna, muzyka miażdży jak zawsze a poczucie pędu urywa łeb przy samej d.... Szkoda tylko, że nie można się tym w pełni cieszyć.

EDIT:
Zdobyłem już licencę A i próbuję wpisać kody na samochody i żaden nie działa...
H211 1Z99 LZ00 00BB Micromania Car
B179 8M20 XA09 80FF PAL Gamestop Car
Z891 4K88 IN25 79AA PAL Steel Wheels car.
Q83E 3H1S BI3B 40P4 Steel Wheels Car
bestbuy Unlocks Best Buy skinned car
circuitcity Unlocks Circuit City skinned car
gamestop Unlocks Gamestop skinned car
walmart Unlocks Wal-mart skinned car

Jak się je wpisuje? Ze spacjami czy bez? Mam "polską wersję" i wiem że powinny działać tylko te dwa co mają PAL przy nazwie...

EDIT2:
Po ok 10 godz gry single przestał mnie irytować. Trochę opanowałem miasto i nie jest już tak tragicznie. Poczucie pędu nadal urywa łeb happy.gif ...a online nadal ssie baby.gif (na ok 20 wyścigów tylko raz nie wygrał host, bo był drugi) ziew.gif
neospiderman
W sumie aż nie chce mi sie wierzyć ale dodatek będzie za FREE.

http://www.criteriongames.com/forum/viewto...?f=12&t=309
CHINDOOS
To tylko nowe malowania do samochodów więc nie wiem dlaczego się dziwisz, że za darmo.

Da się jakoś zobaczyć statystyki graczy (takedowny w road rage, stunt run itd)? Grzebałem w opcjach i nie mogłem znaleźć... Udało mi się w road rage nabić 61 takedownów i chciałem porównać z wynikami innych graczy, bo nie wiem czy to dużo czy to mało cool.gif
neospiderman
Nie chodzi o malowania aut, ale o dodatkowe tereny do jazdy smile.gif
W jednym z postów Alex Ward mówi że wyspy będą za darmo.
Kwapi
Mam pytanie:
Grałem na standach i gaz był pod R2 a hamulec pod L2. Szczerze wnerwia mnie takie sterowanie, bo grałem w B2, B3, BR i BD na X i [], a teraz muszą coś zmieniać. BP jest moim musthavem i to pierwsza gra jaką kupię z PS3 (kwiecień). Czy można zmienić sterowanie? Czy da się przywyknąc? Bo model jazdy jest inny, drifty słabsze. A jak z Chainami? TO jedyne co podobało mi się w BD, czy również występuje w BP?
neospiderman
Nie można zmieniać obłożenia przycisków, straszna lipa sad.gif , totalnie nie kminie dlaczego nie dali możliwości zmiany. Sam już gram ze dwadzieścia kilka godzin i nadal się czasem mylę z przyciskami, zbyt mocne przyzwyczajenie :|
CHINDOOS
Ja się w miarę szybko przyzwyczaiłem (może dlatego że gram MS z taką konfiguracją) i IMO to najlepsza konfiguracja bo masz pełną kontrolę nad gazem i hamulcem. Na x2.gif square.gif mimo że też są analogowe to jednak mimo wszystko w czasie wyścigu jesteś w stanie nacisnąć tylko min i max.
Kwapi
A co z chainami?
rkBrain
Free roaming to świetny patent ale w Burnout w ogóle się nie sprawdza. To samo tyczy się braku restart. Przy takiej prędkości nie widać gdzie jest zakręt i o błąd nie trudno. Wszystko sprowadza się do jazdy na oślep lub jazdy bez dopalacza. Do tego dochodzi handicap. Pierwsze trzydzieści wyścigów jest praktycznie nie możliwe do przegrania.
Redmitsu
Jest jakas mozliwosc szybkiego startu czy ja po prostu nie umiem tego zrobic ? W poprzednich burnoutach bylo cos takiego jak boost start a tutaj probuje probuje i mi nic nie wychodzi tongue.gif
Fru
Witam,
pytanie mam odnosnie miejsc do parkowania i samego myku jak to ma wygldac bawil sie w to ktos ? Juz prawie Burnout Licens mam a nie wpadlem na to ani razu , no i czy daje to cos oprocz czystej satysfakcji.

Ok , juz wiem o co chodzi banlne w zasadzie to bylo ;P dzieki gta
neospiderman
Całkiem fajna akcja w nowym teledysku Wyclefa Jeana "Fast Car". W "rolach głównych" PS3&PSP i Burnout Paradise wink.gif

LiSoQuan
Super ten teledysk i muza...
fredybizkit
Witam, mam problem a mianowicie niemoge zniszczyć jednego bilborda, strasznie mnie to denerwoje, a zostal mi tylko ten do zdobycia wszystkich:)smile.gif link do miejsca: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d13874cc35e5a32.html
troche glupkowato przedstawilem no ale cuz, prosil bym o szybka odpowiedz z gory dzieki:)
neospiderman
Musisz pojechać drogą trochę w dół, zjechać na molo i przeskoczyć na wyspę, a później skok z wyspy na stały lad prosto w bilbord.
neospiderman
Mały pokaz tego co zobaczymy po drugiej stronie mostu.

http://www.youtube.com/watch?v=XxS-U0bSM14&
http://www.youtube.com/watch?v=yENL_Udt7gc&

+ obrazek
Groosiek
Gdy tworzę nowy serwer online nikt do niego się nie przyłącza. Taki problem mam już od jakiegoś czasu. Próbowałem o różnych porach, ale zawsze jest tak samo. Czy ktoś ma podobny problem?
Peacemaker
CYTAT(Groosiek @ 6 04 2008, 12:35) *
Gdy tworzę nowy serwer online nikt do niego się nie przyłącza. Taki problem mam już od jakiegoś czasu. Próbowałem o różnych porach, ale zawsze jest tak samo. Czy ktoś ma podobny problem?

a tez tak mialem wink.gif ale jakos sie tym nie przejalem wink.gif

ogolnie gra jest fajna i wciaz sie slinie jak widze te pekniecia na szybie biggrin.gif a potem (pipi)udu i szybki ni mo biggrin.gif piekne ^^ pykam sobie dosc zdawkowo, bo poki co mam podlaczenie do zwyklego tv (jutro idzie pod monitor i bedzie wtedy szalenstwo woo hoo ) ogolnie tryb single mi pasi bardzo. chociaz mnie wkurza jak zawale wyscig i musze wracac przez pol miasta confused.gif mogli to rozwiazac jak w test drive unlimited (ot, tam gdzie byles klikales sobie na mapke i Cie przenosilo). wnerwia tez nie znikanie eventow po ich ukonczeniu dzieki czemu powtarzalem niektore eventy po kilka razy (ah ta nieczytelnosc w SD )

a co do online to bez komentarzy heh na mape nie zerkam bo i tak mam nieczytelna hue hue dobija fakt, ze nie ma zrownowazenia i jak ktos jest na poczatku gry i chce sobie pykac online trafia na wyscigowki i kapa, bo sciga sie pierwszym autkiem. zaiste rajcujace biggrin.gif a znowu jak treafilem na jakis wyscig gdzie host dal wyscigowki to szans zero bo jak zaprogramowani smigali... bez sensu confused.gif pozatym w online tylko tryb race i events? :| gdzie marked man, gdzie road rage... confused.gif bez sensu.

ogolnie gra mnie rajcuje i jako, ze mam jesio tylko uncharted to cioram sobie na burnoucie (uncharted na zwyklym tv to kapa, czekam na kabelki zeby poszlo na monitorku) i nie czuje znuzenia. jak ktos lubi scigaly to brac i patrzec jak fajowo szybki lataja.

a czy sie seria zepsula... mi pasuja te zmiany chociaz jak sie nieraz zgubie i przez jeden zly zakret tudziez skocznie ktora mnie wywali nie tam gdzie trza to mnie krew zalewa biggrin.gif ale no pain no game wink.gif

ah no i jak co to jestem skory do zabawy online > ID: nitek_pl
Montinek
A ja mam pytanko: czemu często pasek boosta ( przy speedach ) po nabiciu burnouta zatrzymuje się gdzieś w połowie,
mimo iż wciąż duszę x?
Drobs
Burnouta wykorzystujesz do końca, ale ponieważ "nie zasłużyłeś" na następnego boosta to przerywa się chain a na pasku masz np połowe bo wlaśnie tyle nabiłes na następny boost podczas spalania poprzedniego.
Montinek
Serdeczne dzięki!
pack
Paradise City połatane!
http://www.kikoo.pl/news/799-1/Paradise-City-polatane/
Montinek
Whooooa!!! Dzisiaj stuknęło mi 90%! Jeszcze z 3-4 godziny grania i Burnout pęknie ( trochę to trwało )...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.