Nie no XM16E1_PL wymiatasz z tym filmikiem xD Szkoda że sprzedałem swojego Burnout'a
A tak BTW to pomóż mi wreszcie z OKAMI
Redmitsu
21 07 2008, 16:58
Coraz ciekawiej ; )
CYTAT
A quick summary of what we can tell you about PlayStation Trophy support in Burnout Paradise:
* We will support PlayStation Trophies in a future update of Burnout Paradise
* (But if won't be in Codename: Cagney update)
* Trophies will be awarded based on your progress in your existing save game - so, when the update arrives the trophies you have earned will reflect the progress you've made in the game at that time (so you won't have to replay the game again to earn trophies)*
* We can reveal that this is why your Burnout Paradise save game has always been locked to your PlayStation Network id - so we could guarantee that when PlayStation Trophies arrived that your save game would reflect your progress.
As always, here on the blog, we will post more details when they become available.
Cytat wziety z jakiegos zagranicznego forum .
CYTAT(Redmitsu @ 21 07 2008, 17:58)

Coraz ciekawiej ; )
CYTAT
A quick summary of what we can tell you about PlayStation Trophy support in Burnout Paradise:
* We will support PlayStation Trophies in a future update of Burnout Paradise
* (But if won't be in Codename: Cagney update)
* Trophies will be awarded based on your progress in your existing save game - so, when the update arrives the trophies you have earned will reflect the progress you've made in the game at that time (so you won't have to replay the game again to earn trophies)*
* We can reveal that this is why your Burnout Paradise save game has always been locked to your PlayStation Network id - so we could guarantee that when PlayStation Trophies arrived that your save game would reflect your progress.
As always, here on the blog, we will post more details when they become available.
Cytat wziety z jakiegos zagranicznego forum .
Ta....tylko kiedy wyjdzie ten Patch
Redmitsu
23 07 2008, 21:17
Mam takie pytanie otoz narazie musze przecierpiec grajac w Burnouta na CRT 29" . Gralem u kumpla na Hdtv 32" to gra wygladala oblednie jednak na moim tv'ku ta gra wyglada paskudnie . Pixele daja po oczach i sa wielkosci bochenka chleba . Tez macie takie wrazenia po graniu na SD ? ;x
CHINDOOS
24 07 2008, 09:15
Grafika na SD nie jest zła i nie kuje w oczy. Jej jedyny mankament to o wiele mniejszy zasięg widzenia spowodowany wielkością pikseli. Po przesiadce na HD gra mi się o wiele łatwiej, nagle wszystko widać, więc tryb SD to tak jakby większy poziom trudności
Redmitsu
29 07 2008, 14:57
Oo , ale sie zdziwilem =D Wiesz moze w ktorej to bedzie łatce ? Davis czy Eastwood ?
neospiderman
29 07 2008, 16:43
Chyba nie jest jeszcze zadecydowane czy w ogóle samoloty się pojawią, przynajmniej nic oficjalnie nie wspominali. Na razie to taki pokaz co się da zrobić z enginem B:P.
btw. przelot samolotu pokazywali już w jednym z odcinków crash tv z przed kilku miechów, wiec jak ktoś chce to może sobie poszperać na stronie criterion games.
A ja mam takie pytanko. Cagney dodał chyba kilka furek, czy wiadomo jak je zdobyc?
neospiderman
3 08 2008, 12:05
Żeby pojeździć Rai-jinem i hunterem musisz wejść do gry online i wtedy będziesz mógł wybrać któryś z tych samochodów.
No to to wiem, ale jestem ciekaw czy w singlu da się mieć te samochody w garażu. Bo Rai-jin jest nawet nawet
Redmitsu
10 08 2008, 00:45
Na oficjalnej stronie pisza ze za miesiac pojawi sie nowy darmowy dodatek zatytulowany Davis ( czytaj : motory + dzien i noc + zmienne warunki atmosferyczne + nowe eventy ) . W przyszlym dodatku dojda jeszcze pozniej nowe motory i nowa czesc swiata . Nie wiem jak wy ale ja sie nie moge doczekac .
Zastanawiam sie tylko kiedy wprowadza trophy , bo info bylo ze maja je wydac cos pomiedzy tym dodatkiem co juz wyszedl a Davisem , czyli w sierpniu powinny sie pojawic nam nasze ukochane pucharki . Szkoda ze nic o tym Criterion nie pisze ;\
Musiolik
15 08 2008, 08:07
Cały Burnout do ściągnięcia z PS Store?! ooo shit

cena kapitalna bo ok 60zł ale aż się boje jak pomyśle ile będzie to ważyć-chyba pewniacko w okolicach 9GB
FredDie
15 08 2008, 22:31
Sony nieźle nadrabia tym contentem na PSN, chodzi mi o pełne gry. Już chciałem kupować Burnout'a, ale się jednak wstrzymam do czasu pojawienia się tegoż na PSS, wyjdzie o wiele taniej i do tego nie będzie potrzebna płytka.
Deadeye
15 08 2008, 23:39
CYTAT(Ficuś @ 15 08 2008, 09:34)

Cały Burnout do ściągnięcia z PS Store?! ooo shit

cena kapitalna bo ok 60zł ale aż się boje jak pomyśle ile będzie to ważyć-chyba pewniacko w okolicach 9GB
sama gra wazy 6gb, do tego dodatki... powinno sie zamknac w okolicach 7 gb.
johny07
20 08 2008, 19:24
Czy nie wiecie może jak założyć drugi profil w Burnoucie?
Chciałbym pograć, ale od nowa, a nie kontynouwać kariere?
Proszę o szybką odpowiedź...
Oblesny
20 08 2008, 19:29
NOwy profil w PS3? ;]
johny07
20 08 2008, 19:30
Nie ma takiej możliwości żeby po prostu zrobić 2. save'a?
Na nowym profilu nie będzie czytał starych zapisów gry z innego profilu? (mam ps3 pozyczona od kolegii to sie nie znam(: )
Oblesny
20 08 2008, 19:54
nie robilem szczerze drugiego profilu na mojej peestrzy ale wydaje mi sie ze nie bedzie czytal save'ow zapisanych na innym profilu
Deadeye
20 08 2008, 23:53
CYTAT(Oblesny @ 20 08 2008, 20:54)

nie robilem szczerze drugiego profilu na mojej peestrzy ale wydaje mi sie ze nie bedzie czytal save'ow zapisanych na innym profilu
gry zawsze czytaja save z usera, na ktorego jestes zalogowany.
Oblesny
30 08 2008, 17:52
muhaha 98% gry ;p jeszcze 8 super jumpow i 100% xD dawac patcha z trofeami!
Ja mam 102 % [420/420]

We wrześniu Bikes Pack , potem trofea , Eastwood i na końcu secret pack

Ta gra jest rewelacyjna.
Yabollek007
30 08 2008, 19:25
Lolz, moze i rewelacyjna, ale jaka trudna i wkurzajaca..... Wkurza brak mozliwosci ponownego sprobowania eventu, albo to, ze czasami kraksa sie wlacza zanim w typa walniesz, ta animacja wkurza, bo czasami by sie zdazylo wymanewrowac (np. milimetr brakuje, ledwo sie ocieram a tu wrecked, wkurza to, zeby nie ta animacja i skrypt to by wreckeda nie bylo). Atm mam okolo 40% i raczej gry nie przejde... Od czasu do czasu gram, ale przy tej grze sie nie da odpoczac, nie wiem, moze ja takim noobikiem jestem
czesio83
30 08 2008, 19:58
narazie jestem w szoku

po godzinie granie niewygralem ani jednego wyscigu:( da sie wylaczyc crashcamere? tak jak w poprzednich burnach?
fredybizkit
31 08 2008, 10:55
nie da się tego wyłączyć , musisz cały czas próbować aż zapamiętasz miasto dasz rade, nie wiem jak u innych ale u mnie ciężej sie grało dopóki lcd nie kupiłem bo na crt jest trudniej
fredybizkit
31 08 2008, 11:10
właściwie to brak powtórki wyścigu może na początku pomóc bo miasta się szybciej nauczysz aczkolwiek później może stać się to wkurzające . ja mam 102% ^^ jak ktoś chce pomocy w challenge to chętnie pomogę tylko nalegam na HS

łatwiej się dogadamy
tomek0306
31 08 2008, 12:58
CYTAT(fredybizkit @ 31 08 2008, 12:10)

właściwie to brak powtórki wyścigu może na początku pomóc bo miasta się szybciej nauczysz aczkolwiek później może stać się to wkurzające . ja mam 102% ^^ jak ktoś chce pomocy w challenge to chętnie pomogę tylko nalegam na HS

łatwiej się dogadamy
czesc no jaj bym prosil o pomoc jak mozesz tylko niemam HS
Shakeawake
13 09 2008, 15:26
Redmitsu
14 09 2008, 13:18
W koncu potwierdzona data ;] Teraz tylko jeszcze czekac na Trophy i na dodatkowy kawalek terenu <3 To sie nazywa za(pipi)iste podejscie do klienta.
Shakeawake
15 09 2008, 19:46
Oblesny
15 09 2008, 22:19
ale fajnei sie babeczka wypiela na motorku uuum ;p pierwsza od prawej w ujeciu jak 4 osoby siedza na motorach ;] - jakby ktos nie zauwazyl jej ;p
18.09 i nie ma motorów jeszczeeeeee

A ja już czycham na update'a...
fredybizkit
18 09 2008, 08:19
pewnie po południu będzie tak jak cagney był...ja też już doczekać się nie mogę , brawo criterion

ach żeby każdy developer tak o gracza dbał....respect
Update o numerze 1.40 już jest do sciągnięcia, po odpaleniu gry. Zajmuje dokładnie 153 MB, wysokich transferów
Kilka filmów z motorami, nowymi warunkami pogodowymi i różnymi porami dnia:
Bikes: Midnight Race GameplayBikes: Online Freeburn GameplayBikes: City Circling GameplayBikes: Time Lapse GameplayCiekawe czy zniszczenia motorów są tak dopracowane jak samochodów, w stłuczkach pokazanych na filmach motor tylko przewraca się i... wrecked.
A ile jest tych motorów. Tylko te dwa które dostajemy na wstępie czy są jakieś do odblokowania? Bo tyle oczekiwania, i po 30minutach frajda jazdą motorami mi już przeszła...
Ktos chętny pojezdzic troche? fredy może?
Ocelot- o ile wiem to 2 nowe motorki odblokowujesz odpowiedni przy 50% i 100%

CYTAT
Ciekawe czy zniszczenia motorów są tak dopracowane jak samochodów, w stłuczkach pokazanych na filmach motor tylko przewraca się i... wrecked.
Tak niestety jest choc jakos bardzo szczegółowo sie nie przyglądałem bo grałem raptem 30 minut.
fredybizkit
18 09 2008, 23:42
Właściwie motory nie ulegają żadnym zniszczeniom nawet nie jestem pewny czy im się lakier rysuje , noc i dzień nawet z rana mgiełka jest i kogut pieje hehe a motory są 4 + nowa licencja na motory i chalenge ogólnie całkiem fajnie i za free
Motorki padły w ok. 2 godzinki. Nawet RAZ nie musiałem ponownie wykonwywać jednego eventu. Troszeczkę zaniżyli poprzeczkę jeśli chodzi o trudność. Powiedziałbym wręcz że aż za bardzo, bo jeśli ja z 6-7 wypadkami i jedną grubą pomyłką co do drogi wyrabiam się w czasie to chyba jest trochę za łatwo. Ale cóż, nie płacę- nie wymagam. A tak przynajmniej burnout znowu został wytarty z kurzu. Coprawda na dwie godzinki bo po tym czasie motorki straciły cały urok...
pozdrawiam
fredybizkit
19 09 2008, 08:04
Zgadzam się Ocelot zadania są trochę za mało ambitne te w dodatku cagney (czasowe) takie łatwe nie były , myślałem że w tym dodatku zobaczę trofea a ich niema wie ktoś może kiedy będą???
elvis004
19 09 2008, 08:33
CYTAT(fredybizkit @ 19 09 2008, 09:04)

Zgadzam się Ocelot zadania są trochę za mało ambitne te w dodatku cagney (czasowe) takie łatwe nie były , myślałem że w tym dodatku zobaczę trofea a ich niema wie ktoś może kiedy będą???
Narazie wiadomo tylko tyle:
http://www.criteriongames.com/comingsoon/trophies.php
Hey a wie ktoś może czy ten patch z trofeami przeczyta mi sejwa czy tak jak w ucharted bede musiał wszystko przechodzić od nowa ?
elvis004
19 09 2008, 11:21
CYTAT(Ares @ 19 09 2008, 12:04)

Hey a wie ktoś może czy ten patch z trofeami przeczyta mi sejwa czy tak jak w ucharted bede musiał wszystko przechodzić od nowa ?
Ma podobno przeczytać sejva.
ziemia1
22 09 2008, 19:53
Burnout Paradise - full game OUT THIS THURSDAY on the PlayStation Store
http://www.criteriongames.com/article.php?artID=349
Zeratul
23 09 2008, 03:36
Jest juz patch z trofeami.nie przeczytal mi save'a...........
Faranell
25 09 2008, 09:52
CYTAT(ACAB @ 25 09 2008, 10:24)

o LOL;D no to ladnie,a tak zapewniali;)
CYTAT(ACAB @ 25 09 2008, 10:24)

Jaką masz wersje gry PAL czy NTSC?
PAL. Proboje wszystkiego i lipa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.